-
καλή είναι η τιμή του η μου φαίνεται?
-
ναι αυτο λεω κι εγω πολυ καλη, περιπου τοσα ηξερα οτι θες για ενα καλοεξοπλισμενο gti
αλλα και παλι για τιμες γερμανιας μου κανουν πολυ ακριβες -
δεν είναι τιμές για ελλάδα?
-
μαλλον για ελλαδα θα ειναι , γιατι για γερμανια ειναι τσιμπημενες
(απλα μου φαινονται χαμηλες για ελλαδα )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαλλον για ελλαδα θα ειναι , γιατι για γερμανια ειναι τσιμπημενες(απλα μου φαινονται χαμηλες για ελλαδα )
Για Ελλαδα παρεθεσα τιμες. Μολις 300ευρω περιπου περισσοτερα απ' οτι στην Γερμανικη αγορα, και με πληρη εξοπλισμο.
Δεν ειναι και ασχημα. Κανει αυτοματως το 2λιτρο 211Ps 'ακυρο' για την Ελλαδα.
Να δουμε και ο ανταγωνιστης του, το Megane RS αν θα εχει την ιδια τυχη, οπου στην υπολοιπη Ευρωπη κυμαινεται οριακα κατω απο τα 30κ... -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δεν είναι τιμές για ελλάδα?όχι απλά καλές ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ...
-
μακαρι κ το γκολφ ρ20 να μεινει εκει οσον αφορα τα χρηματα..σκεφτειτε ενα φθηνοτερο σ3..γιατι αυτο θα ειναι πιστευω..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ειναι πολυ μικρη η διαφορα με το 200αρι ή μου φαινεται?
τοσο περιμενα να εχει το cupra r , το οποιο θα ειναι το ιδιο με το sciroccoτο cupra R τοσο εχει απλα η seat κανει εκπτωση 10 % επιπλεον.
οντως μικρη η διαφορα με το 200αρι , παντως δεν ειναι εκπληξη η τιμη ουτε και τζαμπα, βαλε και το μεταλλικο επιπλεον ,εκει το περιμενα , μιας και περιμενω το R20 στα 36000+ με χειροκινητο κιβωτιο. -
καλα θα θελει καποια εξτρα τα οποια θα ειναι ως συνηθως πανακριβα, αλλα το 800αρι του μεταλλικου το γλιτωνεις αν παρεις λευκο και αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα μια χαρα θα ειναι και ο στανταρ εξοπλισμος
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μακαρι κ το γκολφ ρ20 να μεινει εκει οσον αφορα τα χρηματα..σκεφτειτε ενα φθηνοτερο σ3..γιατι αυτο θα ειναι πιστευω..πάντως στην Αγγλία, από ότι διάβασα στο τελευταίο τεύχος του CAR είναι κάτι τις ακριβότερο από το S3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν βλ΄πεω να πέφτει κάτω από 40 το R20 και το Scirocco R κάτω από 37-38...
-
αμα ειναι να ειναι ακριβοτερο, κανε οτι και με το R32 , γινε premium
-
Mερικες φωτο απο την σημερινη διοργανωση της VW για τα Scirocco R, εδω :
(στο τελος της σελιδας)
viewtopic.php?f=8&t=38784&start=180 -
σορρρυ παιδια αλλα θα το πω...σημερα στο R Challenge ακουγα πολους σιροκαδες να πουλανε το υπαρχων δικο τους σιροκκο για να παιρνουν το R με αυτην τιν τιμη κολλαση 33700 ευρος ..... οποτε εν αναμονη για καλα,φθηνα μεταχειρισμενα...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
σορρρυ παιδια αλλα θα το πω...σημερα στο R Challenge ακουγα πολους σιροκαδες να πουλανε το υπαρχων δικο τους σιροκκο για να παιρνουν το R με αυτην τιν τιμη κολλαση 33700 ευρος ..... οποτε εν αναμονη για καλα,φθηνα μεταχειρισμενα...παρόρμηση της στιγμής πιστεύω ότι είναι αυτές οι δηλώσεις...
Σίγουρα κανα 2-3 άτομα θα το κάνουν αλλά αποκλείεται να είναι όσοι ακούστηκαν.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
σορρρυ παιδια αλλα θα το πω...σημερα στο R Challenge ακουγα πολους σιροκαδες να πουλανε το υπαρχων δικο τους σιροκκο για να παιρνουν το R με αυτην τιν τιμη κολλαση 33700 ευρος ..... οποτε εν αναμονη για καλα,φθηνα μεταχειρισμενα...
παρόρμηση της στιγμής πιστεύω ότι είναι αυτές οι δηλώσεις...
Σίγουρα κανα 2-3 άτομα θα το κάνουν αλλά αποκλείεται να είναι όσοι ακούστηκαν.
E,ναι...και εγω ετσι πιστευω.
-
2000κκ με τιμη μονο 300€ πανω απο Γερμανια?
-
Γιατί σας κάνει εντύπωση η 'χαμηλή' (για Ελλάδα) τιμή;
Η αγορά των 2λιτρων+ αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες έχει βαλτώσει.
-
μας κανει εντυπωση γιατι δεν ειναι ο κανονας, γιατι αλλο
ουσιαστικα καταργει το 211 με αυτο τον τροπο. Εκτος εαν δουμε μειωσεις τιμων και σε αυτο, που σημαινει οτι θα παρασυρει και το golf προς τα κατω. Ποσο πιθανο αραγε ειναι αυτο?
-
Η διαφορά τιμής μεταξύ του R και του 211 είναι κοντά στα 3000 Ευρώ όμως. Δεν την λες και αμελητέα ποσότητα (10% πάνω είναι).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η διαφορά τιμής μεταξύ του R και του 211 είναι κοντά στα 3000 Ευρώ όμως. Δεν την λες και αμελητέα ποσότητα (10% πάνω είναι).αμελητεα δεν ειναι, απλα ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αυτα που παιρνεις με το R. Θα το δειξουν οι πωλησεις βεβαια αυτο.
VW Scirocco