Ο χρήστης otso έγραψε:
β ) με προβληματιζει οτι δεν εχει λαιμο τιμονιου (ετσι το λενε?) ωστε να παιρνει περισσοτερες ρυθμισεις.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ρυθμιζόμενος καθ'υψος λαιμός σε κανένα σοβαρό ποδήλατο πλέον, μόνο σε παιδικά παιχνίδια.
γ ) το δυναμο για το φως εμας παλια μας εκοβε την ανασα , απ οτι βλεπω ειναι το ιδιο στυλ οπως παλια αξιζει? η υπαρχουν νεας γενιας που ειναι ενσωματωμενα στο κεντρο του μπροστινου τροχου (εχω καταλαβει καλα?) και ειναι καλυτερα.
Τα φώτα μπαταρίας με LED είναι πολύ πιο βολικά και οι μπαταρίες κρατάνε πάρα πολύ. Το μόνο πλεονέκτημα του δυναμό είναι ότι δεν μπορούν να κλέψουν το φώς τόσο εύκολα. Τα δυναμό που είναι ενσωματωμένα στο κέντρο είναι πολύ καλά, στο δικό μου δεν καταλαβαίνω σχεδόν καθόλου αντίσταση όταν ανάβω το φως, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν στην κατηγορία τιμής που κοιτάς.
ε ) το 28 φανταζομαι οτι ειναι διαμετρος τροχων , το size 17,19,21 τι ειναι?
και σε τι υψος πανω κατω αντιστοιχει? αλλου βρισκω small medium large αλλου 50 60
δεν υπαρχει διεθνης κοινα αποδεκτος τροπος μετρησης?
28 είναι διάμετρος τροχών, 17, 19, 21 είναι το μήκος του κατακόρυφου σωλήνα σε ίντσες. 50, 60 κλπ είναι το μήκος του κατακόρυφου σωλήνα σε εκατοστά. Πρέπει να μετρήσεις την απόσταση από τον καβάλο σου ως το πάτωμα και να πολλαπλασιάσεις με 0.65 για να βρεις το ζητούμενο μήκος του κατακόρυφου σωλήνα.