-
PG220
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το χαμόγελο το βλέπεις; είναι μετά απο 43 δύσκολα αλλά λασπερά χιλιόμετρα, 2 τουμπίδια και κανα 2 κράμπες... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το ποδήλατο αγοράσθηκε πριν 1-2 ώρες και είναι το Avalanche 3.0citastak, πολύ καλή η προσπάθειά σου, αλλά λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο: εμένα. Έχω ένα ελάττωμα, βαριέμαι σχετικά γρήγορα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω αλλάξει 5-6 αθλήματα!
Ελπίζω με το ποδήλατο να κολλήσω για πολλά χρόνια.Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Θα δεις πως σιγά σιγά θα γίνει μέρος της καθημερινότητας σου. Σε εμένα αυτό συνέβη παρόλο που είχα χρόνια όπως και εσύ να το χρησιμοποιήσω. Νοιώθεις μεγάλη ευεξία μετά από κάθε βόλτα και έχεις πάντα την διάθεση την επόμενη φορά να πας όλο και ποιο μακριά όλα και σε ποιο απαιτητικές διαδρομές. Εγώ ξεκίνησα με διαδρομές των 15 το πολύ 20 χιλιόμετρα σε φλατ παραλιακό δρόμο και τώρα έφτασα αισίως τα 40 σε δρόμους πλέον προς την ενδοχώρα με μεγάλες σε κλήση και διάρκεια ανηφόρες. Το καλό είναι ότι μετά από κάθε ανηφόρα ακολουθεί και μια αντίστοιχη κατηφόρα!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
PG220Το χαμόγελο το βλέπεις; είναι μετά απο 43 δύσκολα αλλά λασπερά χιλιόμετρα, 2 τουμπίδια και κανα 2 κράμπες...
Με τέτοιες φωτογραφίες που έβαλε,πως να διαβάσω τα γράμματα..
Δεν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος αγώνας;43 δύσκολα χιλιόμετρα θα χρειαστώ 5 χρόνια προετοιμασία για να τρέξω.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
PG220
Το χαμόγελο το βλέπεις; είναι μετά απο 43 δύσκολα αλλά λασπερά χιλιόμετρα, 2 τουμπίδια και κανα 2 κράμπες...
Με τέτοιες φωτογραφίες που έβαλε,πως να διαβάσω τα γράμματα..
Δεν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος αγώνας;43 δύσκολα χιλιόμετρα θα χρειαστώ 5 χρόνια προετοιμασία για να τρέξω..Τον εβγαλαν και αλλοι με λιγοτερη προετοιμασια. Μη μασας απο σεπτεμβρη συνεχεια παιζουν αγωνες με οπεν κατηγορια... Ξεκινα προπονηση και προσεχε τι τρως, διαβασε, μαθε και καλη επιτυχια/!
-
Χτές στίς ειδήσεις τής ΕΤ 3,παρουσιάστηκε ένας ποδηλάτης (Ελληνας) που έκανε τόν γύρο του κόσμου με το ποδήλατό του.
Η πορεία του ξεκίνησε από Ελλάδα,έφτασε μέχρι τή Σαγκάη,από εκεί πέρασε στα νησιά τής Ωκεανίας,από εκεί πέρασε στή βόρειο Αμερική καί διέσχισε ολόκληρη τήν ήπειρο μέχρι τό νότο,καί απο εκεί ξαναπέρασε στήν Ευρώπη όπου και έκανε τα τελευταία χιλιόμετραΔιάρκεια ταξιδιού:14 μήνες
-
Ξεκίνησα 'προπόνηση' μ'ένα IDEAL του κουνιάδου μου. 5 χιλιόμετρα την 1η μέρα 9 την 2η και 20 την 3η. Έχω αρχίσει και γουστάρω και μόλις ηρεμήσω από δουλειες όλο και κάποιο θα 'χτυπήσω'. Το μόνο που φοβάμαι είναι κάτι φορτηγά και λεωφορεία στα 2 χιλιόμετρα μέχρι να βγω σε δρόμο χωρίς κίνηση.
-
Mπραβο Κώστα. Μην το παρακανεις αρχικα, δωσε την ευκαιρια στο κορμι να συνηθισει.
Πηγαινε παρε ενα ποδηλατικο σορτσακι με μαξιλαρακι στον προστατη/καβαλο. ειναι μαστ.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Mπραβο Κώστα. **Μην το παρακανεις αρχικα, δωσε την ευκαιρια στο κορμι να συνηθισει. **Πηγαινε παρε ενα ποδηλατικο σορτσακι με μαξιλαρακι στον προστατη/καβαλο. ειναι μαστ.
Σήμερα ξαναγύρισα στα 5!
Θα πάρω, θα πάρω (σορτσάκι ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mπραβο Κώστα. **Μην το παρακανεις αρχικα, δωσε την ευκαιρια στο κορμι να συνηθισει. **
Πηγαινε παρε ενα ποδηλατικο σορτσακι με μαξιλαρακι στον προστατη/καβαλο. ειναι μαστ.
Σήμερα ξαναγύρισα στα 5!
Θα πάρω, θα πάρω (σορτσάκι )Μη μασας. Πειθαρχια και στοχο θελει. Πολλα υγρα επίσης (δεν πρεπει να φτασεις να διψας για να πιεις νερο και πολλα αλατα).
-
ΟΚ
-
Δεδομένου του θέματος και για να μην ξεκινάω νέο , θα ήθελα κάποιες προτάσεις , εάν είναι εφικτό για ποδήλατο για την μικρή μου. Είναι 6 ετών , σχετικά ψηλή ( περί το 1,20m ) και λατρεύει να κάνει ποδήλατο. Έχετε καμία πρότασή ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεδομένου του θέματος και για να μην ξεκινάω νέο , θα ήθελα κάποιες προτάσεις , εάν είναι εφικτό για ποδήλατο για την μικρή μου. Είναι 6 ετών , σχετικά ψηλή ( περί το 1,20m ) και λατρεύει να κάνει ποδήλατο. Έχετε καμία πρότασή ;Τι να σου πω για αυτή την ηλικία νομίζω δεν αξίζει να δόσεις πολλά χρήματα για ποδήλατο μια και το παιδί σύντομα θα χρειαστεί να το αλλάξει. Θα σου έλεγα απλά να φροντίσεις να πάρεις ποδήλατο για κορίτσι και με τέρμα κάτω την σέλα να τεντώνει σχεδόν το πόδι της όταν κάνει πεντάλ με το πεντάλ στο κάτω άκρο. Αυτό θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στην χρήση του ποδηλάτου αφού θα έχει περιθώριο να αυξήσει το ύψος της σέλας όσο μεγαλώνει. Αν οι συνήθειες διαβίωσης σου είναι παραπλήσιες με όλων μας (αστός) καλό είναι να πάρεις ομαλού δρόμου ποδήλατο και όχι κάποια ποιο ειδική επιλογή. Αυτά από μένα σαν σκέψεις περισσότερο. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν οι ποιο ειδικοί έχουν παραπάνω να που ευπρόσδεκτο.
-
Μένουμε Κορυδαλλό. Αστοί και εμείς.
Δηλαδή προτείνεις να αποφύγω ταχύτητες κτλ και να κοιτάξω προς ένα ποδήλατο με καλές αναρτήσεις ( φαντάζομαι αυτό εννοείς για κορίτσια ) και ύψος τέτοιο που να μπορεί να την στηρίξει χωρίς πρόβλημα για 3 περίπου χρόνια.
-
Μένουμε Κορυδαλλό. Αστοί και εμείς.
Δηλαδή προτείνεις να αποφύγω ταχύτητες κτλ και να κοιτάξω προς ένα ποδήλατο με καλές αναρτήσεις ( φαντάζομαι αυτό εννοείς για κορίτσια ) και ύψος τέτοιο που να μπορεί να την στηρίξει χωρίς πρόβλημα για 3 περίπου χρόνια.
-
¨Όχι όταν λέω για κορίτσια εννοώ να έχει ο σκελετός την διαμόρφωση για κορίτσια δηλαδή τον οριζόντιο δοκό που δένει τον λαιμό με την υποδοχή της σέλας όχι ίσιο αλλά με καμπύλη προς τα κάτω. Επίσης δεν νομίζω ότι η προτεραιότητα δεν είναι οι αναρτήσεις μια και θα κινείται σχεδόν αποκλειστικά σε άσφαλτο αλλά αντιθέτως είναι απαραίτητες οι ταχύτητες για να προστατευθούν τα γόνατα της κόρης σου από άσκοπες καταπονήσεις.
-
ευχαριστώ. Θα κοιτάξω για κάτι τέτοιο...
-
Ειχα αγοράσει πριν 14 χρόνια ενα Marin Bear Valley. Τότε, ειχα δώσει 100.00 δρχ. Ομως το ποδήλατο έχει απίστευτο ζύγισμα και ακόμα η σθμπεριφορά του στο δρόμο/χώμα ειναι εξαιρετική. Δε γνωρίζω ωστόσο αν τα εισάγουν ακόμα στην ελλάδα.
-
Aλέξανδρε δεν ξέρω αν τα εισάγουν ακόμα, δεν τα έχω ακούσει.. Απο τι υλικο είναι φτιαγμένο και τι περιφερειακά φοράει;; ΜΤΒ είναι ή κούρσα;;;
Πήγα και αγόρασα ένα χρεπι ποδήλατο για εδώ γιατί τα καλά τα κλέβουν.. Αφήστε δηλαδή που δεν καταφερα να πουλήσω και το δικό μου στην ελλάδα οπότε νο μάνι.....
-
Ο χρήστης aetosa έγραψε:
Έχω δει πολλούς να κυκλοφοράνε με ποδήλατο μεσα στη Αθήνα. Με τόσο καυσάεριο, δεν είναι πολυ βλαβερό για την υγεία τους?Για να μειωθεί το καυσαέριο και να κυκλοφορουνε ακομα περισσότεροι, παρε και εσυ το ποδηλατο σου. Κακο σιγουρα ΔΕ θα σου κανει.
-
Φίλε citastak, απ' ότι βλέπω είσαι Σουηδία.
Οπότε η λέξη 'καυσαέριο' μάλλον σου είναι άγνωστη, οπότε η απάντησή σου δεν πιάνεται.
Κάνας Ελληναράς που να χει εισπνεύσει ΓΝΗΣΙΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ?
Η ζωή...ποδήλατο!