-
Ράντομ συγχαρητήρια κι από ' μένα.
Μπορεί να μη 'φέρνεις ένα καινούργιο ρίγος στα ελληνικά γράμματα' (όπως είχε πει κάποιος μεγάλος για κάποιον ακόμα πιο μεγάλο, ως προς τα γαλλικά γράμματα), αλλά είσαι αυθεντικός και γεμίζεις με αισιόδοξες ανάσες τα ξέπνοα από την πλήξη στήθια μας, δασιά και μη!
-
ψψψψψψψψ.... τι ποιητικός οίστρος σε αυτό το τόπικ
-
-
αμα φτιαξεις και τα δοντια σου θα εισαι αρχοντας!!!
-
Να σου συστήσω τον οδοντίατρό μου;
-
Γράψαμε ότι θα δημοσιεύσουμε ορισμένα από τα πιο αστεία κείμενα του Random, τα οποία όμως έχουν δημοσιευθεί σε άλλο φόρουμ. Ήγγικεν η ώρα. Για λόγους δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί το φόρουμ, στο οποίο δημοσιεύτηκαν, ούτε και οι απαντήσεις των μελών του, καθώς δεν έχουμε την συγκαταθεσή τους.
Ο Random κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως KOULOS74. Θα δημοσιευθούν στη συνέχεια και τα υπόλοιπα ποστ του.
Απολαύστε υπεύθυνα!Ο χρήστης KOULOS74 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ RALLYE 1.6 16V ΑΠΟ ΤΟΝ PEUGEOT GALLO.ΤΟ ΑΜΑΚΣΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΛΠ..ΛΑΔΑΚΙΑ ΞΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ..ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΒΟΥΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.....
ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΛΥΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ Α Ρ Φ Ω Θ Η Κ Α ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΜΕ 60ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ HAAGEN DATS...ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΙ ΖΩΝΗ....ΚΟΙΝΩΣ ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ...
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ Ο ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ...ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ...
ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΡΙΜΕΝΟ 20 ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΑΒΟΘΡΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΟΥΤΙ....ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ...ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΜΑΜΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΕΤΣΙ..ΤΟ ΔΕ ΑΜΑΞΙ ΠΗΡΕ ΣΑΣΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΙΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΣΑΝ ΤΡΟΠΕΤΟ.....ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΑΛΛΥ,,,
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η PEUGEOT ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ..ΤΩΡΑ ΕΧΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΤΣΕΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΑΓΚΕΣ..ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ.....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΖΩ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΛΑΤΣΕΤΙ...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ..ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑ ΝΤΕΜΗΣ
Ο ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
-
ΦΙΛΕ παι μει σε παρακαλω φορτωσε τα ολα γιατι ειλικρινα εχω πεθανει στα γελια...
-
Random1 κατ'αρχήν συγχαρητίρια για τα πολύ ωραία κείμενά σου, έχω όμως μια απορία.
Μέσα απο τις ιστορίες σου βλέπω μια μελαγχολία, ενα ανικανοποίητο, συνήθως την άγρια χαρά του να κυριεύεις ενα αδέσποτο γκομενάκι διαδέχεται η διαπίστωση πως τελικά υπάρχει μια αηδία και μια ματαιότητα στα πεπραγμένα. Νομίζω αυτός είναι ο πυρήνας των ιστοριών σου και θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες σε κάποια επόμενη ιστορία την αιτία.
ΥΟ
-
Φιλε ΙΚΕ..Η διαπιστωση σου ειναι σωστη αλλα κατα μια εννοια μονο..Το ολο θεμα ειναι ακρως προσωπικο σε βαθμο που δεν επιθυμω να το αναλυσω..
Αλλα η μελαγχολια που λες πηγαζει απο δυο λογους.
- Σε ολες τις σχολες που ειχα φοιτησει δεν υπηρχαν γυναικες
- Ειμαι στους δρομους απο 14 ετων και απο τα παιδικα χρονια περασα κατευθειαν στην ενηλικιωση(ητοι καθολου εφηβεια)
Αλλα ολα αυτα με εκαναν καλυτερο ανθρωπο και βλεπω τη ζωη αισιοδοξα..Εχω σκληρυνει παντως αρκετα αλλα ειμαι πολυ ευαισθητο ατομο..
-
Για το 1 σε καταλαβαίνω 100% και συμπάσχω μαζί σου
Για το 2 αν και δε θα έλεγα πως είχα δύσκολα παιδικά χρόνια μπορώ να πω πως δεν πέρασα εφηβεια όταν έπρεπε και τη περνάω τώρα
sauce-toast
-
θα μορουσε καποιος να σε χαρακτηρισει ως ενα μεγαλο κηφηνα!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για το 1 σε καταλαβαίνω 100% και συμπάσχω μαζί σου -
ΟΚ ευχαριστω φιλαρακια..αλλα ας μην το κανουμε θεμα...
Καθε ανθρωπος εχει φαει τις πικρες του..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για το 1 σε καταλαβαίνω 100% και συμπάσχω μαζί σου
Μην κλαίτε ωρέ πολυτεχνίτες, περάστε τώρα με το νέο σύστημα από το Ίδρυμα, μια χαρά είναι!! (το '96 που πέρασα εγώ... μεγάλη ξεραΐλα λέμεεε...)
-
Βρε Ράντομ μου, γλυκέ μου, έπρεπε να είχες περάσει έστω ως επισκέπτης non-degree student από το Deree.
Έλεγε η γενιά μου για το διακεκριμένο ίδρυμα αυτό (κι εγώ σε αρρένων μεγάλωσα):
'Έλα να πάμε στο Ντηρή
πριν βγάλει η π#*τσα μας τυρί' -
Εχω παει στο ντηρι πολλες φορες και στο απταουν και στο νταουνταουν..Μαλιστα ειχα σχεση και με μια κοπελλα απο εκει.. βεβαια με ειχε ξετιναξει γιατι ηθελε λουσα ενω εγω τοτε δουλευα σα ντελιβερακι για να τα βγαλω περα και να αποφοιτησω απο την πρωτη μου Σχολη...
Εχω να παω καιρο ομως εκει στην Αγ. Παρασκευη...
Τωρα παιζει τιποτα??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εχω παει στο ντηρι πολλες φορες και στο απταουν και στο νταουνταουν..Μαλιστα ειχα σχεση και με μια κοπελλα απο εκει.. βεβαια με ειχε ξετιναξει γιατι ηθελε λουσα ενω εγω τοτε δουλευα σα ντελιβερακι για να τα βγαλω περα και να αποφοιτησω απο την πρωτη μου Σχολη...Εχω να παω καιρο ομως εκει στην Αγ. Παρασκευη...
Τωρα παιζει τιποτα??
Παίζει, παίζει... Πέρνα και κερνάμε και καφέ.
-
Συνεχίζουμε.
Οι πρώτες αντιδράσεις των μελών του φόρουμ ποικίλουν.
Οι περισσότεροι πιστεύουν την ιστορία του Κουλού74, και αρχίζουν να προτείνουν λύσεις. Ορισμένοι πιο υποψιασμένοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι, κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ πέρα, ενώ μερικοί πετάνε τα πρώτα προσβλητικά σχόλια εναντίον του, ειρωνευόμενοι το ψευδώνυμο και το οδηγικό του ταλέντο...Ο χρήστης KOULOS74 έγραψε:
Aγαπητε [...] καταρχην δεν χρειαζομαι σχολιασμο για το ψευδωνυμο μου...Απαντω σε σενα γιατι αμφισβητας αυτα που λεγω..Εμενα ο ΓΚΑΛΟΣ μου το σερβιρισε σαν καινοθργιο το αμαξι..Οντως στο κοντερ ειχε μηδενουρα οταν το πηρα...Τωρα τι να πω..Ολοι οι φιλοι στο μαγαζι μου (διεγραφη διαφημιστική καταχώρηση) σσ να ερθετε ολοι ...μου λενε οτι το αμαξι εφταιγε σιγουρα και οτι ειμαι τυχερος που τη γλυτωσα και στα δυο στουκια..Τωρα οι μηχανικοι στην Πεζω μου ειπαν τα ακολουθα..
1η στουκα
Λυθηκε λεει ο ατερμονας του τιμονιου με αποτελεσμα λεει ενα το κοντρα παξιμαδι να κολλησει το τιμονι στη θεση που ηταν και ετσι στουκαρα..εγω ρωτησα πως γινεται αυτο σε ενα σπορ αμαξι και ο μηχανικος μου ειπε να το κανω τουμπεκα γιατι δεν φτανει που μου φτιαξαν τζαμπαμαν το αμαξι βγαζω και γλωσσα...2η στουκα
Οταν το πηγα μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και μετα απο 2 ημερες το χαρακτηρισαν σαν ανεπισκευαστο...!!!!!! Ενα παιδι εκει μου ειπε οτι το αμαξι οταν το εφεραν ειχε χτυπησει με το μπροστινο αξονα δυνατα πταν το κλατεβαζαν απο τη ντουντουκα*νταλικα).Το ειπα στον μηχανικο και μου ειπε να παρω το τρομπετο και να την γκανω...Φανταστειτε.........Τωρα πηγα το τρομπετο σε ενα μαστοραντζα ο οποιος θα μου πει γιατι εχει ενα saxo και ξερει....Ο Φαρνατζης μου λεει οτι ολα οφειλονται στο ραλλυ μου και στα κουλα μου χερια...Η αληθεια ειναι οτι ειμαι και λιγο μαλεβρας οταν πιανω τιμονι..Για τη δευτερη στουκα μου ειπε οτι μουσμουλαγα την γκομενα που χα διπλα,,,χαχαχα συγγνωμη για το υφακι μου να γελαμε και λιγο..
Τελος παντων μη με παρετε με τις πατατες θελω την οπινουρα σας για το προβλημα..Α και για το ΛΑΤΣΟ*βλ.Λατσετι πρεπει να πω οτι ισως να μπουκαρει και καλυτερα απο το ραλλο..Η δε πισω τροχουρα σηκωνεται και αυτη στον αερα...Η μονη μαμακια ειναι οτι μου ζητησε 40 πουλια η Chevrolet για να αλλαξω τα σηματακια.....
Παρακαλω παιδια απαντηστε μου σοβαρα και προς Θεου [...] μην ξαναειρωνευτεις γιατι θαρπαξεις κανα μπερετι...κιαμα δεν ξερεις τι ναι τουτο ελαν να στον νε γκανω λιανα τετατουρα...αντε γιατι με εκνευρισες και με υποτιμησες...Νταξει δεν κζερω γραματα αλα ζηταω βοηθεια..
Φχαριστω συγνωμη αν σας κουραςα αλλα γραφω με μια χερουκλα μονο..την γκραμουτσα μου σε ολους τα φιληδονα παληκαρια...
Και μη μερ ρωτησετε ποτε τον κουλο τι κανει......
Θα σας απαντησει..........
Απλα εντυπωση
Ο ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
-
Ακου 'koulos'
Τον ατιμοΆμα ο Random δεν ηταν αξιωματικός θα τανε ψαράς
Με το μακρυτερο καλάμι που ΄χω δει τον τελευταιο καιρό
See you Random -
Ράντομ respect...
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........