Ο χρήστης Ο γραφικός έγραψε:
Οπότε θα σου απαντήσω εσένα και στους κατόχους των αγροτικών ιαπωνικών που πιστεύουν ότι τα Πεζό και τα Μάζντα είναι καλύτερα από την BMW.
Επιμένεις να χαρακτηρίζεις την βιομηχανία μιας χώρας γενικά, και να συγκρίνεις ΜΑΡΚΕΣ. Κανείς από εμάς δεν συνέκρινε μάρκες φίλε. Για μοντέλα μιλάμε. Η BMW βγάζει αμαξάρες, αλλά η 316 είναι yatabaza όσον αφορά στην ενεργητική της ασφάλεια και στο value for money. Live with that.
Εάν δεν πάει βήμα θα το παραδεχτώ και θα αναθεωρήσω.
Kάτι μου λέει ότι, ούτε θα το παραδεχτείς, ούτε θα αναθεωρήσεις
Επίσης έμαθα και κάτι το οποίο δεν ξέρω εάν ισχύει. Η 316 είναι πιο γρήγορη από όλα τα 1800cc και ξεπερνάει και μερικά 2000cc (καλά για 1600 δεν μιλάω γιατί εάν υπάρχει αλλά 1600αρι που πιάνει 206 τελική τοτε........).
Για την πληροφόρησή σου, είναι πιο αργή από ΟΛΑ τα 1300-1400 σούπερμίνι. Η τελική 206 χ.α.ω., ΕΛΑΧΙΣΤΑ πράγματα λέει για την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου, αν πρέπει να το ρίξεις από τον Ταΰγετο (ψηλό και απόκρημνο βουνό της Πελοποννήσου) για να την 'πιάσει' κάποτε. Άλλωστε, σύμφωνα με δήλωσή σου, δεν ξεπερνάς ΠΟΤΕ τα 140
Αλήθεια γιατί άραγε η BMW κοστίζει γενικά καμιά δεκαριά χιλιάδες παραπάνω από αυτοκίνητα τύπου Πεζό και Μάζντα? Χμμμ.
Γιατί βγάζει ΓΕΝΙΚΑ καταπληκτικά αυτοκίνητα, και εκμεταλλεύεται αυτή τη φήμη, ώστε να πουλάει πανάκριβα ΚΑΙ τις φύρες που βγάζει καμιά φορά
Τέλος εάν ρωτήσουμε 100 άτομα πόσοι είναι αυτοί που θα πούν ότι το πεζό και το μάζντα είναι καλύτερα αυτοκίνητα από την BMW? Από μηχανή μέχρι ποιότητα υλικών, εσωτερικούς χώρους, αντοχή στο χρόνο και μεταπωλητική αξία.
100 άτομα? Τι 100 άτομα? 100 άτομα που να ΕΧΟΥΝ σχέση με την αυτοκίνηση ή 100 'μέσους Έλληνες οδηγούς'?
Αφού ήθελες να πάρεις ένα δίλτρο αυτοκίνητο για να λες ότι οδηγάς 'γρήγορα και ασφαλή' γιατί δεν έπαιρνες μια skoda? Θα γλίτωνες τουλάχιστον 3 εκατομύρια.
Eξακολουθείς να αμφιβάλλεις ότι μια Σκόντα (που δε μου αρέσουν καθόλου by the way) στα ίδια λεφτά, μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα και να προσπεράσει με περισσότερη ασφάλεια από το 'ργαλείο σου?
ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΗΚΕ?
Γι'αυτούς που δεν 'φτάνουν' την 320 και πήραν 316