-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...
-
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
-
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΡ ΣΑΣ ΧΕΡΙ
ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ
- ΤΕΡΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ..ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΑΡ
ΚΑΛΟΙ ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ
- ΜΑΡΓΑΡΩ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚ. ΔΟΚΙΜΩΝ)ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΞΟΔΟΥ.. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
- OΛΑ ΤΑ PAPAGALINO
2.FANTASTIC (ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ)
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΔΙΚΟ
- ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΚΥΡΙΛΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ(ΟΧΙ ΠΙΑΣΟΚΩΛΙΕΣ)
-
MARE CHIARO(ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ LE PALMIER) 50E TO ATOMO ΠΕΡΙΠΟΥ
-
CAPRICE ΚΟΛΩΝΑΚΙ..ΜΕΖΕΔΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΔΘΗΝΑ
-
ΠΕΤΡΙΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ(ΟΚ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ)
4.LE PEROQUE (ΚΡΕΠΕΡΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑ)
5.ΤΗΕ DOOM (ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ΠΙΠΙΝΙΑ..ΚΕΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)
- ΛΑΜΠΡΟΣ(ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΛΟ ΜΟΝΟ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ)
7.Ο ΦΟΝΙΑΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ..ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ..ΣΕΡΒΙΣ ΑΡΙΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ)
8.ΔΟΥΡΑΜΠΕΗΣ(ΚΑΛΟ ΨΑΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 10 ΚΑΣΤΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙ Ν. ΛΥΚΕΙΩΝ)
- ΚΡΗΤΙΚΟΣ(ΠΕΙΡΑΙΚΗ...ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..ΚΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ)
10.ΑΧΙΝΟΣ(ΠΕΙΡΑΙΚΗ,,,ΜΑΚΡΙΑ)
ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΛ ΒΙΤΑΚΑΡ..ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ(ΣΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ Η ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ)
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΚΙΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ..
-
-
Λοιπόν Goody's και McDonalds έχω κάτι χρόνια να πατήσω μιας και είναι αηδίες. Το πρωτό αν και έχει πιο 'κάθαρο' φαγητό απ' το δεύτερο έχει μεν κατσαρίδες και ποντίκια (ξέρω παιδί που' χει δουλέψει και στα δυο) το δεύτερο δεν έχει μεν κατσαρίδες και ποντίκια (πεντακάθαρη η κουζίνα μέσα) αλλά για τα φαγητά...εεε τώρα αν το κρέας είναι αληθινό κρέας και όχι τπτ άλλο δε ξέρω...
Μια καλή ψαρο-ταβέρνα είναι το Ιβιλάι στη Ν.Ερυθραια. Πολύ καλό service, καλές τιμές και ποιότητα φαγητού δήνω 7,5 στα 10.
Μια ΑΠΑΙΣΙΑ ταβέρνα είναι 'Ο Μάκης' στην Πλάκα. Κρασί που μπορεί να το'χει κατουρισει γάτα, λιγμενες πατάτες, μετρια λουκάνικα. Καθόλου ποικιλία. Είμουν με παρέα - το τραπέζι είχε διαφορετικά πιάτα, ποτήρια κλπ. Ο χορος δε...αφείστε το...είναι κατι σαν αποθήκη παλιατζή, γεμάτη αχρηστα αντικείμενα και καθόλου φωτισμό.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...-
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
-
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΡ ΣΑΣ ΧΕΡΙ
ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ
Ο θανάσης πράγματι είναι πολυ καλός, παντοτε μ' αρεσει να τρωω εκεί αλλά πάντα μου πέφτει βαρύ το φαγητό. Τα σουβλάκια της κηφησιας ποτέ δεν τα βρηκά κάτι σπουδαίο. Απλά μέτρια.
-
-
Απορώ τί του βρίσκεται του Θανάση στο Μοναστηράκι!!!
Μακράν το χειρότερο & βαρύτερο κεμπάμπ που έχω φάει. Χάλια service και αντιμετώπιση λες και είσαι τουρίστας. Στην περιοχή πάντως προτιμώ τον Σάββα (δίπλα στο Θανάση).Για παϊδάκια στο κέντρο ενδιαφέρεται κανείς να πω?
(Ε, ρε τί σας λέω πρωί πρωί...) -
Millenium Cafe στου Ζωγραφου , Στην Λ.Παπαγου
'Οριενταλ' Καφε που βαραει συνεχεια -μα συνεχεια!- μπιτια και εχει και εναν μ@λ@κα που σε λεει που να πας να κατσεις. Η μουσικη ειναι ΠΟΛΥ δυνατα σε επιπεδο που μιλας καπως δυσκολα. Προχθες που πηγαν οι φιλοι μου και περασα απο εκει στις 12 το πρωι ε μα ειχε και R&B μπιτια με τα κλασσικα YO YO YO εμετος.
απο σερβιτορες καλο, ολες ειναι προσεγμενες και ομορφες. σου φερνουν κρουασανακια υποτιθεται τσαμπα (κρυα, αθλεια -τα τρωω ομως καμια φορα) και εχω υποψιες οτι αμα δεν τα φας τα τρωει ο επομενος.
-
απο σερβιτορες καλο, ολες ειναι προσεγμενες και ομορφες. σου φερνουν κρουασανακια υποτιθεται τσαμπα (κρυα, αθλεια -τα τρωω ομως καμια φορα) και εχω υποψιες οτι αμα δεν τα φας τα τρωει ο επομενος
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Απορώ τί του βρίσκεται του Θανάση στο Μοναστηράκι!!!
Μακράν το χειρότερο & βαρύτερο κεμπάμπ που έχω φάει. Χάλια service και αντιμετώπιση λες και είσαι τουρίστας. Στην περιοχή πάντως προτιμώ τον Σάββα (δίπλα στο Θανάση).Για παϊδάκια στο κέντρο ενδιαφέρεται κανείς να πω?
(Ε, ρε τί σας λέω πρωί πρωί...)Και οι δυο είναι καλοί και ο ΤΕΛΗΣ είναι δυνατός!!!!!!
-
Escoba, Κεφαλαρι. Εκει που πιναμε με την κοπελα μου αμεριμνοι το ποτο μας σε ενα τραπεζακι ερχεται η σερβιτορα κ μας λεει 'συγνωμη αλλα πρεπει να σας σηκωσω γιατι χρειαζομαστε το τραπεζι για καποιους πελατες που θελουν να καθησουν για φαγητο' Αυτοματως ροπιασα τρελα εννοειται κ κανονικα επρεπε να της απαντησω 'στα @@ μας!' αλλα ειπα να μην γινω καφρος μπροστα στην κοπελα μου κ καταστρεψω την εξοδο μας με καυγαδες οποτε της εβαλα ορο τουλαχιστον να μας βρει πρωτα θεσεις στο μπαρ κ να πει του αφεντικου της οτι πιο αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα δεν εχω ξανασυναντησει.. Σκεφτομαι σοβαρα πλεον να μην ξαναπατησω. Κριμα γιατι ηταν ενα καλο στεκι για μαργαριτες το καλοκαιρι..
-
ηταν ενα καλο στεκι για μαργαριτες το καλοκαιρι
Ακριβως οπως τα λες! Ηταν.... [/b]
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
ηταν ενα καλο στεκι για μαργαριτες το καλοκαιρι
Ακριβως οπως τα λες! Ηταν.... [/b]
Συμφωνω...παλια ηταν καλα...
-
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Escoba, Κεφαλαρι. Εκει που πιναμε με την κοπελα μου αμεριμνοι το ποτο μας σε ενα τραπεζακι ερχεται η σερβιτορα κ μας λεει 'συγνωμη αλλα πρεπει να σας σηκωσω γιατι χρειαζομαστε το τραπεζι για καποιους πελατες που θελουν να καθησουν για φαγητο' Αυτοματως ροπιασα τρελα εννοειται κ κανονικα επρεπε να της απαντησω 'στα @@ μας!' αλλα ειπα να μην γινω καφρος μπροστα στην κοπελα μου κ καταστρεψω την εξοδο μας με καυγαδες οποτε της εβαλα ορο τουλαχιστον να μας βρει πρωτα θεσεις στο μπαρ κ να πει του αφεντικου της οτι πιο αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα δεν εχω ξανασυναντησει.. Σκεφτομαι σοβαρα πλεον να μην ξαναπατησω. Κριμα γιατι ηταν ενα καλο στεκι για μαργαριτες το καλοκαιρι..Xωρις να θελω να κάνω δικηγόρο η υπεράσπιση, την επιχείρηση την συμφέρει να εχει κάποιον να εχει πάρει 2 ποτά και να κάθετε 2 ώρες π.χ.
Αν ήταν δική σας η επιχείρηση πως θα το χειριζόσασταν ?
(φιλε Ping δεν ξέρω ποσο έκατσες, αλλα σφαιρικά να δούμε το θέμα) -
Απο τη στιγμή που μπω και καθισω σε μαγαζι μπαρ-ρεστοραν μπορω να φαω ή να πιω όπως θελω και όσο θελωω,...
Δεν εχει δικαιωμα να με διωξει απο τραπεζι κανενας εφόσον ειμαι σωστος (δεν ενοχλω) και εχω παραγγείλκει κατι
-
xmm ειναι δική σου η επιχείρηση..
εχεις 10 τραπέζια και υπολογίζεις οτι ανα μια ωρα, 10ε να σου αφηνει το κάθε τραπέζι, για να βγείς break-even (νοικι, γκαρσόνια, μουσική, ποτά κτλ) πρέπει να δουλέψει αυτο το μοντέλο για 5 ώρες και απο τις 3 ωρες που μένουν έρχετε το κέρδος. Αν είναι 2-3 τραπέζια τα κρατάνε πάνω απο ώρα με μια παραγγελια καταλαβαίνεις χαλάει η συνταγή και η επιχείρηση δεν θα μείνει και πολύ εκεί αν δεν έχει κέρδος.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
εχεις 10 τραπέζια και υπολογίζεις οτι ανα μια ωρα, 10ε να σου αφηνει το κάθε τραπέζι, για να βγείς break-even (νοικι, γκαρσόνια, μουσική, ποτά κτλ) πρέπει να δουλέψει αυτο το μοντέλο για 5 ώρες και απο τις 3 ωρες που μένουν έρχετε το κέρδος. Αν είναι 2-3 τραπέζια τα κρατάνε πάνω απο ώρα με μια παραγγελια καταλαβαίνεις χαλάει η συνταγή και η επιχείρηση δεν θα μείνει και πολύ εκεί αν δεν έχει κέρδος..Nαι αλλα αν ξεκινησω ετσι, διωχνω κοσμο και το μαγαζι μου καποια στιγμη θα παψει να εχει πελατεια... Επαγγελματισμός λεγετε αυτό... Η μαγκια θα ειναι να κανω αυτόν που σημερα πινει ποτο στο μαγαζί μου, να θελήσει να δοκιμάσει και την κουζίνα μου αυριο!!!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
εχεις 10 τραπέζια και υπολογίζεις οτι ανα μια ωρα, 10ε να σου αφηνει το κάθε τραπέζι, για να βγείς break-even (νοικι, γκαρσόνια, μουσική, ποτά κτλ) πρέπει να δουλέψει αυτο το μοντέλο για 5 ώρες και απο τις 3 ωρες που μένουν έρχετε το κέρδος. Αν είναι 2-3 τραπέζια τα κρατάνε πάνω απο ώρα με μια παραγγελια καταλαβαίνεις χαλάει η συνταγή και η επιχείρηση δεν θα μείνει και πολύ εκεί αν δεν έχει κέρδος..σορρυ αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια! Με την ιδια λογικη ο επιχειρηματιας δεν θελει καν να καθεσαι για να μην του πιανεις το τραπεζι, θελει να πινεις και να τρως στα ορθια να πληρωνεις και να φευγεις.
Οταν ανοιγεις ενα τετοιο μαγαζι, ο μονος τροπος να εχει κερδος ειναι να ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες ωστε να ξαναρθουν. Εκει πας, πληρωνεις και απαιτεις να σε σεβονται. Δεν σου κανουν χαρη ουτε σε φιλοξενουν. Αμα θες να εχεις το τραπεζι αδειο για καποιους που θελουν να φανε, πες 'για ποτο δεν εχω τραπεζι', δεν τον σηκωνεις τον αλλον για να κατσει καποιος που θα κανει μεγαλυτερο λογαριασμο.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Xωρις να θελω να κάνω δικηγόρο η υπεράσπιση, την επιχείρηση την συμφέρει να εχει κάποιον να εχει πάρει 2 ποτά και να κάθετε 2 ώρες π.χ.
(φιλε Ping δεν ξέρω ποσο έκατσες, αλλα σφαιρικά να δούμε το θέμα)Καμια αντιρρηση φιλε μου να διαθεσουν το τραπεζι για φαγητο αλλα απο την αρχη! Ας βαλουν ενα ταμπελακι reserve ή εστω να στο πουν πριν καθησεις κ παραγγειλεις. οτι ξερεις κατι, μπορεις να καθησεις για ποτο αλλα αν ερθουν πελατες για φαγητο κ δεν εχω αλλο τραπεζι θα αναγκαστω να σε σηκωσω ωστε κ εσυ αν θες ντε κ καλα να την βγαλεις σε τραπεζι να εχεις την επιλογη να πας σε αλλο μαγαζι! Αλλα οχι να διωχνεις τον πελατη σου ετσι τα καλα καθουμενα! Που ξανακουστηκε αυτο;; Εγω δηλ επειδη θα κανω μικροτερο λογαριασμο δεν ειμαι πελατης ή ειμαι β κατηγοριας; Κ σε τελικη αναλυση ο ιδιοκτητης ειναι αυτος που ζημιωνεται απο τον αντιεπαγγαλματισμο του. Κερδισε εκεινο το βραδυ λιγα παραπανω ευρουλακια, εχασε ομως εναν πελατη κ απο το θαψιμο που του εχω ριξει τοσο εδω οσο κ στις παρεες μου πιθανον να χασει κ αλλους.. Οποτε αν ηταν δικια μου επιχειρηση ειναι προφανες οτι σε καμια περιπτωση δεν θα το χειριζομουν ετσι το θεμα..
-
βρε Funis μην το πας στο extreme, μιλάμε σε λογικά πλαίσια..
οι ανθρωποι κάνουν την μελέτη τους και υπολογίζουν μέσο όρο που κάθεται μια παρέα π.χ μια ώρα. Κάπως πρέπει να υπάρχει μια φόρμουλα. Και εξω τα πράματα δεν είναι ρόδινα, αλλα money talks-bullshit walks. Δυστυχώς έτσι ειναι η λογική των επιχειρηματιών, ειδικά στα trendy και καλά στέκια.. τα ξέρω απο πρώτο χέρι στην Γλυφάδα οπου ειναι κολλητός μου..
Τωρα αυτο που κάναν στο φίλο citastak ειναι άσχημο και αγενές, θα μπορούσε να τους ζητήσει να πάρουν κάτι άλλο ή αν πιάνανε μεγάλο τραπέζι να τους έβαζε σε ένα μικρότερο.. δεν ξέρω δεν απαντώ
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Xωρις να θελω να κάνω δικηγόρο η υπεράσπιση, την επιχείρηση την συμφέρει να εχει κάποιον να εχει πάρει 2 ποτά και να κάθετε 2 ώρες π.χ.
(φιλε Ping δεν ξέρω ποσο έκατσες, αλλα σφαιρικά να δούμε το θέμα)Καμια αντιρρηση φιλε μου να διαθεσουν το τραπεζι για φαγητο αλλα απο την αρχη! Ας βαλουν ενα ταμπελακι reserve ή εστω να στο πουν πριν καθησεις κ παραγγειλεις. οτι ξερεις κατι, μπορεις να καθησεις για ποτο αλλα αν ερθουν πελατες για φαγητο κ δεν εχω αλλο τραπεζι θα αναγκαστω να σε σηκωσω ωστε κ εσυ αν θες ντε κ καλα να την βγαλεις σε τραπεζι να εχεις την επιλογη να πας σε αλλο μαγαζι! Αλλα οχι να διωχνεις τον πελατη σου ετσι τα καλα καθουμενα! Που ξανακουστηκε αυτο;; Εγω δηλ επειδη θα κανω μικροτερο λογαριασμο δεν ειμαι πελατης ή ειμαι β κατηγοριας; Κ σε τελικη αναλυση ο ιδιοκτητης ειναι αυτος που ζημιωνεται απο τον αντιεπαγγαλματισμο του. Κερδισε εκεινο το βραδυ λιγα παραπανω ευρουλακια, εχασε ομως εναν πελατη κ απο το θαψιμο που του εχω ριξει τοσο εδω οσο κ στις παρεες μου πιθανον να χασει κ αλλους.. Οποτε αν ηταν δικια μου επιχειρηση ειναι προφανες οτι σε καμια περιπτωση δεν θα το χειριζομουν ετσι το θεμα..
εγώ το ειχα πει και για το bruno, να φτιαχτεί Φορουμ Approved αυτοκόλλητο
μεγάλη δύναμη το μπ@@ρδελ@ -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
βρε Funis μην το πας στο extreme, μιλάμε σε λογικά πλαίσια..οι ανθρωποι κάνουν την μελέτη τους και υπολογίζουν μέσο όρο που κάθεται μια παρέα π.χ μια ώρα. Κάπως πρέπει να υπάρχει μια φόρμουλα. Και εξω τα πράματα δεν είναι ρόδινα, αλλα money talks-bullshit walks. Δυστυχώς έτσι ειναι η λογική των επιχειρηματιών, ειδικά στα trendy και καλά στέκια.. τα ξέρω απο πρώτο χέρι στην Γλυφάδα οπου ειναι κολλητός μου..
Κι εμενα στην Γλυφαδα δουλευε ο κολλητος μου (μηπως εχουμε κοινους φιλους?? ) αλλα αυτο δεν το εκαναν ποτε. Σου ειπα, η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι πρεπει να ενημερωσεις τον πελατη 'το και το, αμα θελετε ποτο μπαρ αλλιως μπορει να σας σηκωσουμε' οχι εκει που καθεσαι να ερθουν και να σε σηκωσουν. Αυτη ειναι η ενσταση μου Σοκο.
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν