-
εχει δοκιμάσει κανεις το launch-control στο DSG-7??
-
jntaras έχεις καμία σχέση με Βύρωνα? Γιατί είδα ένα πρασινάκι σήμερα το πρωί εκεί ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
jntaras έχεις καμία σχέση με Βύρωνα? Γιατί είδα ένα πρασινάκι σήμερα το πρωί εκεί ...Πλήρης αναφορά των κινήσεων του jntaras! Τον βλέπω να το πουλάει σε λίγο...
-
Oυυυυφφφφ !Δεν ημουν εγω!!!!!Η πλακα ειναι οτι περασα εχθες το βραδυ απο κει κοντα,αλλα σημερα το πρωι με τιποτα...που ειναι το αδελφακι μου??????
-
Συλλογισμός Νο1: Εξακολουθώ να βιώνω καθημερινά dejavu με τα tabula rasa scirocco...
Πάρτε και κανα άλλο χρώμα ρε παιδιά... 4 μέσα σε 1.5 ώρα είδα μόνο σήμερα...Συλλογισμός Νο2: Οι κάτοχοι λευκών 2.0Τ είναι 'γλήγοροι'... ή απλά θέλουν να μεταδώσουν το 'φώς' στους 'σκοτεινούς'...?
Γιατί αισθάνομαι σαν μύγα που την κυνηγάει το γάλα... -
χαχα πολύ ωραία περιγραφή...
και ήθελα τόσο καιρό να το γράψω... σκάνε από όλες τις μεριές λευκά scirocco, λευκά leon, λευκά a4/a5, λευκά proceed και κάπως μου μοιάζουν σαν επιδρομή εξωγήινων... συνήθως οι κάτοχοι τα έχουν πεντακάθαρα και κάπως μοιάζουν παράταιρα στη βρωμιά και τη σκόνη της πόλης -
Καλημερα κι απο μενα.
Χθες βρισκομουν στην Λ.Μεσογειων στο υοψος της Αγ.Παρασκευης για δουλεια απο τις 10 ως το μεσημερακι.
Ειδα 2 ασπρα,2 μαυρα και 1 μπλε. Και οπς καταλαβαινετε οταν περνουσαν που μυαλο για δουλεια.
Στην αρχη λεω ρε μπας και ειναι τα ιδια αλλα ακυρο τελικα.
Αν ηταν καποιος απο δω να ξερει πως τον ζηλεψα τρελα
Δουλεια-βροχη-σιροκο σημειωσατε σιροκο ! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έχω πρόχειρες τις σχέσεις μετάδοσης για golf vi 160 dsg7 (ίδιο πιστεύω θα είναι και στο scirocco)..
1η 41χλμ/6000
2η 74χλμ/6500
3η 110χλμ/6500
4η 150χλμ/6500
5η 196χλμ/6500
6η 220χλμ/5900
7η 220χλμ/4900καραθεόκοντες... κοίτα την 3η για να καταλάβεις...
εχουμε του manual??
-
-
Καλοτάξιδο inimic!!!
Στην πένα το έχεις το ανθρακόνημα! Μπράβο!
-
ΕΕΕ??? Κυκλοφορεί το study-R στο εμπόριο;;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ΕΕΕ??? Κυκλοφορεί το study-R στο εμπόριο;;Φωτογραφια απο συλλογη φωτογραφιων του study-R πρεπει να ειναι...αλλιως δεν παιζει...
-
Όχι αλλά εχω μία άκρη και το πήρα.
-
Εχει καθισματαρες το ατιμο!!
-
Καλορίζικο τότε!! Όπως το βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ίδιο;
-
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Όχι αλλά εχω μία άκρη και το πήρα.Καλοτάξιδο!!! Το είχα κι εγώ στις επιλογές μου, τελικά όμως προτίμησα να πάρω αυτό:
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Όχι αλλά εχω μία άκρη και το πήρα.
Καλοτάξιδο!!! Το είχα κι εγώ στις επιλογές μου, τελικά όμως προτίμησα να πάρω αυτό:
Πως και δεν το πηρες σε firespark τελικα?
-
-
κιαλλο μπλε σιροκο ειδα σημερα στην φωκιωνος νεγρη ,ιδιο με την παραπανω φωτο.
ειναι καποιου απο δω;
VW Scirocco