-
Ελα ντε..
-
Και καλά δε σας αρέσει το Scirocco, αλλά όλο εδώ μέσα τριγυρνάτε. Τι γίνεται, δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο θέμα της Alfa; Βρε μήπως είστε κρυφο-σιροκάδες;
-
καλο κι αυτο.. Για ρωτα τον Vasgti να σου πει ποσες φορες εχει μπει στο θεμα της αλφα (και φυσικα σε ολα τα θεματα που σχετιζονται με την αλφα) για να πει τη μλκια του και να πεταξει τη φυτιλια του.. Οποτε υπολογισε σε περιπου 35 ακομα θεματα που εχουν να κανουν με την vw πρεπει να μπουμε για να τον ισοφαρισουμε..
Περα απο την πλακα,εμενα δε μου πολυαρεσει και σιγουρα δεν θα το παιρνα,αλλα γουστα ειναι αυτα,εδω ο αλλος γουσταρε να πληρωσει 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ,θα του πω εγω μην αυτοκτονησεις; Γουστα ειπαμε.. -
Το εσωτερικο του scirocco ειναι απαραδεκτο(ειδικα τα απλα υφασματινα καθισματα) σε
σχεση ΠΑΝΤΑ με το ποσο ωραιο(η ξεχωριστο για οποιον δεν του αρεσει) ειναι σε εξωτερικη εμφανιση.
Κριμα... -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.
Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
Αυτό με τις κατηγορίες των αυτοκινήτων το σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες στο αουτομπλιντ;
Δηλαδή για εσένα κανένας υποψήφιος αγοραστής του μήκους 4,25 Φολκσβάγκεν δεν θα λάβει υπόψην του την Άλφα των 4,06 μέτρων.
Για αυτά δηλαδή τα 20 εκατοστά. Που την είδες την διαφορά στους εσωτερικούς χώρους, πέρα από το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών;
Και γιατί θα πρέπει όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα προς αγορά να έχουν το ίδιο μήκος;
Το θεϊκό Μίνι Κούπερ Σ θα έπρεπε να συγκρίνεται με το Γιάρις σπορτ;
Ποια ίδια ακριβώς χρήματα θα δώσει κανείς για το Σιρόκο;
Η έκδοση με τα 122 άλογα κοστίζει ακριβότερα από την βασική έκδοση της Μίτο των 155, ή τα ίδια με μία φουλ έξτρα έκδοση.Και αν η Μίτο είναι ένα πολυτελές Πούντο όπως λες,
το Σιρόκο δεν είναι η σπορ-χάτζμπακ με λίγο από κουπέ έκδοση του Γκολφ;
Με εσωτερικό από Έος και πίνακα οργάνων από Σκόντα Φάμπια;Πως αντέχει να οδηγεί κανείς αυτό το σπορ αυτοκίνητο που λές
με αυτόν τον πίνακα οργάνων;Δηλαδή αν σου υποσχεθώ οτι θα πάρω τη MiTo θα βοηθήσεις με το προτζεκτάκι 'Paypal fundraising'?
Γιατι όντως τώρα το Σιρόκο εδώ που τα λέμε ειναι ψιλοσάπιο, και μη ξεχνάμε οτι η VW είχε την στήριξη του Χίτλερ, οπότε...
-
Ο χρήστης fanhs76 έγραψε:
Εγώ πάντως πιστέυω ότι το 2.0 είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου! Αν θα έπαιρνα θα έκανα λίγο παραπάνω υπομονή και θα το τσιμπούσα! Συνιστώ λίιιιγο ακόμα υπομονή στα οικονομικά και πηγαίντε για το 2.0! ε;
Μερικοι δεν θελουν να βγουν πρωτοι σε αγωνες ουτε να πουλαν μαγκια σε αγνωστους που δεν θα ξαναδουν ποτε.Η καλυτερη λυση σε τιμη-αποδοση ειναι το 1.4 160hp.DSG μαλιστα για οποιον θελει αυτοματο,αφου ειναι απο τα καλυτερα αυτοματα(ως προς την λειτουργια του)
και δεν ειναι πολυ ακριβο.Ειναι και 7-ταχυτο.
Αν εβγαινε scirocco με 260hp θα λεγαμε αυτο ειναι το πραγματικο εργαλειο.
Φανταζομαι τα χειριστηρια στο τιμονι στο dsg ειναι standard?H ειρωνεία ώρες ώρες πάει σύννεφο! Τουλάχιστον μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι! Την επόμενη φορά ελπίζω να είσαι πιο χρήσιμος και να μην αναλώνεσαι σε άχρηστη και άκαιρη κριτική! Δηλαδή όποιος έχει παραπάνω κυβικά απο εσένα παει να πει και κάτι αρνητικό! whatever....
Sorry για το off-topic! -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.
Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
Αυτό με τις κατηγορίες των αυτοκινήτων το σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες στο αουτομπλιντ;
Δηλαδή για εσένα κανένας υποψήφιος αγοραστής του μήκους 4,25 Φολκσβάγκεν δεν θα λάβει υπόψην του την Άλφα των 4,06 μέτρων.
Για αυτά δηλαδή τα 20 εκατοστά. Που την είδες την διαφορά στους εσωτερικούς χώρους, πέρα από το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών;
Και γιατί θα πρέπει όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα προς αγορά να έχουν το ίδιο μήκος;
Το θεϊκό Μίνι Κούπερ Σ θα έπρεπε να συγκρίνεται με το Γιάρις σπορτ;
Ποια ίδια ακριβώς χρήματα θα δώσει κανείς για το Σιρόκο;
Η έκδοση με τα 122 άλογα κοστίζει ακριβότερα από την βασική έκδοση της Μίτο των 155, ή τα ίδια με μία φουλ έξτρα έκδοση.Αν πάει σε αυτά τα χρήματα δεν θα κοιτάξει κανείς τι άλλες επιλογές έχει; Αν λες όχι, είσαι μακρυά νυχτωμένος. Η ουσία είναι πως με παραπλήσια χρήματα, αγοράζει κανείς πολύ ανώτερο αυτοκίνητο από την Mito σε όλους τους τομείς. Ακόμα και Bravo Tjet 150 μπορεί να πάρει.
Και επειδή είπες για ταμπλό, ναi είναι πιο αυστηρές οι γραμμές του Scirocco, αλλά από ποιότητα υλικών άσ' το. Απέχουν αρκετά μεταξύ τους.
Και επειδή τείνει να γίνει και ατάκα τελευταία, θα σε ρωτήσω ένα πράγμα: Το έχεις οδηγήσει το Scirocco και μιλάς;
-
Γιατί τώρα πρέπει να συμβαίνει αυτό?
To scirocco σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα είναι μακράν πιο σπορ από τη mito.
Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας... -
Aς μείνουν τα vs., τα άσχετα και τα flame εκτός.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλο κι αυτο.. Για ρωτα τον Vasgti να σου πει ποσες φορες εχει μπει στο θεμα της αλφα (και φυσικα σε ολα τα θεματα που σχετιζονται με την αλφα) για να πει τη μλκια του και να πεταξει τη φυτιλια του.. Οποτε υπολογισε σε περιπου 35 ακομα θεματα που εχουν να κανουν με την vw πρεπει να μπουμε για να τον ισοφαρισουμε..
Περα απο την πλακα,εμενα δε μου πολυαρεσει και σιγουρα δεν θα το παιρνα,αλλα γουστα ειναι αυτα,εδω ο αλλος γουσταρε να πληρωσει 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ,θα του πω εγω μην αυτοκτονησεις; Γουστα ειπαμε..Φτάνει παίδες. [mod drdino]
-
Φτάνει λέμε [mod drdino]
-
Σε λίγο θα πλακωθούμε και στο ξύλο έτσι όπως πάμε...
Το Scirocco ανάβει τα αίματα. Αντάξιο του ονόματός του λοιπόν... Για όσους το αγνοούν, σίροκος (στην Ιταλία), λίβας (στην Ελλάδα) είναι ο θερμός νότιος άνεμος που έρχεται από την Αφρική (Λιβύη κατά τους αρχαίους Έλληνες)... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κάτι άσχετο, από περιέργεια.... Εσάς σας αρέσει το μεγάλο σήμα επάνω στο καπώ ή θα το προτιμούσατε κάπως πιο διακριτικό, ίσως επάνω στη μάσκα?...
Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και άρχισαν οι καγκουρίες απο Photoshop.
-
Ποιο σποτακι εδειξε στην τηλεοραση γιατι δν το εχω δει ακομα...ντροπη...απο αυτα που εχει στο youtube?
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Απ'οτι ξερω ο αντιπροσωπος τα παιρνει τα λεφτα κατευθειαν ειτε κανετε 3 δοσεις ειτε 103.
Οταν πληρωνεις δοσεις δεν εχεις να κανεις με τον αντιπροσωπο αλλα με την τραπεζα που εχει δωσει ηδη ΟΛΑ τα λεφτα στην αντιπροσωπεια.Μην ξεχνατε οτι με μεχρι να εξοφληθει το αμαξι την κυριοτητα την εχει η τραπεζα.
Οποτε αυτα του τυπου θα πληρωσω μετρητοις για καλυτερη τιμη δεν ισχυουν,ισα ισα ακουσα απο αντιπροσωπο της Audi οτι τον συμφερει ο πελατης να κανει δοσεις γιατι περνουν bonus απο την τραπεζα.
Αυτα.+1 Αν και στη ford που ρωτησα προχθες για το fiesta, μου ειπαν οτι το αυτοκινητο μπαινει μονο στο ονομα μου και δεν υπαρχει παρακρατηση.
Κάτι άσχετο, από περιέργεια.... Εσάς σας αρέσει το μεγάλο σήμα επάνω στο καπώ ή θα το προτιμούσατε κάπως πιο διακριτικό, ίσως επάνω στη μάσκα?...
Θα το προτιμουσα πιο διακριτικο, ιδιως στο ασημι..
-
το είδα για λίγο στο δρόμο.
Όντως καταφέρανε να φαίνεται πολύ φαρδύ και χαμηλό, ειδικά με το φούσκωμα των πίσω θόλων.
ΑΝ και το πίσω μέρος τίποτα το ιδιαίτερο εως άσχημο με αυτά τα φώτα από παλιό colt, πολύ καλό συνολικά. -
Το opal silver βρέθηκε τελικά. Ιδού:
Δεν είναι κακό. Ιδίως για κάποιον σαν εμένα που έχει ήδη ασημί (reflex silver) και δε θέλει να ξαναπάρει το ίδιο χρώμα. Βέβαια, κανένα χρώμα δε φαίνεται στη φωτογραφία όπως είναι στην πραγματικότητα...
Πιστεύω πάντως πως του ταιριάζουν ανοιχτά χρώματα. Το γκρι μου άρεσε στην έκθεση, αλλά δεν ήταν το ίδιο ωραίο στο δρόμο (που το έκανα test drive). Βέβαια, όλα αυτά είναι υποκειμενικά...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Το opal silver βρέθηκε τελικά. Ιδού:
Δεν είναι κακό. Ιδίως για κάποιον σαν εμένα που έχει ήδη ασημί (reflex silver) και δε θέλει να ξαναπάρει το ίδιο χρώμα. Βέβαια, κανένα χρώμα δε φαίνεται στη φωτογραφία όπως είναι στην πραγματικότητα...
Πιστεύω πάντως πως του ταιριάζουν ανοιχτά χρώματα. Το γκρι μου άρεσε στην έκθεση, αλλά δεν ήταν το ίδιο ωραίο στο δρόμο (που το έκανα test drive). Βέβαια, όλα αυτά είναι υποκειμενικά...
Πρέπει να είσαι καλός στο ψάξιμο, δυο μέρες το προσπαθούσα και τίποτα. Νομίζω πως το μόνο που λείπει πλέον από τη χρωματική παλέτα είναι το shadow blue, εκτός αν το ποστάρατε και δεν το πήρα χαμπάρι
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Πρέπει να είσαι καλός στο ψάξιμο, δυο μέρες το προσπαθούσα και τίποτα. Νομίζω πως το μόνο που λείπει πλέον από τη χρωματική παλέτα είναι το shadow blue, εκτός αν το ποστάρατε και δεν το πήρα χαμπάριΕγώ το ψάχνω 6 μήνες και δεν μπορούσα να το βρω. Βρέθηκε σήμερα εντελώς τυχαία. Ψάχνω κάθε μέρα στο flickr για φωτογραφίες που έχουν tag scirocco, και σήμερα κάποιος καλός άνθρωπος ανέβασε τις συγκεκριμένες.
Το shadow blue το έχω, περίμενε να το ανεβάσω...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Πρέπει να είσαι καλός στο ψάξιμο, δυο μέρες το προσπαθούσα και τίποτα. Νομίζω πως το μόνο που λείπει πλέον από τη χρωματική παλέτα είναι το shadow blue, εκτός αν το ποστάρατε και δεν το πήρα χαμπάρι
Εγώ το ψάχνω 6 μήνες και δεν μπορούσα να το βρω. Βρέθηκε σήμερα εντελώς τυχαία. Ψάχνω κάθε μέρα στο flickr για φωτογραφίες που έχουν tag scirocco, και σήμερα κάποιος καλός άνθρωπος ανέβασε τις συγκεκριμένες.
Το shadow blue το έχω, περίμενε να το ανεβάσω...[/quote]
για να δουμε...λες να το χω και να μην το εχω παρει χαμπαρι...
VW Scirocco