-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Ρενο Thalia το λες σπανιο πουλι ?
Όχι. Design disaster.
Θα συμφωνήσω...
-
-
Χαζεύω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τα αυτοκίνητα που πουλάει η Karenta Αμφιθέας....ανάμεσά τους κι ένα Renault VelSatis!!!
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Χαζεύω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τα αυτοκίνητα που πουλάει η Karenta Αμφιθέας....ανάμεσά τους κι ένα Renault VelSatis!!!Το design
(θυμαμαι το ανοιγμα του πορτμπαγκαζ , το πρωτο που ειδε μ'αυτο το τροπο)Τελειωνουν τα χρονια του κι αυτουνου , ποτε ερχεται ο καινουριος εκπροσωπος ?
Ολο ξεχναω -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Χαζεύω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τα αυτοκίνητα που πουλάει η Karenta Αμφιθέας....ανάμεσά τους κι ένα Renault VelSatis!!!Το κύκνειο άσμα της ιστορικής matra!
Σούπερ-συλλεκτικό σε λίγα χρόνια... -
Σιγά η Γαλλία είναι γεμάτη Vel Satis. D-Jet μάλλον αναφέρεσαι στο Avantime. Απίστευτο αμάξι, και ευτυχώς για μένα κυκλοφορούν αρκετά στο Στρασβούργο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγά η Γαλλία είναι γεμάτη Vel Satis. D-Jet μάλλον αναφέρεσαι στο Avantime. Απίστευτο αμάξι, και ευτυχώς για μένα κυκλοφορούν αρκετά στο ΣτρασβούργοΝαι ναι... έχεις δίκιο...
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χαζεύω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τα αυτοκίνητα που πουλάει η Karenta Αμφιθέας....ανάμεσά τους κι ένα Renault VelSatis!!!
Το κύκνειο άσμα της ιστορικής matra!
Σούπερ-συλλεκτικό σε λίγα χρόνια...Πολύ ωραίο, μόλις το είδα ήθελα να το πάρω...
(το Avantime)http://thewallpapers.narod.ru/archive03 ... 24x768.jpg' target='_blank' target='_blank
-
-
-
Να μαντέψω πως και εσύ cmarin θα πήρες προειδοποίηση τώρα ε?
viewtopic.php?p=1233036#p1233036' target='_blank' target='_blank
Δεν νομίζεις πως πρέπει να σταματήσεις να πετάς συνέχεια ειρωνικά σχολιάκια? [mod mirage]
-
αυτομαστιγώθηκε δις και άλλαξε τη θέση ορισμένων πλήκτρων για να βασανίζεται σε κάθε ποστ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να μαντέψω πως και εσύ cmarin θα πήρες προειδοποίηση τώρα ε?viewtopic.php?p=1233036#p1233036' target='_blank' target='_blank
Γελάσαμε πάλι σήμερα
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να μαντέψω πως και εσύ cmarin θα πήρες προειδοποίηση τώρα ε?Ρε Γιάννη έλεος πια ρε συ, τόσο σημαντικό είναι πια;
-
Σημαντικό δεν είναι αυτό καθεαυτό. Με ενόχλησε η ειρωνεία και το δούλεμα, στο οποίο απλώς έπρεπε να αδιαφορήσω κάτι που κακώς δεν έκανα. Ζητώ συγγνώμη (και δεν το λέω ειρωνικά) από όσους ενόχλησα αλλά η συμπεριφορά αυτή με στεναχώρησε γιατί δεν την περίμενα από εδώ.
-
Εγώ πάντως βρήκα πολύ αστεία (δεν με πειράζει ποτέ η ειρωνία) τα περισσότερα από τα ποστ του ΙΚΕ , ακόμη και τα τελευταία (αν η περιπτερού έχει ωραία μπαλκόνια, ο rataplan κι εγώ περιμένουμε φωτό... ), οπότε δεν βρίσκω λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Ηρεμία ρε παιδιά! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάντως βρήκα πολύ αστεία (δεν με πειράζει ποτέ η ειρωνία) τα περισσότερα από τα ποστ του ΙΚΕΠαρομοίως. Και επειδή ο άνθρωπος έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι έχει χιούμορ, γι' αυτό μου φάνηκε παράξενο. Τέσπα, πάμ' παρακάτ'
-
Μια Εsprit που είδα σήμερα στη Λ. Ηρακλειου να τη γράψω εδώ ή στο carspotting?
Κρίμα που δεν πούλησε παραπάνω αυτό το αμάξι...
Σπάνια πουλιά!!!!!