-
'What is the point of having a glitzy unveiling under the lights of Paris when the model has already hit the streets?'...
http://www.worldcarfans.com/9080908.002 ... -unveiling' target='_blank
-
Ο χρήστης Patentas έγραψε:
'Λίγες' φωτογραφίες... http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=1492Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή θα γίνει πρεμιέρα για τους δημοσιογράφους των μοντέλων την VW και μεταξύ αυτών θα υπάρχουν 100 Golf VI...!
Μπορείτε να το διαβάσετε απο το post που έγραψα την Πεμπτη...
Βασικά αυτό που πιστεύω είναι ότι για να μεταφερθούνε 200 αυτοκίνητα μέχρι τον εκθεσιακό χώρο χρειάζεται κάποιος χρόνος, στον οποίο χρόνο βρέθηκε ένα παιδί που έβγαλε φωτογραφίες και τις 'ανέβασε' στο GolfMK6 forum... -
200 eee... πόσα θα τρακάρουν και θέλουν 200?
-
Ξαναρίξτε μια ματια στο link που δίνω πιο πάνω, γιατι έχει κι άλλα στο τέλος...
-
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... nt-block=0
-
Τελικά το Golf VI μου αρέσει πολύ μπροστά Πίσω πάσχουν τα φώτα του και είναι πιο βαρετό από το τωρινό. Το εσωτερικό φαίνεται πολύ ωραίο πάλι. Γενικώς I approve τελικά, είναι μέσα στην (οκ κάπως βαρετή αλλά σταθερά καλή) γνώριμη πορεία των Golf
-
Παιδιά, καινούργιο άρθρο με 6 σελίδες και λέει πολλα... http://www.worldcarfans.com/9080908.005 ... 6-in-depth
Προσωπικά πάντως λατρεύω κυριολεκτικά τα 'φουσκωμένα' φτερά! -
αν είναι σε φυσιολογική τιμή ... θα πουλήσει τρελά !!!
έπιασε στον ύπνο τους ανταγωνιστές του, χωρίς εκ βάθρων αλλαγές ....
-
Στην Αγγλία το 160 ίππων TSI με το 7άρι DSG θα πωλείται λίγο πιο φτηνά από το 207 GT σύμφωνα με το CAR που παρέθεσε ο ΙΚΕ.
Δηλαδή εδώ μπορούμε να το περιμένουμε κοντά στα 20Κ με αυτή τη διαμόρφωση. Όχι και άσχημα!
Μάλιστα λέγεται ότι θα είναι και αρκετά πιο οικονομικό σε κατανάλωση (λόγω κιβωτίου κυρίως). Για να δούμε! -
παράπάνω θα κάνει. τα κιβώτια αυτά τα χρεωνει και 2000κ
-
Όχι τίποτα ιδιαίτερο λοιπόν όσον αφορά την εξέλιξη του μοντέλου...
Απλά, κάτι ελαφρώς καλύτερο...
Ας δούμε τι θα συνοδεύσει το μενού από πλευράς κινητήρων σε 2-3 χρόνια από την ημέρα παρουσίασης...(εγώ πάντως θα περιμένω)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ας δούμε τι θα συνοδεύσει το μενού από πλευράς κινητήρων σε 2-3 χρόνια από την ημέρα παρουσίασης...(εγώ πάντως θα περιμένω)...
_
Εγω θα περιμένω το GTI
-
Ο χρήστης Patentas έγραψε:
_
Εγω θα περιμένω το GTI
κι εγω περιμένω τη γυναίκα μου (και έχω βρει ένα free wifi!!!!!)
-
http://www.worldcarfans.com/9080908.016 ... t-revealed
Καταφθάνει λοιπόν ο 1.6 TDI.
-
Το καλύτερο αντίδοτο για την αυπνία! Απίστευτα βαρετό!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κι εγω περιμένω τη γυναίκα μου (και έχω βρει ένα free wifi!!!!!)εξυπνάκια...
_
-
υπαρχουν πληροφοριες για το τι κινητηρες πιθανως να δουμε μετα απο 1-2 χρονια απο την παρουσιαση του????Kαποια βελτιωμενη εκδοση των υπαρχοντων tsi?????
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
υπαρχουν πληροφοριες για το τι κινητηρες πιθανως να δουμε μετα απο 1-2 χρονια απο την παρουσιαση του????Kαποια βελτιωμενη εκδοση των υπαρχοντων tsi?????Αυτό που ρωτάς έχει ενδιαφέρον γιατί το γκρούπ μας έχει μπερδέψει λίγο σχετικά με τους κινητήρες.
Φαίνεται πάντως να κρατάει τους tsi σε λίγο χαμηλότερη απόδοση και καλύτερη κατανάλωση όταν τοποθετούνται σε vw και audi και όπως εξάλλου ανακοίνωσαν σιρόκο και γκολφ θα βγουν με απόδοση 120 και 160 αλόγων .Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν άλλες καλύτερες , δυνατότερες και γρηγοροτερες εκδόσεις μεγαλύτερου κυβισμού να παίξουν το ρόλο της τοπ έκδοσης
Αντίθετα όπως φάνηκε πρόσφατα η σεατ πήρε μια πιο ισχυρή έκδοση του tsi στα 180 άλογα ,ενώ υπάρχουν φήμες και για παραπάνω (θεωρητικά μπορεί ένας τέτοιος κινητήρας να τα βγάλει)
Αν λοιπόν είναι να περιμένει κανείς αναβαθμισμένες εκδόσεις tsi ,γνώμη μου είναι πως θα έρθουν από τις ταπεινότερες μαρκες του ομίλου( σέατ και σκόντα )
Τα παραπάνω βέβαια δημιουργούν ένα ψυχολογικό κυρίως πρόβλημα σε πιθανούς πελάτες του ομίλου : φανταστείτε πως θα νιώσει ο κάτοχος ενος σιρόκο 1.4 160 , αξίας ας πούμε 25000 ευρώ όταν θα τον κεράσει τσάι ένα παλιοσέατ κούπρα 1.4 180 ίππων και χαμηλότερης (σίγουρα )αξίας -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Τα παραπάνω βέβαια δημιουργούν ένα ψυχολογικό κυρίως πρόβλημα σε πιθανούς πελάτες του ομίλου : φανταστείτε πως θα νιώσει ο κάτοχος ενος σιρόκο 1.4 160 , αξίας ας πούμε 25000 ευρώ όταν θα τον κεράσει τσάι ένα παλιοσέατ κούπρα 1.4 180 ίππων και χαμηλότερης (σίγουρα )αξίας
Εγω παντως πολυ χαλαρα θα ελεγα 'to the Sciroccos driver balls...'
Και κωλοτουμπες να κανει το Cupra... ειναι και θα παραμεινει Seat. Case is rested...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα παραπάνω βέβαια δημιουργούν ένα ψυχολογικό κυρίως πρόβλημα σε πιθανούς πελάτες του ομίλου : φανταστείτε πως θα νιώσει ο κάτοχος ενος σιρόκο 1.4 160 , αξίας ας πούμε 25000 ευρώ όταν θα τον κεράσει τσάι ένα παλιοσέατ κούπρα 1.4 180 ίππων και χαμηλότερης (σίγουρα )αξίας
Εγω παντως πολυ χαλαρα θα ελεγα 'to the Sciroccos driver balls...'
Και κωλοτουμπες να κανει το Cupra... ειναι και θα παραμεινει Seat. Case is rested...
- Alfa Corse
Αν είναι ο αγοραστής του Shirocco να καίγεται αν θα τον περάσει το όποιο Seat, μάλλον έχει πάρει λάθος αυτοκίνητο... Ούτε πρόκειται να στηθεί σε κόντρα με Seat , Skoda κλπ...
VW Golf VΙ