-
Βαρέθηκε να τα πληρώνει σε βλάβες.
-
επρεπε να παρει κουραγιο απο σενα και να μην προχωρησει στο λαθος...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ.Άλλος ένας φίλος μου κάτοχος 147 την δίνει για να πάρει Scirocco.
Έχει την 147 f/l του 2005 και τελευταία τον έχει ταράξει στα ναζάκια.
Ευτυχώς έβαλε μυαλό και προκειμένου να μην καταλήξει σαν τον πάσχο, δεν βλέπει την ώρα να την ξεφορτωθεί να πάρει Scirocco.
Κάλα πόσοι από alfa έχουν γυρίσει σε Scirocco? Έχω χάσει το μέτρημα πια...
Αν παρακολουθήσεις το αντίστοιχο τοπικό για την 147 θα καταλάβεις.... Στα 50000 χλμ πάνω κάτω , αλλάζουν την αντλία νερού (πακέτο με ιμάντες!!!) και ελέγχουν τα ψαλίδια διότι πολύ πιθανόν να χρειάζονται αλλαγή.
Κάτι τέτοια διαβάζω (τα θεωρούν και φυσιολογικά!) και με βλέπω να ψάχνω για υπερσυμπιεστές (προς αντικατάσταση των καμμένων!) μαζί με την ομήγυρη εδώ μέσα!!!
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ.
Άλλος ένας φίλος μου κάτοχος 147 την δίνει για να πάρει Scirocco.
Ευτυχώς έβαλε μυαλό και προκειμένου να μην καταλήξει σαν τον πάσχο, δεν βλέπει την ώρα να την ξεφορτωθεί να πάρει Scirocco.
Αν παρακολουθήσεις το αντίστοιχο τοπικό για την 147 θα καταλάβεις.... Στα 50000 χλμ πάνω κάτω , αλλάζουν την αντλία νερού (πακέτο με ιμάντες!!!) και ελέγχουν τα ψαλίδια διότι πολύ πιθανόν να χρειάζονται αλλαγή.
Κάτι τέτοια διαβάζω (τα θεωρούν και φυσιολογικά!) και με βλέπω να ψάχνω για υπερσυμπιεστές (προς αντικατάσταση των καμμένων!) μαζί με την ομήγυρη εδώ μέσα!!!
κάνε μια βόλτα από εδώ και θα καταλάβεις...http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 1ea9334883
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ.
Άλλος ένας φίλος μου κάτοχος 147 την δίνει για να πάρει Scirocco.
κάνε μια βόλτα από εδώ και θα καταλάβεις...http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 1ea9334883
Μανούλα!!!!
-
Εχει καμποσα, η αληθεια, αν παρακολουθησεις ομως αναλυτικα τις περισσοτερες περιπτωσεις, παιζει και παααρα πολυ η των συνεργειων (κατι που πιστευω και το εχω πει παλαιοτερα οτι ισχυει γενικοτερα σε μεγαλο βαθμο ακομα και για την κακη φημη των ΑR σε τετοια θεματα...), καποια απο τα οποια δεν αντιμετωπιζουν επαγγελματικα καποια θεματα απλων μικρορυθμισεων τελικα, με αποτελεσμα οι κατοχοι τους να πελαγωνουν -απολυτως δικαιολογημενα-, και να γυρνανε αρκετα εξουσιοδοτημενα μεχρι να λυσουν το προβλημα τους.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα, ειναι αυτο με τα αμορτισερ του πορτμπαγκαζ... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχει καμποσα, η αληθεια, αν παρακολουθησεις ομως αναλυτικα τις περισσοτερες περιπτωσεις, παιζει και παααρα πολυ η των συνεργειων (κατι που πιστευω και το εχω πει παλαιοτερα οτι ισχυει γενικοτερα σε μεγαλο βαθμο ακομα και για την κακη φημη των ΑR σε τετοια θεματα...), καποια απο τα οποια δεν αντιμετωπιζουν επαγγελματικα καποια θεματα απλων μικρορυθμισεων τελικα, με αποτελεσμα οι κατοχοι τους να πελαγωνουν -απολυτως δικαιολογημενα-, και να γυρνανε αρκετα εξουσιοδοτημενα μεχρι να λυσουν το προβλημα τους.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα, ειναι αυτο με τα αμορτισερ του πορτμπαγκαζ...Όταν ένα μοντέλο είναι καινούργιο , όλο και κάποια παιδική ασθένεια θα βγάλει , θες την απειρία της εταιρίας, θες τους εξωτερικούς προμηθευτές, όλο και κάτι θα συμβεί...
Και εκεί αναγκάζεσαι να πέσεις στα ΄χερια των ελλήνων αντιπροσώπων... και καλα ξεμπερδέματα -
μπορειτε να μου πειτε σε ποια σημεια ειναι καινουργιο το σιροκο εκτος της εξωτερικης σχεδιασης?γιατι αν δεν λανθανω,τα μηχανικα του μερη αποτελουν ενωση τμηματων αλλων μοντελων της εταιριας,αρα προυπηρχαν-σιγουρα δεν ειναι νεα..
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μπορειτε να μου πειτε σε ποια σημεια ειναι καινουργιο το σιροκο εκτος της εξωτερικης σχεδιασης?γιατι αν δεν λανθανω,τα μηχανικα του μερη αποτελουν ενωση τμηματων αλλων μοντελων της εταιριας,αρα προυπηρχαν-σιγουρα δεν ειναι νεα..
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται..συνφωνω μαζι σου τα πρισσοτερα ειναι παλια και δοκιμασμενα..
παντως πολλες φορες οταν γινονται συζητησεις για προβληματα εχω προσεξει οτι συχνα καποιοι υπερβαλλουν και φανταζονται πραγματα , εχουν κανει καφριλες , ή εχουν πειραξει τα αυτοκινητα τους..
στο φορουμ του ροκκο μια ματια εριξα και τα περισσοτερα ειναι βλακειες..
απλα καμια φορα υπερβαλλουμε αμα φρικαρουμε , οπως ειχα κανει και γω με το 'τρομερο' προβλημα των πολλαπλασιαστων.. βεβαια με αφησε το αυτοκινητο ειναι η αληθεια , αλλα δεν επαθε και καποιο ουσιαστικο κακο.. -
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται..πολύ απλοική προσέγγιση ...
τα μετατρόχια του ταιριάζουν με κανενός άλλου φαουβε? -
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται..Απο την πλευρα μου, απ' οσο γνωριζω εγω δηλαδη, θα σου πω απλα οτι υπαρχουν καποια μερη-εξαρτηματα αν οχι καινουργια, (πχ τα συγκεριμενα bubble stops των αμορτισερ του πορτμπαγκαζ του rocco, λαθος ρυθμιση των οποιων οφειλεται στο μεγαλυτερο βαθμο για θορυβους στο πισω μερος, ισως ειναι καινουργια, μπορει και οχι, δεν το ξερω...) τροποποιημενα ομως σε τετοιο βαθμο (πχ το πατωμα του Golf V μαζι με την πισω αναρτηση του passat) ωστε η συναρμολογηση μεταξυ τους και μονο, σε ενα εργοστασιο παραγωγης σε διαφορετικη χωρα και γραμμη παραγωγης -σε σχεση με αυτο του Golf για παραδειγμα-, μπορει να δημιουργησει ευκολα, και εκ νεου θεματα τυπου, 'παιδικων ασθενειων'...
-
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται..Την ίδια άποψη είχα και γω ως αναφορά το Q5 μας αλλά προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Επίσης βλέπε περιπτώσεις Mito-Punto & Scirocco-...όλο το VAG τέλος πάντων...
Το καθένα έχει βγάλει διαφορετικά μικροπροβλήμα από τα αδερφάκια-ξαδερφάκια του.. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
οποτε πιστευω οτι προβληματα νεοτητας απλως δεν υφιστανται..Την ίδια άποψη είχα και γω ως αναφορά το Q5 μας αλλά προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Επίσης βλέπε περιπτώσεις Mito-Punto & Scirocco-...όλο το VAG τέλος πάντων...
Το καθένα έχει βγάλει διαφορετικά μικροπροβλήμα από τα αδερφάκια-ξαδερφάκια του..Kαλα το Q5 που αναφερεις, ή εχει παιξει ατυχο λαχειο στην περιπτωση σας, ή
εχει υποστει 'ειδικη' μεταχειριση, χωρις ενδεχομενως να το γνωριζεις.
Ειχα αναφερει και παλαιοτερα, με φιλου, οργωσαμε το τελευταιο Ακροπολις, σε δυσβατες περιοχες, πηγαιναμε παντου χωρις κανενα οικτο, σε 'καλες' ταχυτητες για SUV, και δεν εκανε κιχ.
Αυτο το αυτοκινητο ειναι πραγματικα αλεξισφαιρο, και το εχω ακουσει και απο αλλους κατοχους...Τωρα για εσας δεν ξερω τι εχει συμβει. -
Τι αλεξισφαιρο βρε γρηγορητο q5 ? Ο αλλος κοντεψε να σκοτωθει δυο φορες , σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητο κ μαλιστα ηταν κ οικογενειαρχης δεν ηταν κανα πιτσιρικι που του πιε το αιμα .
-
Μα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το αμάξι. Εκνευριστικές μικρομαλακίες έχει που απλά ΕΓΩ δεν περίμενα από ένα αμάξι της αξίας και της φήμης του. Το να τρίζει η ηλιοροφή στο 500αρακι μου όταν είναι ανοιχτή δεν μου λέει κάτι. Το να τρίζει και να συντονίζει όμως η πόρτα στο Q5 από τα (λίγα) μπάσα, να κολλάνε μέσα τα κουμπιά του κλιματισμού, να υφίσταται το ΚΟΙΝΟ πρόβλημα της διακύμανσης των στροφών απλά τα θεωρώ απαράδεκτα για κάτι που κοστίζει 61.000 όμορφα ευρουλάκια!!
Και συν τοις άλλοις εδώ είμαστε και τα διαβάζουμε καθημερινά. Είτε σε ελλάδα είτε στο rest of the world! Να ναι καλά το internet και τα ανοιχτά μας ματάκια!
-
σχεδον παντα δεν εχει σημασια η ποιοτητα αλλα το ρονταρισμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το αμάξι. Εκνευριστικές μικρομαλακίες έχει που απλά ΕΓΩ δεν περίμενα από ένα αμάξι της αξίας και της φήμης του. Το να τρίζει η ηλιοροφή στο 500αρακι μου όταν είναι ανοιχτή δεν μου λέει κάτι. Το να τρίζει και να συντονίζει όμως η πόρτα στο Q5 από τα (λίγα) μπάσα, να κολλάνε μέσα τα κουμπιά του κλιματισμού, να υφίσταται το ΚΟΙΝΟ πρόβλημα της διακύμανσης των στροφών απλά τα θεωρώ απαράδεκτα για κάτι που κοστίζει 61.000 όμορφα ευρουλάκια!!Και συν τοις άλλοις εδώ είμαστε και τα διαβάζουμε καθημερινά. Είτε σε ελλάδα είτε στο rest of the world! Να ναι καλά το internet και τα ανοιχτά μας ματάκια!
Υπερβολες...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σχεδον παντα δεν εχει σημασια η ποιοτητα αλλα το ρονταρισμα.Τα Ιταλικά μου έχουν άλλη άποψη επ' αυτού...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το αμάξι. Εκνευριστικές μικρομαλακίες έχει που απλά ΕΓΩ δεν περίμενα από ένα αμάξι της αξίας και της φήμης του. Το να τρίζει η ηλιοροφή στο 500αρακι μου όταν είναι ανοιχτή δεν μου λέει κάτι. Το να τρίζει και να συντονίζει όμως η πόρτα στο Q5 από τα (λίγα) μπάσα, να κολλάνε μέσα τα κουμπιά του κλιματισμού, να υφίσταται το ΚΟΙΝΟ πρόβλημα της διακύμανσης των στροφών απλά τα θεωρώ απαράδεκτα για κάτι που κοστίζει 61.000 όμορφα ευρουλάκια!!
Και συν τοις άλλοις εδώ είμαστε και τα διαβάζουμε καθημερινά. Είτε σε ελλάδα είτε στο rest of the world! Να ναι καλά το internet και τα ανοιχτά μας ματάκια!
Υπερβολες...
Βρίσκεις...??
-
redmonster βλεπεις πουθενα να γραφει καποιος κατοχος σιροκο οτι τα μετατροχια εχουν παρουσιασει προβλημα?
εγω αντιθετως βλεπω οτι παρουσιαζουν προβληματα στα ηλεκτρικα(που ειναι κοινα για τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα),ο κινητηρας,που υπαρχει εδω κ καποια χρονια απο το προηγουμενο γκολφ-τιγκουαν κ.α. κ διαφορα αλλα μικρα η μεγαλα προβληματα που βαριεμαι να παραθεσω αυτη τη στιγμη..
απο την αλλη,συμφωνω με τον κιουση οτι πολλες φορες το τοσο το κανουν τοσο αλλα παρολα αυτα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα..ακομα,οτι εχεις προβλημα στους πολλαπλασιαστες,ναι,ειναι μικρο(?) προβλημα,για σενα,αλλα εγω παντως αν εμενα στον δρομο σε τοσο ακριβο αυτοκινητο,θα βλασφημουσα ανελεητα..
κ επισης ολοι ξερουμε για το ''δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι''....με λιγα λογια,αντε,ενα προβλημα το παραβλεπεις,οταν αρχιζει ομως να σε ζαλιζει με μικρα η μεγαλα(η εστω δεν βρισκεις λυση λογω μηχανικων του πεζοδρομιου που εχουν οι αντιπροσωποι),κατι δεν παει καλα..ετσι ισχυει για μενα τουλαχιστον που δεν ειμαι κολλημενος-φανατισμενος-παθιασμενος-συνυφασμενος-ταυτοποιημενος (κ.ο.κ.) με καμια αυτοβιομηχανια..
VW Scirocco