-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στα θέματα προστασίας καταναλωτή οι ΗΠΑ είναι πολύ μπροστά από τις περισσότερες χώρες.
Ξερω που ειναι οι ΗΠΑ, δεν ρωτησα για τις ΗΠΑ. Για την Ελλαδα ρωτησα.
Σόου, στην Ελλαδα τι γινετε? Ξερεις να μου πεις?
Βέβαια η γενικότερη ποιότητα των φαγώσιμων που κυκλοφορούν εκεί είναι γενικά χαμηλή, ειδικά στις αλυσίδες fast-food.
Χώρια τα λαχανικά που λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των πολιτειών που καλλιεργούνται και των μεγάλων αστικών κέντρων κυκλοφορούν σε ψυγεία και είναι άνοστα (όπως λένε όσοι δικοί μας τα έχουν δοκιμάσει). Τα μεταλλαγμένα προσθέτουν στο γενικότερο χάλι.
Εχεις ζησει εδω χρονια? Απο που τα ειδες ολα αυτα?
'Αμερικανιά' είναι ένα στυλ και διάκοσμος που συνηθίζεται στις ΗΠΑ, όχι όμως στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Δηλαδη?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η δίαιτά τους ακολουθεί τους Βορειοευρωπαϊκούς κανόνες όχι τους Μεσογειακούς.
Αυτο ειναι εν μερη σωστο. Αναλογα την πολιτεια.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στο Time Out που δούλευα, έκανα ένα φεγγάρι ρεπορτάζ γεύσης (πας, τρως και γράφεις εντυπώσεις). Το τι μικροσκοπικές βλακείες -που τις είχαν βαφτίσει 'μοντέρνα κουζίνα'- είχα φάει, δε λέγεται!Στις ΗΠΑ αυτη η δουλεια λεγετε food critic. Και ειναι διαδεδομενη. Καθε αμομη και οχι σοβαρη εφημεριδα εχει ενα food section. Το ιδιο με τα περιοδικα και τελευταια πολλα σοου στην τηλεοραση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Time Out που δούλευα, έκανα ένα φεγγάρι ρεπορτάζ γεύσης (πας, τρως και γράφεις εντυπώσεις). Το τι μικροσκοπικές βλακείες -που τις είχαν βαφτίσει 'μοντέρνα κουζίνα'- είχα φάει, δε λέγεται!
Αααααυτή είναι δουλειά!!!!
Αν σου αρέσει το φαγητό, ναι!!!! Αν όχι......
...ε λιγουλάκι! Αλλά με καλή παρέα και κυρίως για αυτην!
Εγω δεν χρειαζομε παρεα για να απολαυσω καλο φαγητο
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Τα Applebees είχαν ξεκινήσει καλά κατά τη γνώμη μου. Όσο υπήρχε μόνο το κατάστημα της Γλυφάδας, τόσο το φαγητό όσο και το σέρβις ήταν άνω του μετρίου, με αποτέλεσμα να τρώω πολύ συχνά εκεί.Υπαρχει Applebees στην Ελλαδα?!?!
Holy sh!t, the world is small.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Friday's, δε μου αρέσει το μενού- χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Οι αναμονές στο κατάστημα Αμπελοκήπων, τραγικές.
Στο ίδιο ύφος, μεγάλη απογοήτευση το Ruby Tuesday, ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πραγματικά κρύο φαγητό.Και TGIF και Ruby Tuesday's?
Ρε σεις πλακα μου κανετε?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ενεκα της ημέρας...
ΟΧΙ!
-
Ρε σεις πλακα μου κανετε?Συγγνωμη τωρα αλλα αυτο τι ειναι? Γιατι σου φαινεται τόσο παραλογο? Ολα αυτα ειναι αλυσιδες που εχουν ανοιξει παντου, ετσι εχουν ανοιξει κι εδω και μαλιστα εδω και και καιρο και όχι μονο στην Αθηνα αλλα και σε άλλες πολεις της Ελλαδας. Επαναλαμβανω: Ελλαδας! Να το εμπεδωσεις γιατι μας μιλας λες και ζουμε σε καμια τριτοκοσμικη χωρα! Και το οτι δεν ειμαστε τριτοκοσμικοι δεν οφειλεται φυσικα στο οτι εχουμε fridays! Αλλα μην μας το παιζεις και τοσο εντυπωσιασμενος λες και σου ειπαμε οτι εχει ανοιξει Harrolds στη Ζουζιλάνδη!!
-
Friday's, δε μου αρέσει το μενού- χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Οι αναμονές στο κατάστημα Αμπελοκήπων, τραγικές.
Στο ίδιο ύφος, μεγάλη απογοήτευση το Ruby Tuesday, ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πραγματικά κρύο φαγητό.Και TGIF και Ruby Tuesday's?
γίνονται αυτά; μέχρι και Starbucks έχουν ανοίξει (άσχετα αν είναι άθλια για μένα)
παρεπιπτόντως, έχουμε υπολογιστές, χρησιμοποιούμε το ιντερνετ -αργό έστω- γράφω από iMac G5 -Apple στην Ελλάδα; - κι έχουμε επίσης αεροδρόμια.
Τώρα αν είναι 'πρόοδος' που έχουμε Friday's, είναι άλλο θέμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
παρεπιπτόντως, έχουμε υπολογιστές, χρησιμοποιούμε το ιντερνετ -αργό έστω- γράφω από iMac G5 -Apple στην Ελλάδα; - κι έχουμε επίσης αεροδρόμια.
Και αυτοκίνητα, και εφημερίδες και τηλεόραση. Μέχρι και τηλέφωνο έχουμε
-
Επίσης έχουμε Subway σαντουϊτσάδικα, Wendy's (είχαμε, τα έφαγε η μαρμάγκα), McDonalds.
Γίναμε premium λαός πια. -
Μεχρι και συνηγορο του πολιτη εχουμε!!!
-
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
...υγραέριο δεν έχεις όμως (ακόμα)...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μέχρι και Starbucks έχουν ανοίξει (άσχετα αν είναι άθλια για μένα)Tι νεροζούμια είναι αυτά γμτ, την ατυχία μου άντε να θες καφε πρωί πρωί και να πετύχεις μπροστά σου τα Starbucks.Μιλάμε για τον ορισμό της αηδίας..
Μην 'τσιμπάτε' με τον αμερικάνο,πείτε που έχει κανένα καλό φαγάδικο να ...σβερκώσουμε κανένα κοψίδι. Αντε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
μέχρι και Starbucks έχουν ανοίξει (άσχετα αν είναι άθλια για μένα)
Tι νεροζούμια είναι αυτά γμτ, την ατυχία μου άντε να θες καφε πρωί πρωί και να πετύχεις μπροστά σου τα Starbucks.Μιλάμε για τον ορισμό της αηδίας..
Μην 'τσιμπάτε' με τον αμερικάνο,πείτε που έχει κανένα καλό φαγάδικο να ...σβερκώσουμε κανένα κοψίδι. Αντε
Ένα από τα πράγματα που αξίζουν, τόσο στο Starbucks, όσο και στο Friday's είναι το cheesecake (plain)... αρκεί να έχει ξεπαγώσει
ΥΓ. Για κοψίδια είπαμε, 'Η ταβέρνα του Καλοζύμη', δίπλα στον 'Ιορδάνη', στο Χαλάνδρι. (από ορεκτικά περιοριστείτε στα βασικά -καμιά πατάτα, κανά χορταράκι, άντε και κανά τζατζίκι- διότι γενικώς 'δεν λένε').
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης έχουμε Subway σαντουϊτσάδικα, Wendy's (είχαμε, τα έφαγε η μαρμάγκα), McDonalds.
Γίναμε premium λαός πια.μόνο στην Ελλάδα πέσανε έξω τα Wendy's? Κρίμα και ήταν ωραία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
...υγραέριο δεν έχεις όμως (ακόμα)...
Είχα μέχρι το 1960 περίπου (κάποιος μπορεί να λιποθυμίσει με την ανάγνωση αυτού ) , έκανα ένα διάλειμα και τώρα πάω για φυσικό αέριο (από την πρώην Σοβιετική Ένωση παρακαλώ. Ε δε το γλυτώνει το υπογλώσσιο ) .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
Αν δεν απατώμαι, κι αυτό ειρωνία ήταν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γίναμε premium λαός πια.μόνο στην Ελλάδα πέσανε έξω τα Wendy's? Κρίμα και ήταν ωραία
Εμ αφού πήγαν και τα άνοιγαν απέναντι από Goodys καλά να πάθουν.
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν