-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μην το πειτε κλοουν, απο κοντα ειναι κουκλι.
Βασίλη βλέπω δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ. Όποτε κι αν προσπάθησα να γράψω κάτι που να βοηθήσει κάποιον σοβαρά, το πιάνετε και το τραβάτε από τα μαλλιά...
Δεν με απασχολεί διόλου τι χρώμα θα το πάρει ο φίλος του focusman απλά ήθελα να δώσω κάποια στοιχεία επιπλέον για την αγορά πριν αποφασίσει μιας και για άλλη μια φορά, είμαι από τους ελάχιστους που γράφουν εδώ μέσα και έχουν προσωπική εμπειρία με το αυτοκίνητο για καιρό τώρα...
Αν όμως καταλήγουμε στα ίδια, δηλαδή να γίνεται χαμός με ότι γράφεται και το κατεβάζετε σε παιδικό επίπεδο τότε μάλλον αυτοί που μπαίνουν για συμβουλές, μην σας εκπλήσει, θα φεύγουν τρέχοντας έχοντας φοβηθεί τους απανταχού είρωνες παντογνώστες...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...Όντως... εμετικό.
βλέπετε ένα χρώμα μέσα σε υπολογιστή που ουδεμία έχει σχέση με την πραγματικότητα, άντε πηγαίνετε να το δείτε ζωντανά και μετά εκφράζετε όσο αηδιαστική άποψη έχετε γιατί τόσο σκατό δεν έχω διαβάσει παρά μόνο εδώ μέσα...
Kαι το προβλημα σου ποιο ειναι;
κανένα, αυτό που έγραψα, να ζούνε πρώτα την πραγματικότητα και μετά να κρίνουν γιατί με τις ώρες που ξοδεύουν/ετε εδώ μέσα, στον υπολογιστή εννοώ γενικότερα, έχουν/ετε ξεχάσει πολλά...
Και τι να κανουμε;Να τρεξουμε στην εκθεση για να δουμε αν ειναι σκατι ή τσιρλι;
απάντησες μόνος σου... Ναι, για να έχεις άποψη για την πραγματική του απόχρωση, και επιθυμείς να έχεις και γνώμη που θα μεταφέρεις συμβουλεύοντας κάποιον. Τώρα δεν καταλαβαίνω αν εσύ έχεις πρόβλημα, έθιξα κάτι προσωπικό? είχες ή έχεις αυτοκίνητο σε χρώμα σκατί ή τσιρλί?
Εσενα σε ενοχλησε η αποψη οτι θυμιζει σκατο το χρωμα του.Εμενα οχι.
δηλαδή εσύ είσαι τόσο υπεράνω που όταν εκφράζεις μια άποψη και ο άλλος, χωρίς καλά καλά να γνωρίζει, την ονομάζει σκατί, λες και ευχαριστώ? Δεν με ενόχλησε ο χαρακτηρισμός αυτός καθεαυτός αλλά ο τρόπος συμπεριφοράς μέσω του αυτού χαρακτηρισμού...
-
Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ευκολα μπορεις να αποκλεισεις καποια χρωματα (πχ επειδη γι αυτα μιλαμε τωρα) ως κακογουστα χωρις να τα δεις καν απο κοντα. Αυτο προφανως εχει σχεση με τα γουστα του καθενος. Αλλωστε μπορουμε να αρχισουμε ολοι να προτεινουμε απο ενα χρωμα κι ολοι να εχουμε δικιο οτι ειναι το καλυτερο στο κατω κατω γιατι αυτο μας αρεσε.
Αν ποσταρα ενα ροζ σιροκο κι ελεγα: 'δες κι αυτο ειναι τελειο', προφανως θα περιμενα εσενα και τον καθε εσενα να το κατακρινει. Εγω θα ειχα ποσταρει κατι που γκεουλιζει επικινδυνα, εσυ ποσταρες απλα κατι που σκ@τιζει επικινδυνα, that's all.
Δεν νομιζω οτι καποιος δεν θα παρει το χρωμα που του αρεσει επειδη ειπε καποιος εδω μεσα οτι ειναι χαλια.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...Όντως... εμετικό.
βλέπετε ένα χρώμα μέσα σε υπολογιστή που ουδεμία έχει σχέση με την πραγματικότητα, άντε πηγαίνετε να το δείτε ζωντανά και μετά εκφράζετε όσο αηδιαστική άποψη έχετε γιατί τόσο σκατό δεν έχω διαβάσει παρά μόνο εδώ μέσα...
Kαι το προβλημα σου ποιο ειναι;
κανένα, αυτό που έγραψα, να ζούνε πρώτα την πραγματικότητα και μετά να κρίνουν γιατί με τις ώρες που ξοδεύουν/ετε εδώ μέσα, στον υπολογιστή εννοώ γενικότερα, έχουν/ετε ξεχάσει πολλά...
Και τι να κανουμε;Να τρεξουμε στην εκθεση για να δουμε αν ειναι σκατι ή τσιρλι;
απάντησες μόνος σου... Ναι, για να έχεις άποψη για την πραγματική του απόχρωση, και επιθυμείς να έχεις και γνώμη που θα μεταφέρεις συμβουλεύοντας κάποιον. Τώρα δεν καταλαβαίνω αν εσύ έχεις πρόβλημα, έθιξα κάτι προσωπικό? είχες ή έχεις αυτοκίνητο σε χρώμα σκατί ή τσιρλί?
Εσενα σε ενοχλησε η αποψη οτι θυμιζει σκατο το χρωμα του.Εμενα οχι.
δηλαδή εσύ είσαι τόσο υπεράνω που όταν εκφράζεις μια άποψη και ο άλλος, χωρίς καλά καλά να γνωρίζει, την ονομάζει σκατί, λες και ευχαριστώ? Δεν με ενόχλησε ο χαρακτηρισμός αυτός καθεαυτός αλλά ο τρόπος συμπεριφοράς μέσω του αυτού χαρακτηρισμού...
Δεν χαρακτηρισε κανεις την αποψη ως σκατο αλλα το χρωμα.
-
Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία επεξήγησης αρχέτυπων επικοινωνίας, όταν υπάρχει ή δημιουργείται φορέας ή κέντρο έκφρασης και συζήτησης μιας ή παραπάνω οντότητας(π.χ.: συμφορουμίτες) τότε καλό είναι να έχει κάποια θετική και ωφέλιμη αν όχι για όλους αλλά τους περισσότερους κατάληξη. Ειδάλλως δεν έχει κανένα λόγο υπάρξης ο φορέας αυτός(π.χ.: ιστοχώρος)
...με απλά λόγια αν είναι να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι ναναι και να μην οδηγεί αυτό σε κάτι καλό τότε προς τι η συζήτηση?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία επεξήγησης αρχέτυπων επικοινωνίας, όταν υπάρχει ή δημιουργείται φορέας ή κέντρο έκφρασης και συζήτησης μιας ή παραπάνω οντότητας(π.χ.: συμφορουμίτες) τότε καλό είναι να έχει κάποια θετική και ωφέλιμη αν όχι για όλους αλλά τους περισσότερους κατάληξη. Ειδάλλως δεν έχει κανένα λόγο υπάρξης ο φορέας αυτός(π.χ.: ιστοχώρος)...με απλά λόγια αν είναι να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι ναναι και να μην οδηγεί αυτό σε κάτι καλό τότε προς τι η συζήτηση?
Αστο δεν πειραζει!
Τα λεμε!!
-
Παλι καλα που το λες με απλα λογια
-
@ βελ
1)τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν το έχω δει
- τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχουμε το ίδιο γούστο...
μερικές φορές οι παραλογισμοί σου είναι σε άλλο επίπεδο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία επεξήγησης αρχέτυπων επικοινωνίας, όταν υπάρχει ή δημιουργείται φορέας ή κέντρο έκφρασης και συζήτησης μιας ή παραπάνω οντότητας(π.χ.: συμφορουμίτες) τότε καλό είναι να έχει κάποια θετική και ωφέλιμη αν όχι για όλους αλλά τους περισσότερους κατάληξη. Ειδάλλως δεν έχει κανένα λόγο υπάρξης ο φορέας αυτός(π.χ.: ιστοχώρος)
...με απλά λόγια αν είναι να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι ναναι και να μην οδηγεί αυτό σε κάτι καλό τότε προς τι η συζήτηση?
Αστο δεν πειραζει!
Τα λεμε!!
...σίγουρα, κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε!
Έως τότε, καλή τύχη εδώ μέσα!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@ βελ1)τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν το έχω δει
- τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχουμε το ίδιο γούστο...
μερικές φορές οι παραλογισμοί σου είναι σε άλλο επίπεδο...
ναι μωρέ, έχεις δίκιο, είναι επιπέδου ανώτερου από σκατί...
-
Σώνει κ καλά να μας αρέσει το χρώμα που αρέσει σε εσένα?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μαλιστα... Οποτε μαλλον θα του πω να προχωρησει αφοβα...
Λοιπον λογικα μεχρι το Σαββατο θα γινει παραγγελια... Εκδοση με τα 160 αλογα, χρωμα Rising blue , πακετο light and sight, rcd 510 και το xds (το οποιο μου κανει εντυπωση οτι ειναι προαιρετικο).. Επισης ζαντες Interlagos..- σπορ πακετο, ηλιοροφη και bluetooth! 25.500 € και παραδοση μεσα Δεκεμβρη! Την Παρασκευη πεσαν οι υπογραφες και εχει ξεκινησει η αναμονη!
-
Καλοριζικο στον φιλο σου! δεν εβαλε το sport n style? Αν ερθει μεσα Δεκεμβρη να πει να του το κρατησουν μερικες μερες να αλλαξει ο χρονος και μετα να βγει αδεια πινακιδες τελη κλπ . Γιατι αν ερθει πχ 14 Δεκεμβριου θα μεσα στην τιμή που σας εχουν πει ειναι πληρωμενα και τα τελη του 12 κ μετα θα πληρωσει απο την τσεπη του και του '13!
Τετοια εποχη ειχα παραγγειλει το δικο μου και ηρθε αρχες Δεκεμβριου! αχ τι μου θυμησες -
Αυτό το Scirocco είναι τελικά καλό αυτοκίνητο;
-
Πολυ καλο.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Αυτό το Scirocco είναι τελικά καλό αυτοκίνητο;Αυτό του φίλου του φοκουσμαν; Περιμένουμε να παραλάβει και θα μας πει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Αυτό το Scirocco είναι τελικά καλό αυτοκίνητο;Γιατί, δεν βλέπεις πολλά στο δρόμο...?
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Καλοριζικο στον φιλο σου! δεν εβαλε το sport n style? Αν ερθει μεσα Δεκεμβρη να πει να του το κρατησουν μερικες μερες να αλλαξει ο χρονος και μετα να βγει αδεια πινακιδες τελη κλπ . Γιατι αν ερθει πχ 14 Δεκεμβριου θα μεσα στην τιμή που σας εχουν πει ειναι πληρωμενα και τα τελη του 12 κ μετα θα πληρωσει απο την τσεπη του και του '13!
Τετοια εποχη ειχα παραγγειλξει το δικο μου και ηρθε αρχες Δεκεμβριου! αχ τι μου θυμησεςΠρέπει να το έβαλε κι αυτό! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κατά ποσο θα δείξει υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς για να το οδηγήσει.. Το Σάββατο του είπε ο πωλητής ότι 5-10 Δεκέμβρη θα ειναι εδώ. Εγω πάντως δε θα εδειχνα...
Αυτό το Scirocco είναι τελικά καλό αυτοκίνητο;
Αυτό του φίλου του φοκουσμαν; Περιμένουμε να παραλάβει κ
αι θα μας πει.Sent from my GNex using smoke signals.
Καλό πρεπει να ναι.. Περισσότερα όταν έρθει
-
Καλορίζικο... Πιστεύω πώς θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω!
-
Βρεθηκε τροπος για πληρη απενεργοποιηση του ESP μεσω VAG com, χωρις να απενεργοποιειται το ABS, για τα προ ΜΥ2012 μοντελα, οπου με τις εργοστασιακες τους ρυθμισεις, κατι τετοιο, μεχρι πρωτινος, δεν ηταν εφικτο...
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... 43#p161443
(ισως χρειαζεται μια τυπικη εγγραφη στο sciroccoclub, για να ανοιξει η σελιδα...)
VW Scirocco