-
Ξέχασαν να κλείσουν το καπό πριν φωτογραφίσουν;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέχασαν να κλείσουν το καπό πριν φωτογραφίσουν;οχι ΡΕ, ειναι για να ψυχονται οι 4 τουρμπινες...
-
Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν, όμως είναι ασκημότερο και πιο αδιάφορο από το σημερινό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν, όμως είναι ασκημότερο και πιο αδιάφορο από το σημερινό.newbies photoshop-istes
-
Ξέχασαν να κλείσουν το καπό πριν φωτογραφίσουν;όχι, είναι TSI και πρέπει να παίρνει αέρα
αλλιώς ξέρεις τι γίνεται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξέχασαν να κλείσουν το καπό πριν φωτογραφίσουν;
όχι, είναι TSI και πρέπει να παίρνει αέρα
αλλιώς ξέρεις τι γίνεται
-
αυτό μοιάζει με ...facelift του V...
Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από αυτό...το design είναι αυτό που έμεινε στους Γερμανούς να βελτιώσουν μετά την θεαματική πλέον ιπποδύναμη των μοτέρ τους...Υ.Γ. Ξέρω...έμεινε και η αξιοπιστία να βελτιώσουν αλλά δεν το σχολιάζω διότι μετά τα γνωστά σήματα με το λογότυπο θα κατακλύσουν την οθόνη μου...
-
-
Perimente!
Δεν θα ειναι ετσι...Το λεει και η επικεφαλιδα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Perimente!
Δεν θα ειναι ετσι...Το λεει και η επικεφαλιδα!
με προλαβες!
-
ρε παίδες που πέσατε να με φάτε...το τρίτο τρίμηνο του 2007 έρχεται το facelift του γκολφ 5 σύμφωνα με το 4τροχοι Ιανουαρίου.
Το περιοδικό που παραθέτετε μιλά για γκολφ 6. Δηλάδη καπάκι θα κάνουν ανανέωση και κατάργηση;
Εμένα μου μοιάζει επομένως για εξέλιξη του υπάρχοντος μοντέλου και γι' αυτο υπέθεσα ότι η φωτο αφορά το facelift. -
http://www.infomotori.co.uk/foto/N/art_ ... lfpsp5.jpg
http://www.infomotori.co.uk/foto/N/art_ ... lfpsp4.jpg -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Andrea RosatiΙταλός το σχεδίασε?
-
Andrea Rosati
Ιταλός το σχεδίασε?
σ' αρέσει?
-
Aπό μπροστά, όχι. Από πίσω, σαν σκίτσο, είναι πολύ ωραίο.
-
Aπό μπροστά, όχι. Από πίσω, σαν σκίτσο, είναι πολύ ωραίο.έχεις πυρετό, καμιά ίωση?
-
38,5 από χθες πάλι
-
38,5 από χθες πάλιωχ... έτσι εξηγείται
περαστικά!
-
Πωπωωωωωωω!!!!!!
Μακάρι να το βγάλουν έτσι...
-
μάλλον άσχημα τα νέα για το Golf. Το νέο αφεντικό δεν βρίσκει ενδιαφέροντα τα μέχρι τώρα σχέδια για το δημοφιλές της VW και όπως γράφεται δεν θέλει ούτε να ακούσει για το Scirocco.
Πάντως μάλλον πάμε για τέλη του 2008 για το VI.
Αυτά για την ώρα
VW Golf VΙ