-
αρα δεν εχουν αδικο που σας πολεμανε....
για την ειρηνη προσπαθουν και κεινοι...ερε γλεντια!!!
φυσικα δε περιμενω θετικες απαντησεις πανω σε αυτο!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Η Ελλάδα είναι μέρος της Ε.Ε. και η Ε.Ε. όπως και οι ομοσπονδιακές ΗΠΑ παράγουν αεροπλάνα.Επαναλαμβάνω... το να αγοράζει η Ελλάδα αεροπλάνα από τις ΗΠΑ είναι το ίδιο 'λογικό' με το να αγοράζει η Μοντάνα Eurofighter για την εθνοφρουρά της.
Η εμηνεία του παραλόγου έγκειται στο πολιτικό βάρος (sic) των ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ δεν πουλάνε στην Ελλάδα αεροπλάνα...βάζουν την Ελλάδα να αγοράζει. Got that?
Και για ποιον ακριβως λογο γινοντε τα παραπανω κυριε Νικολα?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
...το να βαζεις λινκ φιλανθρωπικα απο το νο.1 καταστροφεα του κοσμου ειναι ολιγον τι σαρκαστικο επισης....
To να βάζεις Links δεν είναι το πρόβλημα.Το φτιάχνεις προϊόντα προορισμένα για να σκοτώνουν,να κερδίζεις απ' τον πόλεμο και να το παίζεις φιλάνθρωπος,είναι,κατά την ταπεινή μου άποψη,διαστροφικό...
Φαντάζομαι υπάρχουν καλές φοροαπαλλαγές για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Περιμένω απάντηση του τύπου 'μίζερε Έλληνα,βλέπεις παντού συμφέροντα,απάτες κλπ'...
-
Επηδει καποια εταιρια κατασκευαζει οπλα, δεν σημενει οτι αυτο φτεει οταν αυτα τα οπλα χρεισημοποιουνται. Ενα αυτοκινητο μπορει να χρισημοποιηθει ως οπλο, ειναι θεμα λοιπον ανθρωπινης βουλησης για το αποτελεσμα.
-
Αυτο που δεν καταλαβενεται στην Ευρωπη (οι περισσοτεροι - ειναι χαρακτηριστικο φιλελευθερισμου και αυτο) ειναι οτι ο πολεμος δεν ειναι πατνα κακο πραγμα. Ο λογος που υπαρχει ειρηνη στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη ειναι επηδει εχει υπαρξει πολεμος στο παρελθον ή παρον ή επηδει υπαρχουν στρατιωτικα εξοπλισμενες χωρες.
Ετσι λοιπον το να κατασκευαζεις και να εχεις οπλα μπορει να ερμηνευθει ως το οτι συμβαλεις στην υπαρξη ειρηνης και σταθεροτητας του πλανητη.
Δεν περιμενω να παρω πολλες θετικες απαντησεις απο το παραπανω φυσικα...
Συμφωνω οτι το οπλο ειναι οσο αχρηστο ειναι ενα κοματι σιδερο. Τι στιγμη που το παιρνεις στο χερι και τραβας την σκανδαλη ολα αλλαζουν.
Η λογικη απαντηση ειναι παντα ας μην χρησημοποιουμε το οπλο η ας μην το εχουμε καθολου. Η πραγματικοτητα ομως δεν δικαιωνει αυτη την λογικη. Το να μην εχεις το οπλο πολλοι αλλοι με οπλα το θεωρουν αδυναμια και λογο για να επιτεθουν, να ληστεψουν, να σκοτωσουν. Ειμαστε μια χωρα μελος πολλων συμμαχιων, πολιτικων σχεσεων. Οτι και να γινει δεν μπορουμε να βγουμε εκτος απο αυτα ολα οσο και αν θεωρουμε οτι αυτη ειναι η λυση.
Νικος
-
-
Η Ελλάδα είναι μέρος της Ε.Ε. και η Ε.Ε. όπως και οι ομοσπονδιακές ΗΠΑ παράγουν αεροπλάνα.
Επαναλαμβάνω... το να αγοράζει η Ελλάδα αεροπλάνα από τις ΗΠΑ είναι το ίδιο 'λογικό' με το να αγοράζει η Μοντάνα Eurofighter για την εθνοφρουρά της.
Οι ΗΠΑ δεν πουλάνε στην Ελλάδα αεροπλάνα...βάζουν την Ελλάδα να αγοράζει. Got that?
Mα δεν το λέω στο post μου? Καλημέρα...
-
Η Ελλάδα είναι μέρος της Ε.Ε. και η Ε.Ε. όπως και οι ομοσπονδιακές ΗΠΑ παράγουν αεροπλάνα.
Επαναλαμβάνω... το να αγοράζει η Ελλάδα αεροπλάνα από τις ΗΠΑ είναι το ίδιο 'λογικό' με το να αγοράζει η Μοντάνα Eurofighter για την εθνοφρουρά της.
Mα δεν το λέω στο post μου? Καλημέρα...
Εαν νομιζεις οτι εχεις δωσει εξηγηση, τοτε δεν εκπλησομαι που σκεφτεσαι ετσι. Και αυτο ειναι το προβλημα.
-
Για πες μας και τον δικό σου τρόπο σκέψης...
-
Τέλος, ως προς την agenda που δήθεν έχω, για πες μου που αποδεικνύεται αυτό ? Για πες μου 'τις άλλες φορές' (αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω)...
Απο που θες να αρχισω? ΑΠο τον τροπο και αυτα που λες for the Bush administration, για αυτα που λες για τον πολεμο στο Ιρακ, για το πως αναφερεσαι για το τι εχει να κερδισει η Λοκιντ, ή τα παρακατω που λες για το οτι δηθεν οι ΗΠΑ εχουν κατι να κανουν με την ενταση που υπαρχει μεταξυ Τουρκιας και Ελλαδος και οτι οι ΗΠΑ οφελουντε, κτλ?
Αν ειναι δυνατον! It's crystal, clear!
Εγω βλεπω μια καχυποψια για οτι κανουν οι ΗΠΑ. Και φυσικα οτι και να κανουν οι ΗΠΑ πρεπει να αποδειχτει οτι δεν εχει μεμψημηρια. Σε στυλ guilty until proven innocent.
N.
-
Για τη διαφθορά των Ελλήνων (και μη!!) πολιτικών εσύ προσωπικά φταίς όσο φταίω κι εγώ προσωπικά.
Εγω φταιω οσο εσυ? Πως ακριβως φταιω εγω καλε μου ανθρωπε του Θεου?
Πες μου πως φταίω εγώ να σου εξηγήσω.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για τη διαφθορά των Ελλήνων (και μη!!) πολιτικών εσύ προσωπικά φταίς όσο φταίω κι εγώ προσωπικά.
Εσυ δεν τους ψηφιζεις?
Τωρα πες μου εσυ πως φταιω εγω.
-
Για πες μας και τον δικό σου τρόπο σκέψης...I thought I have done that already.
-
...το να βαζεις λινκ φιλανθρωπικα απο το νο.1 καταστροφεα του κοσμου ειναι ολιγον τι σαρκαστικο επισης....
To να βάζεις Links δεν είναι το πρόβλημα.Το φτιάχνεις προϊόντα προορισμένα για να σκοτώνουν,να κερδίζεις απ' τον πόλεμο και να το παίζεις φιλάνθρωπος,είναι,κατά την ταπεινή μου άποψη,διαστροφικό...
Φαντάζομαι υπάρχουν καλές φοροαπαλλαγές για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Περιμένω απάντηση του τύπου 'μίζερε Έλληνα,βλέπεις παντού συμφέροντα,απάτες κλπ'...
-
Επηδει καποια εταιρια κατασκευαζει οπλα, δεν σημενει οτι αυτο φτεει οταν αυτα τα οπλα χρεισημοποιουνται. Ενα αυτοκινητο μπορει να χρισημοποιηθει ως οπλο, ειναι θεμα λοιπον ανθρωπινης βουλησης για το αποτελεσμα.
-
Αυτο που δεν καταλαβενεται στην Ευρωπη (οι περισσοτεροι - ειναι χαρακτηριστικο φιλελευθερισμου και αυτο) ειναι οτι ο πολεμος δεν ειναι πατνα κακο πραγμα. Ο λογος που υπαρχει ειρηνη στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη ειναι επηδει εχει υπαρξει πολεμος στο παρελθον ή παρον ή επηδει υπαρχουν στρατιωτικα εξοπλισμενες χωρες.
Ετσι λοιπον το να κατασκευαζεις και να εχεις οπλα μπορει να ερμηνευθει ως το οτι συμβαλεις στην υπαρξη ειρηνης και σταθεροτητας του πλανητη.
Δεν περιμενω να παρω πολλες θετικες απαντησεις απο το παραπανω φυσικα...
αντε ρε λαλακη και κανε μας τη χαρη και τραβα πες τις 'εξυπναδες' σου πουθενα αλλου!!!
ακου κει 'η λοκιντ φτιαχνει οπλα, δεν τα κανει να χρησιμοποιουνται'
νο.1 υποκινητες πολεμων και παρασκηνιακων εντασεων ειναι οι ιδιοι οι μετοχοι της 'λοκιντ'
-
-
ρε μπάς και δουλεύει σε καμια τέτοια 'ειρηνική' εταιρεία?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ρε μπάς και δουλεύει σε καμια τέτοια 'ειρηνική' εταιρεία?Εχουμε και εμεις , σε πολυ μικροτερη κλιμακα βεβαιως, 'ειρηνικες' εταιρεις ......ΠΥΡΚΑΛ, ΕΒΟ.
-
Ρε παιδιά, πότε θα καταλάβετε ότι τα όπλα από τις ΗΠΑ δεν τα αγοράζουμε για να αμυνθούμε. Είναι το νταβατζιλίκι της 'προστασίας'. Ζητάνε ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε χρόνο και αυτός είναι ο τρόπος ξεπλύματος των χρημάτων.
-
Εσυ δεν τους ψηφιζεις?
Τωρα πες μου εσυ πως φταιω εγω.
Όσο ψήφισα εγώ αυτούς τους διεφθαρμένους, άλλο τόσο ψήφισες εσύ τους άλλους, που χρηματοδοτούνται (και διαφθείρονται) από τα συμφέροντα που διαφθείρουν και αυτούς που λες πως ψήφισα.
Απλό δεν είναι;
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ρε μπάς και δουλεύει σε καμια τέτοια 'ειρηνική' εταιρεία?Σύμφωνα με δήλωσή του, εργάζεται στην Oracle ως οικονομικός σύμβουλος-ξέρω-'γω-τι, η οποία συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας ή κάτι τέτοιο. Ο Ράμσφελντ δεν θα τα έλεγε 'καλύτερα' πάντως.
-
έχουμε πάντως παιδιά εδω που τα βλέπουν τα πράματα πολυ american-sighted
ρε μήπως δεν ειναι καλά εδω και να πάμε ολοι στο Αμέρικα να ζήσουμε, χαζοι ειμαστε και καθόμαστε εδώ ?
Και εγώ Oracle partner είμαι αλλα με τον Rumsfeld δεν τα πάω καλά
-
κι εγω oracle consultant ειμαι ρε παιδια..
αυτος φταιει που ειναι ..... ο,τι ειναι. οχι η oracle.και μη μασατε οτι και καλα κανει καμια σοβαρη δουλεια..
account manager ειναι... ασχετακος δηλαδη..(οχι πως δεν φαινεται)
μεσολαβητης αναμεσα σε αυτους που ξερουνε και αυτους που πληρωνουνε..
πωλητης, πως το λετε στο αμερικα?...απλως θα του'χουνε δωσει τιποτα options στις εταιρειες πολεμου και γι'αυτο ειναι χαρουμενος με αυτα που γινονται..
καθε 1000 νεκροι στον πλανητη απο την αγαπημενη εταιρεια του, του αποφερουνε dividend κανα κατοσταρικο..να τα χαιρεσαι φιλαρακι
α, και που'σαι... να θυμασαι:
φασουλι το φασουλι, γεμιζει το σακουλι.. καλα κερδη!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και μη μασατε οτι και καλα κανει καμια σοβαρη δουλεια..
account manager ειναι... ασχετακος δηλαδη..(οχι πως δεν φαινεται)
μεσολαβητης αναμεσα σε αυτους που ξερουνε και αυτους που πληρωνουνε..
πωλητης, πως το λετε στο αμερικα?Κάτσε να στην πέσει τώρα ένας άλλος account manager του φόρουμ.
Κούουουουκοοοοοο!
Από τον αμερικανό account manager το πολύ-πολύ να εισπράξεις καμμιά φατσούλα.
-
φιλε ο κουκος ειναι η αδυναμια μου στο φορουμ.
το να τον συγκρινεις με ατομα τυπου gaby ειναι προσβολη!!ασε που δεν εχει γραψει πουθενα παπαριες οτι δεν μπορει να μας πει τα μυστικα της αμερικης γιατι εχει υπογραψει non disclosure agreements..
μερα με τη νυχτα εντελως..παλιοπρογραμματιστακο
3.κατι Δις Δολλαρια για 30 F16 Block 52!