-
Έλα τώρα GFON, μην παίζουμε δα τις κουμπάρες.
-
@ skye
Ωραίος! Μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν τα παίρνω με διάφορα καθημερινά ευτράπελα!
@ petros
Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς εν προκειμένω... (σοβαρά)!
-
Εχουμε υπάρξει και σε καταλήψεις στο πολυτεχνείο, αλλά και έχουμε συστηματικά παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα και απ έξω. Τα πρωινά στις συνελεύσεις ΠΟΤΕ δεν έγινε το παραμικρό. Όταν ξεκινούσαν τα επεισόδια, για έναν περίεργο ( ; ) λόγο (α) οι 'αναρχικοί' μαζεύονταν από τον ίδιο πάντα δρόμο (Στουρνάρη) και (β) οι ίδιοι 'αναρχικοί' βρίσκονται ΠΑΝΤΑ εγκλωβισμένοι μεταξύ ΕΜΠ και αστυνομίας. Με λίγα λόγια ΟΥΔΕΠΟΤΕ η αστυνομία έχει εμποδίσει τους ταραξίες από το να μπουν ανενόχλητοι μέσα στο πολυτεχνείο (όταν όμως πρόκειται για κανένα υπουργείο δείχνουν εξαιρετικό ζήλο στην 'θωράκισή' του). Το αντίθετο μάλιστα, καθώς φαίνεται να τους οδηγούν προς την πύλη, ή τέλος πάντων προς την Στουρνάρη σε κάθε περίπτωση.
Οι δε 'αναρχικοί' είναι μία χούφτα πολυσύνθετων φατριών (από αναρχικούς έως χουλιγκάνια της κακιάς ώρας) γνωστοί μεταξύ τους και όχι μόνο...Τους υπεύθυνους -εκτός των ίδιων των καταστροφέων- ας τους αναζητήσουμε στην αστυνομία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι (με προεξέχουσες τις νεολαίες και τις π@π@ριές που αναμασάνε για λαϊκή κατανάλωση) ο φοιτητικός κόσμος αλλά και οι καθηγητές δεν έχουν το δικό τους πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, όχι για την περιφρούρηση των σχολών (άλλη μία 'βαθυστόχαστη' μπαλάφρα που ακούμε κατά καιρούς), αλλά γιατί ξεφτίλισαν το άσυλο μετατρέποντάς το σε σωβρακολάστιχο - που το τραβάν κατά όπου τους βολεύει.
-
η αστυνομια δεν εκανε κατι να μην μπουν οι αλητες στο πολυτεχνειο...
οι υπολοιποι, εκαναν μηπως κατι??
-
Δεν κατάλαβες...
Η αστυνομία έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να μπουν στο πολυτεχνείο. -
Μήπως μπήκε η αστυνομία στο πολυτεχνίο μέσα και έκανε τις όποιες κατασροφές?
-
ωραια, και εγω ρωταω ποιος εκανε κατι για να μην συμβει αυτο?
-
Μια ερώτηση:
αν ένας αστυνομικός περνάει έξω από το Πολυτεχνείο και δει από ένα παράθυρο 5 καθηγητές να βιάζουν μια φοιτήτρια ( ) θα μπουκάρει μέσα να διακόψει το αυτόφωρο κακούργημα ή θα περιμένει τον αστυνόμο να ρωτήσει τον αττικάρχη να ρωτήσει τον Υπουργό να ρωτήσει την Πρυτανεία αν μπορεί να επέμβει; Δεν θέλω απάντηση περί των τυπικών προϋποθέσεων, αυτές τις γνωρίζουν όλοι. Θέλω απάντηση επί της ουσίας.Ρε που έχεις καταντήσει Ελλαδίτσα...
-
Ωραίος γρίφος.
Η απάντηση είναι: Εξαρτάται από το IQ του αστυνομικού.Έχω έναν άλλο.
Σε ένα νησί βρίσκονται δύο ιθαγενείς, τρεις παπάδες, τέσσερις καντηλανάφτες και μία 40χρονη παρθένα. Ποιος θα βιάσει την παρθένα; -
Ο χαζός αστυνομικός-ιθαγενής που πείστηκε ότι ήταν παρθένα φυσικά.
Ο ίδιος δηλαδή που ήταν τόσο χαζός ώστε να μπουκάρει ένστολος μέσα στο Πολυτεχνείο για να διακόψει την τέλεση του ειδεχθούς κακουργήματος χωρίς να ρωτήσει τον αστυνόμο, που θα ρωτούσε τον αττικάρχη που θα ρωτούσε τον υπουργό που θα ρωτούσε την πρυτανεία και κατέληξε με μετάθεση στο ξερονήσι. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δεν κατάλαβες...
Η αστυνομία έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να μπουν στο πολυτεχνείο.Μάλλον το αντίθετο γίνεται: ξεκινάνε τα επισόδεια κοντά στο Πολυτεχνείο ωστε όταν έρθει η αστυνομία να μπούν μέσα.
-
Έχεις βρεθεί εκεί; Εγώ ναι...
Άστο, το παραμύθι παίζεται ολόιδιο κάθε χρόνο -
+100000000
Αλλά, όπως λέει και γνωστός μου που είναι κομματόσκυλο της ΔΑΠ (για το ερώτημά σου 'γιατί πρέπει να υπάρχει δαπ πασπ πκσ κλπ'):
Από κάπου πρέπει ν'αρχίσουν και οι πολιτικές σταδιοδρομίες!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως μπήκε η αστυνομία στο πολυτεχνίο μέσα και έκανε τις όποιες κατασροφές? -
επειδη αυτη τη στιγμη εχω πολλα νευρα μετα απο μια κουβεντα, νομιζω πως ειτε θα γραψω τα πραγματα οπως πρεπει ή θα φανω τελειως υπερβολικος.
στα παπαρια μου. εγω θα τα πω. δεν παει σε κανεναν προσωπικα, αλλα στη γενικοτερη κατασταση που με εχει πραγματικα αηδιασει.ΩΣ ΠΟΤΕ ρε γιδια θα δηλητηριαζετε τη δημοσια παιδεια;
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ να υπαρχουν κομματικες νεολαιες στα πανεπιστημια; αυτη ειναι η ιδεολογια σας; και των μεν και των δε;
αυτη ειναι η αριστερα σας, αυτος ειναι ο καπιταλισμος σας ρε καρναβαλια;
μπαινετε απο μικροι μαλακες στην ιδεολογια.. στην ιδεολογια -οι μισοι του σπαω γιατι αντιδρω στο γαμημενο συστημα (ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ) και το παιζω φιλοσοφος και επαναστα και ζητημα αν ξερω τι στον πεοντα λεει η ιδεολογια μου και για τι σκατα αγωνιζομαι τελοσπαντων και οι αλλοι μισοι στο 'επιβιωνει και εξουσιαζει ο ισχυρος' το δικαιο του ισχυρου καπιταλισμος και σια - φυσικα μονο οταν μας συμφερει, γιατι αν εξουσιαζει ο αλλος ειναι μαλακας, κομμουνιστης, δολοφονος κλπ κλπ
ποια ιδεολογια;
ιδεολογοι του κωλου.
οι μισοι αντιδραση, για ποσο; μεχρι να πατε στο αφεντικο σας και να σκεφτεστε οτι πρεπει να πληρωσετε νοικια κλπ και μακαρι να σας πληρωνει καθε 1 κ 15 και οχι του αγιου ανημερα.. και οι αλλοι επαναστατες τσαμπα μαγκες με το χρημα του μπαμπα.. αφου ρε μαλακες το μαθαμε πλεον το παραμυθακι σας.
ρε μαλακες απασφαλισμενοι ηλιθιοι και αθλιοι λιμοκοντοροι.
σας εχω σιχαθει ολους. ποτε θα παψετε να ειστε ο καρκινος της παιδειας στην ελλαδα; και ολα αυτα γιατι, για να αποδειχτει οτι τελικα η δημοσια παιδεια ειναι μια πατατα;
δεν ειναι ρε μαλακες, η κοινωνια που σεβεται τον εαυτο της εχει υπηρεσιες κοινωνικη προνοια και δημοσια δωρεαν παιδεια. οχι ομως το μπουρδελο που οι ιδιοι διατηρειτε. δε θα πεισετε με τις μαλακιες σας οτι το αλλο ακρο ειναι το καλυτερο γιατι δεν ειναι. ο καθε τρομπας βαζει ταμπελα μια ιδεολογια και φυσικα το συμφερον και κολλαει εκει..
αυτα ειναι τριτοκοσμικα ολα.
εκλογες σε πανεπιστημια ναι. τα κωλο-κομματικα που κολλανε;
δωστε μου ενα, ενα μονο λογο, ενα μονο επιχειρημα ΓΙΑΤΙ πρεπει να υπαρχει δαπ πασπ πκσ σκπ κσαλδκξσ πρωτοβουλια γενοβα πρωτοβουλια ανω τριπολιτσας και της θειας μου της χορευτριας.
ο καθε ταλαιπωρος αγεωμετρητος και κοντοφθαλμος βλακας γραφεται για να κανει γνωριμιες, να ψηφισει γνωστους, γκομενες, παρτακια και τσαμπα εισοδος στο μπαλουξ κ εκδρομουλες..
που τα ακουσατε αυτα ρε;
αυτη τη δημοσια παιδεια θελετε; μλκ μια ζωη αξιοι της δημοσιας παιδειας μας θα ειμαστε.
δεν κραζω γιατι ειμαι ριγμενος. δεν ειμαι θυμωμενος επειδη υπαρχει ηλιθιος κοσμος, ειμαι θυμωμενος επειδη αυτος ο ηλιθιος κοσμος παιζει τοσο σημαντικο ρολο και στη δικια μου ζωη.
καντε ενα καλο ρε παλικαρια, οσοι δηλαδη δεν το κανετε επειδη παιρνετε σημειωσεις και κονεδες κλπ.
τωρα που ειναι χειμωνας ρε μαλακες παντε στη βορεια αφρικη με τα αποδημητικα πτηνα. και ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ περα.
βεβαια παιζει μετα να μας βομβαρδισουν οι αραβες στο ονομα της ευφυιας ξερω'γω που τους φορτωσαμε με τετοια σκατα και αποσκατα..
σκατα, ροχαλες, εμετος, χλεπες και διαρροια στη μουρη σας.και φυσικα τηλε-δικαστηρια και e-δικαστηρια πλεον..
ειναι η πορεια σταθερη στο πουθενα που λεγε κ ο χοντρος..
edit: ευχαριστω για το χρονο σας, να'στε ολοι καλα με υγεια κ χαρα
RESPECT...
-
-
Η αστυνομία τηρεί παθητική στάση (σε εκνευριστικό βαθμό πολλές φορές) διότι δεν υπάρχει **ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ **να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.Αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον.Εάν υπήρχε σαφής γραμμή άνωθεν,να μη γίνουν επεισόδια και να συλληφθεί όποιος προκαλεί το παραμικρό,νομίζετε ότι θα δυσκολεύονταν να μαζέψουν 20 τσογλαναραίους;Αυτό που δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι αυτό το μαμημένο **ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ;;;;;**Ποιος οφελείται;Και με τι τρόπο καταφέρνει και πείθει και τους υπόλοιπους να μην αναλάβουν δράση;Αυτό,μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;Και μη μου πείτε για πολιτικά κόστη,διότι είναι η μοναδική περίπτωση που όποιος δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία θα τον μνημονεύουν μέχρι 5ης γενεάς στην Ελλάδα...
-
Αντιθέτως, θα τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό μέχρι 5ης γενεάς. Είχα γράψει σε άλλο νήμα ότι το μεγαλύτερο κακό που έκανε η δικτατορία στην Ελλάδα ήταν ότι επέτρεψε στην αριστερά να κυριαρχήσει ως ιδεολογία, και η περίπτωση του ασύλου είναι κλασσικό παράδειγμα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούν τα πανεπιστήμια να παράγουν επιστημονικό έργο και όποιος τολμήσει να ζητήσει να γίνει κάτι επιτέλους για να αλλάξει αυτή η στρεβλή κατάσταση βαφτίζεται αμέσως φασίστας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μήπως μπήκε η αστυνομία στο πολυτεχνίο μέσα και έκανε τις όποιες κατασροφές?
-
Mα δεν φταίει η αριστερά γι' αυτό που αναφέρεις αλλά οι αυτοαποκαλλούμενοι αριστεριστές με υποβόσκουσες φασίζουσες ιδεολογίες.
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!