-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203520308315485To βιντεο ειναι απο Ισπανια. Προσεξτε πως προσεχουν τον ποδηλατη οι οδηγοι των φορτηγων και ποση υπομονη δειχνουν.
Αλλα και ο ποδηλατης δεν χωνεται απο οπου βρει.μου εχει τυχει παρομοιο σκηνικο και μου κορναρανε 2 τυποι με αυτοκινητα (πηγαινα οσο πιο ακρη μπορουσα). ειναι σωστο να κινειται ποδηλατο σε τετοιο δρομο?
-
Επαρχιακός είναι, σιγά. Δεν μιλάμε για κλειστούς όπως η ΕΟ ή η ΑΟ.
-
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μου εχει τυχει παρομοιο σκηνικο και μου κορναρανε 2 τυποι με αυτοκινητα (πηγαινα οσο πιο ακρη μπορουσα). ειναι σωστο να κινειται ποδηλατο σε τετοιο δρομο?Νομιμότατο είναι, αλλά επείδη είμαστε Ελλάδα ο καθρέφτης στο αριστερό ακροτίμονο είναι υπεραπαραίτητος.
-
Σε επαρχιακο και εδω τους προσεχουμε τους ποδηλατες Στην παλια για Θηβα που κινουμαι συχνα τουλαχιστον ακομα κ τα φορτηγα τυπικοτατα!
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
http://www.infokids.gr/2014/03/diloste-symmetoxi-sti-politistiki-po/
παιδική βόλτα στην γειτονία μου ...To δημοτικό μου...
-
Άλλο ένα εξοντωτικό Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία και τώρα επιτέλους λίγη ξεκούραση μετά από πολύμηνη προετοιμασία. Πολύς κόσμος αλλά και ηχηρές απουσίες, όπως ΓΑΠαπανδρέου, Κωστηστεφανόπουλος, Χειμωνέτος, g8777...
Ακολουθεί άλλη μία συμμετοχή στο τουρνουά 'Κώστας Μήτρογλου' (με δυνατές συμμετοχές, μοτοποδήλατα και παπιά) στο πάρκινγκ του Σωκράτης Καραϊσκάκης στα μέσα Μαϊου ως πρόβα τζενεράλε και μετά...τουρ ντε φρανς!
-
Ήταν εκεί ο ΓΑΠ; Και δεν τον πέταξες κάτω από το ποδήλατο για όσα δεινά μάς έχει προκαλέσει; Ή τουλάχιστον, ας του έβγαζες την αλυσίδα. Θα έκανε εκείνος τα υπόλοιπα...
-
Ο ΓΑΠ συμμετείχε με επιστολικό ποδήλατο, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό σε αποστολή της Βουλής.
εδιτ το έμαθα εκ των υστέρων
-
ετοιμαζομαι για πασχαλινες διακοπές
Φορτωσα δοκιμαστικα στη σχαρα πισω και τα 3 ποδηλατα (το δικο μου και 2 παιδικα)
αν και τα χωραει, τα εδεσα και φαινονται στερεα, δεν μου γεμιζει το ματι η ολη κατασκευη , δε το εμπιστευομαι να βγω εθνικη για 450 χιλιομετρα
το βαρος που εχει κρεμαστει μου φαινεται μεγαλο, ολο το ζορι το τραβανε πλεον οι 2 βασεις πανω στον προφυλακτηρα και οι 2 ιμαντες που πιανουν ψηλα στο πορτμπαγκαζ.ρε γμτ, και ειχα ονειρα για διαδρομες σε κατι χωματοδρομους εκει γυρω στα Γρεβενα μουρλια....
-
εκανα μια ερωτηση στο Γκατσουλη (που την ειχα αγορασει) και μου ειπανε οτι μεχρι 45 κιλα ειναι οκ
δεν εχω και καμια ζυγαρια, ποσο να ειναι 3 ποδηλατα, πανω απο 15 κιλα το ενα?
ρε μπας και το τολμησω..... -
Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα 'πόσο ζυγίζει ένα ποδήλατο', υπάρχει ζυγαριά.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
εκανα μια ερωτηση στο Γκατσουλη (που την ειχα αγορασει) και μου ειπανε οτι μεχρι 45 κιλα ειναι οκ
δεν εχω και καμια ζυγαρια, ποσο να ειναι 3 ποδηλατα, πανω απο 15 κιλα το ενα?
ρε μπας και το τολμησω.....Στειλε τα μεγαλα (η κ ολα ) με μεταφορικη.. Αν συμφερει (π.χ εως 50 ευρω ) πηγαινε ελα μια χαρα κ χωρις αγχος..δεν ξερω για Ο.Σ.Ε αν συμφερει..
-
H άλλη λύση,ακριβη,είναι να βάλεις κοτσαδορο...
-
Θα τα παρεις και στην Αυστρια;
-
Δεστα καλά και μην το φοβάσαι. Το έχω κάνει με τρία ποδήλατα πολλές φορές 300 χιλ διαδρομή και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
-
Εγώ έχω αυτή:
Τοποθέτησα τις προάλλες πάνω του γυναικείο ποδήλατο, το οποίο έκατσε με το ζόρι μιας και απουσιάζει σε αυτά η κεντρική μπάρα. Το έδεσα επιπλέον με τον ιμάντα και ομολογουμένως, μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου, είχα πολύ άγχος. Τελικά διαπίστωσα πως δεν είχε το παραμικρό θέμα και παρέμεινε σφιχτά δεμένο στην θέση του, σε όλη την διαδρομή, το ίδιο και η σχάρα εννοείται.
Αν τόσο πολύ φοβάσαι για τα κιλά, έχει κάτι μικρές και φτηνές ζυγαριές για να ζυγίζεις βαλίτσες:
Λογικά με μια τέτοια ζυγίζεις το κάθε ποδήλατο και αν το σύνολο ξεπερνάει τα 45 κιλά, τότε ψάχνεις για άλλες λύσεις.
-
Η δική μου ειναι ακριβώς έτσι:
οι δυο κατω βασεις εμενα φτανουνε και πατανε στο σκαλοπατι του προφυλακτηρα
ουσιαστικα ολο το βαρος το σηκωνουν αυτες οι δυο βασεις και οι δυο ιμαντες οι πανω που φτανουν στη βαση του πορτπαγκαζ (κοοντα στο τζαμι) -
Τόλμησέ το. Κι εγώ έχω κουβαλήσει 3 ποδήλατα (και μάλιστα όλα γομάρια) χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θες να είσαι υπερσίγουρος, βγάλε τους τροχούς από το δικό σου. Θα ζυγίζουν τουλάχιστον 4 κιλά και θα ρίξουν πολύ το συνολικό βάρος. Πόσο ζυγίζουν πια τα παιδικά;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Η δική μου ειναι ακριβώς έτσι:Με τέτοια σχάρα κουβαλήσαμε αρκετές φορές 3 ποδήλατα 26άρια mountain σε αποστάσεις 250+ χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η ζωή...ποδήλατο!