-
-
HONDA S800
Σε cabrio
...αλλα και coupe
[/img]
-
0-60mph σε 6,4'
Τελικη ταχυτητα 160mph
Κατασκευαστηκαν 5,855 αντιτυπα μεταξυ 1983 και 1989
Ποιο ειναι????
.
.
.
.
.
.
.BMW M6 E24
-
Δεν ελγότανε Μ6 αλλα Μ635i !!!!!
-
μερικα σπανια πουλια απο την Ανατολη....
Τα τελευταια ΤΑΤRΑ Τ-700 (περιπου 90 κομματια κατασκευαστηκαν)Και για να καταλαβουμε σε ποια ταξη μεγεθους ανηκαν να και μια συγκριση με μια S-class της εποχης:
Εδω βλεπετε και τη κουπε-αγωνιστικη εκδοση του Τ700 την Τ700 Εcorra
-
Aναβιωση του Volga M21 με μηχανικα μερη BMW.
Υπαρχουν μονο 2 ειδικα κατασκευασμενα για τον Προεδρο Vladimir Putin.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Συνεργασια Citroen-Maseratti...CITROEN SM
Ενα τέτοιο παρκάρει συχνά στο Μικρολίμανο, στον ΠΟΙΑΘ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορεί να μου πει κανείς αν η Citroen GS station θεωρείται σπάνιο αυτοκίνητο;
Όχι μόνο τώρα που έχει παλιώσει,αλλά γενικά,αν πολυκυκλοφόρησε...Υπάρχει μία σχεδόν κάτω απ' το σπίτι μου...
Φυσικά και δεν ήταν. Ούτε η CX station ήταν. Αν μιλάμε δε για την Γαλλική αγορά...άστο καλύτερα αφού χρησιμοποιήθηκαν και ως ασθενοφόρο.
-
-
-
Το σχολιο μου για ορισμενα κλασσικα: Ειναι σπανια πουλια γιατι ειναι παλια, κ ορισμενα απο αυτα (300SL, 507) ηταν κ πανακριβα. Οποτε τα 8εωρω λιιιιιιγο Off-topic. Κ τα σημερινα supercars ειναι σπανια πουλια με την ιδια λογικη, δε συμφωνειτε?
ΥΓ: Εκπληκτικη η photo της 300SL!
-
Παλιό μεν, αλλά έτσι και αλλιώς σπάνιο... Σπύρο που θα βρούμε ένα τέτοιο?
Ααααααχ....
-
Lotus Omega:
και Cortina.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το σχολιο μου για ορισμενα κλασσικα: Ειναι σπανια πουλια γιατι ειναι παλια, κ ορισμενα απο αυτα (300SL, 507) ηταν κ πανακριβα. Οποτε τα 8εωρω λιιιιιιγο Off-topic. Κ τα σημερινα supercars ειναι σπανια πουλια με την ιδια λογικη, δε συμφωνειτε?Συμφωνώ!!!!!!! Ας επικεντρωθούμε σε σχετικά πρόσφατα (όλα τα αυτοκίνητα του 1920 είναι σπάνια πλέον) και όχι σε γνωστά supercars
-
η 635 στην απο πανω φωτο καθως και η Μ5 της ιδιας εποχης, ειναι κατα τη γνωμη μου οι πιο ωραιες bmw μεχρι σημερα.
απολυτα pimp-carsεπισης απιστευτο το volga του πουτιν!!!! απιστευτο!!!!
-
Αλλο ενα σπάνιο κομμάτι:
405 Τ16
Tετρακίνητο και turbo, βγήκε λίγο πριν το μοντέλο αντικατασταθεί, δεν έχω δεί ποτε κανένα στο δρόμο.
-
BMW 320is, 2000cc, 192 άλογα!!!! δε ξέρω καν αν είχε έρθει στην ελλάδα, δεν εξαγότανε σε όλες τις χώρες, νομίζω φτιάχτηκε κυρίως για την αγορά της ιταλίας.
-
πολύ ωραίο τόπικ!!!
αχχχ τι μου κάνατε!!
Πάντως για το safrane με το οποίο ξεκινήσαμε, η πιο 'σπάνια' έκδοση που είχα δει στην Γαλλία ήταν η:
Renault Safrane 3.0 V6 Biturbo Quadra Baccara!7 λέξεις κ αριθμοί για την πλήρη περιγραφή του μοντέλου!
Πάντως από τα σχετικά νεώτερα κ πιο αγαπημένα, σπάνια, ήταν κ η Lancia Thema 8.32 !!!
Αλήθεια έχει κανείς πρόχειρη καμιά φώτο της σε μπορντώ που ήταν τέλεια?κινητήρα ferrari
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Lotus Omega:
Πραγματικά απίστευτο αμάξι! Είχα δει ένα στην Καλλιθέα περίπου πριν ένα χρόνο. Κατασκευάστηκαν μόνο 1100 αμάξια. Πρόκειται για το πιο γρήγορο sedan αυτοκίνητο στις αρχές των 90's! Η τελική του ταχύτητα μπορούσε να συναγωνιστεί αυτές των απόλυτων supercars της εποχής. Μάλιστα σε εκπομπή του Tiff Needel ανέφερε όταν το δοκίμαζε ότι η Αγγλική αστυνομία έκανε παράπονα στην Vauxhall που κατασκεύασε ένα τόσο γρήγορo αυτοκίνητα,πολυ πιο γρήγορο από τα αυτοκίνητα που είχε τότε στην διάθεση της η Αγγλική Αστυνομία.
0-60 mph 4.9sec
Top Speed 175mph
1/4 mile 13.5sec
Power(DIN) 377/5200rpm
Torque lb-ft 419/4200rpm -
Mια και μιλάτε για Lancia, μην ξεχνάμε τον θρύλο της. Delta Integrale. Σπάνιο να το δεις πλέον στο δρόμο.
Σπάνια πουλιά!!!!!