-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα μεγαλωσες και δεν εισαι αρκετα γλοιωδης για να σε ενδιαφερουν αυτα τα πραγματαπιο ωραια ειναι τα πιο χαλαρα καφε πανω απο το κολυμβητηριο , μη σου πω και η αργυρουπολη οπου παω πλεον τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα σε φαση λετσος
Πάντα με εκνεύριζαν τα καφέ της Γλυφάδας, κάποτε πήγαινα στο Barmacy, αλλά έκλεισε και έκτοτε κανένα δεν μου αρέσει. Για βράδυ, το Jamon είναι συμπαθητικούλι. Το καινούριο το Dorsia, το δοκίμασα, αλλά μπα. Κάπως παλεύεται το Living, μου αρέσει ο χώρος και πως βλέπεις από ψηλά. Αλλά όλα αυτά είναι επιλογές ανάγκης...
Αργυρούπολη, πάλι είναι το άλλο άκρο! Εκεί δεν πατάω ποτέ, όπως και στην γειτονιά μου.
Γενικώς, το χειμώνα, το κέντρο είναι απείρως προτιμότερο: συνήθως Πανόρμου, πλατεία Μαβίλη, Γκάζι θα βγω.
Το καλοκαίρι, παραπάνω από τις μισές φορές θα καταλήξω στο Balux Cafe, καπάκι μετά το μπάνιο με μαγιό και σαγιονάρα. -
Tapas και 45 μοιρες ειναι τα μοναδικα μαγαζια που ανεχομαι πλεον στο Γκαζι και αυτο κυριως γιατι δουλευουν γνωστοι. Αντε και Κ44 καθε Πεμπτη που παιζουν οι wedding singers.
Επισης εχω μεγαλωπιαστει εκει στα νοτια με opus και soleto τωρα τελευταια και πρεπει να τα κοψω γιατι αυξανονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να φιγουραρω σε κανα δελτιο του σταρ και δεν ψηνομαι!
Sent from my GT-I9300 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα μεγαλωσες και δεν εισαι αρκετα γλοιωδης για να σε ενδιαφερουν αυτα τα πραγματαπιο ωραια ειναι τα πιο χαλαρά καφέ πανω απο το κολυμβητηριο (αν μιλαμε για γλυφαδα) , μη σου πω και η αργυρουπολη οπου παω πλεον τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα σε φαση λετσος
Αν μιλάς για τα μαγαζιά στη Λαοδίκης όπως γράφει κι ο stefan147 πιο πάνω, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το χαλαρό της υπόθεσης. Μόνο τα διπλοπαρκαρισμένα τέρατα στο δρόμο είναι αρκετά. Άσε τον πανικό από κόσμο (και τι κόσμο, ε?)..
Παρότι μένω σε άσχετη περιοχή κατεβαίνω 2-3 φορές το μήνα Γλυφάδα για καφέ αλλά ομολογώ ότι τους τελευταίους 3 μήνες η κατάσταση αρχίζει να μην παλεύεται (για τα γούστα μου τουλάχιστον). Σα να ξετσουτσούνισαν όλα τα βούρλα με το που πήραμε τη δόση του Δεκεμβρίου ένα πράγμα -
Τι παιζει με το Rich στη Γλυφαδα και δε λεει?
Ειχα καποιον γνωστο εκει πριν καιρο αλλα δεν ειχα παει... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ειχα καποιον γνωστο εκει πριν καιρο αλλα δεν ειχα παει...Το απόλυτο μέρος για τον ψωνισμένο νεοέλληνα. Ύφος, τουπέ, δηθενισμός από τον πορτιέρη μέχρι το γκαρσόνι. Μπορεί να βλέπεις το μαγαζί άδειο και να σε ρωτάνε αν έχεις κάνει κράτηση (7 καθημερινής το απόγευμα για καφέ )
Μακριά.απλα μεγαλωσες και δεν εισαι αρκετα γλοιωδης για να σε ενδιαφερουν αυτα τα πραγματα
πιο ωραια ειναι τα πιο χαλαρα καφε πανω απο το κολυμβητηριο (αν μιλαμε για γλυφαδα) , μη σου πω και η αργυρουπολη οπου παω πλεον τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα σε φαση λετσος
Qsis ναι έτσι φαίνεται, αν κρίνεις κι απ τον κόσμο που συχνάζει γενικά στα περισσότερα μαγαζιά εκεί είναι οι κλασικοί 20χρονοι τιγκοκάγκουρες
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ειχα καποιον γνωστο εκει πριν καιρο αλλα δεν ειχα παει...Το απόλυτο μέρος για τον ψωνισμένο νεοέλληνα. Ύφος, τουπέ, δηθενισμός από τον πορτιέρη μέχρι το γκαρσόνι. Μπορεί να βλέπεις το μαγαζί άδειο και να σε ρωτάνε αν έχεις κάνει κράτηση (7 καθημερινής το απόγευμα για καφέ )
Μακριά.Πορτιερης σε καφετερια και ειδικα καθημερινη?? Πλακα κανεις....μη μου πεις οτι υπαρχει και τα πρωινα
Δηλ το Σαββατοβραδο για ποτο μπαινουν οι σεϊχηδες μονο?Τι να πω ρε παιδια...ειλικρινα δουλευουν αυτα τα μαγαζια? ο κοσμος δεν ειναι χαζος πλεον
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τι να πω ρε παιδια...ειλικρινα δουλευουν αυτα τα μαγαζια? ο κοσμος δεν ειναι χαζος πλεονΠΣΚ γινεται το ελα να δεις..ειδικα οταν υπαρχει υποψια καλοκαιριας,καλυτερα ελα με αντιαρματικο.
Εγω πηγαινω σε αυτα 1-2 φορες τον χρονο,υποθετω ομως οτι αν εψαχνα γκομενα θα πηγαινα συχνοτερα -
Δουλευουν γιατι ο Ελληνας νιωθει ομορφα οταν αυτος ειναι 'μεσα' ενω αλλοι 100 ειναι 'απ'έξω'...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Μακριά.Πορτιερης σε καφετερια και ειδικα καθημερινη?? Πλακα κανεις....μη μου πεις οτι υπαρχει και τα πρωινα
Δηλ το Σαββατοβραδο για ποτο μπαινουν οι σεϊχηδες μονο?Τι να πω ρε παιδια...ειλικρινα δουλευουν αυτα τα μαγαζια? ο κοσμος δεν ειναι χαζος πλεον
κι ομως καποιοι διατηρουν ακομα αυτη τη μοδα των '00s
πλεον μου φαινεται σχεδον γραφικοκαι δουλευουν δεν ειναι οτι δε δουλευουν, γιατι βλεπεις αρκετοι συνδημοτες μου (και οχι μονο) ζουν ακομα στο δικο τους κοσμο
Παρότι μένω σε άσχετη περιοχή κατεβαίνω 2-3 φορές το μήνα Γλυφάδα για καφέ αλλά ομολογώ ότι τους τελευταίους 3 μήνες η κατάσταση αρχίζει να μην παλεύεται (για τα γούστα μου τουλάχιστον). Σα να ξετσουτσούνισαν όλα τα βούρλα με το που πήραμε τη δόση του Δεκεμβρίου ένα πράγμα
ενταξει η γλυφαδα ειναι γλυφαδα , τι να κανουμε;
( )
εμεις την αγαπαμε οπως και να χει
-
Εγω εχω μεινει στο Κορτε, Egomio κλπ παλια ονοματα που ειχαν τα μαγαζια. Παντα στην καρδια μας η Γλυφαδα και μια πρωην ψυχη απο κει
-
Κάπου διάβασα τη λέξη Dorsia...
-
Ρε ένα είναι το μαγαζί. Dudeαρα στην Καλαμιώτου, το πάνω στενό από την πλατεία Αγίας Ειρήνης.
Πλάτος μαγαζιού 1,5μ και οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρε ένα είναι το μαγαζί. Dudeαρα στην Καλαμιώτου, το πάνω στενό από την πλατεία Αγίας Ειρήνης.Πλάτος μαγαζιού 1,5μ και οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν!
infos
-
https://el-gr.facebook.com/theDUDEbar?filter=2
Υπόψιν ΔΕΝ παιζει ελληνικά!
+http://www.inews.gr/191/einai-to-Dude-to-pio-flirty-bar-tis-athinas.htm
Γιατί δυστυχώς μας έχουν πάρει χαμπάρι και είναι θέμα χρόνου μέχρι να ρχίσει να μαζεύεται η σάρα και η μάρα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
https://el-gr.facebook.com/theDUDEbar?filter=2Υπόψιν ΔΕΝ παιζει ελληνικά!
+http://www.inews.gr/191/einai-to-Dude-to-pio-flirty-bar-tis-athinas.htm
Γιατί δυστυχώς μας έχουν πάρει χαμπάρι και είναι θέμα χρόνου μέχρι να ρχίσει να μαζεύεται η σάρα και η μάρα.
εμπιστεύομαι το γούστο σου... μπήκε στο πρόγραμμα...
-
Κάνε τη βόλτα σου αλλά να ξέρεις Παρασκευή/Σάββατο θα στριμωχθείς. Έσω έτοιμος και πήγαινε και ασυνόδευτος ε!
-
oποτε το συγκεκριμενο δεν ταιριαζει σ αυτο το τοπικ...
-
Noma Diners Get Sick: 'World's Best Restaurant' Hit By Vomiting, Diarrhea Outbreak
Danish food safety officials ordered a cleanup and better food handling at Noma, one of the world's top restaurants, after more than 60 people fell ill with viral gastroenteritis from eating at the two-star Michelin eatery that has also hit top spot three times in the world's best restaurants list in Restaurant magazine.The Danish Veterinary and Food Administration said Friday it had investigated the popular, waterfront restaurant in Copenhagen after complaints from customers who had dined there during a week in February. It was not immediately clear what food had caused the infection.
Agency spokesman Morten Lisby described the outbreak that caused vomiting and diarrhea as 'massive.'
The 63 infected people ate at Noma between Feb. 12 and 16, according to a food safety report based on an inspection of local restaurants and food retail companies a week later.
............
http://www.huffingtonpost.com/2013/03/0 ... de=1862493 -
κοσμοπολιτης.....
-
Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού νομίζω πως κατατάσεται στα μαγαζιά προς αποφυγήν.
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=54
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν