-
Απο οτι μου εχουν πει ουτε στη γραμματεια δεν ειχε φυγει ποτε αυτοκινητο, μεχρι που καποια στιγμη... εφυγε, σωστα;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στα Μέγαρα δεν έχω και λίγες 'παραστάσεις'...και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει (και ούτε πρόκειται να δω) να φεύγει αμάξι μέσα στην εναλλακτική της Κ7, για παράδειγμα, ούτε στο εσωτερικό πριν τις φυστικιές (δεν μιλάω για την εφαπτόμενη της Κ3, μιλάω για πολύ πιο πέρα).
Αν θες, την κάνουμε τη βόλτα μαζί και το συζητάμε επί τούτου...
Σημασία δεν έχει τι έχεις δει στις αρκετές ομολογουμένως παραστάσεις σου.
Η ουσία βρίσκεται στο ότι οποιοδήποτε αγωνιστικό μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε εάν συμβεί κάτι μη αναμενόμενο
Θυμάμαι ακόμα το 2002 ή το 2003 στα Μέγαρα ένα Mazda BTCC που έφυγε σε γύρο προθέρμανσης και παραλίγο να φτάσει στη γραμματεία του αγώνα στην εκκίνηση.Το να αποδέχεσαι εσύ ως κριτής να στέκεσαι στο Κ σου ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ απροστάτευτος και μελλοθάνατος, δυστυχώς σε αφήνουν οι ανύπαρκτοι αρμόδιοι να το νομίζεις επιλογή σου.
Εγώ όμως σαν αγωνιζόμενος ΑΠΑΙΤΩ να μην κινδυνεύσω πέφτοντα πάνω στο ΙΧ σου που θα το έχεις βάλει μέσα στην πίστα σε 'ασφαλές σημείο', και πολύ περισσότερο να μην σε σκοτώσω όταν θα πέσω πάνω σου γιατί σου έχουν επιλέξει να κάθεσαι απροστάτευτος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νατοι και οι κριτές που παραπονόνται οτι θέλουν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στη πίστα.Και βέβαια παραπονιόνται σε λάθος άνθρωπο, αφού ο ΣΟΑΑ δεν ειχε ξυπνησει το πρωί του Σαββάτου.
Δεν έχω ιδέα τι έγινε χτες, πλην αυτού του γεγονότος... Δεν έχεις δίκιο σε αυτό... Που είναι το κακό να είναι τα αυτοκίνητα των κριτών στην πίστα, εφόσον βέβαια είναι σε ασφαλές σημείο παρκαρισμένα?
Μάλλον δεν σου έχει τύχει να περπατάς όλη την πίστα φορτωμένος με πυροσβεστήρα, σκούπα, τσιμέντο, σημαίες, VHF και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και ενώ βρέχει...
Κριμα βρε taurus που δεν σκεφτεσαι πριν γραψεις....Γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτα που λες τα εχει σκεφτει ενας πτυχιουχος κριτης της ελπα!!!!
Οπως θα πρεπει να θυμασαι ,απο διαφορα περιστατικα που ησουν παρων αλλα και απο αυτα που πρεπει να σου εμαθαν (στα 'πυλυετη και εμπεριστατωμενα ' σεμιναρια που περασες ....για να γινεις κριτης και μετα την εντονη θεωρητικη και πρακτικη εξασκηση σε προσομοιωσεις αγωνιστικων περιστατικων και τοσα αλλα δυσκολα τεστ που περασες),οτι το αγωνιστικο αυτοκινητο ειναι ανεξελεγκτο απο την στιγμη που χαθει ο ελεγχος απο τον οδηγο,και δεν υπαρχουν ασφαλη σημεια κοντα στην πιστα!!!
Υπαρχει μονον και απλα το τελος της πιστας οπου υποδεχονται το ακυβερνητο αυτοκινητο (η μοτο Η φορτηγο) τριπλες ντανες απο λαστιχα δεμενα μεταξυ τους και στα εσχατα τριπλη μεταλικη μπαριερα,για να αποφευχθουν τα χειροτερα!!!(θεατες -τραινα- αεροπλανα .Εσυ επιμενεις να βαλουμε και κανα δυο αυτοκινητα κριτων στο ενδιαμεσο για να δωσουμε περισοτερο σασπενς στην ατυχη στιγμη του αμοιρου οδηγου ,που αν κανει λαθος και χασει το αυτοκινητο,στην προσπαθεια του να αποφυγει το μοιραιο ,να εχει να αντιμετωπισει και το αυτοκινητο του κριτη με ανοιχτες τις πορτες και το cd να παιζει πλουταρχο και την συζυγο - κορη -φιλη του που ετρωγε κεφτεδακια να τρεχει αλαλαζοντας δεξια και αριστερα για να γλυτωσει το επερχομενο αγωνιστικο που προσγειωνεται με μεγαλοπρεπεια στο γυαλισμενο πορτ μπαγκαζ του ,μετατρεποντας το σε καμπριο.
Αν ,Αν λεω ησουν εσυ taurus στην θεση του παραπανω κριτη ,σε ποιον θα εριχνες το φταιξιμο?? στο αγωνιστικο στον οδηγο,στην πιστα η στα κεφτεδακια?Εμαι σιγουρος οτι η σωστη απαντηση ειναι ....στην κακια την ωρα!!!! που ειναι και της μοδας τελευταια!!
Οι κριτες (για να σοβαρευτουμε) δεν ειναι ουτε χαμαληδες ουτε κασκαντερ
Οι αγωνες χρειαζονται την κριση των κριτων και γι αυτο πρεπει να ειναι ξεκουραστοι,συγκεντρωμενοι -στεγνοι- δροσεροι. Αυτο βεβαια δεν ειναι δυνατον να γινει με την υποδομη που υπαρχει αυτη την στιγμη ....αλλα δεν φταινε οι οδηγοι για αυτο, ,για να τους τιμωρουμε βαζοντας προσθετα εμποδια!!!!Λυσεις υπαρχουν και πολλες μαλιστα,φτανει ο προεδρεων να τις ζητησει απο τους σωστους ανθρωπους .
Οσον αφορα στον αγωνα ,....δεν αντεχει σε καμια κριτικη και συζητηση,ακομα και απο τον πιο καλοπροαιρετο!!!!
dimos
-
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ , ΤΣΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ .........
Υ.Γ.Αυτο , για την υποσχεση που ακουσα οτι αρχιζουν οι σωστες εκπαιδευσεις κριτων , για την αναβαθμηση .** Με απαραιτητο πλεον ελεγχο IQ .**
-
passat1.8t
Μίλησα εγώ για την Γραμματεία? ΙΜΗΟ, ούτε καν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί... Αλλά για τα σημεία που ανέφερα ως 'παρκιν', επιμένω... και όποιος θέλει κάνουμε μια γύρα να το δούμε
Για τις θέσεις κριτών τι να κάνουμε? Μόνο να έχουμε τα μάτια μας 144 μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο... Αλλά δε νομίζω ότι φταίει η οργάνωση για το πού κάθονται οι κριτές... Αυτά τα σημεία υπάρχουν, εκεί μπαίνουν τα Κ, αναγκαστικά...
Ας σου αναστρέψω την ερώτηση... εγώ είμαι τρελός, μελοθάνατος και ρισκάρω να πέσεις πάνω μου, επειδή έτσι είναι η πίστα αυτή, δυστυχώς... Εσύ γιατί δέχεσαι να τρέξεις σε μια πίστα που ρισκάρεις να πέσεις στον δύσμοιρο κριτή, ο οποίος στο κάτω-κάτω για εσένα βρίσκεται εκεί?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
passat1.8t...
Ας σου αναστρέψω την ερώτηση... εγώ είμαι τρελός, μελοθάνατος και ρισκάρω να πέσεις πάνω μου, επειδή έτσι είναι η πίστα αυτή, δυστυχώς... Εσύ γιατί δέχεσαι να τρέξεις σε μια πίστα που ρισκάρεις να πέσεις στον δύσμοιρο κριτή, ο οποίος στο κάτω-κάτω για εσένα βρίσκεται εκεί?Επειδή σε θεωρώ φίλο και σαφώς είμαστε 'συναθλητές' στην ίδια ομάδα, μόνο ένα μπορώ να σου πω.
Άστο, μην απαντάς γιατί το χειροτερεύεις... και δυστυχώς εκτίθεσαι και προσωπικά. -
dimos
Ξαναματαρωτάω... ποια η πιθανότητα να βρεθεί αυτοκίνητο στη μέση της εναλλακτικής πριν την Κ7? Και απάντηση δεν παίρνω...
Όσο για τα κεφτεδάκια και τις συζύγους, πότε είπα ότι ο αγώνας είναι εκδρομή?
APR
Την ειρωνία πολλοί αγάπησαν... τον είρωνα ουδείς...
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
passat1.8t
...
Ας σου αναστρέψω την ερώτηση... εγώ είμαι τρελός, μελοθάνατος και ρισκάρω να πέσεις πάνω μου, επειδή έτσι είναι η πίστα αυτή, δυστυχώς... Εσύ γιατί δέχεσαι να τρέξεις σε μια πίστα που ρισκάρεις να πέσεις στον δύσμοιρο κριτή, ο οποίος στο κάτω-κάτω για εσένα βρίσκεται εκεί?Επειδή σε θεωρώ φίλο και σαφώς είμαστε 'συναθλητές' στην ίδια ομάδα, μόνο ένα μπορώ να σου πω.
Άστο, μην απαντάς γιατί το χειροτερεύεις... και δυστυχώς εκτίθεσαι και προσωπικά.Το θέμα δεν είμαι αν εκτίθεμαι ή όχι... όλα σχετικά είναι... Χέστηκα αν θα εκτεθώ στον APR, για παράδειγμα, δεν μου λέει τίποτα... Με νοιάζει μόνο να μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους που εκτιμώ, αν όχι λόγω προσωπικής επαφής, έστω από τα γραφόμενά τους... Δεν πιστεύω πάντως ότι είναι και τόσο παράλογα όλα αυτά που είπα, όπως δεν είναι και ατεκμηρίωτα... Τεσπα, ακρη δεν βγάζει κανείς μέσα σε αυτή τη ζούγκλα... Εδώ δέχονται να κάνουν αγώνα σε πίστα που το κερμπ από την αμμοπαγίδα έχει 20 πόντους υψομετρικής διαφοράς και μετά μιλάνε για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο πίσω από τα τσιμέντα...
Δεν περιγράφω άλλο...
-
Κώστα, αυτό που λες δεν είναι σωστό.
Το οτι πρέπει να κουβαλάς διάφορα για να πας στο Κ δεν δικαιολογεί την παρουσία κριτών οπουδήποτε μέσα στην πίστα. Την όποια πίστα.
-
Σχετικα ενδιαφερων ο αγωνας,ωραια η κοντρα στα ιστορικα και πιο συγκεκριμενα εκπληκτικος αυτος ο 'κυριουλης' που ειναι και Αγγλος αν δεν απατωμαι με τη δεξιοτιμονη λοτους.
Προσωπικα πιστευω οτι οι οδηγοι των ροχι παθανε πολιτισμικο σοκ με την 'καρτοπιστα' των Μεγαρων με το αμφιβολου ποιοτητας οδοστρωμα της γιαυτο ειχαμε και καποια παρατραγουδα.Σκεφτειτε απο το σπα που ειχαν τρεξει,μπηκαν μετα Μεγαρα!Ενδεικτικο της συγχισης ηταν οτι το Σαββατο στο δευτερα δοκιμαστικα τους που ηταν υπο βροχη ζητησαν να απομακρυνθουν ολοι απο τα πιτς μπροστα στην Κ9!Σχετικα ανεκτη η οργανωση με Σταθακοπουλο στο μικροφωνο,αισθητα καλυτερος απο πολλους εκφωνητες απο αλλες φορες,οθονες με αποτελεσματα στα πιτς μπροστα απο την Κ9 και τρια ασθενοφορα μεσα στην πιστα.
Αλλά να ρωτησω κατι???
Την Κυριακη εφτασα στις 12.40, εκεινη την ωρα ενα πυροσβεστικο οχημα ΕΦΕΥΓΕ, αυτο το οχημα γιατι δεν ξαναηρθε ποτε???
Υπηρχε αλλο μεσα στην πιστα???
Γιατι αν δεν υπηρχε, ειμαστε 'ατυχοι' που δε συνεβη τιποτε να γινουμε ρομπα και στους Ιταλους μπας και βαλουν καποιοι μυαλο. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Σχετικα ανεκτη η οργανωση με Σταθακοπουλο στο μικροφωνο,:ΑΛΛΑ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ , ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ 170+ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α6 , ΜΕ ΤΑ Ν2 ΤΩΝ 135 ΑΛΟΓΩΝ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ .
Η ΜΗΠΩΣ , Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ...ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ .....
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ..... ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ Ν2 ΚΑΙ ΤΑ Ν1 ? ΑΝ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .
Υ.Γ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , Ο ΧΟΧΟΛΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑ , ΠΑΡΟΤΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ **ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ **, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ... Η ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ...
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΙΦΙΝΚ , Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΑΘΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ .......ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΟΝΤΑΣ ?
ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .... ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ...ΝΤΡΟΠΗ .
-
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΗΣΕ ΠΟΤΕ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ PRIMERA ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΠΑΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΗΣΕ ΠΟΤΕ.ευχαριστω για την απαντηση.
Λογικο ειναι να φυγει αφου ενας πυροσβεστηρας χειρος σιγουρα μπορει να σβησει ενα φλεγομενο RX-8.
Μηπως να ζητουσαμε να γινει υποχρεωτικη η πυροσβεση και σε αγωνες πιστας? -
Πάντως στην F1 δεν έχω δει ποτέ να σβήνουν φλεγόμενα μοτέρ (κατά προτίμηση του Kimi, αν διαβάζει η Funis ) με κάτι άλλο εκτός από χειροκίνητο πυροσβεστήρα.
ΙΜΗΟ, με την προϋπόθεση πως υπάρχουν στα Κ πυροσβεστήρες σε καλή κατάσταση (βλ. τη φωτο στο άλλο θέμα ) και κριτές εκπαιδευμένοι στο χειρισμό τους, δε χρειάζεται πυροσβεστικό στην πίστα. Μέχρι να ξεκουνηθεί το πυροσβεστικό από εκεί που είναι και να φτάσει στην Κ7, θα έχει καεί 3 φορές το αυτοκίνητο (είχε συμβεί παλιότερα στην Τρίπολη στην Κ6).
-
o nass στο προηγουμενο του μνμ εχει δικιο..Με το μηδενικο παραβολο πολλα αυτοκινητα ερχονται χωρις την απαραιτητη προετοιμασι και ιδου οι τοσες εγκαταλειψεις.Δεν συνεβαινε αυτο παλιοτερα
Οσο για το αλλο ερωτημα δεν παω πρωτη φορα στα μεγαρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
. Μέχρι να ξεκουνηθεί το πυροσβεστικό από εκεί που είναι και να φτάσει στην Κ7, θα έχει καεί 3 φορές το αυτοκίνητο (είχε συμβεί παλιότερα στην Τρίπολη στην Κ6).ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΣΚΑΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ....ΣΕ ΠΟΣΑ **ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ** ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ?
ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΔΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΙΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΣΑΜΑΣΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΜΙΤΣΑΡΑΣ , ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ W.C ΚΑΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ , ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ , Ο ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΣ ...Ο ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ .... ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ....ΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ , Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ......ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ....ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΡΙΟ
ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ?
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ........................ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο κανονισμος ειναι σαφης.
Λεει οτι πρεπει εντος 30 δευτερολεπτων να φτασει στο σημειο πυροσβεστικο οχημα.
Κοινως για τα Μεγαρα θελουμε τουλαχιστον 4 πυροσβεστικα. -
Οπότε ?
-
ΠΠ Ταχύτητας 2006