-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... V0wjVdLUCAΓιατι δεν υπαρχει το GTI στον καταλογο;
Που μπορουμε να το βρουμε; -
Πολύ καλό!
http://carscoop.blogspot.com/2009/09/vw ... turbo.html
Και φώτο:
More here:
http://www.worldcarfans.com/10909142171 ... furt-debutΕρώτηση...γιατί τώρα κάποιος να πάρει S3?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...γιατί τώρα κάποιος να πάρει S3?
γιατι ειχε bmw και η vw δεν ειναι εξισου premium
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ερώτηση...γιατί τώρα κάποιος να πάρει S3?
γιατι ειχε bmw και η vw δεν ειναι εξισου premium
...μπα...not for now mate
nice try πάντως
-
Επιτελους του φτιαξανε μια μασκα της προκοπης του νεου γκολφ
-
ωραίο το R...
_
-
Ωχ αμαν, 6αρια που εοχυμε να δουμε συντομα στους δρομους με κατεβασμενους προφυλακτηρες και θα υποφερει η αισθητικη μας.......Κagguras the revenge....
-
Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω δει να κυκλοφορουν και τοσα πολλα VI σε αντιθεση με το V που οταν ειχε βγει ειχε γεμισει ο τοπος,μαλλον και ο κοσμος δειχνει μια απογοητευση για το VI.
-
Η εξωτερική του εμφάνιση έχει απωθήσει πολύ κόσμο απ την αγορά του. Αντίθετα το scirocco που έχει και χειρότερο εσωτερικό κ είναι πιο ακριβό, πουλάει τόσο που έχει γίνει σούπα.
-
καλυτερα... να ξεχωριζουμε οι κατοχοι (αυτοσαρκασμος ειναι , μην πλακωσετε στα εγκαθετα. Εμενα παντως μου αρεσει και για αυτο αγοραστηκε αλλωστε)
εγω παντως βλεπω αρκετα ηδη...
-
Κι εμένα μου αρέσει το VI σε τρίπορτο και θα το προτιμούσα μάλιστα από ένα Scirocco. Καλύτεροι χώροι, πιο άνετο, πιο ποιοτικό, πιο ήσυχο, πιο φτηνό.
Το 5 πορτο δεν μου αρέσει αλλά κανένα Golf δεν μου άρεσε σε 5πορτο. Ούτε το IV ούτε το V, ούτε και το VI τώρα. Μου θυμίζουν κούτες. -
Ειδικά αν πρόκειται και για το GTi...
-
είναι η αλήθεια ότι golf VI δεν βλέπω κι εγώ πολλά...Και όσο αστείο κι αν σας φαίνεται τα περισσότερα Golf VI που έχω δει, είναι Gti
Γενικά όμως για να γίνει εμπορική επιτυχία ένα αμάξι ή έστω να πουλήσει πολύ, δεν πρέπει πείσει τόσο να το αγοράσουν αυτοί που δεν είχαν ως τώρα πχ Golf όσο κυρίως να πείσεις τους κατοχους του προηγούμενου μοντέλου (που αντικατέστησες με το νέο μοντέλο) ότι το καινούριο αξίζει να το πάρουν και να αλλάξουν το 'παλιό'.
Δυστυχώς αυτό το πράμα δεν το πέτυχε το golf VI, ή ως τώρα δεν το έχει πετύχει.(και ούτε κι εμένα με έχει πείσει είναι η αλήθεια.Παραέχει λίγες αλλαγές που να αξίζει να 'βγάλεις' από την τσέπη σου τη διαφορά των 10.000€ και να πάρεις το νέο golf που στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα διαφορετικό από το παλιό που είχες πριν)
Αντίθετα το Golf V έπεισε ότι αξίζει η αλλαγή από το Golf IV.Συν του ότι ήταν ένα φρέσκο σχήμα ενώ το Golf 6 είναι ουσιαστικά παραλλαγή του παλιού (golf 5) και γι'αυτό και δεν 'τραβάει' τόσο, ακόμα κι αν είχε πολλές αλλαγές από το 5άρι.Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομά τους, το νέο Golf κυκλοφορεί 1 χρόνο, ενώ το παλιό τουλάχιστον 5 χρόνια.Οπότε είναι άδικο να λέμε ότι βλέπουμε πολλά golf 5 αλλά λίγα 6 άρια.
Το Golf 5 πούλησε 'σα ζεστό ψωμί' όταν βγήκε 1.4Τ με 122, 140 και ,170 ίππους όπου με την φορολογία την τότε ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού δε σε πιάνανε τα τεκμήρια (λόγω 1.400) αλλά είχες και τη δύναμη που είχες με ένα ατμοσφαιρικό αμάξι 2000cc (βλέπε πχ BMW 2.0lt με τα 170 άλογα ή τα 140-150).Με το 'νέο' φορολογικό καθεστός, σταμάτησε το golf να είναι και τόσο κελεπούρι -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω δει να κυκλοφορουν και τοσα πολλα VI σε αντιθεση με το V που οταν ειχε βγει ειχε γεμισει ο τοπος,μαλλον και ο κοσμος δειχνει μια απογοητευση για το VI.Ασε,ποταμι τα δακρυα του κοσμου για το VI.Ειδες τι εγινε στην Ευβοια με τις πλημμυρες...
Πιο αναλυτικα,η απογοητευση σε αριθμους:
Ιανουαριος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF-577 μοναδες (2η θεση στο segment)
Φεβρουαριος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 1078 μοναδες (1η θεση στο segment)
Μαρτιος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 1556 μοναδες (1η θεση στο segment)
Απριλιος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 2216 μοναδες (1η θεση στο segment)
Μαιος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 3146 (ατιμη οικονομικη κριση !:rant: ) μοναδες, (1 θεση στο segment)
Ιουνιος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 3730 μοναδες (1η θεση στο segment)
Iουλιος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF** 4531** ( ) μοναδες (1η θεση στο segment)
Aυγουστος 2009 - VOLKS WAGEN GOLF 4930 ( ) μοναδες (2η θεση στο segment)
ΠΗΓΗ : http://www.seaa.gr/common/statistics.as ... 09&month=1Συμπερασμα:Ηταν ολα Golf V...
(σε ποια χωρα ζεις?)
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Συμπερασμα:Ηταν ολα Golf V...
καλά...κοροΐδευε εσύ...δε διάβασες στο 'άλλο topic' ότι οι έμποροι με τη μείωση στο ΕΤΤ ξεστοκάρανε ?
Golf V ήταν όλα αυτά.
-
VW Golf: πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10188
-
Aπλως ηθελα να συγκρινω την πρωτη χρονια που βγηκε το V σε σχεση με την πρωτη του VI,οι πωλησεις μπορει οντως να το φερνουν παλι πρωτο το VI αρα επι της ουσιας ολα αυτα που λεμε οτι δεν πουλαει η δεν θα πουλησει τοσο οσο το V να ειναι μπαρουφες,απλως αυτη την αισθηση εχω μεχρι στιγμης,οτι σε σχεση με το V στην πρωτη του χρονια, δεν εχουμε δει να κατακλειζουν τους δρομους τα VI.
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι θα ειναι , πληροφοριακα παντως και οταν αλλαξα λαστιχα μου εκαναν εκ νεου ζυγοσταθμισηαπλα εχε το στο νου σου , αμα βρεις ζαντες με φθαρμενα λαστιχα και θες να τα πεταξεις
(αλλα αυτο θα στο κανει ετσι κι αλλιως ο λαστιχας)Λιγο αργα αλλα σε καθε αλλαγη ελαστικων κανουμε ζυγοσταθμιση
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Aπλως ηθελα να συγκρινω την πρωτη χρονια που βγηκε το V σε σχεση με την πρωτη του VI,οι πωλησεις μπορει οντως να το φερνουν παλι πρωτο το VI αρα επι της ουσιας ολα αυτα που λεμε οτι δεν πουλαει η δεν θα πουλησει τοσο οσο το V να ειναι μπαρουφες,απλως αυτη την αισθηση εχω μεχρι στιγμης,οτι σε σχεση με το V στην πρωτη του χρονια, δεν εχουμε δει να κατακλειζουν τους δρομους τα VI.δεν έχουν αυτοκίνητα οι αντιπροσωπίες.
φίλος περίμενε να πάρει το 6άρι τον Σεπτέμβριο, και του είπαν πως θα πάρει γραμμή παραγωγής για Οκτώβρη. Και το είχε κλείσει από τον Μάιο. Για αυτό το λόγο δεν υπάρχουν πολλά 6άρια μάλλον.από την άλλη, συνεχίζω να βλέπω κοπέλες νέες οδηγούς να παίρνουν γκολφ 6 Ήδη ξέρω την 1η
VW Golf VΙ