-
το θεμα ειναι η ποιοτητα των υλικων η ο σχεδιασμος?γιατι στα 20 φευγα που ειναι το ροκο,εχεις το γκολφ 6 με καλυτερο εσωτερικο τοσο σε ποιοτητα οσο κ σε σχεδιασμο(τουλαχιστον δεν ειναι ιδιο με αλλο μοντελο 5ετιας..),μπεμπα σειρα 1(τουλαχιστον δεν ειναι ακριβως ιδιο το ταμπλο με τα αλλα μοντελα),βολβο σ30(αντε βρες καλυτερο ποιοτικα,το σχεδιο υποκειμενικο),μινι κουπερ(αντε βρες ωραιοτερο,αλλα ειπαμε υποκειμενικο),αλφα μιτο(ισως να υπολειπεται σε ποιοτητα,αλλα τουλαχιστον δεν εβαλαν το ιδιο ταμπλο που ειχε η 147,για λογους κοστους..αντιθετως αποφασισαν να σχεδιασουν νεο..),λαντσα δ-φιατ μπραβο(οτι ισχυει για την μιτο,αν κ δεν νομιζω η ποιοτητα να υπολειπεται στο ελαχιστο..),μερκα α-κλασσ(σε χαλαει ποιοτικως???) κ το κορυφαιο ολων,χοντα σιβικ(προσωπικα δεν εχω δει αρνητικα ουτε σε ποιοτητα κατασκευης,ουτε βεβαιως σχεδιαστικα που δινει ρεστα..)...
σου αρκουν? κ αν εξαιρεσεις μιτο κ κουπερ που ειναι σε μικροτερες κατηγοριες αμαξωματος,τα υπολοιπα ειναι ιδιας κατηγοριας..βεβαιως αν βαζαμε κ αυτοκινητα αλλων κατηγοριων σε αυτα τα λεφτα,θα ειχα πολλα περισσοτερα παραδειγματα..
να σε ρωτησω κατι αλλο εγω..αν το γκολφ 5(προσεχε,5,οχι 6..) εβγαινε τωρα παλι,ταυτοχρονως με το 6(η εστω κ μονο του,οπως εβγαινε το κλιο 2,ενω υπηρχε ηδη το 3)..ποσα θα διεθετες για την βασικη εκδοση?ανω των 20?εγω παντως οχι ανω των 15..τι καινοτομο τεχνολογικως προσφερει το σιροκο που να δικαιολογει τα 20 φευγα(κ οχι 20 just) που στοιχιζει?περα απο την εμφανιση,το αυτοματο κιβωτιο κ τα μετατροχια..δηλαδη στη μιτο π.χ. πληρωνεις τα λεφτα εξελιξης-σχεδιασης ολου του αυτοκινητου(εφοσον οπως λετε ο κινητηρας διαφερει απο το αμπαρτ)..στο σιροκο τι πληρωνεις?περα απο τα λεφτα στην σχεδιαση νεου εξωτερικου κ νεων μετατροχιων-κιβωτιου?δαπανησαν λφτα για νεους κινητηρες?για νεο ταμπλο?για νεες αναρτησεις?,για νεα χειριστηρια?
-
μιτο και cooper ποιοτικα ειναι πολυ πισω και το insignia αυτοκινητο μιας κατηγοριας πανω.
σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο στη μικρομεσαια κατηγορια , αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα και ας εχει 'γερασμενο' και καλα εσωτερικο, σχολιο το οποιο δε βλεπω να γινεται για αλλα εσωτερικα που υπαρχουν χρονια στην αγορα -
ωραια λοιπον,ας ελπισουμε οτι στο νεο α3 θα εχουν το ιδιο εσωτερικο με το τωρινο(για να μην πω με το εος-ροκο)..
παντως ειπες την φραση κλειδι..ταμπλο που υπαρχει χρονια στην αγορα..το ροκο δηλαδη ειναι νεο μοντελο,με οχι νεα τμηματα(σχεδιαστικα κ μονο,δεν ειναι θετικο με τιποτα)..δεν εχω κατι αλλο να συμπληρωσω..
καλο βραδυ παιδες,δεν αντεχω αλλο..αλλη φορα παλι..
καληνυχτα..υ.γ.
στην μιτο οπως εχω πει,δεν εχω μπει,αλλα το μινι δεν μου φαινεται κ τοσο πια πισω ποιοτικα απο το σιροκο..κ το αστειο ειναι οτι καποιοι σιροκαδες εκει το λενε κουδουνιστρα κτλ το μινι..ενω το ροκο ειναι ταφος απο θορυβους.. -
επειδη κανεις συχνα το λαθος και καταλαβαινεις αυτα που θες να καταλαβεις, δεν λεω οτι κανουν καλα στη vw που δεν βαζουν το scirocco το εσωτερικο του 6 και μαλιστα το πουλανε πιο ακριβα απο αυτο επειδη ειναι πιο ζμπορ.
για το ροκκο εχω συγκεκριμενα πει οτι πανε για μεγαλη μπαζα, ομως αυτο δεν σημαινει οτι το εσωτερικο του ειναι τοσο χαλια , ωστε μαλιστα να συγκρινεται με μιτο και μινι κουπερ :dizzy
το ροκκο σιγουρα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, απο τη στιγμη που το 6αρι εθεσε νεα στανταρ (χωρις μαλιστα να ειναι premium οπως η 1 ή το Α3) , αλλα νομιζω οτι πολλοι το αδικουν.παντως για τη bmw σειρα 1 που κυκλοφορει τοσα χρονια στο κουρμπετι(2004) , δεν ακουω παραπονα περι παλιατζουριας
υγ. το μινι σκεψου οτι κανει και τοσα λεφτα, ωστε να φτανει να θεωρειται πολυ πιο ακριβο απο το ροκκο για τα λεφτα που δινεις και παλι το εσωτερικο του και εσυ λες (για πολυ ή λιγο δεν εχει σημασια) οτι δεν ειναι καλυτερο.
το οτι ειναι κουδουνιστρα ειναι επιβεβαιωμενο..δεν πιανεται σε αυτο το τομεα, ειδικα η 1η γενια -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το θεμα ειναι η ποιοτητα των υλικων η ο σχεδιασμος?Ο συνδυασμος και των δυο ειναι το θεμα και το Rocco τα καταφερνει καλυτερα απο το Golf
εκει. Το Golf VI ειναι πιο φρεσκο σχεδιαστικα στο εσωτερικο, αλλα δεν εχει διαφορα στην απτη ποιοτητα.γιατι στα 20 φευγα που ειναι το ροκο,εχεις το γκολφ 6 με καλυτερο εσωτερικο τοσο σε ποιοτητα οσο κ σε σχεδιασμο(τουλαχιστον δεν ειναι ιδιο με αλλο μοντελο 5ετιας..),μπεμπα σειρα 1(τουλαχιστον δεν ειναι ακριβως ιδιο το ταμπλο με τα αλλα μοντελα),βολβο σ30(αντε βρες καλυτερο ποιοτικα,το σχεδιο υποκειμενικο),μινι κουπερ(αντε βρες ωραιοτερο,αλλα ειπαμε υποκειμενικο),αλφα μιτο(ισως να υπολειπεται σε ποιοτητα,αλλα τουλαχιστον δεν εβαλαν το ιδιο ταμπλο που ειχε η 147,για λογους κοστους..αντιθετως αποφασισαν να σχεδιασουν νεο..),λαντσα δ-φιατ μπραβο(οτι ισχυει για την μιτο,αν κ δεν νομιζω η ποιοτητα να υπολειπεται στο ελαχιστο..),μερκα α-κλασσ(σε χαλαει ποιοτικως???) κ το κορυφαιο ολων,χοντα σιβικ(προσωπικα δεν εχω δει αρνητικα ουτε σε ποιοτητα κατασκευης,ουτε βεβαιως σχεδιαστικα που δινει ρεστα..)...
Eχεις Golf, δεν εχεις εξωτερικη σχεδιαση rocco ομως. (προσωπικα το 6 το θεωρω αποτυχια εμφανισιακα, -προτιμω το V σε εμφανιση- ασχετα αν ειναι πολυ καλο αυτοκινητο).
Εχεις μπεμπα, συμφωνω προκειται για την καλυτερη ποιοτητα ever στα λεφτα, αλλα
βγαζεις το ποδι εξω και πας πιο γρηγορα...
Το Volvo, τα ιδια με Bmw. Το Cooper R56, το S ειδικα το εχει φιλος και το εχω περιεργαστει αρκετα, ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ στην συναρμολογηση και εχει αρκετο φτηνο πλαστικο μεσα. Η Mito εχει αλλα περιεργα. Σε καποια σημεια λεπτομερειες ειναι ΚΟΡΥΦΗ.
Το carbon look ταμπλω με την υφασματινη στο μεγαλυτερο βαθμο συνθεση, και τα καθισματα ειναι εξαιρετικα. Η σακουλα στην κολωνα του τιμονιου παντως και η φτηνη αβαφη φουσκα στο κιβωτιο, χαλανε την κατα τα αλλα εξαιρετικη εικονα. Βεβαια για τα κουμπια στο τιμονι αλλα και αριστερα στο ταμπλω, που αν τα πατησεις θυμιζουν φτηνο παιχνιδι για μικρα παιδια, ουτε λογος...σου αρκουν? κ αν εξαιρεσεις μιτο κ κουπερ που ειναι σε μικροτερες κατηγοριες αμαξωματος,τα υπολοιπα ειναι ιδιας κατηγοριας..βεβαιως αν βαζαμε κ αυτοκινητα αλλων κατηγοριων σε αυτα τα λεφτα,θα ειχα πολλα περισσοτερα παραδειγματα..
να σε ρωτησω κατι αλλο εγω..αν το γκολφ 5(προσεχε,5,οχι 6..) εβγαινε τωρα παλι,ταυτοχρονως με το 6(η εστω κ μονο του,οπως εβγαινε το κλιο 2,ενω υπηρχε ηδη το 3)..ποσα θα διεθετες για την βασικη εκδοση?ανω των 20?εγω παντως οχι ανω των 15..τι καινοτομο τεχνολογικως προσφερει το σιροκο που να δικαιολογει τα 20 φευγα(κ οχι 20 just) που στοιχιζει?περα απο την εμφανιση,το αυτοματο κιβωτιο κ τα μετατροχια..δηλαδη στη μιτο π.χ. πληρωνεις τα λεφτα εξελιξης-σχεδιασης ολου του αυτοκινητου(εφοσον οπως λετε ο κινητηρας διαφερει απο το αμπαρτ)..στο σιροκο τι πληρωνεις?περα απο τα λεφτα στην σχεδιαση νεου εξωτερικου κ νεων μετατροχιων-κιβωτιου?δαπανησαν λφτα για νεους κινητηρες?για νεο ταμπλο?για νεες αναρτησεις?,για νεα χειριστηρια?
Καταρχας βλεπεις οτι στο marketing της VAG αυτο το σεναριο δεν παιζει...Οταν επαιζε, τα εδιναν κοψοχρονια τα 5αρια, ασχετα αμα εκανε την και τα ανανεωσε υποτιθεται περισσοτερο απο ενα απλο fl, και αυτο γιατι το V ειχε πολυ υψηλο κοστος παραγωγης...
Κατα δευτερον το scirocco προσφερει επι της ουσιας πιο σπορ πιο αμεση αισθηση απο το Golf
6, το οποιο ετσι κι αλλιως μην ξεχνας -ασχετως αν πολλοι το ειρωνευονται- οτι ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας, σε ολα τα επιπεδα και ειδικα στην οδικη συμπεριφορα.
Oσο για την τιμη?, 1650ευρω διαφορα στα 122αρια rocco vs Golf, με πιο σπορ χαρακτηρα και εμφανιση για το πρωτο, εσυ τα θεωρεις φοβερο ποσο?
Eπιπροσθετως, ακομα και εγω που ειχα την τυχη να κανω test drive ακριβως στο καπακι με rocco και μετα
με Golf 6, χρειαστηκαν αλλα 4 test drive για να εκτιμησω τις διαφορες οχι τοσο σε οδηγικο επιπεδο-αποτελεσματικοτητα, γιατι το rocco ειναι πραγματικα 'αλλου' αλλα σε επιπεδο καλυτερης αισθησης του αυτοκινητου, σε τιμονι, στιβαροτητα και γενικοτερα σε σπορτιφ χαρακτηρα...
Αυτο που λες για την Mito δεν ισχυει. Η 147 με τα διπλα ψαλιδια και την πολλαπλων, θεωρειται πιο πρωτοποριακη αναλογικα απο την Mito. Aπλα τωρα η τελευταια δινει ρεστα (επιτελους) σε κινητηρες, και εχει βελτιωσει-ρυθμισει καλυτερα το στησιμο της, το οποιο διατηρει παραυτα μια συνθετικη-ηλεκτρονικη οδικη συμπεριφορα που δεν αρμοζει κατα την γνωμη μου σε μια γνησια AR.
Λεω βεβαια και παλι, ειναι διαφορετικο να ακους στην θεωρια, 'α το rocco εχει πισω αναρτηση απο passat, το κεντρο βαρους ειναι ελαχιστα χαμηλοτερο απο Golf, τα μετατροχια ειναι μεγαλυτερα, και καθεσαι επισης λιγο πιο χαμηλα στο καθισμα, σιγα το πραγμα',και εντελως διαφορετικο το αποτελεσμα στο δρομο.
Αν κανεις εστω για 20λεπτα ενα test drive ή σε παει καποιος κατοχος που το 'κατεχει το αθλημα' μια γρηγορη βολτα, θα καταλαβεις... -
Το scirocco πλέον έχει το εσωτερικό του Golf VI, οπότε άκυρη συζήτηση κάνετε τόση ώρα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το scirocco πλέον έχει το εσωτερικό του Golf VI, οπότε άκυρη συζήτηση κάνετε τόση ώρα.και το δικο σου??? ποσο καιρο γινεται αυτο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το scirocco πλέον έχει το εσωτερικό του Golf VI, οπότε άκυρη συζήτηση κάνετε τόση ώρα.
και το δικο σου???
Όχι. Όσα είναι παραγωγής νομίζω Νοεμβρίου και μετά. Εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά σκαλώνω άσχημα όσο σκέφτομαι ότι θα ξηλωθεί όλο το ταμπλώ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και το δικο σου???
Όχι. Όσα είναι παραγωγής νομίζω Νοεμβρίου και μετά. Εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά σκαλώνω άσχημα όσο σκέφτομαι ότι θα ξηλωθεί όλο το ταμπλώ..
καλυτερα να μην κανεις κανα τετοιο αστειο... θα γινει χαμος απο τριγμους μετα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το scirocco πλέον έχει το εσωτερικό του Golf VI, οπότε άκυρη συζήτηση κάνετε τόση ώρα.Δεν εχει εσωτερικο ταμπλω του 6. Το πληκτρολογιο κλιματισμου του 6 απεκτησε στην 45η εβδομαδα, και δυνατοτητα καποιας σκουροχρωμης επιλογης (piano black) στο καλυμμα της κεντρικης κονσολας, και σε τιμονι-πλαινα φιλετα με την προσθηκη του R Line πακετου
προσφερει. -
ρε κιουση αγορι μου,παλι νευρακια εχεις?δεν τις ρυθμισες ακομα να ηρεμησεις κ εμεις μαζι σου λιγο? τι λαθος καταλαβα?ανεφερες ταμπλο παλιατσουρες κ ειπα ακριβως το ιδιο.οσο για την μπεμπα,ναι εχει,απλιο ταμπλο,αλλα ειναι κ παλιο μοντελο,δεν ειναι ταχα μου νεο μοντελο 2009.κ ναι,το μινι ειναι κουδουνιστρα,αλλα κ το ροκο δεν παει καθολου πισω..αν εβγαζες λιγο τις βαγκογυαλαμπουκες σου θα το παρατηρουσες..
γρηγορη,εκει που συγκρινουμε ταμπλο μου μιλας για επιδοσεις κ εξωτερικη εμφανιση..οτι ναναι δηλαδη(η οτι μας συμφερει.. )..κ αν σκοπος της φαβε ηταν να ανταγωνιστει με το ροκο αυτοκινητα μιας 5ετιας πριν που προκειται να ανανεωθουν,τοτε το πετυχε κ βγηκε νικητης..να δω οταν ερθουν οι υπερσυμπιεσμενες μπεμπες τι θα εχει να πουλαει η φαβε..
οσο για το τεστ ντραηβ η την βολτα με καποιον ''γνωστη'΄' οκ,εχεις δικαιο..εσυ ξερεις καλυτερα..υ.γ.
προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι το ταμπλο του ειναι χαλια..απλως δεν ειναι ταμπλο αυτοκινητου αξιας 20φευγα χιλιαδων ευρω,κατασκευης 2009..ειναι κατωτερο των περιστασεων.-
ετσι επειδη καποιος λεει οτι καταλαβαινω οτι θελω(ενω αυτος.. ) -
γρηγορη,εκει που συγκρινουμε ταμπλο μου μιλας για επιδοσεις κ εξωτερικη εμφανιση..οτι ναναι δηλαδη(η οτι μας συμφερει.. )..κ αν σκοπος της φαβε ηταν να ανταγωνιστει με το ροκο αυτοκινητα μιας 5ετιας πριν που προκειται να ανανεωθουν,τοτε το πετυχε κ βγηκε νικητης..να δω οταν ερθουν οι υπερσυμπιεσμενες μπεμπες τι θα εχει να πουλαει η φαβε..
οσο για το τεστ ντραηβ η την βολτα με καποιον ''γνωστη'΄' οκ,εχεις δικαιο..εσυ ξερεις καλυτερα..Ρωτησες πριν 'το θεμα ειναι η ποιοτητα των υλικων η ο σχεδιασμος?'
Και σου απαντησα 'και τα δυο', και εξηγηθηκα και ανελυσα το τι συμβαινει στον ανταγωνισμο, επειδη εσυ μιλησες για καποια μοντελα.
Επιπλεον το βλεπω σαν πακετο με τα λεφτα αυτα, -οπως κανει θεωρω ο περισσοτερος κοσμος-, εσυ βλεπεις το αισθητικο μονο μερος του ταμπλω. Oυτε την ποιοτητα, ουτε την εργονομια. Δικαιωμα σου.
Επειδη βλεπω ομως οτι εχεις ενα σκαλωμα με τα ταμπλω, και τελικα αυτο σε ενοχλει τοσο πολυ στο rocco, υπαρχει πολυ καλυτερη λυση.
Δινεις 16-17κ και παιρνεις ενα πολυ καλο μτχ ΤΤ προηγουμενης γενιας.
Απο τα πλεον πρωτοποριακα ταμπλω -ακομα και σημερα- με εξαιρετικη ποιοτητα-υλικα.
Τοσο απλα.
υ.γ.
προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι το ταμπλο του ειναι χαλια..απλως δεν ειναι ταμπλο αυτοκινητου αξιας 20φευγα χιλιαδων ευρω,κατασκευης 2009..ειναι κατωτερο των περιστασεων.-Αυτη ειναι η αποψη σου. Στο αισθητικο κομματι πλεον και με τα σκουροχρωμα εξτρα πλαστικα αυτο διαφοροποιειται. Στο θεμα της απτης ποιοτητας, της εργονομιας αλλα και ποιοτητας συναρμογης, οπου και βρισκεται η ουσια του ολου θεματος
για τα χρηματα που κοστιζει, δεν υφιστατο ποτε κατι τετοιο, ειτε το δεχεσαι ειτε οχι...ετσι επειδη καποιος λεει οτι καταλαβαινω οτι θελω(ενω αυτος.. )
-
υ.γ.
προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι το ταμπλο του ειναι χαλια..απλως δεν ειναι ταμπλο αυτοκινητου αξιας 20φευγα χιλιαδων ευρω,κατασκευης 2009..ειναι κατωτερο των περιστασεων.-
ετσι επειδη καποιος λεει οτι καταλαβαινω οτι θελω(ενω αυτος.. )συμφωνοι δεν ειναι..αλλα υπαρχουν και αλλα ταμπλω των 20φευγα Κ που θα πρεπε να ειναι καλυτερα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο.. το scirocco σιγουρα απεχει πολυ απο την κορυφη της λιστας
η μιτο και το κουπερ που συζητουσαμε πριν ειναι χαρακτηριστικα παραδειγματα απαραδεκτης ποιοτητας για τα λεφτα που δινεις (αν και η μιτο εχει χαμηλοτερη τιμη εκκινησης απο αυτη του ροκκο , οποτε πες εκει ειμαι λιγο αδικος)
-
αν ειναι αυτο το ταμπλο του σιροκο,τοτε ναι ειναι πολυ φτηνιαρικο και χωρις διακοσμηση.
-
γρηγορη γιατι συνεχως δινεις συμβουλες για αγορα η για δοκιμη?σου εχει πει ποτε κανεις οτι εισαι ο καθ'υλην αρμοδιος?δεν μπορω,ουτε θελω να σε πεισω οτι το ταμπλο του ΔΕΝ ειναι ανταξιο των χρηματων κ του ετους κατασκευης του,απλως συζηταω..γιατι προσπαθεις να με πεισεις με το ζορι για το αντιθετο κ με συμβουλευσεις να το κανω δοκιμη η να αγορασω αλλο?ποπο κολληματα..
ξαναλεω,ουδεποτε ειπα οτι το ταμπλο του ειναι χαλια(αν τωρα στους σιροκαδες σας ενοχλει που δεν σας χαιδευουν τα αυτια για το αυτοκινητο σας,ειναι αλλο θεμα).ειπα οτι δεν ειναι ταμπλο αυτοκινητου 2009 κ ανω των 22κ €.αλλοι ειναι αυτοι που το παρουσιαζουν ως τελειο..κ αν εχω ενα χαρακτηριστικο για τα αυτοκινητα ειναι σιγουρα η αντικειμενικοτητα μου. οπως προειπα,ουτε παθιαζομαι,ουτε τρελαινομαι,ουτε επιδιωκω να εχω συνυφασμενο το ονομα-προσωπικοτητα μου με οποιαδηποτε μαρκα-μοντελο..γιατι εχω μαθει,οτι ολα τα αυτοκινητα υπαρχουν για να με εξυπηρετουν κ οχι για να εξυπηρετω εγω την εκαστοτε αυτοβιομηχανια διαφημιζοντας-θεοποιοντας της..κανεις δεν μου δωρησε αυτοκινητο για να τον στηριξω εκτος οριων κ λογικης..το εχω πληρωσει με δικα μου λεφτα κ χαιρομαι που εχω κριτικη ικανοτητα να ξεχωριζω τι ειναι καλο κ τι κακο κ δεν φοραω παρωπιδες με το σηματακι της εταιριας απο εξω..οσο για την ποιοτητα κατασκευης,εγω ξερω οτι ειναι το αθροισμα ποιοτητας υλικων κ ποιοτητας συναρμολογησης..οταν λοιπον,υπαρχουν σημεια στα οποια τριζει κ ακους θορυβους κτλ,τοτε η ποιοτητα συναρμολογησης τουλαχιστον(αρα ως αποτελεσμα κ η ποιοτητα κατασκευης),δεν ειναι κορυφαια,οσο κ να χτυπιεσαι..κ μιλαω παντα για αυτοκινητο του 2009..το 2004 μπορει να ηταν κορυφη(αν κ παλι θα εβρισκε μπροστα του την μπεμπα,τουλαχιστον..)
κιουση εχεις πιθανον δικιο για την μιτο(οπως προειπα δεν εχω μπει ακομα),κ ισως κ για το μινι..αλλα μη ξεχναμε οτι πρωτον η μιτο ειναι μικροτερης κατηγοριας κ με σαφως πολυ χαμηλοτερη ΒΑΣΙΚΗ τιμη(15.900 εναντι 22.000€ βασικης δεν ειναι δα κ μικρη διαφορα!!!! )..ενω το μινι οχι μονο ειναι μικροτερης κατηγοριας(στο αμαξωμα) αλλα κ σαφως παλαιοτερο απο το ετους κατασκευης 2009 σιροκο..γιαυτο λοιπον συμφωνω μαζι σου οτι στοχευαν εξαρχης κ πετυχαν εντελει μεγαλο κερδος(στην ελλαδα,για το εξωτερικο δεν γνωριζω..),αλλα οπως κ να εχει,ανταγωνιζεται σε ποιοτητα μοντελα 5ετιας κ οχι αυτα που θα ερθουν..
ας καταλαβουν καποιοι επιτελους οτι οταν λεμε για καποιοι αυτοκινητο οτι δεν ειναι τελειο,δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι χαλια( ) ουτε τους λεμε οτι οι ιδιοι ως προσωπικοτητες ειναι γτπκ( )..
-
ας καταλαβουν καποιοι επιτελους οτι οταν λεμε για καποιοι αυτοκινητο οτι δεν ειναι τελειο,δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι χαλια( ) ουτε τους λεμε οτι οι ιδιοι ως προσωπικοτητες ειναι γτπκ( )..
σωστος
-
Μόνο σε thread Vag θα μιλούσαν 5 σελίδες για το ταμπλό και τα μπιμπλίκια του...
-
...τι καινοτομο τεχνολογικως προσφερει το σιροκο που να δικαιολογει τα 20 φευγα(κ οχι 20 just) που στοιχιζει?περα απο την εμφανιση,το αυτοματο κιβωτιο κ τα μετατροχια..δηλαδη στη μιτο π.χ. πληρωνεις τα λεφτα εξελιξης-σχεδιασης ολου του αυτοκινητου(εφοσον οπως λετε ο κινητηρας διαφερει απο το αμπαρτ)..στο σιροκο τι πληρωνεις?περα απο τα λεφτα στην σχεδιαση νεου εξωτερικου κ νεων μετατροχιων-κιβωτιου?δαπανησαν λφτα για νεους κινητηρες?για νεο ταμπλο?για νεες αναρτησεις?,για νεα χειριστηρια?Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται ακριβό το roccο, εγώ αντίθετα πιστεύω ότι είναι value-for-money...
δεν υπάρχει άλλο κουπέ με ξεχωριστή σχεδίαση (αν και προσωπικά δε μ'αρέσει, αν ψάξεις στα ποστς μου θα δεις ότι την έχω κράξει), με επιδόσεις 2λιτρου στην έκδοση 160 και με φορολογικό ατού...αναλογίσου ΠΟΣΟ έκαναν κάποτε κουπέ με αντίστοιχες ή και υποδεέστερες επιδόσεις (ποιος δε θυμάται τα 11μύρια της t-sport), για να δεις ότι το rocco αξίζει ΑΝ σ'αρέσει η εξωτερική σχεδίαση και ΑΝ πάρεις την καλή έκδοση των 160 χωρίς να το παραφουσκώσεις με έξτρα ώστε να μπαίνει σε νερά 2λιτρων...
Όσο για τη mito, θα σου θυμίσω ότι από κάτω είναι ένα corsa d... α ξέχασα οι ιταλοί ακόμα και όταν κάνουν τράμπες, βάζουν μέσα ψυχή
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Όσο για τη mito, θα σου θυμίσω ότι από κάτω είναι ένα corsa d... α ξέχασα οι ιταλοί ακόμα και όταν κάνουν τράμπες, βάζουν μέσα ψυχή
δλδ τι θες να μας πεις ,οτι οι μηχανικοι της αλφα ρομεο δεν μπορουσαν να σχεδιασουν ενα αμαξι και πηραν κοματια απο τους γερμανους;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δλδ τι θες να μας πεις ,οτι οι μηχανικοι της αλφα ρομεο έδωσαν κομματια στους γερμανους;
VW Scirocco