-
Λευκό αλλά δεν θα πάρω!
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
: Δυστυχως οχι αλλα αν πεσουν λεφτα στα χερια μου ετσι θα το κανω ....ασε που ειμαι και εντελως μα εντελως αμπαλος στις φωτο
ρε συ το abt scirocco σ'αρεσει?
ειδα ενα ασπρο προχθες και οι πισω 4 εξατμισεις δεν ηταν καθόλου ωραίες.. είναι μικρο το σουλουπι του και φαινόταν λίγο αστείες.Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα βοδυκιτ αλλα ειδα ενα στη Πετρουπολη με καποιο, με εντυπωσιασε αλλα δεν θα το παιρνα...ειδικα το ΑΒΤ ειναι και πανακριβο...αν εβαζα κατι θα ηταν τα εργοστασιακα που φαινονται και στη φωτο...πλαινα μαρσπιε(χωρις τα μαυρα πλαστικα),μπροστα μαρσπιε και πισω που ειναι πολυ διακριτικα.Καλα οι 4 εξατμισεις πισω ειναι χαλια δε το συζητω...
-
+1 τα εργοστασιακά είναι τα πιο καλαίσθητα και πιο διακριτικά
Ο χρήστης panathaninf έγραψε:
Κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό το αυτοκίνητο.
-
Α γεια σου...ειναι και στη φωτο που παρεθεσα πριν με το πρασινο
-
+1000 τα εργοστασιακα εγκρινονται..
στην φωτο που εβαλες jntaras βασικα παραεχει μεγάλες ζαντες...δεν ειναι τοσο αρμονικες με το υπολοιπο
-
Eχεις ενα Point αλλα εμενα δε με πολυχαλανε...ειμαι και ο ζανταρας μην το ξεχναμε
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Eχεις ενα Point αλλα εμενα δε με πολυχαλανε...ειμαι και ο ζανταρας μην το ξεχναμεουυστ κάγκουραα
-
Ο 'τρελος' Gill Panizzi δοκιμαζει για το Γαλλικο καναλι Μ6
(και την εκπομπη 'Turbo' ), το Scirocco R Vs Megane 250 Cup!!!
Στο θεμα της εμφανισης και θεσης οδηγησης προτιμα το πιο 'σκληροπηρυνικο' Megane.
Τελικη του επιλογη παρολα αυτα, το rocco (!!!) ως πιο ομοιογενες και ολοκληρωμενο για τον ΜΗ οδηγο αγωνων, **με καλυτερο μοτερ συνολικα **(απ' οσο καταλαβα απο τα Γαλλικα που μαθαινα καποτε... ), πιο ευκολο για τον μεσο οδηγο, πιο ευχαριστο σε καθημερινη χρηση.
Το Megane του φανηκε πιο 'απολυτο', με εντονοτερο χαρακτηρα μεν απο το Rocco αλλα λιγο πιο δυσκολο στον ελεγχο, θελει περισσοτερη αυτοσυγκεντρωση (για εναν μεσο οδηγο, οχι για αυτον... ), με πιο ευαισθητα (αποτομα-πιο δυσκολα ρυθμισιμα) φρενα, και λιγο πιο σκληρη αναρτηση.
Για τον ιδιο ανεφερε οτι θα επελεγε το Megane, αλλα για πιο νορμαλ οδηγους, το rocco ειναι καλυτερη επιλογη, ξεκαθαρισε καταληγοντας... -
Σίγουρα μιλάμε για 2 πανέμορφα και εντυπωσιακά σύνολα. Πιστεύω ότι ένας υποψήφιος αγοραστής πρέπει οπωσδήποτε να κάνει test drive και στα δύο πριν καταλήξει στο τι του 'κάθεται' καλύτερα. Όποιο κι αν διαλέξει πάντως, σίγουρα θα του προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Το megane πάντως είναι αρκετά πιο φθηνό, αν κατάλαβα σωστά.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στο θεμα της εμφανισης και θεσης οδηγησης προτιμα το πιο 'σκληροπηρυνικο' Megane.
Τελικη του επιλογη παρολα αυτα, το rocco (!!!) ως πιο ομοιογενες και ολοκληρωμενο για τον ΜΗ οδηγο αγωνων, **με καλυτερο μοτερ συνολικα **(απ' οσο καταλαβα απο τα Γαλλικα που μαθαινα καποτε... ), πιο ευκολο για τον μεσο οδηγο, πιο ευχαριστο σε καθημερινη χρηση.
Το Megane του φανηκε πιο 'απολυτο', με εντονοτερο χαρακτηρα μεν απο το Rocco αλλα λιγο πιο δυσκολο στον ελεγχο, θελει περισσοτερη αυτοσυγκεντρωση (για εναν μεσο οδηγο, οχι για αυτον... ), με πιο ευαισθητα (αποτομα-πιο δυσκολα ρυθμισιμα) φρενα, και λιγο πιο σκληρη αναρτηση.
Για τον ιδιο ανεφερε οτι θα επελεγε το Megane, αλλα για πιο νορμαλ οδηγους, το rocco ειναι καλυτερη επιλογη, ξεκαθαρισε καταληγοντας...φυσιολογικα μου ακουγονται ολα αυτα
δε νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικος λογος το rs να ειναι τοσο οπλο, αλλα απο την αλλοι παντα θα υπαρχουν και αυτοι που αναζητουν το απολυτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για τον ιδιο ανεφερε οτι θα επελεγε το Megane, αλλα για πιο νορμαλ οδηγους, το rocco ειναι καλυτερη επιλογη, ξεκαθαρισε καταληγοντας...φυσιολογικα μου ακουγονται ολα αυτα
δε νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικος λογος το rs να ειναι τοσο οπλο, αλλα απο την αλλοι παντα θα υπαρχουν και αυτοι που αναζητουν το απολυτο
...όπως ο dimgster ...μήπως να του το προτείναμε ;
-
και δε του το προτεινουμε?
αν και πιστευω οτι το evo που στοχευει ειναι σε αλλη κλασητο θεμα ειναι ομως να καταφερει να ξεφοτρωθει τη γκολφω του
-
το θεμα ειναι ομως να καταφερει να ξεφοτρωθει τη γκολφω του
την οποία βλέπω δύσκολα να φεύγει δυστυχώς.
Εγώ στη θέση του μάλλον θα πήγαινα και σε μία αντιπροσωπεία mitsubishi να πάρω προσφορά να δω πόσα λεφτά θα χάσω (στην ανταλλαγή με μτχ EVO) από την τιμή που θα ήθελα να πουλήσω το αμάξι μου.
Αν μιλάμε για 1500€ διαφορά, προσωπικά χαλαρά πήγαινα στην αντιπροσωπεία.(μην ξεχνάμε ότι όσο περνά ο καιρός θα χάνει και την αξία του του αμάξι ).Έχω απορία σε πόσο καιρό θα δούμε κολλημένα R σε scirocco (που δεν είναι προφανώς R )...
Βάζω χρονικό ορίζοντα 3 μήνες.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Έχω απορία σε πόσο καιρό θα δούμε κολλημένα R σε scirocco (που δεν είναι προφανώς R )...
Βάζω χρονικό ορίζοντα 3 ώρες.
-
μια χαρα θα τα καταφερει, αρκει να ριξει τη τιμη.
τουλαχιστον για φετος, οτιδηποτε 2λιτρο πουλιεται πολυ δυσκολα. Και σιγουρα καποιος για 2-3-4000€ παραπανω θα παει για καινουργιο.
-
@kavouras
οι βαγγεληδες δεν ειναι τοσο καγκουρια σαν τους bmw-ακηδεςεχεις δει πολλα σηματακια s , rs ,cupra και gti κολλημενα σε αυτοκινητα που δεν ειναι?
εχεις δει πολλα Α3 look s3?ουτε και με το scirocco θα δεις και ας ειναι το πιο καγκουρεμενο του group
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μια χαρα θα τα καταφερει, αρκει να ριξει τη τιμη.
τουλαχιστον για φετος, οτιδηποτε 2λιτρο πουλιεται πολυ δυσκολα. Και σιγουρα καποιος για 2-3-4000€ παραπανω θα παει για καινουργιο.
ναι αλλα ηδη χανει πολλα στα 27Κ που το δινει , αν ριξει και αλλο θα χασει τα κερατα του και μιλαμε για ολοκαινουριο αυτοκινητο στη πενα (τουλαχιστον τη τελευταια φορα που το ειδα) με λιγα ταξιδιαρικα κυριως χλμ
το λογικο ειναι να το κρατησει, αλλα τεσπα..
-
@kavouras
οι βαγγεληδες δεν ειναι τοσο καγκουρια σαν τους bmw-ακηδεςεχεις δει πολλα σηματακια s , rs ,cupra και gti κολλημενα σε αυτοκινητα που δεν ειναι?
εχεις δει πολλα Α3 look s3?ουτε και με το scirocco θα δεις και ας ειναι το πιο καγκουρεμενο του group
θα συμφωνήσω σε αυτό, αν και σε forum για aud-άκηδες θέλουν πολλοί να βάλουν τους προφυλακτήρες του S3, οι οποίοι μπαίνουν σε οποιοδήποτε Α3 με 850€ (τοποθετημένοι), αν και σίγουρα ένα forum ΔΕΝ είναι ενδεικτικός παράγοντας.
Τους φρενάρει το οικονομικό και δεν το κάνουν look S3...Κάγκουρες στο vw-group γενικότερα με την έννοια της απομίμησης (κάνω το αμάξι μου να δείχνει ΣΑΝ S3, ΣΑΝ Cupra, ΣΑΝ gti -αν και για τα Golf V όλο και περισσότεροι το κάνουν look Gti- κτλ) δεν είναι.
ΑΛΛΑ από την άλλη ελάχιστους ξέρω με VW-group που το αγόρασαν με το σκεπτικό να το αφήσουν 'μαμά' (ειδικά τα 20VT που βγαίνανε κάποτε αλλά και σημερινά -λίγα- 20VT μοντέλα).Μάλλον ως group είμαστε πιο...συγκρατημένοι.
Τέλος...έχει σημασία ο καθένας πώς ερμηνεύει αυτά που έχεις πάνω στο αμάξι σου.
Χθες ένας γνωστός μου την είπε που έχω βάλει γύρω γύρω τα σήματάκια του S3 ενώ δεν είναι S3 το αμάξι μου 'wannbe s3 είσαι κι εσύ ρε!τι μιλάς?', εννοώντας βέβαια τα σηματάκια Sline που έχω και όντως ψιλο-μοιάζουν με του S3.
Που να μπουν και τα φρένα του S3 δηλαδή...για το αμάξι του Δημήτρη, απλά να σου πω ότι καινούριο κάνει 28.000€ με το κλειδί στο χέρι (με μη-μεταλλικό χρώμα και 3θ φυσικά), οπότε γιατί κάποιος να προτιμήσει το μτχ?Δεν ξέρω αν με πιάνεις
Εκτίμηση:θα το πουλήσει στα 25000€, για να είμαστε ρεαλιστές.
Το καλύτερο (οικονομικά) είναι να το κρατήσει μία 3ετία να το χαρεί και λίγο και θα χάσει και λιγότερα (Σε σύγκριση με σήμερα) χρήματα...
Τέλοσπάντων.Δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στις τσέπες των άλλων.Είμαστε way offtopic βέβαια.
-
ε καλα αμα δεν ηξερε το sline δε φταις εσυ
οσο για το αυτοκινητο του Δημητρη νομιζα οτι παει πανω απο 30Κ , αρα λαθος μου
τελος
-
Ως φέρων προφυλακτήρες και ζάντες από Κούπρα δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σας για έναν λόγο:
μου άρεσαν αισθητικά περισσότερο από τα απλά. Δηλ θα ήθελα ένα αισθητικό πακέτο αντίστοιχο και στα απλά ώστε να μην πάρω αναγκαστικά το ξενέρωτο απλό. Τότε δεν θα υπήρχε λόγος να μοιάσω στα Κούπρα. Και δεν το θέλω γιατί πάλι ένας Κουπράκιας ούτως ή άλλως με καταλαβαίνει ότι δεν είμαι Κούπρα.
αλλά με το παλιό λουκ ανάγκασαν πολλούς να το κάνουν. Το ότι πωλούνται ξεχωριστά και τοποθετούνται είναι ένας λόγος για την Σεατ αυτό. Αν και το φ/λ το διόρθωσαν πολύ. Εμ μπαμ έκανε.
/οφτοπικ
VW Scirocco