-
εφυγα για 512 οτενετ και μετα επανερχομαι στους 4τφ για πολλες μα πολλες ωρες και παρα πολλα αξιολογα ποστς...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
εφυγα για 512 οτενετΩραία, με πρόλαβες, πάνω που εγώ θα πήγαινα να σου προτείνω Forthnet 384.
και μετα επανερχομαι στους 4τφ για πολλες μα πολλες ωρες και παρα πολλα αξιολογα ποστς...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ALERT! ALERT! Smilie buffer overflow.
Click here to reboot.
-
Η Σοφια Αλιμπερτη δεν εχει ιδεα πως να κανει μια εκπομπη...ΔΕΝΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΩΡΑΚΛΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΑΣΕ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...
-
Random (αν σε πρόλαβα) και οι δύο είναι για τα μπάζα αλλά μεταξύ των δύο η Forth net είναι πιο προτιμητέα.
Πάρε γραμμή 512 και σύνδεση 384. (Μη ρωτάς το γιατί) .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Random (αν σε πρόλαβα) και οι δύο είναι για τα μπάζα αλλά μεταξύ των δύο η Forth net είναι πιο προτιμητέα.Πάρε γραμμή 512 και σύνδεση 384. (Μη ρωτάς το γιατί) .
Τί καλύτερο έχεις να προτείνεις;;;;Στην Ελλάδα πάντα έτσι;;;!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Random (αν σε πρόλαβα) και οι δύο είναι για τα μπάζα αλλά μεταξύ των δύο η Forth net είναι πιο προτιμητέα.
Πάρε γραμμή 512 και σύνδεση 384. (Μη ρωτάς το γιατί) .
Τί καλύτερο έχεις να προτείνεις;;;;Στην Ελλάδα πάντα έτσι;;;!!
Altecnet. Μιλώ πάντα για τη περιοχή μου (και η περιοχή στη dsl είναι βασικό) και σε σχέση με τα όσα προβλήματα ακούω από τρίτους ότι έχουν οι δυο.
-
ρε συ Ραντομ, που πας και τα βρίσκεις αυτά τα gifάκια που βάζεις στις υπογραφές σου;
-
Ακριβώς το ίδιο ήμουνα έτοιμος να ρωτήσω κι εγώ...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε συ Ραντομ, που πας και τα βρίσκεις αυτά τα gifάκια που βάζεις στις υπογραφές σου;Δεν ξέρω που τα βρίσκει, πρέπει όμως να τα μικράνει λίγο, επειδή είναι ενοχλητικά στην επαναληψή τους.
-
Tha paro adsl otenet 512..Oso gia ta gif akia einai top secret..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ρε συ Ραντομ, που πας και τα βρίσκεις αυτά τα gifάκια που βάζεις στις υπογραφές σου;
Δεν ξέρω που τα βρίσκει, πρέπει όμως να τα μικράνει λίγο, επειδή είναι ενοχλητικά στην επαναληψή τους.
Σε ενα αλλο φορουμ ειχαμε τη δυνατοτητα να μην φαινεται η υπογραφη στο δευτερο ποστ του ιδιου χρηστη σε ενα θεμα, η να μην φαινεται μια υπαγραφη με περισοτερες απ 3 γραμμες
-
παιδια χαθηκαμε αλλα σας υποσχομαι δρασυ απο εδω και περα
παμε ενα δυνατο ολε -
random εχεις δει το βιντεακι απο την υπογραφη που εχεις τωρα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
random εχεις δει το βιντεακι απο την υπογραφη που εχεις τωρα?OXI... Tι ειναι???
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
OXI... Tι ειναι???
ειναι ο will ferrell απο το saturday night live (snl) σε ενα κωμικο σκετς...απιστευτο γελιο το συγκεκριμενο βιντεακι, γιαυτο σε ρωτησα μηπως εισαι φαν...
-
OXI... Tι ειναι???
ειναι ο will ferrell απο το saturday night live (snl) σε ενα κωμικο σκετς...απιστευτο γελιο το συγκεκριμενο βιντεακι, γιαυτο σε ρωτησα μηπως εισαι φαν...
Ξερω τον Will αλλ δεν ηξερα τι κανει ακριβως νομιζα οτι ειναι photoshop..thanx..ειμαι και φαν.btw..
-
ειναι απο βιντεακι του snl που αφορα το συγκροτημα που ακουει στο ονομα blue oyster cult και το τραγουδι don't fear the ripper.... τρελο γελιο!
ενας απο τους καλυτερους κωμικους στην αμερικη αυτη τη στιγμη!
-
ειναι απο βιντεακι του snl που αφορα το συγκροτημα που ακουει στο ονομα blue oyster cult και το τραγουδι don't fear the ripper.... τρελο γελιο!ενας απο τους καλυτερους κωμικους στην αμερικη αυτη τη στιγμη!
Απίστευτο βίντεο... I 've got a disease and there's only one cure: MORE COWBELL!!!
Θεός και ο Ferell και ο Walken (παίζει κι αυτός αν δεν κάνω λάθος...)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ειναι απο βιντεακι του snl που αφορα το συγκροτημα που ακουει στο ονομα blue oyster cult και το τραγουδι don't fear the ripper.... τρελο γελιο!
ενας απο τους καλυτερους κωμικους στην αμερικη αυτη τη στιγμη!
Απίστευτο βίντεο... I 've got a disease and there's only one cure: MORE COWBELL!!!
Θεός και ο Ferell και ο Walken (παίζει κι αυτός αν δεν κάνω λάθος...)
silencer my boy ξερεις και απο αυτα??!!! τα βιντεο απο το snl ειναι θεομουρλα!
-
Με τον Walken στο ρόλο του Bruce Dickinson.
Απίστευτο γέλιο το βιντεάκι
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........