-
Μην ξεχνάς ότι 'κυριλέ' καγκουροαξεσουάρ υπήρχαν και υπάρχουν στα επίσης γερμανικά Audi και BMW. Αυτά τα τραγικά 'M-pack' και τα ακόμα πιο αστεία 'S-line' για αυτούς που νομίζουν ότι αποκτούν υπεραυτοκίνητα προσθέτοντας 2-3 σηματάκια, σπόιλερ και υπερμεγέθεις ζάντες (που καταστρέφουν την άνεση και επιβαρύνουν επιδόσεις και κατανάλωση). Αλήθεια OPC Pack υπάρχει;
Πάντως το νούμερο 1 καγκουραυτοκίνητο όλων των εποχών στην Ελλάδα είναι η κλασική 'ελληνική' έκδοση της διαχρονικής τετράθυρης παλαιάς κοπής BMW Μ316i...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Πάντως το νούμερο 1 καγκουραυτοκίνητο όλων των εποχών στην Ελλάδα είναι η κλασική 'ελληνική' έκδοση της διαχρονικής τετράθυρης παλαιάς κοπής BMW Μ316i...
η M 316 εχει κανει τρελες πωλησεις στη χωρα μας, προσφατα ομως ειδα και ενα
RS4 2.0 T (τουλαχιστον αυτος ηταν 2.0Τ!)
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι 'κυριλέ' καγκουροαξεσουάρ υπήρχαν και υπάρχουν στα επίσης γερμανικά Audi και BMW. Αυτά τα τραγικά 'M-pack' και τα ακόμα πιο αστεία 'S-line' για αυτούς που νομίζουν ότι αποκτούν υπεραυτοκίνητα προσθέτοντας 2-3 σηματάκια, σπόιλερ και υπερμεγέθεις ζάντες (που καταστρέφουν την άνεση και επιβαρύνουν επιδόσεις και κατανάλωση). Αλήθεια OPC Pack υπάρχει;Στα εξουσιοδοτημένα της Opel είχα δει διαφημιστική αφίσα για κομμάτια 'OPC' για τα ταπεινά μοντέλα.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι 'κυριλέ' καγκουροαξεσουάρ υπήρχαν και υπάρχουν στα επίσης γερμανικά Audi και BMW. Αυτά τα τραγικά 'M-pack' και τα ακόμα πιο αστεία 'S-line' για αυτούς που νομίζουν ότι αποκτούν υπεραυτοκίνητα προσθέτοντας 2-3 σηματάκια, σπόιλερ και υπερμεγέθεις ζάντες (που καταστρέφουν την άνεση και επιβαρύνουν επιδόσεις και κατανάλωση). Αλήθεια OPC Pack υπάρχει;Πάντως το νούμερο 1 καγκουραυτοκίνητο όλων των εποχών στην Ελλάδα είναι η κλασική 'ελληνική' έκδοση της διαχρονικής τετράθυρης παλαιάς κοπής BMW Μ316i...
Για opc pack δεν ξέρω ,πάντως στην τοπική αντιπροσωπεία opel κάνουν δώρο το sport body kit της irmscher για να δείχνεις fast and furious
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι 'κυριλέ' καγκουροαξεσουάρ υπήρχαν και υπάρχουν στα επίσης γερμανικά Audi και BMW. Αυτά τα τραγικά 'M-pack' και τα ακόμα πιο αστεία 'S-line' για αυτούς που νομίζουν ότι αποκτούν υπεραυτοκίνητα προσθέτοντας 2-3 σηματάκια, σπόιλερ και υπερμεγέθεις ζάντες (που καταστρέφουν την άνεση και επιβαρύνουν επιδόσεις και κατανάλωση). Αλήθεια OPC Pack υπάρχει;
Για opc pack δεν ξέρω ,πάντως στην τοπική αντιπροσωπεία opel κάνουν δώρο το sport body kit της irmscher για να δείχνεις fast and furious
Ο Τόλης ή ο Μπάρμπας;
Στα βήματα του Κατσάνου με την Seat. Στα Γιάννενα η πλειοψηφία των γρήγορων Seat έχει καγκουροαεροτομή: ευγενική προσφορά της τοπικής αντιπροσωπείας!
Σύντομα, θα φτιαχτεί μια μεγάλη φωλιά για καγκουρώ στην περιοχή και δεν θα έχουμε μούτρα να μας δει ο κόσμος...
Ευτυχώς δεν τους βλέπω κάθε μέρα, αλλά και στα Ν. Προάστια των Αθηνών, δεν πάμε καθόλου πίσω, αφού όλοι οι 'γλήγοροι', εδώ έρχονται για να δείξουν τα εργαλεία...
-
Γρηγόρη πολύ την γυροφέρνεις την Seat τώρα τελευταία κι όλο για αυτήν μιλάς.
Βρε λες να καταλήξεις και εσύ με κανένα Leon by Seat Force;
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Το Body Kit της Irmsher κάνει κοντά 3000 €....οπότε μάλλον κάποιο λάθος κάνεις! Ίσως την γρίλια που κάνει 300€ να δίνουν δώρο! Και ναι, υπάρχει το OPC line pack 1 & 2 (1300€ το πρώτο και κανα 400 plus για το δεύτερο). Πάντως καλύτερα να το 'παραμορφώνει' το αμάξι η αντιπροσωπεία παρά ο Μπαρμπα Μήτσος με τα car accessories....Πάντα το αποτέλεσμα θα είναι και θα δείχνει συμβατικότερο! Λέμε τώρα!
-
ο Τόλης στα Ιωάννινα μου είχε πει για πρόσθετα σπόιλερ μπρος πισω και πλαι (δεν θυμάμαι για αεροτομή )αν έπαιρνα το αστρα 1.6 Τ ,ΔΩΡΟ ,αξίας 1400 ευρω .Αν με δούλεψε ως προς τη φίρμα ομολογώ πως δεν το ξέρω καθώς ποτε δεν έχω ασχοληθεί με βελτιωση οπελ ,πάντως η πόλη πράγματι γέμισε με καγκουρεμένα και πρησμένα οπελ και σεατ(κατσάνος)
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Πάντως καλύτερα να το 'παραμορφώνει' το αμάξι η αντιπροσωπεία παρά ο Μπαρμπα Μήτσος με τα car accessories....Πάντα το αποτέλεσμα θα είναι και θα δείχνει συμβατικότερο! Λέμε τώρα!Εννοείται ..
και αν μπορώ να συμπληρώσω καλύτερα να στο 'φτιαχνει' η ίδια η εταιρεία γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι ποιοτικό και δεν δίνει φθηνιάρικη αίσθηση. Τα παραδείγματα για ποιοτικό αισθητικό tuning ειναι πολλά (corsa opc ,punto kai 500 abarth,cooper s works κτλ) για να μην επεκταθώ και σε άλλες ακριβότερες κατασκευές.... -
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γρηγόρη πολύ την γυροφέρνεις την Seat τώρα τελευταία κι όλο για αυτήν μιλάς.Βρε λες να καταλήξεις και εσύ με κανένα Leon by Seat Force;
To να δεις τον Πασχάλη με Golf GTI είναι πιθανότερο πάντως...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γρηγόρη πολύ την γυροφέρνεις την Seat τώρα τελευταία κι όλο για αυτήν μιλάς.
Βρε λες να καταλήξεις και εσύ με κανένα Leon by Seat Force;
To να δεις τον Πασχάλη με Golf GTI είναι πιθανότερο πάντως...
Φτου σκόρδα!
Ευτυχώς τον έχει ξεκάνει το ιταλοχρέπι του με πολυέξοδες δαπάνες συντήρησης (το έγραψα διακριτικά ) και δεν του φτάνουν τα χρήματα να αγοράσει GTI
Μακριά οι κάγκουρες από τα πρίμιουμ!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γρηγόρη πολύ την γυροφέρνεις την Seat τώρα τελευταία κι όλο για αυτήν μιλάς.Βρε λες να καταλήξεις και εσύ με κανένα Leon by Seat Force;
Για το δικό μου πάντως δεν έχει πει κουβέντα (δεν είναι Force όμως).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο Τόλης ή ο Μπάρμπας;
Στα βήματα του Κατσάνου με την Seat. Στα Γιάννενα η πλειοψηφία των γρήγορων Seat έχει καγκουροαεροτομή: ευγενική προσφορά της τοπικής αντιπροσωπείας!
Σύντομα, θα φτιαχτεί μια μεγάλη φωλιά για καγκουρώ στην περιοχή και δεν θα έχουμε μούτρα να μας δει ο κόσμος...
Ευτυχώς δεν τους βλέπω κάθε μέρα, αλλά και στα Ν. Προάστια των Αθηνών, δεν πάμε καθόλου πίσω, αφού όλοι οι 'γλήγοροι', εδώ έρχονται για να δείξουν τα εργαλεία...
Μηπως σ'ενοχλει που τους βλεπεις ολο απο πισω και κανεις focus στην αεροτομη?
κι αντε με τους seatακηδες λες 'ειναι πιστοι της οδηγησης' και συγχωρουνται καπως
τα αναριθμητα Civic με το κοκκινο H κολλημενο aftermarket?
τα primera με την αεροτομη και (δοξα τω θεω,σπανιοτερα) με το ανεκδιηγητο επισημο bodykit?
σοβαρα τωρα,ας αφησουμε τον κοσμο να χαρει φτηνα αλογα και προπαντως τζαμπα μουρη,μεχρι τηνεπαναφορα των τεκμηριων
-
Για όσους ενδιαφέρνοται να δούνε το Scirocco από κοντά, θα υπάρχει stand της VW στο Athens Tuning Show.
-
Full test by Autocar
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... GT/234959/
-
Γεια σας παιδια!Το scirocco ειναι το επομενο μου αυτοκινητο...δεν φανταζεστε πως περιμενω να το δω απο κοντα!
-
Ποια έκδοση σε ενδιαφέρει;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Ποια έκδοση σε ενδιαφέρει;Ελεγα το 2.0 αλλα τελικα κατεληξα στο 1.4 λογω τεκμηριου...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γεια σας παιδια!Το scirocco ειναι το απομενο μου αυτοκινητο...δεν φανταζεστε πως περιμενω να το δω απο κοντα!Μια απο τα ιδια και απο εμενα.Ενδιαφερομαι για το 1.4 (160ps).
Δεν ξερω αν πρεπει να σας πω τι αυτοκινητο θα δωσω για να παρω το scirocco,γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα με πειτε μαλ@κα και μαλλον δεν θα εχετε πολυ αδικο.Απλα θελω κατι πιο οικονομικο(τωρα πλεον κανω 150χλμ/μερα),πιο φρεσκο...πιο ηρεμο βρε αδερφε,γιατι με αυτο το αμαξι που εχω απλα δεν γινεται να παω ηρεμα.Οποιος το εχει οδηγησει καταλαβαινει τι εννοω.Ενταξει δεν εχω και Φερραρι,αλλα βαρεθηκα τις 'προκλησεις' στους δημοσιους δρομους (κυριως απο Golf gti),γιατι πολυ απλα δεν προσφερουν ποντους στο πουλι σου,αλλα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο-ανευθυνο-ανωριμο.
Τωρα θα μου πειτε οτι αν θελεις να τρεξεις ή να κανεις βλακεια δεν εχει σχεση το αμαξι,αλλα ο οδηγος.Συμφωνω,εν μερει.Όποτε εχω παρει το αυτοκινητο της γυναικας μου (Yaris 1.3) ειλικρινα γινομαι αλλος οδηγος.Μαλλον εχει σχεση με την αυτοσυγκρατηση,που μαλλον δεν εχω .Υ.Γ1.Μηπως ξερεται τι θα παιχτει με τα τεκμηρια διαβιωσης;Ενας ακομα λογος που θελω να το δωσω γιατι δεν με παιρνει για διλιτρο.
Υ.Γ2. Α! ναι εχω το Type-r '03.
VW Scirocco