-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το θεμα ειναι ομως να καταφερει να ξεφοτρωθει τη γκολφω του
μια χαρα θα τα καταφερει, αρκει να ριξει τη τιμη.
τουλαχιστον για φετος, οτιδηποτε 2λιτρο πουλιεται πολυ δυσκολα. Και σιγουρα καποιος για 2-3-4000€ παραπανω θα παει για καινουργιο.
ναι αλλα ηδη χανει πολλα στα 27Κ που το δινει , αν ριξει και αλλο θα χασει τα κερατα του και μιλαμε για ολοκαινουριο αυτοκινητο στη πενα (τουλαχιστον τη τελευταια φορα που το ειδα) με λιγα ταξιδιαρικα κυριως χλμ
το λογικο ειναι να το κρατησει, αλλα τεσπα..
31 εχει καινουργιο. Στα 27 δυσκολα θα φυγει. Ναι φυσικα θα χασει πολλα, και θα χασει ακομη περισσοτερα αν το κρατησει κιαλλο. Εσυ θα το επαιρνες στα 27 ή θα εβαζες 6 δοσεις να το παρεις καινουργιο?
*** edit
αν κανει 28 καινουργιο οπως αναφερθηκε παραπανω, δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης -
ναι αλλα δεν κολλησες σημα cupra , το οποιο ηταν και το αρχικο σχολιο μας
προφυλκακτηρες το δεχομαι να θες τους πιο ομορφους , λογικο μου ακουγεται
και ο καβουρας για αυτο πηρε sline στο κατω κατω μιας και η audi εχει σχετικο πακετακιαπο κει και περα λογικο δεν ειναι τα πιο ομορφα πραγματα να μπαινουν στα μεγαλυτερα μοντελα?
εδω αλλοι χτυπιουνται αν το κορυφαιο μοντελο δεν εχει διαφορες επιπεδου focus rs και τα vag αν το καλοσκεφτεις δεν εχουν και τις τοσο σημαντικες διαφορες που φωναζουν απο μακρια στα μεγαλα τους μοντελα@spiros το καινουριο βεβαια αν ηταν να δωσω μεχρι + 3-4Κ επιπλεον απο κει και περα για 7000 χλμ προσεγμενο και μες στην εγγυηση ισως το σκεφτομουν
-
απο κει και περα λογικο δεν ειναι τα πιο ομορφα πραγματα να μπαινουν στα μεγαλυτερα μοντελα?
όχι κατάλαβαν την μαλακία τους!
leon 1.8 προ φ/λ
leon cupra προ φ/λ
leon 1.8 φ/λ
leon cupra φ/λ
-
και τα Α3 τα εκαν πιο επιθετικα και θυμιζουν λιγο s , ολα αυτα στη προσπαθεια μαλλον να ανανεωσουν το ενδιαφερον για το μοντελο, σα την απαραδεκτη bmw που εκανε τοσα χρονια να βγαλει την 3θυρη
(ασχετο παραδειγμα , αλλα εξισου ή και περισσοτερο εκνευριστικο) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τουλαχιστον για φετος, οτιδηποτε 2λιτρο πουλιεται πολυ δυσκολα. Και σιγουρα καποιος για 2-3-4000€ παραπανω θα παει για καινουργιο.
τα οποία 2-3-4000 ειναι 5000+ €
-
αρα καλα το λεγαμε στην αρχη αρχη τι 28 μου πεταγε ο καβουρης ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
leon 1.8 φ/λ
http://img686.imageshack.us/img686/3245/facek.jpgleon cupra φ/λ
http://img150.imageshack.us/img150/1999/s1030019.jpgμόνο εγώ δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στο leon facelift και στο cupra (facelift)?
Δημήτρη έχεις καμία σοβαρή πρόταση ως τώρα για να το πουλήσεις?
Πριν μερικές μέρες πέρασα από Autonet και ρώτησα πόσο έχει το Golf GTi (χωρίς να ρωτήσω άλλες λεπτομέρειες) και ο πωλητής μου είπε 'μετρητις για 3θ και μη-μεταλλικό χρώμα 28.000€'.edit: μόλις κοίταξα το χαρτί/προσφορά που μου έδωσε και είναι χωρίς τέλη τα οποία πόσο να είναι?500€?
-
580
(καταραμενοι 1800αρηδες ) -
χεχε!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
leon 1.8 φ/λ
http://img686.imageshack.us/img686/3245/facek.jpgleon cupra φ/λ
http://img150.imageshack.us/img150/1999/s1030019.jpgμόνο εγώ δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στο leon facelift και στο cupra (facelift)?
thats my point !
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
thats my point !
μα αυτό δεν είναι μαλακία γι'αυτόν που αγοράζει το cupra?
Υποτίθεται ότι αγοράζεις την κορυφαία έκδοση για να διαφέρει (έστω και λίγο) από τα 'κοινά' αδερφάκια του. -
και εσυ δεν εχεις πραγματα απο s?(ασχετα αν τα πληρωσες εξτρα)
θα επρεπε να παρεξηγηθω μηπως?
-
το θεμα ειναι ομως να καταφερει να ξεφοτρωθει τη γκολφω του
την οποία βλέπω δύσκολα να φεύγει δυστυχώς.
Εγώ στη θέση του μάλλον θα πήγαινα και σε μία αντιπροσωπεία mitsubishi να πάρω προσφορά να δω πόσα λεφτά θα χάσω (στην ανταλλαγή με μτχ EVO) από την τιμή που θα ήθελα να πουλήσω το αμάξι μου.
Αν μιλάμε για 1500€ διαφορά, προσωπικά χαλαρά πήγαινα στην αντιπροσωπεία.(μην ξεχνάμε ότι όσο περνά ο καιρός θα χάνει και την αξία του του αμάξι ).Γιωργο δεν μιλάμε για τέτοιες διαφορες...
Η όποια αντιπροσωπεία-εμπορος βγάζει πολλα λεφτά με τέτοιες ανταλλαγες.
Δεν εχω σκοπώ να κάνω μάγκα, κανέναν έμπορο/ιδιώτη.
Μάγκες ας γίνουν με τα λεφτά άλλων, οχι με τα λεφτά μου.Μια χαρα με παει και με φέρνει το gti στο Μεσολόγγι, σε τέτοια χρηση δεν εχω κανενα παραπονο απο το αμάξι, οποτε αν δεν πουληθει, δεν εγινε και τιποτα.
Να ειμαστε καλά έχω και άλλους τρόπους να διασκεδάζω.
-
και εσυ δεν εχεις πραγματα απο s?(ασχετα αν τα πληρωσες εξτρα)θα επρεπε να παρεξηγηθω μηπως?
πρώτον πρακτικά δεν έχω τίποτα κοινό με το S.ή μάλλον...το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι και οι 2 έχουμε xenon (μόνο που τα δικά μου είναι και AFS ).
Το ότι υπάρχει το ίδιο σχέδιο στις ζάντες ως έξτρα είτε είναι απλό Α3 είτε S3 είναι άλλο θέμα.Εγώ αναφέρομαι στο γεγονός ότι από το απλό το 'χρέπι' leon μέχρι το cupra είναι ίδια εξωτερικά (άντε να αλλάζει η ζάντα)
Την ίδια μ@λ@κί@ είχαν κάνει και στο Golf IV GTi (και γι'αυτό δεν το πήρα και πήρα το 1400άρι )dimgster, εσύ είσαι πάνω στη μηχανή?
Και δε σου φαίνεται ρε συ ότι είσαι (και) μηχανόβιος και μάλιστα...σέξαλλος!
(προφανώς και αν μιλάμε για αρκετά μεγαλύτερες τιμές αν στο πάρει έμπορος, καλά κάνεις, δεν το συζητώ καν ) -
και εσυ δεν εχεις πραγματα απο s?(ασχετα αν τα πληρωσες εξτρα)θα επρεπε να παρεξηγηθω μηπως?
τι δεν του φαίνεται ρε καβουρα; την υπογραφή την είδες ;
-
Kαβουρα ΕΛΤΑ θελοντως θα εχεις και ιδιο αυτοκολητο με S3 οποτε η παρεξηγηση επεκτεινετε
Αληθεια ακομα να σου ερθει? -
dimgster, εσύ είσαι πάνω στη μηχανή?
Και δε σου φαίνεται ρε συ ότι είσαι (και) μηχανόβιος και μάλιστα...σέξαλλος!
(προφανώς και αν μιλάμε για αρκετά μεγαλύτερες τιμές αν στο πάρει έμπορος, καλά κάνεις, δεν το συζητώ καν )Γιωργο εγώ ειμαι και στην πάνω, αλλα και στην κάτω την μικρή της υπογραφής μου.
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το άθλημα.
Βασικά ειμαι μηχανόβιος, η ανάγκη με κάνει και οδηγώ το αμάξι...Εγώ σαν τιμή καταλόγου γιατί βλέπω 31000 € στο site της vw?
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Kαβουρα ΕΛΤΑ θελοντως θα εχεις και ιδιο αυτοκολητο με S3 οποτε η παρεξηγηση επεκτεινετε
Αληθεια ακομα να σου ερθει?Πέρασε την Παρασκευή ο ταχυδρόμος και άφησε ειδοποίηση.
Ο κιούσης έχει το αυτοκόλλητο?ή θα έχω κι εγώ κάτι που θα ζηλεύει (εκτός από το τέλος κυκλοφορίας -> 184€!! Ακούς κιούση? )?
Dimgster, μπορεί να άρχισαν τίποτα εκπτώσεις στις τιμές.Δεν το ξέρω. Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη γενικά.Δεν ρώτησα τίποτα περισσότερο.Εξυπηρέτηση σε φίλο έκανα (ψάχνει αμάξι και είναι ανάμεσα σε Golf GTi, Megane RS, Leon Cupra και Astra OPC -το 'παλιό'-) και έμαθα την τιμή.
[patrinos mode ON]
ωραίος είσαι πάνω στη μηχανή.
[patrinos mode OFF]Έμαθα να οδηγώ μηχανή αλλά το 'άφησα' γιατί όταν ήταν να αποφασίσω τι θα πάρω (μηχανή ή αμάξι), ένας φίλος χτύπησε άσχημα όταν φορτηγό παραβίασε κόκκινο σηματοδότη (λάμες κτλ ).Ακόμα και σήμερα (πέρασαν 8 χρόνια από τότε) ψιλο-κουτσαίνει ακόμα.
Οπότε καταλαβαίνεις ότι το σοκ ήταν μεγάλο και παρότι τρελαίνομαι για (δυνατή) μηχανή, την έχω διαγράψει στο μυαλό μου όσο αναφορά την οδήγησή της στο δρόμο. -
Αληθεια ακομα να σου ερθει?Πέρασε την Παρασκευή ο ταχυδρόμος και άφησε ειδοποίηση.
Ο κιούσης έχει το αυτοκόλλητο?ή θα έχω κι εγώ κάτι που θα ζηλεύει (εκτός από το τέλος κυκλοφορίας -> 184€!! Ακούς κιούση? )?
Αυτα ειναι.Χαλκιδα-Αθηνα 8 μερες.Ταμα να ειχανε κανει και να το πηγαινανε γονατιστοι ποιο γρηγορα
θα εφτανε. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Αυτα ειναι.Χαλκιδα-Αθηνα 8 μερες.Ταμα να ειχανε κανει και να το πηγαινανε γονατιστοι ποιο γρηγορα
θα εφτανε.ήμουν στο όριο να σε πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν τελικά το έστειλες...Φαντάσου.
VW Scirocco