-
Δηλαδη στα 122αρια σας βαζετε απλη αμολυβδη κ ειστε μια χαρα...Τελικα κυκλοφορει τρομερο ραδιο αρβυλα...
-
Στην Ελλάδα ζεις...
-
Ο χρήστης Bouki έγραψε:
Δηλαδη στα 122αρια σας βαζετε απλη αμολυβδη κ ειστε μια χαρα...Τελικα κυκλοφορει τρομερο ραδιο αρβυλα...γιαυτο υπαρχει και το βιβλιο του κατασκευαστη για να μην ακους την καθε π@π@ρια.
-
όλοι οι tsi παίρνουν απλή αμόλυβδη
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Δηλαδη στα 122αρια σας βαζετε απλη αμολυβδη κ ειστε μια χαρα...Τελικα κυκλοφορει τρομερο ραδιο αρβυλα...
γιαυτο υπαρχει και το βιβλιο του κατασκευαστη για να μην ακους την καθε π@π@ρια.
τη μαλακια την ξεκινησε η vw
το αυτοκινητο μου λεει 98αρα στην ταπα και στο βιβλιαρακι και στο cupra 95αρα
στα 1.6 fsi σου ελεγαν 98αρα...δεν υπηρχε ποτε προβλημα με το να βαζεις 95,απλα αυτοι για καποιο λογο προωθουσαν την 98+ και μετα θα ειδαν οτι ετσι χανουν πελατες και το γυρισαν
ξερω παιδι που χρονια κυκλοφορει με golf gt 170 (ισως τον πιο πιεσμενο κινητηρα του vag) και 95αρα και ποτε δεν ειχε το παραμικρο προβλημα και ας το σκιζειεγω βεβαια βαζω 100αρα γιατι και 20 αλογα να χασω θα μου λειψουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω βεβαια βαζω 100αρα γιατι και 20 αλογα να χασω θα μου λειψουν
τα έχεις μετρημένα, με ονόματα κτλ?
ειδικά στο 122αρι πάντως δε παίζει να θέλει 100αρα.. ουτε που ζορίζεται καν ο κινητηρας εκεί..
-
τα ονομαζω με νουμερα,πού να θυμαμαι τοσα πολλα?
-
Πως χάλασε έτσι το forum....
Anyway...
Ας πάμε στην ουσία του θέματος...
http://www.autoexpress.co.uk/front_website/gallery.php?id=301193
http://www.autoexpress.co.uk/front_website/gallery.php?id=301192
http://www.worldcarfans.com/9090210.007/rendered--speculated-volkswagen-golf-r20t
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Πως χάλασε έτσι το forum....ειδες...?
στο worldcarfans παντως δεν αναφερει καμια πληροφορια για την τετρακινηση
ειμαι πολυ περιεργος κυριως για αυτο το θεμα,μιας και ειναι σχεδον βεβαιο οτι δε θα εχει κινηση εμπρος..
και η ουσιαστικη απορια ειναι αν θα εχει haldex II ή IV.. -
Μακάρι να έχει Haldex IV...
Φοβάμαι όμως ότι θα του φορέσουν ότι φορέσανε στο S3...
-
το ΤΤS φοραει 4,οποτε ποτε μη λες ποτε
και μια χαρα ειναι και ο ΙΙ
-
...κυκλοφορει με golf gt 170 (ισως τον πιο πιεσμενο κινητηρα του vag)...Βασικά οι πιο πιεσμένοι κινητήρες του vag σε αναλογία hp/lt είνα οι 2lt 272ps και 265ps...
Απλά όλοι θεωρούν τον 14άρη πιεσμένο γιατί είναι μικρούλης (και απροστάτευτος)... -
εχεις παρει χαμπαρι τι πιεσεις δουλευει αυτο το πραμα??? το 0,9 και 1,2 over του διλιτρου φανταζει αστειο
με αυτη τη λογικη το πηρα εγω.. -
Ο 14αρης ειναι οσο ''πιεσμενος'' ειναι ο κινητηρας της gt3 114bhp/lt
-
εχεις παρει χαμπαρι τι πιεσεις δουλευει αυτο το πραμα??? το 0,9 και 1,2 over του διλιτρου φανταζει αστειο
με αυτη τη λογικη το πηρα εγω..Με 1,5 νομιζω δουλευει μονο η τουρμπινα στο 14αρι 160
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ο 14αρης ειναι οσο ''πιεσμενος'' ειναι ο κινητηρας της gt3 114bhp/ltθα κανω το busso στο πιο νεο..
τα 140 αλογα που εβγαζε στο λιτρο τη χρυση εποχη του 1999 το RS4, η χαζοπορσε καταφερε μολις στη τελευταια gt2 να τα ξεπερασει..τι αχρηστοι μηχανικοι θεε μου
και μολις για 7 πετσινα ταπεινα ψωραλογα ,οχι περηφανα σαν αυτα που εβγαζε αυτο το θαυμα της τεχνολογιας ο θεικος ο υψιστος με το πιο θεικο σφυριγμα αναμεσα σε ολα του τουρμπομοτερ του κοσμου ο 2,7 twin turbo!!!
-
Ο 14αρης ειναι οσο ''πιεσμενος'' ειναι ο κινητηρας της gt3 114bhp/lt
θα κανω το busso στο πιο νεο..
τα 140 αλογα που εβγαζε στο λιτρο τη χρυση εποχη του 1999 το RS4, η χαζοπορσε καταφερε μολις στη τελευταια gt2 να τα ξεπερασει..τι αχρηστοι μηχανικοι θεε μου
**
και μολις για 7 πετσινα ταπεινα ψωραλογα ,οχι περηφανα σαν αυτα που εβγαζε αυτο το θαυμα της τεχνολογιας ο θεικος ο υψιστος με το πιο θεικο σφυριγμα αναμεσα σε ολα του τουρμπομοτερ του κοσμου** ο 2,7 twin turbo!!! -
με αυτη τη λογικη το πηρα εγω..Αυτό έχει να κάνει και με το μέγεθος της τουρμπίνας... για βάλτου μια GT3582R (λέμε τώρα)... στα 0,2 θα δουλέυει για τα ίδια άλογα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
με αυτη τη λογικη το πηρα εγω..Αυτό έχει να κάνει και με το μέγεθος της τουρμπίνας... για βάλτου μια GT3582R (λέμε τώρα)... στα 0,2 θα δουλέυει για τα ίδια άλογα...
Θα εχει ενα λαγκ ομως που δεν θα μαζευεται
-
Είναι πρωτοφανή αυτά που διαβάζω και βέβαια παγκόσμια πατέντα της WV.
Οι μαρκετίερς θα σκίσουν τα πτυχία τους.
Έχει βγεί νέο μοντέλο και το αγοραστικό κοινό βρίσκεται σε δίλλημα μεταξύ νέου-ολοκαίνουριου και παλαιού μοντέλου.... Ήμαρτον
VW Golf VΙ