-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θα πρέπε να χουμε πεθάνει όλοι με όλες αυτές τις 'έρευνες', αλλά το ύφος 'δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα, μόνο έξω' (με 5 βαθμούς το χειμώνα στην Κοραή) ε άντε γειαΚαι εγώ τί φταίω να ντουμανιάζω επειδή ο άλλος θέλει να μαυρίσει τα πνευμόνια του??? Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν μ'αρέσει ούτε ο εσπρέσσο ούτε ο καπουτσίνο, ούτε τα διάφορα παράγωγα. Και στο γραφείο ή τον φτιάχνω μόνος μου ή το κυλικείο.
To οτι δεν σου αρεσει εσενα δεν σημαινει οτι δεν αρεσει και στους αλλους. Αν δεν σου αρεσει πας αλλου απλα, δεν το αφοριζεις.
Για το καπνισμα εσυ ξεκινησες να γραφεις, ας δουμε στατιστικες για την θνησιμοτητα στη Ελλαδα σε σχεδη με αλλες χωρες και ας κρινουμε αν κανει καλο η κακο. Αν δεν μπορεις να βγεις εξω στους 5 βαθμους, πρεπει να εισαι πολυ μαλθακος. Σε αλλες χωρες βγαινουν στους -5 με ελαφρα ρουχα για να καπνισουνε.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για το καπνισμα εσυ ξεκινησες να γραφεις, ας δουμε στατιστικες για την θνησιμοτητα στη Ελλαδα σε σχεδη με αλλες χωρες και ας κρινουμε αν κανει καλο η κακο.Τι μέσο όρο ζωής έχουν στις άλλες χώρες και τι στην Ελλάδα;
Αν δεν μπορεις να βγεις εξω στους 5 βαθμους, πρεπει να εισαι πολυ μαλθακος. Σε αλλες χωρες βγαινουν στους -5 με ελαφρα ρουχα για να καπνισουνε.
Όντως, π.χ. στην Ανταρκτική...
-
'Παρακαλώ πολύ μη καπνίζετε σε αυτό το θέμα'
(υπάρχει αυτόνομο θέμα για το κάπνισμα)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Παρακαλώ πολύ μη καπνίζετε σε αυτό το θέμα'(υπάρχει αυτόνομο θέμα για το κάπνισμα)
Εκεί κάνει πολύ... κρύο
(πλάκα κάνω, μην αρχίσετε) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Παρακαλώ πολύ μη καπνίζετε σε αυτό το θέμα'Μα γιατι? Ειναι συναφες με το φαγητο!! Μετα απο ενα καλο γευμα οτι καλυτερο ειναι ενα τσιγαρακι
οκ, περα απο την πλακα ας το κοψουμε εδω, αλλωστε για μια ακομα φορα, οι αποψεις ειναι ποικιλες!
-
Να ένα από τα πολλά θέματα για το κάπνισμα:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 9%F3%EC%E1
-
οκ, κλεινοντας λοιπον το θεμα starbucks, να σας πω πως στο starbucks π. φαληρου εχει αιθουσα για καπνιστες..
..βεβαια οταν ειχα κοψει το καπνισμα για αρκετους μηνες, ητανε πολυ σωστο περιβαλλον για καφε.
οταν τελικα ξαναρχισα το καπνισμα...καπνιζα στο starbucks χωρις να υπαρχει τετοια αιθουσαπαντως ειναι ακριβα. μοναδικο ισως αρνητικο.. α, και καμια φορα εχει ουρα..
να πω και το πιο κουφο απ'ολα..
μια φορα εφυγα και αφησα επανω στο τραπεζι το filofax μου, με καννα 500αρικο, επιταγες, καρτες, ταυτοτητα, διπλωμα και γενικα τα παντα.το καταλαβα μετα απο 3-4 ωρες (ωραιος ε? ) και γυρισα πισω τρεχοντας
προς εξαιρετικα μεγαλη μου εκπληξη, η κοπελιτσα στο ταμειο χαμογελαστη με πηγε στο πισω δωματιο να μιλησω με τον υπευθυνο του καταστηματος.εκεινος μετα απο 2-3 'αναγνωριστικες' κουβεντες, ανοιξε κατι εκει μπροστα και εβγαλε και μου παρεδωσε το filofax μου αθικτο με ολα του τα περιεχομενα (!!!!!!!)
βεβαια το ποιόν και το ηθος των υπαλληλων του συγκεκριμενου καταστηματος δεν μπορει ετσι ευκολα να γενικευτει οτι ισχυει γενικα στα starbucks, (ουτε καν στην αλλη βάρδια)
αλλα οπως και να το κανουμε ητανε τρελο συμβαν. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
δεν μ'αρέσει ούτε ο εσπρέσσο ούτε ο καπουτσίνο, ούτε τα διάφορα παράγωγα. Και στο γραφείο ή τον φτιάχνω μόνος μου ή το κυλικείο.
To οτι δεν σου αρεσει εσενα δεν σημαινει οτι δεν αρεσει και στους αλλους. Αν δεν σου αρεσει πας αλλου απλα, δεν το αφοριζεις.
Για το καπνισμα εσυ ξεκινησες να γραφεις, ας δουμε στατιστικες για την θνησιμοτητα στη Ελλαδα σε σχεδη με αλλες χωρες και ας κρινουμε αν κανει καλο η κακο. Αν δεν μπορεις να βγεις εξω στους 5 βαθμους, πρεπει να εισαι πολυ μαλθακος. Σε αλλες χωρες βγαινουν στους -5 με ελαφρα ρουχα για να καπνισουνε.
αφού πήγα, δοκίμασα, δεν μ'άρεσε, δεν μπορώ να έχω γνώμη; Αναφέρθηκα στη ρατσιστική αντιμετώπιση και στο ύφος, όχι στο κάπνισμα το ίδιο. Εξ' άλλου είπαμε ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ! κι αν ήταν να βγω έξω, έπαιρνα κι από αλλού καφέ και τον έπινα στα όρθια καπνίζοντας κι όχι από τα σταρμπακς
-
Ας σχολιάσουμε και τα φαγάδικα/καφετέριες/bar της Πάτρας.
Καταρχήν να πω οτι μου τη σπάει σαν λογική και έννοια το 'πάμε για καφέ'. Ποτέ δεν κατάλαβα τι το κάνει τόσο τρομερή 'τελετουργία' (όπως περιέγραψε κάποιος πιο πάνω 3-4 ώρες λιώσιμο-μόστρα στις τρεντυ καφετέριες κ.λ.π.)
Απο φαγάδικα, πολύ καλά (για τα δεδομένα ενός φοιτητή πάντα, δεν ειμαι γευσιγνώστης) ειναι στην Τριών Ναυάρχων τα Μεταξύ Μας, Μύθος, Πηρούνι. Το κακό στο Πηρούνι (όπως και στα περισσότερα μεζεδωπωλεία ειναι οτι σε υποχρεώνουν να πάρεις και φαγητό εκτός απο κρασιά κ.λ.π.) Καλό και το Χασομέρι.
Επίσης η Κυρήνεια (κυπριακό κοντά στην Όλγας) και το κλασσικό Σινιάλο (αν και εχει χαλάσει το τελευταίο καιρό).
Αυτά απο 'νορμάλ' φαγάδικα. Πάμε τώρα στα φαστ φουντ, σουβλακερί κ.λ.π. οπου έχω 'διδακτορικό' (τρέφομαι άθλια ειναι η αλήθεια)
Best Souvlaki: Γιάννης στην Τριών Ναυάρχων, πρόσφατα μεταφέρθηκε στην Αγυιά. Τέλειος γύρος, τεράστια πίτα, άψογο σουβλάκι και καλές τιμές. Επίσης πολυ καλό κεμπάπ. Καλή επίσης η Σουβλακερί, πολύ καλό και 'Το Κέντρο' (αλλα και πολύ βρώμα ρε παιδί μου!).
Best Burgers: Mr. Burger απέναντι απο το σταθμό των ΚΤΕΛ. Αμφιβόλου ποιότητας (δεν με εχουν 'χαλάσει' ποτέ αλλα εχω στομάχι που αντέχει πολλά), χορταστικότατα, με σπιτικά μπιφτέκια, τεράστια hamburgers. Προτείνω το Classic Double Bacon Cheeseburger.
Best Sandwiches/Creppes: Νομίζω στο ΗΟΤ στην Γερωκωστοπούλου. Επίσης καλο και το Mangiare. Γενικά δεν ειμαι πολύ φαν.
Best Seftalia: Κυρήνεια και Αρίστος (πανάκριβος αλλα εχει πολύ καλό κρέας).
Best Pizza: δεν ειμαι σίγουρος γι' αυτό... Νομίζω, στην Πάτρα τουλάχιστον, η Signore... Καλή ειναι και η El Greco... Και με την προσφορά στις 2 η μία δώρο καλή ειναι κι η Pizza Hut!
Best Chicken: Απλά Chick-n-Chicken! Όποιος έχει φάει πίτα γίγας καταλαβαίνει...
Αρκετά καλό επίσης ειναι το κινέζικο στην παραλία του Ρίου... Δεν θυμάμαι πως το λένε (παίζει Golden Dragon).
Απο ιταλικά (που ειναι και η αγαπημένη μου κουζίνα) δεν εχω μείνει ικανοποιημένος... Κάτι πάει να κάνει η Pasteria αλλα ειναι φαρμάκι οι τιμές...
Απο καφετέριες:
Νέον: δίπλα στο σπίτι μου, συμπαθητικός χώρος, μουσική που τρώγεται, καλούτσικο σέρβις και τιμές. Πολύ βαβούρα και γενικώς γίνεται της πουτ****.
Καρτέλ: Παλιά πήγαινα συχνά (είχε και μια σερβιτόρα... άλλο πράγμα! ), εχω να πάω καιρό. Όμορφος χώρος, καλές τιμές και σέρβις. Πολλές φορές δεν βρίσκεις να κάτσεις.
Πλατεία Όλγας: Μάκης ο κουλός, άψογες τιμές-εξυπηρέτηση, ταβλάκι, μια χαρά κόσμος.
Rocky Raccoon: Συνήθως πολύ καλή μουσική και κόσμος, καλές τιμές-σέρβις. Επίσης καλά και τα γύρω (Άρωμα κ.λ.π.) στη Γερωκοστοπούλου...
Την Αγ. Νικολάου και τον κόσμο της τον αντιπαθώ, δεν πάω ποτέ...
Απο bar:
Naja, στη Γερωκωστοπούλου. Συμπαθής μουσική, ωραίος χώρος και μπορείς να πάρεις το ποτάκι σου και να αράξεις στα σκαλιά απ' έξω (που συνήθως γίνεται χαμός).
Λουλούδι, για μένα το καλύτερο μαγαζί της Πάτρας (και το μέρος που παίζω μουσική ). Άψογος, alternative χώρος, χαμηλός φωτισμός, πολύ καλή μουσική(απο alt. rock μέχρι jazz, funk, fusion και electro), φιλική ατμόσφαιρα, καλό σέρβις και τιμές στο μέσο όρο. Προσοχή: μη βαράτε, δεν κάνω διαφήμιση! 4 χρόνια πάω εκεί και απλά το λατρεύω το μέρος...
Αυτά προς το παρών... Επανέρχομαι με τα πιο ελεηνά μέρης της Πάτρας...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ας σχολιάσουμε και τα φαγάδικα/καφετέριες/bar της Πάτρας.Eισαι ο ανθρωπος μας!!!! Οι 'πατρινοι' σε ευχαριστουμε!! Τα περισσοτερα τα ηξερα αλλα και αρκετα οχι οποτε θα τα δω για να δω αν συμφωνουμε!!
-
Ας σχολιάσουμε και τα φαγάδικα/καφετέριες/bar της Πάτρας.Ξέχασες το -νέο- Λιμανάκι στην παραλιακή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ας σχολιάσουμε και τα φαγάδικα/καφετέριες/bar της Πάτρας.
Ξέχασες το -νέο- Λιμανάκι στην παραλιακή
INM και το abfab ειναι μια χαρα για ενα χαλαρο καφε!! Και ειναι και για να μπορεις να πεις μια κουβεντα, χωρις να ξεκουφανεσαι απο τη μουσικη!
Οπως επισης και τα μπαρακια απεναντι (it κλπ), μικρα αλλα συμπαθεστατα (ειδικα το καλοκαιρι)!
-
Ας σχολιάσουμε και τα φαγάδικα/καφετέριες/bar της Πάτρας.Best Burgers: Mr. Burger απέναντι απο το σταθμό των ΚΤΕΛ. Αμφιβόλου ποιότητας (δεν με εχουν 'χαλάσει' ποτέ αλλα εχω στομάχι που αντέχει πολλά), χορταστικότατα, με σπιτικά μπιφτέκια, τεράστια hamburgers. Προτείνω το Classic Double Bacon Cheeseburger.
Best Chicken: Απλά Chick-n-Chicken! Όποιος έχει φάει πίτα γίγας καταλαβαίνει...
Kαι στα 2 από τους καλύτερους πελάτες όσο ήμουν στην Πάτρα... Αυτό το MrBurger όλοι το υποψιάζονταν αλλά από εκεί έτρωγαν χωρίς ευτυχώς κοιλιακές διαταραχές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
...υγραέριο δεν έχεις όμως (ακόμα)...
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
Ναι αλλα στεγνωτηριο υγραεριου εχεις;
Ειναι στον δευτερο οροφο στο σπιτι η στον πρωτο; Η γυναικα μου προτιμαει στον δευτερο οροφο ουτως ωστε οταν βαζουμε πλυντηριο δεν
χρειαζεται να κουβαλαμε το καλαθι με τα απλυτα και μετα τα καθαρα πανω κατω.Παντα εβρισκα ενδιαφερον οταν στις πολυκατοικιες ο απο επανω οροφος απλωνει τα πλυμενα ρουχα και οι απο κατω αν αεριζουν τα σεντονια και ξεχασουν να κατεβασουν τις τεντες δεχονται ολα τα νερα στα σεντονια τους.
Νικος
ΥΓ: Δεν καταλαβαινω γιατι αρχιζετε τις ειρωνειες. Ουτε και εγω εχω δει ποτε TGIF και Ruby Tuesday's στην Ελλαδα αλλα βεβαια δεν παω ψαχνοντας. (και οταν ερχομαι στην Ελλαδα δεν ψαχνω να δω τι εστιατορια εχει που εχω στην γειτονια μου τοπικα)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό το MrBurger όλοι το υποψιάζονταν αλλά από εκεί έτρωγαν χωρίς ευτυχώς κοιλιακές διαταραχές.Έτσι, έτσι!
@Ikar: δεν την ξέρω πολύ καλά την παραλιακή... αν και ειναι ωραία διαδρομή με το αυτοκίνητο... Ειναι απο Θεατράκι μεριά να υποθέσω; Επίσης συμπαθητικό μέρος (με πολύ όμως κόσμο).
-
Αυτό το MrBurger όλοι το υποψιάζονταν αλλά από εκεί έτρωγαν χωρίς ευτυχώς κοιλιακές διαταραχές.
Έτσι, έτσι!
@Ikar: δεν την ξέρω πολύ καλά την παραλιακή... αν και ειναι ωραία διαδρομή με το αυτοκίνητο... Ειναι απο Θεατράκι μεριά να υποθέσω; Επίσης συμπαθητικό μέρος (με πολύ όμως κόσμο).
ακριβώς στο τέρμα του λεωφορείου και τη ΔΕΗ
-
χμμ ποιοτητα αμερικανικου fast food:
-
τα mcdonalds υποχρεουνται να γραφουνε : ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ
-
τα Κentuky Fried Chicken απαγορευτηκε να χρησιμοποιουν τη λεξη CHICKEN, και ετσι εγιναν KFC....
τι αλλα καλα εχουμε για εισαγωγη?
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμ ποιοτητα αμερικανικου fast food:-
τα mcdonalds υποχρεουνται να γραφουνε : ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ
-
τα Κentuky Fried Chicken απαγορευτηκε να χρησιμοποιουν τη λεξη CHICKEN, και ετσι εγιναν KFC....
τι αλλα καλα εχουμε για εισαγωγη?
κάνεις το 50ευρώ ψιλά να καταλάβουμε...;
-
-
ξερεις τη γνωστη αλυσιδα kentuky fried chicken?
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν