-
O σχεδιασμός του Golf6 ξεκίνησε από το προηγούμενο αφεντικό.
Ο λόγος ?
Τα περιθώρια κέρδους είναι πολύ μικρά αφού (μεταξύ άλλων) είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα η παραγωγή του (έχει περίπου διπλάσιο χρόνο συναρμολόγησης από ότι ένα Focus ή Astra).
Περισσότερα (και πιο ακριβή) στο αγγλικό CAR Μαρτίου....
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
O σχεδιασμός του Golf6 ξεκίνησε από το προηγούμενο αφεντικό.Ο λόγος ?
Τα περιθώρια κέρδους είναι πολύ μικρά αφού (μεταξύ άλλων) είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα η παραγωγή του (έχει περίπου διπλάσιο χρόνο συναρμολόγησης από ότι ένα Focus ή Astra).
Kαι ακριβώς γι' αυτό τον λόγο η VW είχε αποφασίσει να κατασκευάσει ένα αναβαθμισμένο Golf V που θα της στοίχιζε λιγότερο και να το παρουσιάσει σαν 6η γενιά. Έχει αλλάξει αυτό;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
O σχεδιασμός του Golf6 ξεκίνησε από το προηγούμενο αφεντικό.
Ο λόγος ?
Kαι ακριβώς γι' αυτό τον λόγο η VW είχε αποφασίσει να κατασκευάσει ένα αναβαθμισμένο Golf V που θα της στοίχιζε λιγότερο και να το παρουσιάσει σαν 6η γενιά. Έχει αλλάξει αυτό;
@νδρέας
Ίσως να μπορείς να το πεις και έτσι, αλλά πρόκειται για νέο μοντέλο με σημαντικές αισθητικές διαφορές (από τις φωτό που έχει το CAR) και τεχνικές διαφορές ώστε να είναι πιο εύκολη η παραγωγή του.
Μάλον για αρχές 2008 (επισπεύστηκε το project 2 χρόνια).
-
μάλλον θα διατηρηθεί και το παρόν πλαίσιο
-
Τέλειο...................................
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μάλλον θα διατηρηθεί και το παρόν πλαίσιοAυτό ήταν το μόνο σίγουρο από την αρχή.
@νδρέας
-
Απορία: Γιατί στοιχίζει τόσο πολύ η παραγωγή του Γκόλφ;
Ρωτάω μιας και πλέον οι γραμμές παραγωγής, οι προμηθευτές και τα ανταλλακτικά γενικά ειναι σχεδόν τα ίδια απο εταιρία σε εταιρία...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απορία: Γιατί στοιχίζει τόσο πολύ η παραγωγή του Γκόλφ;Ρωτάω μιας και πλέον οι γραμμές παραγωγής, οι προμηθευτές και τα ανταλλακτικά γενικά ειναι σχεδόν τα ίδια απο εταιρία σε εταιρία...
Noμίζω ότι έχει να κάνει με τις ώρες που απαιτούνται για την κατασκευή του.
@νδρέας
-
Μάλλον καλύτερα με τον χρόνο συναρμολόγησης των ανταλλακτικών που το απαρτίζουν και αυτό είναι θέμα οργάνωσης γραμμής παραγωγής
-
Στο αγγλικό CAR έγραφε πως χρειάζεται 37 ώρες για να συναρμολογηθεί, δηλαδή περίπου τις διπλάσιες απ' ό,τι χρειάζεται ένα Astra ή Focus.
-
αυτες ειναι απο το ιταλικο Gentemotori...δεν ειναι κακο...μου αρεσει και το στυλακι αλλα και τα πισω φαναρια ειδικα οτι η οπισθεν εχει 2 φωτα...και οχι ενα οπως στο V... -
Oι γρίλιες και αυτή η γυαλιστερή μάσκα είναι ό,τι αθλιότερο έχω δει τον τελευταίο καιρό σε αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Oι γρίλιες και αυτή η γυαλιστερή μάσκα είναι ό,τι αθλιότερο έχω δει τον τελευταίο καιρό σε αυτοκίνητο...Ξεχνάς την αεροτομή του Cupra μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Oι γρίλιες και αυτή η γυαλιστερή μάσκα είναι ό,τι αθλιότερο έχω δει τον τελευταίο καιρό σε αυτοκίνητο...
Ξεχνάς την αεροτομή του Cupra μου φαίνεται.
Πιο κιτς απ' αυτό, δεν γίνεται.
-
ελπιζω να το κανουν απλα βαρετο οπως τα προηγουμενα και οχι κιτς
παντως δεν περιμενω και τιποτα ιδιαιτερο να πω την αληθεια
δεν ειναι οτι με εχει καλομαθει η vw με το γκολφ σε σχεδια τα οποια δεν τα βαριεσαι μετα απο 5 μηνες (5 εβδομαδες, 5 ωρες, 5 λεπτα)η φαση ειναι μπρερα
-
Πσσσσσσσσσσσσσ!!!
Καλά μιλάμε καμία σχέση με το υπάρχον
Είπαμε πιστή-πιστή στο διαχρονικό σχήμα του golf αλλά αυτό πλέον καταντά αρρωστημένο
-
-
-
melloντικη διαφημιση του γκολφ
η φαση ειναι ζν
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτες ειναι απο το ιταλικο Gentemotori...δεν ειναι κακο...μου αρεσει και το στυλακι αλλα και τα πισω φαναρια ειδικα οτι η οπισθεν εχει 2 φωτα...και οχι ενα οπως στο V...Ας το μεταφέρει κάποιος απο τα μελλοντικά μοντέλα!!
VW Golf VΙ