-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τοσο πολυ σας αρεσει σε κοκκινο? Εμενα μ'αρεσει σε λευκο, στο μπλε του R , αντε και σε ανθρακι!O winner με βοηθησε να το θυμηθω αναφεροντας το, και σας λεω οτι θα μπει και ηλιοροφη.. Οποτε μαλλον θα μπει και το sport and style pack (Λιγο μπαχαλο τα εχω κανει με τα εξτρα αλλα δυστυχως δεν εχω μπροστα μου πληρη στοιχεια.. )
Στο μονο που βλεπεται το σιροκο ειναι το μπλε του R , σε κοκκινο που το ειχα δει ηταν επιεικως
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Αν το χρωμα ειναι το Sumatra τοτε ειναι παλια ακυρωμενη παραγγελια μιας και εχει καταργηθει απο τον καταλογο της VW.
Αν το ξαναεπαιρνα το ροκακι τωρα θα το επαιρνα και εγω κοκκινο, πρεπει να το δειτε κοκκινο με Look-R Bodykit
Οσο για τα εσωτερικα καθισματα στο sport πακετο εχω αυτα που φαινονται στις φωτο που ειναι καφέ , το κανονικο τους χρωμα στον καταλογο λεγεται Cashmere και ΣΠΕΡΝΕΙ απλα ταιριαζει μονο σε μαυρο ροκο και σε ασπρο
Καλοριζικο στον φιλο σου Focusman οπως και αν το παρει!
Το Sport Pack ειναι MUST και αν του αρεσει η ηλιοροφη μπορει να βαλει το Sport n Style Pack που στα 1010 ευρω δινει οτι το sport+ ηλιοροφη και RCD510Oχι, το ανεφερα και πριν βασικα, το sumatra ειναι το παλαιο χρωμα, αν και σε φωτο, δυσκολα διακρινεις την διαφορα, εαν δεν χτυπαει λιγο ο ηλιος καποια επιφανεια...To sumatra εδειχνε λιγο πιο σκουρο (σταχτί-καφε) ενω το νεο δειχνει πιο 'γλυκο'
καφε...To συγκεκριμενο ηταν στην εκθεση της karenta στο Μαρουσι, πλεον προφανως πωλειται απο την μαντρα της εταιριας, και ειναι το 122αρι με το σπορ πακετο σε συνδυασμο με το επιπροσθετο sport n style pack που λες, που περιλαμβανει το rcd510 (με οθονη αφης) και ηλιοροφη.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τρομερό χρώμα...Αν είσαι μύγα ...
Όντως... εμετικό.
-
Εγω εκανα καιρο να καταπιω το λαχανι του κολλητου μου αλλα με το καιρο ομολογω οτι το συνηθισα και τωρα σχεδον μαρεσει!
Uploaded with ImageShack.us
Το εχει και παντα πλυμενο και οντως ξεχωριζει.Το λευκο εγινε σουπα,εδω Θεσνικη τα 4 στα 5 ειναι λευκα,το μαυρο καλο αλλα μονο καθαρο ενω 2 μπλε R που εχω πετυχει ειναι . Για το κοκκινο θα συμφωνησω με το Θωμα .Δε βλεπεται. -
To φυστίκι είναι ωραίο. Το σκατί όχι.
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Εγω εκανα καιρο να καταπιω το λαχανι του κολλητου μου αλλα με το καιρο ομολογω οτι το συνηθισα και τωρα σχεδον μαρεσει!
Το εχει και παντα πλυμενο και οντως ξεχωριζει.Το λευκο εγινε σουπα,εδω Θεσνικη τα 4 στα 5 ειναι λευκα,το μαυρο καλο αλλα μονο καθαρο ενω 2 μπλε R που εχω πετυχει ειναι . Για το κοκκινο θα συμφωνησω με το Θωμα .Δε βλεπεται.στο φυσικό του περιβάλλον
-
Το εχει και παντα πλυμενο και οντως ξεχωριζει.Το λευκο εγινε σουπα,εδω Θεσνικη τα 4 στα 5 ειναι λευκα,το μαυρο καλο αλλα μονο καθαρο ενω 2 μπλε R που εχω πετυχει ειναι . Για το κοκκινο θα συμφωνησω με το Θωμα .Δε βλεπεται.στο φυσικό του περιβάλλον
-
Το κοκκινο σε μαμα εκδοση ειναι απαισιο αλλα με 2-3 πινελιες γινεται το πιο ωραιο!
Το πρασινο στην φωτο ειναι του φιλου σου? 160αρι? και τι Intercooler ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Το κοκκινο σε μαμα εκδοση ειναι απαισιο αλλα με 2-3 πινελιες γινεται το πιο ωραιο!
Το πρασινο στην φωτο ειναι του φιλου σου? 160αρι? και τι Intercooler ειναι αυτο?
Ναι 160αρι με προγραμμα,εξατμιση απο downpipe και αυτο το fm intercooler.
-
Η καλή εβδομάδα από το πρωί φαίνεται : Χαλασμένος πολλαπλασιαστής 3ου κυλίνδρου . (μου αναβόσβηνε το check engine χθες για 5-6 δευτερόλεπτα)
Ανταλλακτικό δεν υπάρχει διαθέσιμο (παραγγέλνουν από Αθήνα οπότε αύριο λογικά) & μου είπε ότι αφού θα το κρατήσει μέσα θα μετρήσει & συμπίεση μήπως είναι τπτ άλλο
Να ανησυχώ , αυτό το συμπίεση με τρόμαξε λίγο -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν το χρωμα ειναι το Sumatra τοτε ειναι παλια ακυρωμενη παραγγελια μιας και εχει καταργηθει απο τον καταλογο της VW.
Αν το ξαναεπαιρνα το ροκακι τωρα θα το επαιρνα και εγω κοκκινο, πρεπει να το δειτε κοκκινο με Look-R Bodykit
Οσο για τα εσωτερικα καθισματα στο sport πακετο εχω αυτα που φαινονται στις φωτο που ειναι καφέ , το κανονικο τους χρωμα στον καταλογο λεγεται Cashmere και ΣΠΕΡΝΕΙ απλα ταιριαζει μονο σε μαυρο ροκο και σε ασπρο
Καλοριζικο στον φιλο σου Focusman οπως και αν το παρει!
Το Sport Pack ειναι MUST και αν του αρεσει η ηλιοροφη μπορει να βαλει το Sport n Style Pack που στα 1010 ευρω δινει οτι το sport+ ηλιοροφη και RCD510Oχι, το ανεφερα και πριν βασικα, το sumatra ειναι το παλαιο χρωμα, αν και σε φωτο, δυσκολα διακρινεις την διαφορα, εαν δεν χτυπαει λιγο ο ηλιος καποια επιφανεια...To sumatra εδειχνε λιγο πιο σκουρο (σταχτί-καφε) ενω το νεο δειχνει πιο 'γλυκο'
καφε...To συγκεκριμενο ηταν στην εκθεση της karenta στο Μαρουσι, πλεον προφανως πωλειται απο την μαντρα της εταιριας, και ειναι το 122αρι με το σπορ πακετο σε συνδυασμο με το επιπροσθετο sport n style pack που λες, που περιλαμβανει το rcd510 (με οθονη αφης) και ηλιοροφη.
...δεν είναι στην μάντρα είναι μέσα στην έκθεση της και το είδα το Σάββατο πάλι... ειναι καινούργιο και ρώτησε πρόσφατα γνωστός μου. Μη λέμε ονόματα και προσβάλλουμε τα ήθη λόγο χρώματος, αλλά ήταν κι αυτός 'ξένος'...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...
Όντως... εμετικό.
βλέπετε ένα χρώμα μέσα σε υπολογιστή που ουδεμία έχει σχέση με την πραγματικότητα, άντε πηγαίνετε να το δείτε ζωντανά και μετά εκφράζετε όσο αηδιαστική άποψη έχετε γιατί τόσο σκατό δεν έχω διαβάσει παρά μόνο εδώ μέσα...
-
Γούστα ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...
Όντως... εμετικό.
βλέπετε ένα χρώμα μέσα σε υπολογιστή που ουδεμία έχει σχέση με την πραγματικότητα, άντε πηγαίνετε να το δείτε ζωντανά και μετά εκφράζετε όσο αηδιαστική άποψη έχετε γιατί τόσο σκατό δεν έχω διαβάσει παρά μόνο εδώ μέσα...
Kαι το προβλημα σου ποιο ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...Όντως... εμετικό.
κανένα, αυτό που έγραψα, να ζούνε πρώτα την πραγματικότητα και μετά να κρίνουν γιατί με τις ώρες που ξοδεύουν/ετε εδώ μέσα, στον υπολογιστή εννοώ γενικότερα, έχουν/ετε ξεχάσει πολλά...
-
Γούστα ...σε χρώμα σκατί ε?
-
Τρομερό χρώμα...
κανένα, αυτό που έγραψα, να ζούνε πρώτα την πραγματικότητα και μετά να κρίνουν γιατί με τις ώρες που ξοδεύουν/ετε εδώ μέσα, στον υπολογιστή εννοώ γενικότερα, έχουν/ετε ξεχάσει πολλά...
Και τι να κανουμε;Να τρεξουμε στην εκθεση για να δουμε αν ειναι σκατι ή τσιρλι;
-
Μην το πειτε κλοουν, απο κοντα ειναι κουκλι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρομερό χρώμα...
απάντησες μόνος σου... Ναι, για να έχεις άποψη για την πραγματική του απόχρωση, και επιθυμείς να έχεις και γνώμη που θα μεταφέρεις συμβουλεύοντας κάποιον. Τώρα δεν καταλαβαίνω αν εσύ έχεις πρόβλημα, έθιξα κάτι προσωπικό? είχες ή έχεις αυτοκίνητο σε χρώμα σκατί ή τσιρλί?
-
Τρομερό χρώμα...
απάντησες μόνος σου... Ναι, για να έχεις άποψη για την πραγματική του απόχρωση, και επιθυμείς να έχεις και γνώμη που θα μεταφέρεις συμβουλεύοντας κάποιον. Τώρα δεν καταλαβαίνω αν εσύ έχεις πρόβλημα, έθιξα κάτι προσωπικό? είχες ή έχεις αυτοκίνητο σε χρώμα σκατί ή τσιρλί?
Εσενα σε ενοχλησε η αποψη οτι θυμιζει σκατο το χρωμα του.Εμενα οχι.
VW Scirocco