-
Απίστευτη γκάφα αλλά μπράβο τους που ζήτησαν συγγνώμη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το μετέδωσαν πρώτοι πάντως .Κι αυτός ο ευλογημένος τι μένει ζωντανός; Για να εκθέτει ένα έγκυρο κανάλι με άριστη ομάδα δημοσιογράφων;Kαλό...
Τι να πω εχουν ξεφτυλιστη τελειως...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απίστευτη γκάφα αλλά μπράβο τους που ζήτησαν συγγνώμη.Μπραβο για το αυτονοητο
Δλδ θα μπορουσαν να υποστηριζουν το 'αποκλειστικο';;;;;
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μπραβο για το αυτονοητο
Όχι βέβαια. Θα μπορούσαν να περάσουν στο ντούκου την γκάφα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπραβο για το αυτονοητο
Όχι βέβαια. Θα μπορούσαν να περάσουν στο ντούκου την γκάφα..
Όχι, δεν θα μπορούσαν, δεν γίνεται.-
Απαράδεκτοι και ποσώς θα μ'ενδιέφερε η συγνώμη τους αν ήμουν μέλος της οικογένειας. Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι?
Ότι με αυτήν την γκάφα αποδεικνύεται πως κάθε μέρα μας σερβίρουν μη-διασταυρωμένες ειδήσεις, από μη-έγκυρες πηγές
-
Κι εγώ τόση ώρα άκουγα και λυπόμουν για τον άνθρωπο !!!
Την έκλεισα και δεν άκουσα τη συγνώμη ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το μετέδωσαν πρώτοι πάντως .Κι αυτός ο ευλογημένος τι μένει ζωντανός; Για να εκθέτει ένα έγκυρο κανάλι με άριστη ομάδα δημοσιογράφων;Που έχει ως διαμάντι της τον πρετεντέρη...
-
Κάτι δεν πάει καλά πάντως. Στη Ναυτεμπορική προ 20λέπτου το διάβασα και εγώ ενώ τώρα δεν αναφέρει τίποτα (το βγάλανε).
(black humor mode on)
Καλά, για τον Αλεξανδράκη λέμε ή τον Highlandraki (από τον Highlander...)???
(black humor mode off) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απίστευτη γκάφα του Mega!Βγήκαν και είπαν στις ειδήσεις ότι ο ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης πέθανε, του έκαναν και αφιέρωμα κλπ κλπ... πριν λίγο ζήτησαν συγνώμη, καθότι ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει πεθάνει! Βρίσκεται βεβαίως σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι... τι να πεις.
Και ο ΑΝΤ1 το μετεδωσε και μετα το πηρε πισω .
-
Το σταρ πάντως συνεχίζει...
Λες;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το σταρ πάντως συνεχίζει...Λες;
Έφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Αλεξανδράκης
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λες;
Έφυγε όντως. R.I.P.
Το μεσημέρι πάντως, δεν είχε πεθάνει ακόμα ο άνθρωπος
-
αισχος για τα ζωα τους διευθυντες που αντι να το διασταυρωσουν,το δωσαν ετσι στον αερα!
κριμα για εναν μεγαλο ηθοποιο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λες;
Έφυγε όντως. R.I.P.
Το μεσημέρι πάντως, δεν είχε πεθάνει ακόμα ο άνθρωπος
Μπας και τον πέθαναν όντως για να μην εκτίθεται το κανάλι;
Ήμαρτον πια, να είμαστε οι πρώτοι που θα το μεταδώσουμε, το είπαμε πριν γίνει οι ξεφτιλισμένοι!!!
Και μετά λέμε κοράκια τους νεκροθάφτες!!!
Τουλάχιστον ας ηρεμήσει εκεί που πήγε τώρα ο μακαρίτης...
-
Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλος, χθες στα αθλητικα στον Αλφα εδειξε δυο στουκες απο αγωνες. Το πρωτο ηταν σε πιστα κατω απο ισχυρη βροχοπτωση, δεν θυμαμαι τοποθεσια. Το δευτερο ηταν κ καλα απο καποιο ασφαλτινο ραλλυ στην Αυστραλια μονο που το συγκεκριμενο βιντεακι το εχω στον υπολογιστη μου απο το 2002 κ πρεπει να ειναι ακομα πιο παλιο! Προκειται για ενα μπλε Renault 5 που φερνει αρκετες τουμπες. Δυστυχως δεν μπορω να το κανω upload αυτη τη στιγμη. Εννοειται οτι δεν υπηρχε η σημειωση 'πλανα αρχειου', μας το σερβιραν για φρεσκο οι καραγκιοζηδες! Αισχος! Ηθελα να τους παρω να τους κραξω αλλα δεν ημουν 100% σιγουρος εκεινη τη στιγμη οτι ηταν ακριβως το ιδιο. Σημερα το ξαναειδα κ το επιβεβαιωσα!
-
Χθες ειχαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ των γονιων του Ρωσου δολοφονου.....
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλος, χθες στα αθλητικα στον Αλφα εδειξε δυο στουκες απο αγωνες. Το πρωτο ηταν σε πιστα κατω απο ισχυρη βροχοπτωση, δεν θυμαμαι τοποθεσια. Το δευτερο ηταν κ καλα απο καποιο ασφαλτινο ραλλυ στην Αυστραλια μονο που το συγκεκριμενο βιντεακι το εχω στον υπολογιστη μου απο το 2002 κ πρεπει να ειναι ακομα πιο παλιο! Προκειται για ενα μπλε Renault 5 που φερνει αρκετες τουμπες. Δυστυχως δεν μπορω να το κανω upload αυτη τη στιγμη. Εννοειται οτι δεν υπηρχε η σημειωση 'πλανα αρχειου', μας το σερβιραν για φρεσκο οι καραγκιοζηδες! Αισχος! Ηθελα να τους παρω να τους κραξω αλλα δεν ημουν 100% σιγουρος εκεινη τη στιγμη οτι ηταν ακριβως το ιδιο. Σημερα το ξαναειδα κ το επιβεβαιωσα!γράφτηκε στους ελλ.αγώνες
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 184#487184 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
γράφτηκε στους ελλ.αγώνες
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 184#487184Χαιρομαι που το παρατηρησαν κ αλλοι. Πιο σωστα κιολας απο εμενα που εκανα το metro, renault
-
καλα δεν εχουμε ιδεα.
ακουστε εδω παραπληροφορηση
ενας γνωστος μου μενει τσεχια,εκει λοιπον εφυγε ενα τραμ απο τις ραγες και σκοτωθηκε ενας ανθρωπος.ερχεται μετα απο 2 μηνες(απο το συμβαν) ελλαδα και βλεπει στις ειδησεις(αντ1 νομιζω) να λεει οτι εφυγε ενα τραμ απο τις ραγες και λοιπα.
φυσικα φανταστηκε οτι εφυγε και 2ο τραμ,ελα ομως που οταν πηγε τσεχια παλι του ειπαν οχι ρε δεν εφυγε δευτερο,ενα ειχε φυγει πριν 2 μηνες.δηλαδη ειχαν κανει το ρεπορταζ και το εδειξαν μετα απο 2 μηνες οταν δεν ειχαν τι να παιξουν.
και μετα σου λεει η δημοσιογραφια ειναι λειτουργημα........... αη χαη
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.Σε αυτό διαφωνώ. Εμμένω στην διαφωνία μου, παρόλο που διάβασα την απάντησή σου (4η σελίδα).
Εν συγκρίσει δε με τα ιδιωτικά, είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!Η ιδιωτικη τηλεοραση αντικατοπτριζει την συγχρονη Ελλαδα (τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος που ειναι πελατες των 090 και προφανως σε αυτους απευθυνεται αφου αυτοι την ταιζουν)
Αυτό είναι πολύ παραπλανητικό και ουσιαστικά δίνει άφεση αμαρτιών σε όλα τα αίσχη και στον κατά συρροή ψυχικό βιασμό της ελληνικής κοινωνίας...
Τι θα πει αυτό δηλαδή;
Την σύγχρονη Ελλάδα αυτά τα κανάλια την διαμορφώσανε. Αυτά διαμορφώσανε τα ήθη και τον σημερινό τρόπο σκέψης του σημερινού νεοέλληνα.
Η τηλεόραση δεν ακολουθεί τις κοινωνικές τάσεις! Τις δημιουργεί! Γι' αυτό εξάλλου την αποκαλούμε και 4η εξουσία... Γι' αυτό, όσοι θέλουν να αποκτήσουν λαϊκά ερίσματα, καταφεύγουν στην τηλεόραση (κυρίως σε αυτήν).
Η τηλεόραση είναι πανίσχυρη. Για τον λόγο αυτόν πρέπει να υπόκειται σε αδυσώπητη λογοκρισία και αυστηρότατο έλεγχο, κατά τα πρότυπα της ευνομούμενης πολιτείας μας και του συντάγματός της. Γιατί, ως γνωστόν, η πολιτεία μας είναι ευνομούμενη, αλλά η εφαρμογή των νόμων της χωλαίνει...
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών