-
Και το Q5 7αρι θα εχει,υπενθυμιζω 211 ιπποι και 350 NM ροπης.
-
160 ίπποι = 118 KW
170 ίπποι ~ 126 KW και πάμε στην κατηγορία 125-150 KW.Φορολογικοί οι λόγοι άρα. Τώρα τι θα βγάζει πραγματικά είναι άλλο θέμα.
-
για να μην πω οτι μπορει η πραγματικη ισχυ να ειναι 180
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το γκολφ είναι το μοναδικό μικρομεσαίο που ο χαρακτηρισμός 'μία από τα ίδια' για την σχεδίαση του δεν είναι αρνητικός. Αφού πουλάει σαν τρελό με αυτή την εμφάνιση γιατί να το αλλάξουν; Ηλίθιοι είναι να χάσουν την δεδομένη πελατεία τους και τα τεράστια κέρδη από το πλέον καλοπουλημένο μικρομεσαίο στην Ευρώπη;
Αν κάποιος θέλει κάτι άλλο -διαφορετικό σχεδιαστικά- τα 'κεφάλια' του μάρκετινγκ θα τον πιάσουν αλλού...είτε στο πιο σπορ σιρόκο είτε στο πιο ευρύχωρο πλας είτε στην τελική σε κάποιο άλλο μικρομεσαίο μοντέλο του group vag.
Σε αυτά οι γερμανοί κάνουν σεμινάρια στους υπολοίπους -πλην ίσως της τογιότα.
Μπορεί να σιχαίνομαι τα vw αλλά η αλήθεια να λέγεται...Το golf 6 θα έχει ανάλογες πωλήσεις με το 5 μην πω καλύτερες.(Στο θέμα του μοτέρ όμως έπεσα μέσα...το 140 tsi καταργείται και αντικαθίσταται με το 122 ενώ το μοτέρ του gt χάνει 10 άλογα. Φυσικά η επίσημη αιτιολογία θα είναι οι ρύποι και η οικονομία καυσίμου. Αυτό ίσως αληθεύει ίσως όχι... εγώ που είμαι κακοπροαίρετος θεωρώ ότι έχει να κάνει και με την αξιοπιστία. )
τι αξιοπιστια αφου το ιδιο μοτερ ειναι??????????
το μοτερ των 140 και των 170 ηταν και ειναι το ιδιο με τα 160....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
(Στο θέμα του μοτέρ όμως έπεσα μέσα...το 140 tsi καταργείται και αντικαθίσταται με το 122 ενώ το μοτέρ του gt χάνει 10 άλογα. Φυσικά η επίσημη αιτιολογία θα είναι οι ρύποι και η οικονομία καυσίμου. Αυτό ίσως αληθεύει ίσως όχι... εγώ που είμαι κακοπροαίρετος θεωρώ ότι έχει να κάνει και με την αξιοπιστία. )
Mάλλον εξακολουθείς να είσαι ακόμα κακοπροαίρετος, 3+ χρόνια μετά...
Δεν καταργείται κανένα μοτέρ.
Οι εκδόσεις ιπποδύναμης αλλάζουν και OXI η τεχνολογία του κινητήρα, κίνηση-ψωμοτύρι για VW-AUDI.
Άλλωστε έχει την ίδια ροπή. -
Μήπως όμως είνια πιεσμένο το μοτέρ? Ας περιμένουμε καμια 30αριά χρόνια να δούμε τι προβλήματα θα βγάλει
-
Μετά τα 30 δλδ θα θεωρείται ασφαλής αγορά?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
(Στο θέμα του μοτέρ όμως έπεσα μέσα...το 140 tsi καταργείται και αντικαθίσταται με το 122 ενώ το μοτέρ του gt χάνει 10 άλογα. Φυσικά η επίσημη αιτιολογία θα είναι οι ρύποι και η οικονομία καυσίμου. Αυτό ίσως αληθεύει ίσως όχι... εγώ που είμαι κακοπροαίρετος θεωρώ ότι έχει να κάνει και με την αξιοπιστία. )
Mάλλον εξακολουθείς να είσαι ακόμα κακοπροαίρετος, 3+ χρόνια μετά...
Δεν καταργείται κανένα μοτέρ.
Οι εκδόσεις ιπποδύναμης αλλάζουν και OXI η τεχνολογία του κινητήρα, κίνηση-ψωμοτύρι για VW-AUDI.
Άλλωστε έχει την ίδια ροπή.μου αρεσει που λεει ο spyros.s 'Στο θέμα του μοτέρ όμως έπεσα μέσα'...
εν στω μεταξυ, ο 160αρης θα ειναι πιθανοτατα τουλαχιστον 170
για την αξιοπιστια του τα εχουμε πει τοσες φορες που θα γινουμε γραφικοι στο τελος. Παντως, εγω ξερω οτι πχ περυσι στη Θεσ/νικη εγιναν περισσοτερες αλλαγες μοτερ σε Ιαπωνικο hatch (με παρομοια νουμερα πωλησεων με το golf), απο οτι εγιναν σε ολη Ελλαδα και αφορουσαν tsi.
μεχρι σημερα εχουν πουληθει 18.000 tsi πιεσμενα, και δε λενε να σπασουν τα γ@μημενα...
νομιζω οτι οντως χρειαζονται αλλα 15 χρονια τελικα για να δουμε αν ειναι αξιοπιστα.
-
Αν απαντήσω στο ίδιο πνεύμα θα σας δώσω την χαρά του να επαναλάβετε παλιές κακές συνήθειες. Φυσικά δεν θα το κάνω γιατί θα γίνω off topic
Εγώ έγραψα την γνώμη μου συνολικά για το μοντέλο (καλή κριτική που φυσικά την προσπεράσατε) και εστίασα στις ενστάσεις που έχω για το μοτέρ και την αξιοπιστία του(σημείο που σημειώσατε για να κάνετε παιχνίδι).
Δεν καταργώ ή ισοπεδώνω την τεχνολογία που περιέχει, ούτε αμφισβητώ τα επιτεύγματα του. Απλά, επειδή ανήκω στην κατηγορία εκείνων που αλλάζουν αυτοκίνητο κάθε 7-10 χρόνια είμαι επιφυλακτικός σε κάτι που δεν ξέρω. Ίσως στην επόμενη αγορά να έχω αλλάξει γνώμη και να είμαι και εγώ ιδιοκτήτης γκολφ. -
μα ρε συ, για την αξιοπιστια ΔΕΝ εχεις να πεις κατι, απλα εκφραζεις προσωπικες επιφυλαξεις τη στιγμη που υπαρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που τις καταρριπτουν.
-
Συνονόματε δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παραπονεθεί στο myphone.gr και στα φόρουμ κατόχων. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι συγκριτικά τα παράπονα είναι λίγα, πολύ λιγότερα απ' όσα φοβόμασταν. Δεν ξέρεις μπορεί στο 6 να είναι ακόμα λιγότερα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ρε συ, για την αξιοπιστια ΔΕΝ εχεις να πεις κατι, απλα εκφραζεις προσωπικες επιφυλαξεις τη στιγμη που υπαρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που τις καταρριπτουν.μπορεί σε λίγα χρόνια να είναι στον Ευαγγελάτο.
Τα TSI που κλάψανε.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μα ρε συ, για την αξιοπιστια ΔΕΝ εχεις να πεις κατι, απλα εκφραζεις προσωπικες επιφυλαξεις τη στιγμη που υπαρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που τις καταρριπτουν.
μπορεί σε λίγα χρόνια να είναι στον Ευαγγελάτο.
Τα TSI που κλάψανε....επισης μπορει και στους mythbusters
-
ή μπορεί σε αυτές τις ταινίες 9/11 κοροιδέψανε τον κόσμο ...
-
Eιμαι κατοχος VW golf και προκειται να παραμεινω (μαλλον το 6 στους 122 σκεφτομαι....και αν εχβ καποια στοιχεια επιπλεον ισως για το 160)οποτε δεν νομιζω να μπορει κανεις να με κατηγορησει για κακεντρεχεια σχετικα με την αξιοπιστια. Προσωπικα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για την αγιοπιστια των tsi (μιλαω παντα για τον 140 κ 170.....και ισως για τον 160 μια και προκειται για τον ιδιο κινητηρα). Και το λεω αυτο οχι επειδη γνωριζω καποια συγκεκριμενη στατιστικη (που θα την εχουν τα ιδια τα συνεργεια και ποτε δεν θα μας τη δωσουν) αλλα επειδη περαν του αριθμου των προβληματων υπαρχει και κατι ακομα που μετραει: η σοβαροτητα του προβληματος.
Οταν λοιπον ικανος αριθμος (οχι ενα και δυο , ουτε ομως και 10000000) tsi εχει οντως αρκετες αναφορες με 'safe mode' κ.λ.π αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα λογω του οτι επηρρεαζει και το σκελος της οδικης ασφαλειας περαν αυτου της αμιγους αξιοπιστιας. Ειναι ενα προβλημα εις διπλουν. Δεν λεω οτι δεν ειναι αξιοπιστοι οι κινητηρες (εξαλλου οπως πολυ σωστα ειπωθηκε θα το δουμε αυτο σε βαθος χρονου και αφου συλλεξουμε περισσοτερες πληροφοριες) αλλα μερικα χρονια μετα απο το λανσαρισμα τους ειμαι ακομα αρκετα επιφυλακτικος. Το γεγονος οτι αναλογα προβληματα δεν εχουν παρατηρηθει με τα 122 ειναι ενα επιβαρυντικο στοιχειο για τους αλλους δυο.
-
φιλε μου ακριβως αυτο το πραγμα με 'εσπρωξε' στην αγορα του 122, ενω ημουν σχεδον ετοιμος να παραγγειλω το 140.
Το συγκεκριμενο θεμα με το safe mode να μπαινει απροειδοποιητα εν μεσω πχ μιας προσπερασης , ειναι επιεικως απαραδεκτο.
Οπως ειπες , επισημες στατιστικες δεν εχουμε στα χερια μας , αλλα προσωπικα μου αρκει που γνωριζω ατομα που τους εχει συμβει, ας ελπισουμε να μην πασχει ο νεος 160 απο αυτο το παρα πολυ σοβαρο προβλημα.
Παντως ο 122 δεν εχει παρουσιασει κατι παρομοιο -
...H αλλιως Α3 cabrio...
http://www.germancarblog.com/ -
3 θέματα για το Golf VI;
-
Παιδιά το 'safe mode' κυρίως πρόωρο κόφτη δεν σημαίνει;
Το έπαθε πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μου στο ibiza του καθώς βάζαμε κοντρα!
Αν δεν κάνω λαθος ανάβει το λαμπάκι του abs και σβήνει κινητήρας... η μήπως κάνω λάθος και έκανε βλακία ο φίλος μου;; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3 θέματα για το Golf VI;2 είναι...
VW Golf VΙ