-
...και από ενεργητική θα συμπλήρωνα εγώ.
Καλό το ραλύ, αλλά παραμένει αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς,
Για να μην ξεφεύγουμε, έχει οδηγήσει κανείς το Σιρόκο;
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
...και από ενεργητική θα συμπλήρωνα εγώ.Καλό το ραλύ, αλλά παραμένει αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς,
Συμφωνω. Η αλφα gt 1800 κανει 1:15 στα Μεγαρα....
Τιμονι σε αμεσοτητα και αισθηση σαν του ραλου ποσο συγχρονα αυτοκινητα εχουν? Το οτι δεν εχει παθητικη ασφαλεια ειναι γνωστο και ουτε χωρους και ουτε ανεση. Οταν φτασω στα 40 μου και κανω οικογενεια μαλλον κανα avensis θα παρω. Προς το παρον στα 23 μου θα κοροιδευω τους τυπαδες με τα υπερεκτιμημενα μπρικια τους
-
Αααα 23 εισαι. Πες το ετσι.....
-
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
...και από ενεργητική θα συμπλήρωνα εγώ.Καλό το ραλύ, αλλά παραμένει αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς,
viewtopic.php?f=15&t=14944&st=0&sk=t&sd=a&start=1080#p1348130
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όσοι περάσετε από κάποια έκθεση ζητήστε οπωσδήποτε προσπέκτους. Απίστευτη ποιότητα εκτύπωσης (εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα). Τα σπάει!
http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/de/Models/scirocco/media.Par.0012.File.pdf/katalog_Scirocco_200808.pdfΕίσαι σίγουρος ότι υπάρχει στις ελληνικές αντιπροσωπείες; Γιατί εμένα σε 3 που πήγα μου έδωσαν το απλό...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πάντως κακά τα ψέματα, το scirocco μας έχει κάνει να μάθουμε λίγα γερμανικά, όσοι δεν μιλάμε!
Το χρώμα το pewter που το ξετρυπώσατε; Ούτε στον κατάλογο το είχε που έστειλε η vw στα mail μας ούτε στο γερμανικό site! Επίσης δεν έχω δει τίμη για τις ζάντες τις Spa.Αν και διάβασα διάφορα για το DCC στο φορουμ, δεν πήρα σαφή απάντηση. Τις λακούβες τις καταλαβαίνεις πολύ λιγότερο ή όχι, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το βάλεις, πιστεύω, και στις στροφές το κάνει αρκετά άκαμπτο; Όσοι κάνατε test drive και πήρατε μία καλή εικόνα ας απαντήσετε.
yπαρχει στο αγγλικο site
http://www.volkswagen.co.uk/#/new/sciro ... re/models/
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
Πάντως κακά τα ψέματα, το scirocco μας έχει κάνει να μάθουμε λίγα γερμανικά, όσοι δεν μιλάμε!
Το χρώμα το pewter που το ξετρυπώσατε; Ούτε στον κατάλογο το είχε που έστειλε η vw στα mail μας ούτε στο γερμανικό site! Επίσης δεν έχω δει τίμη για τις ζάντες τις Spa.Αν και διάβασα διάφορα για το DCC στο φορουμ, δεν πήρα σαφή απάντηση. Τις λακούβες τις καταλαβαίνεις πολύ λιγότερο ή όχι, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το βάλεις, πιστεύω, και στις στροφές το κάνει αρκετά άκαμπτο; Όσοι κάνατε test drive και πήρατε μία καλή εικόνα ας απαντήσετε.
yπαρχει στο αγγλικο site
http://www.volkswagen.co.uk/#/new/sciro ... re/models/' target='_blank' target='_blank
Το pewter grey είναι το beryllium grey. Μερικά χρώματα έχουν άλλα ονόματα στην Αγγλία (πχ το Dark Maroon το λένε Sumatra). Μην τρελαίνεστε...
Είναι γνωστό το κόλλημα των Άγγλων να ξεχωρίζουν από όλους τους υπόλοιπους (όσοι έχουν περάσει από το βροχερό νησί ξέρουν), οπότε και η τοπική αντιπροσωπεία δε θα μπορούσε να μείνει πίσω... -
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
yπαρχει στο αγγλικο site
http://www.volkswagen.co.uk/#/new/sciro ... re/models/' target='_blank' target='_blank
Ναι πράγματι. Αλλά στο αγγλικό site από την άλλη δεν βλέπω το γκρι Beryllium! Παίζει και να είναι το ίδιο και να έχουν χαθεί οι λέξεις κάπου στην μετάφραση... Καμία σχέση πάντως site / φωτογραφίες σε αυτό το χρώμα
-
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Όσοι περάσετε από κάποια έκθεση ζητήστε οπωσδήποτε προσπέκτους. Απίστευτη ποιότητα εκτύπωσης (εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα). Τα σπάει!
http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/de/Models/scirocco/media.Par.0012.File.pdf/katalog_Scirocco_200808.pdfΕίσαι σίγουρος ότι υπάρχει στις ελληνικές αντιπροσωπείες; Γιατί εμένα σε 3 που πήγα μου έδωσαν το απλό...
Και εμένα το απλό μου δώσανε.
Μια καλή ιδέα που αφορά όσους ενδιαφέρονται για αγορά είναι να υπάρξει ένα feedback από τις διάφορες αντιπροσωπείες ανά την ελλάδα για τις προσφορές π.χ σε περίπτωση καταβολής όλου του χρηματικού ποσού, δωράκια κτλ.Βεβαίως είναι καινούργιο αυτοκίνητο αλλά και λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες και μάλιστα όταν βρισκόμαστε πριν το τέλος του έτους και κάποιοι έχουν και νούμερα να πιάσουν. Από εμένα πάντως θα προκύψουν νέα την ερχόμενη εβδομάδα. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Και εμένα το απλό μου δώσανε.
Μια καλή ιδέα που αφορά όσους ενδιαφέρονται για αγορά είναι να υπάρξει ένα feedback από τις διάφορες αντιπροσωπείες ανά την ελλάδα για τις προσφορές π.χ σε περίπτωση καταβολής όλου του χρηματικού ποσού, δωράκια κτλ.Βεβαίως είναι καινούργιο αυτοκίνητο αλλά και λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες και μάλιστα όταν βρισκόμαστε πριν το τέλος του έτους και κάποιοι έχουν και νούμερα να πιάσουν. Από εμένα πάντως θα προκύψουν νέα την ερχόμενη εβδομάδα.Συμφωνώ για αυτό ξεκινάω το feedback.....
Λάρισα δώρο Park Pilot
Θεσ/νίκη Μα....λας δώρο Park Pilot και συναγερμό
Τρίκαλα έκπτωση επί της τιμής (το ποσοσστό εξαρτάται απ τις ικανότητες καθενός στα παζάρια... )
Τα παραπάνω με πληρωμή μετροιτοίς εννοείταιΑυτά προς το παρόν...Αύριο τα νεότερα από αντιπροσωπείες βορείως της Λαμίας πάντα....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Συμφωνώ για αυτό ξεκινάω το feedback.....
Λάρισα δώρο Park Pilot
Τρίκαλα έκπτωση επί της τιμής (το ποσοσστό εξαρτάται απ τις ικανότητες καθενός στα παζάρια... )
Τα παραπάνω με πληρωμή μετροιτοίς εννοείταιΑυτά προς το παρόν...Αύριο τα νεότερα από αντιπροσωπείες βορείως της Λαμίας πάντα....
Σωστός!!!
Μια και, όπως φαίνεται, πήρες σβάρνα της αντιπροσωπείες της Βόρειας Ελλάδας, μπορείς παράλληλα να μας ενημερώνεις και για τα χρώματα που έχει η καθεμία στην έκθεση, έτσι ώστε να τα δει από κοντά όποιος επιθυμεί;
Στη Θεσσαλονίκη, θα το ξαναπώ, ο Μανδύλας έχει ένα μπλε rising, ο Παζαρόπουλος ένα ασημί reflex και η ΕΤΕΑ ένα γκρι beryllium. -
Opal silver ειναι αυτο το ειδα σημερα σε αντιπροσωπεια
εδώ δεν απεικονίζεται σωστα
-
για το 122ps:
Απο κιλκίς, δώρο μόνο ο συναγερμός plus
Από Αλεξανδρούπολη, ΤΙΠΟΤΑ !!! -
Για να σας διευκολυνω...τα χρωματα ειναι ιδια με του eos αφου κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο...μια φορα εχω δει κοκκινο εος κ απορησα για το ποσο του παει.αν θελετε απεικονισεις των χρωματων ψαξτε στο εος.
-
Το είδα εχθές σε μια αντιπροσωπεία στην Αγ. Παρασκευή. Σε λευκό και γκρί.
Ωραίο είναι, αλλά έχω την εντύπωση πως το σχέδιο θα παλιώσει γρήγορα.
Περιμένουμε και το GTi. -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Το είδα εχθές σε μια αντιπροσωπεία στην Αγ. Παρασκευή. Σε λευκό και γκρί.
Ωραίο είναι, αλλά έχω την εντύπωση πως το σχέδιο θα παλιώσει γρήγορα.
Περιμένουμε και το GTi.Και γω οταν το πρωτοειδα ειπα πως μπορει να παλιωσει γρηγορα.Πολυ ωραια φωτα μπροστα
αλλα λιγο συντηριτικα.Αν το δεις πλαι πλαι με το νεο golf δε βλεπεται(το golf φυσικα )
Παντως με τα σημερινα δεδομενα το αμαξι ειναι εντυπωσιακο.Ο χρονος θα δειξει
για ποσο ακομα. -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Συμφωνώ για αυτό ξεκινάω το feedback.....
Λάρισα δώρο Park Pilot
Σωστός!!!
Μια και, όπως φαίνεται, πήρες σβάρνα της αντιπροσωπείες της Βόρειας Ελλάδας, μπορείς παράλληλα να μας ενημερώνεις και για τα χρώματα που έχει η καθεμία στην έκθεση, έτσι ώστε να τα δει από κοντά όποιος επιθυμεί;
Στη Θεσσαλονίκη, θα το ξαναπώ, ο Μανδύλας έχει ένα μπλε rising, ο Παζαρόπουλος ένα ασημί reflex και η ΕΤΕΑ ένα γκρι beryllium.Λοιπόν νέα από Κοζάνη...τζίφος όσο κάνει τόσο πληρώνεις....
Για τα χρώματα Λάρισα έχεο λευκό 2.0L και rising Blue 1.4 tsi
Κοζάνη 1 λευκό 2.0 L
Εντός της εβδομάδος θα επισκεφτώ τουλάχιστον άλλες 2 αντιπροσωπείες σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και θα έχετε νέα για τιμές.... -
Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί, βαριέμαι πλέον να διαβάζω τόσες 'συγκλονιστικές λεπτομέρειες' για το Scirocco, αλλά πρόφατα το 1.4TSI 160 δυναμομετρήθηκε από ελληνικό περιοδικό και το αποτελέσμα έδειξε το απόλυτα αναμενόμενο 176PS στο στρόφαλο. Το ίδιο περιοδικό έχει μετρήσει το Golf GT στα 185 PS. Aαα, επίσης ατο άρθρο γίνεται λόγος (με κομψό τρόπο) για το απαράδεκτα μακρύ 6τάχυτο κιβώτιο. Ο συγκεκριμένος λόγος είναι η αιτία απόρριψης της συγκεκριμένης έκδοσης από την πλευρά μου. Οποτε είτε 1.4 DSG ή 2.0 με ή χωρίς DSG για όποιον έχει τα λεφτά. Αυτά, καλές αγορές....
VW Scirocco