-
πες τη
-
Συμφωνώ κι εγώ για τα επιπλέον προσόντα που προσφέρει το μπαλέτο. Όλες όσες είχαν κάνει μπαλέτο ακόμα κι αν έχουν να ασχοληθούν με αυτό ή με γυμναστική χρόνια έχουν μια πολύ ωραία κίνηση στο περπάτημα, μια φανταστική κίνηση στο χορό και .....αλλού!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
(μες στη στεναχωρια μου)
Τι έγινε; Δε σ'αρεσε η 320;
δεν ειναι αυτο,(εξαλλου δεν εχει ερθει ακομα,και δεν μετανιωνω για την επιλογη)απλως οικογενιακα προβληματα..
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
(μες στη στεναχωρια μου)
δεν ειναι αυτο,(εξαλλου δεν εχει ερθει ακομα,και δεν μετανιωνω για την επιλογη)απλως οικογενιακα προβληματα..
Περαστικά να είναι...
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
(μες στη στεναχωρια μου)
Περαστικά, ότι και να'ναι
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
ποιος ξερει την ιστορια του παστουρμα?
να σας την πω?http://www.hotel-restaurant.gr/online/a ... cleid=1003
-
To forum anabathmistike blepo.... poly oreo egine...bravo
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ για τα επιπλέον προσόντα που προσφέρει το μπαλέτο. Όλες όσες είχαν κάνει μπαλέτο ακόμα κι αν έχουν να ασχοληθούν με αυτό ή με γυμναστική χρόνια έχουν μια πολύ ωραία κίνηση στο περπάτημα, μια φανταστική κίνηση στο χορό και .....αλλού!!Γι΄αυτά τα τελευταία μην είσαι τόσο απόλυτος... Πάντως 'βοηθάει'!
-
Tha mai sto starbucks glyfadas me mia modella..opoios thelei erxetai opoios den thelei na erthei XAXAXAXAXAXA apo 1900 eos kai 2200 me 2215...
-
¶
Πάντως, σχετικά με το νήμα σου που κλειδώθηκε, πρόβλημα δεν υπάρχει με τις θρησκείες αλλά με τους αυτοδιόριστους εκπροσώπους των εκάστοτε θεών στη γη...
Αυτοί είναι το πρόβλημα...
¶ -
tha apantiso sto thread molis ftiakso to pc mou
-
POU SE RE MADAKO KOUFALITSA?? :eusa_dance:
-
breite moy adsl syndesi gia na syndetho..Ti proteinete otenet i forthnet??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
breite moy adsl syndesi gia na syndetho..Ti proteinete otenet i forthnet??ΟΤΕΝΕΤ ασυζητητί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΤΕΝΕΤ ασυζητητί!
Forthnet Α-ΣΥ-ΖΗ-ΤΗ-ΤΙ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΤΕΝΕΤ ασυζητητί!
O πρόεδρας δεν τα ξέρει καλά....Φορθνετ αγόρι μου να βρεις την υγειά σου...Αμα μπλέξεις με ΟΤΕ...καλά να πάθεις....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΤΕΝΕΤ ασυζητητί!
Αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται, μην τον ακούς.
Μέχρι Kaspersky antivirus που δεν δουλεύουν προτείνει! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΤΕΝΕΤ ασυζητητί!
Αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται, μην τον ακούς.
Μέχρι Kaspersky antivirus που δεν δουλεύουν προτείνει!OK Mr Kouk..alla se ti taxytita 384 i 512??Ego krino tin 512 kalyteri..Apoti mou eipe enas OTEtzis tha pliroso oso kanei to adslkit kai 50 euro syndesi..Apo ekei kai pera 24.90 euro to mina ti syndromi sou..Parakalo peite grigora giati eimai ektos 4t kai grafo apo ti douleia mou...
-
Τώρα 384 και σε λίγο καιρό που θα πέσουν κι αλλο οι τιμές 512.
Παραπάνω το θεωρώ υπερβολή ακόμα και αν κατεβάζεις ταινίες! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα 384 και σε λίγο καιρό που θα πέσουν κι αλλο οι τιμές 512.
Παραπάνω το θεωρώ υπερβολή ακόμα και αν κατεβάζεις ταινίες!βάλε 512 στην οτενετ εχει μικρη διαφορα.
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........