-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
[off topic] Medos είσαι σκιερ; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι το avatar σου είναι τραβηγμένο με φόντο τον Αίολο και τον Τηλέμαχο στο Χ.Κ.Π. [/off topic]
Ναι ειμαι. Η φωτο ειναι τραβηγμενη φετος τον Φεβρουαριο (πριν ανοιξει)
Ειμαι και μελος στο snowclub forum. Μαλλον δεν εχεις πετυχει καποια δημοσιευση μου.Ρόμπα έγινα πάλι...
No prob
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
:offtopicviii:Καθόλου off topic, αφού με το χιόνι που (δεν) έριξε, τα περισσότερα χιονοδρομικά φέτος ήταν κατάλληλα μόνο για mountain bike.
-
Σκέφτομαι να πουλήσω το κουρσί μου (που είναι entry level). Πρόκειται για ένα Giant Ocr 4.0 2007. Το αγόρασα τον Ιανουάριο. Εχει Sora πάνω και έλεγα να το αναβαθμίσω. Αλλα αν πουληθεί θα πάω αρκετά ψηλότερα..
Εχει μόνο 600 Σουηδικά χιλιόμετρα και είναι αγρατζούνιστο. Χρώμα Titanium grey. Ενδιαφέρεται κανένας;;; Το αγόρασα 500 ευρώ τα χριστούγεννα από ελλάδα, να το δώσω 400???
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
:offtopicviii:
Καθόλου off topic, αφού με το χιόνι που (δεν) έριξε, τα περισσότερα χιονοδρομικά φέτος ήταν κατάλληλα μόνο για mountain bike.
Σωστή η παρατήρηση....
-
-
Το παράγγειλα στο μέγεθός μου και το περιμένω.....
-
Woo hoo! Με γειες. Κουκλί φαίνεται.
-
Άντε καλοτάξιδο και καλολάσπωτο!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το παράγγειλα στο μέγεθός μου και το περιμένω.....μεγειες
εχω ακριβως το ιδιο. Για τα λεφτα του πααρα πολυ καλο
-
Για ρίχτε καμία πρόταση και για μένα.. 175-180, 80 κιλά (που πρέπει να γίνουνε τουλάχιστον 73), αστική χρήση άντε και κανά βουναλάκι μικρό.. Ακούω!
-
Ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω μία βόλτα με το ποδήλατοκάθε πρωί κι εγώ του απάντησα ότι θα το ήθελα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι, ποιός θα με σπρώχνει;
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
, αλλά το πρόβλημα είναι, ποιός θα με σπρώχνει; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για ρίχτε καμία πρόταση και για μένα.. 175-180, 80 κιλά (που πρέπει να γίνουνε τουλάχιστον 73), αστική χρήση άντε και κανά βουναλάκι μικρό.. Ακούω!O βασικός περιορισμός πάντα είναι τα χρήματα. Τώρα από αυτά που λες φαντάζομαι είσαι στα ίδια με το cmarin μόνο που για εσένα από τη χρήση που περιγράφεις θα κοίταζα κάτι σε 28ίντσες. Πχ ideal megisto αλλά μιας και δεν ξέρω αρκετά για τα 28αρια (αν και κυρίως οι ζάντες αλλάζουν) ας μιλήσει κάποιος με περισσότερη γνώση επί του θέματος.
Αλλιώς στα κλασικά 26αρία μια από τα ίδια απλά με λιγότερες απαιτήσεις στην ανάρτηση. -
Το μεγιστο εχει πιο ψηλη θεση οδήγησης και συνεπως πιο ξεκουραστο απο τα λοιπα ποδήλατα. Οι 28άρες ζάντες βοηθούν στο να κανεις πιο ευκολα τα κμ. Ανηκει στην κατηγορία τρεκκινγκ.
Κιντακο πες μας τι το θες (μονο ασφαλτο, δασικο, μονοπατι μπλα μπλα μπλα) καθώς και πόσα χρήματα θες να δώσεις.
Το μεγιστο παει και σε δασικο αλλα σε μονοπατι δεν ενδεικνυτε. Για αυτη τη δουλεια πας σε XC ΜΤΒ. Kαι μετα αναλογα με το μαρουλι σου λεω.
-
Αρχικά για άσφαλτο αλλά σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω και για κανά μονοπατάκι, λίγο χωματάκι, ξέρεις εσύ, διάφορες τσαχπινιές..
Τα ευρώ είναι ένα θέμα.. Δεν θέλω να δώσω τα άπειρα λεφτά λόγω του ότι δεν ξέρω πότε θα μου περάσει, οπότε πρότεινε εσύ κάτι κοντά στον μέσο όρο των τιμών..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το παράγγειλα στο μέγεθός μου και το περιμένω.....Κουκλα.
Καλες βολτες και καλά (και πολλά χιλιόμετρα).. -
Ωραίος Κώστα,και στο σωστό χρώμα!
To δικό μου είναι αυτό:
-
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα από τα παρακάτω!
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει όμως...
-
Πας γι' ακριβό εσύ..
Χωρίς να ξέρω χαρακτηριστικά, σου προτείνω να πάρεις το δεύτερο.
Με τους 'ασφαλτοτάπητες' που έχουμε.. όσες περισσότερες ακτίνες έχει η ζάντα, τόσο το καλύτερο.
Α! Και πάρε κι' έναν ακτινολόγο μαζί με το ποδήλατο..
Η ζωή...ποδήλατο!