-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ο φίλος θα έχει οδηγήσει Citroen (φαίνεται από το saxo_1100 όπως αναφέρεται).Πάντως αναφέροντας και από προσωπική πολυετή εμπειρία από saxo αλλά και παλιότερα απο BX, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα στις αλλαγές αλλά ούτε και από πλευράς αξιοπιστίας (ίσως να φταίει και το γεγονός ότι ποτέ δεν ήμουν βίαιος ).
Sorry για το offtopic
εγω παντως φιλε μου εχω και ενα c2 vts το οποιο περα απο το πολυ καλο του στησιμο πασχει απο ενα καρο μηχανικα και ηλεκτρολογικα προβληματα.
και μαζι με τον αλλο φιλο εδω
viewtopic.php?f=6&t=32382&start=105υποφερουμε με τα συγχρονα κιβωτια στης citroen
τα παλια απότι εχω καταλαβει ηταν μαλλον καλυτερα..
sorry κι εγω για το offtopic -
Mα δεν έχουν αλλάξει τα κιβώτια εδώ και πάααρα πολλά χρόνια
-
@mirage
μια φορα που μου ειχαν δωσει για 5 μερες ενα saxo αντικαταστασης μου φανηκε παρα πολυ καλο το κιβωτιο του.τι να πω??ισως ειχα συνηθισει απο το δικο μου που ειναι μονιμα σουπααν δε μου το ελεγες παντως θα ορκιζομουν οχι απλως οτι ηταν διαφορετικα κιβωτια,αλλα κιβωτια αλλων εταιρειων
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Ειδικα με τα προβληματα του συμπλεκτη στα χειροκινητα κιβωτια της AUDI,τα οποια μενουν αλυτα,το DSG μοιαζει σχεδον μονοδρομος....
τι ακούμε εδώ μέσα? έχεις οδηγήσει ποτέ audi? τα κιβώτια είναι ακριβή στις αλλαγές, απλώς ο συμπλέκτης έχει λίγο μεγάλη διαδρομή, αλλά και πάλι με τίποτα δε χάνεις αλλαγή...
Βεβαια και εχω οδηγησει Audi.Αν διαβαζες προσεκτικοτερα αυτα που εγραψα,θα εβλεπες οτι μιλαω για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,στο συμπλεκτη και οχι αισθηση ή αποτελεσματικοτητα.
Μιλαω για το προβλημα με το συμπλεκτη που κανει θορυβο και κραδασμους κατα τη χρηση του.Παρα πολλοι ιδιοκτητες εχουν αλλαξει δυο τρεις φορες συμπλεκτη και πλατω,χωρις να βρουν λυση.Το θεμα ειναι οτι διαβασα σε forum ,πως το προβλημα παρουσιαστηκε και σε Α5...
Και τα λεω αυτα γιατι το Α5 ,σκεφτομαι να το αγορασω στο μελλον,οποτε να ενας ακομη λογος να το προτιμησω με S -Tronic.
Αυτα ακους εδω μεσα...
Tα Citroen τωρα ,δε καταλαβαινω που κολλανε... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οδηγικα αδιαφορο δεν το λες ο Γκολφ....shaqattack για ποιο μοντελο μιλας;
ποια εκδοση;Σωστή παρατήρηση φίλε μου
Μιλάω για το 122 άλογα, DSG7. Αλλά και πάλι, δεν πειράζει.Πες μου και για μοντέλο χωρίς DSG και πάνω κάτω το ίδιο είναι.Εξάλλου κανένας δεν μπορεί να το υπολογίσει με ακρίβεια.
-
εκανα μπαν τον pitta ε;
τελος παντων...
το fifth gear εκανε τεστακι το γκολφακι το εξαρι...
ωραιο βιντεακι..αρχιζει να μου αρεσει επικινδυνα σε ασπρο.....
shaqattack δεν νομιζω οτι θα μαθεις σιγουρα καποια αποτελεσματα σχετικα με το αυτοκινητο γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα και δεν το εχει κανεις σχεδον!!!!
http://www.spritmonitor.de/en/overview/50-Volkswagen/452-Golf.html?fueltype=2&vehicletype=1&constyear_s=2009&constyear_e=2009
εδω κοιτα για περισσοτερα... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εκανα μπαν τον pitta ε;τελος παντων...
το fifth gear εκανε τεστακι το γκολφακι το εξαρι...
ωραιο βιντεακι..αρχιζει να μου αρεσει επικινδυνα σε ασπρο.....
shaqattack δεν νομιζω οτι θα μαθεις σιγουρα καποια αποτελεσματα σχετικα με το αυτοκινητο γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα και δεν το εχει κανεις σχεδον!!!!
http://www.spritmonitor.de/en/overview/50-Volkswagen/452-Golf.html?fueltype=2&vehicletype=1&constyear_s=2009&constyear_e=2009
εδω κοιτα για περισσοτερα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
-
παρακαλω!
εξαλλου δυστυχως το μοντελο που θες δεν το εχει ακομα στα δεδομενα αλλα με λιγη υπομονη ολο και καποιος θα καταχωρισει στοιχεια...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παρακαλω!εξαλλου δυστυχως το μοντελο που θες δεν το εχει ακομα στα δεδομενα αλλα με λιγη υπομονη ολο και καποιος θα καταχωρισει στοιχεια...
ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.
ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΟΚ; -
αν βρω κατι πολυ ευχαριστως saqattack
και ευχαριστουμε πολυ!
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Αγαπητέ μου λίγο σεβασμός στα οχήματα και στις συγκρίσεις με τους κουβάδες.
Εντάξει καλό χρυσό το Σιροκο, σαρέσει κιόλας, μαγκιά σου, καλορίζικο να είναι αλλά δεν έχουν κοινά σημεία. Και άσε το τι κάνουν τα Bravo στο Rx8 σε ευθείες κλπ. Όποιος πήρε αυτό το αμάξι για ευθεία είναι βλαμένος. Έλεος πια, δεν είναι τα κάλυτερα αυτοκίνητα του κόσμου τα WVΑΝ ισχύουν όσα εχω διαβάσει- δει σε εκπομπές για την οδηγική συμπεριφορά του rx8 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον GB...στην τελική πως πας στην ευθεία δε λέει τίποτα... είναι απλά θεμα αναλογίας κιλών/ίππων και κιβωτίου..
γενικά για μενα το ΤΕΛΕΙΟ αμάξι θα ήταν ενα rx-8 με κινητήρα 1.8T 200hp πχ.. αν είχε εστω και υποφερτή κατανάλωση δηλαδή.. και φυσικά ΡΟΠΗ..
Συμφωνω στο πως η ευθεια δεν λεει τιποτα...ετσι και αλλιως η ευχαριστηση του στριβειν ειναι αλλο πραγμα...στα υπολοιπα που λετε για την αντιπροσωπεια της vw θα συμφωνησω απολυτα,ειναι εντελως για το ... οι ανθρωποι,σε 5 ειχα παει οταν εψαχνα και σε ολες βρηκα ασχετους που εγω σιγουρα ηξερα πολλα παραπανω απο αυτους.Μια απλη παρουσιαση τους ειχε γινει και τιποτα αλλο,ασχετοι ανθρωποι.Στο τελος αποφασισα να μην συζηταω μαζι τους και απλα να κανω τη δουλεια μου οσο πιο γρηγορα γινεται.Η μερσεντες εχει πολυ καλυτερη αντιπροσωπεια και ποτε δεν σε κοιταζουν με τουπε,η εξυπηρετηση τους στα σερβις ειναι αψογη.Μεχρι και αυτοκινητο αντικαταστασης δινουν παντα.Φιλη μου εσκασε 800 ευρω μεγαλο σερβις (100000 km) σε γκολφ και ουτε καν της προτειναν να της δωσουν κατι να κινειται...ελεος...και εχει κανει ολα τα σερβις εκει και απο εκει ειχε αγορασει το αυτοκινητο.
-
Ε καλα, αλλιως σε αντιμετωπιζει ο ατζεντης της Αντζελινα Τζολι, και αλλιως ο αντζεντης της Μπεζαντακου!
οκ εγω δινω λιγο περιθωριο για αερα και τουπε, αναλογα με τη μαρκα!Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για φιρμα που εκτος απο γκολφ πουλαει κι αλλες υπερκατασκευες, οπως το Phaeton,η τo touareg, τα οποια εχουν πολυ τεχνολογια, και ειναι ανουσιο να συγκρινονται με αλφα,ρενω κλπ. η γερμανοι της VW αξιζουν ανετα να συγκρινονται με audi,merc,bmw και ας χανουν !
Αν παει κανεις και ενδιαφερθει για κατι πιο ακριβο, τοτε θα αλλαξει και η αντιμετωπιση! Παντως το να δουλευεις πωλητης σε VW ειναι σαν να δουλευεις στο ελληνικο δημοσιο! Το να δουλευεις παλι αλλου, πιο νοτια, ειναι σαν να εισαι ανασφαλιστος πακιστανος εργατης που μαζευει φραουλες !
-
σήμερα είδα ένα Golf VI TSI 3d μαύρο (με νίκελ μπροστά στη μάσκα), μάλλον με κάποιο sport pack, γιατί είχε 18'' και πίσω φιμέ... για να πω την αλήθεια μου φάνηκε πιο εντυπωσιακό στο δρόμο από ένα αντίστοιχο ανθρακί scirocco που είχε περάσει πιο πριν... αυτή την ψεύτικη διπλή απόληξη να μην είχε...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ε καλα, αλλιως σε αντιμετωπιζει ο ατζεντης της Αντζελινα Τζολι, και αλλιως ο αντζεντης της Μπεζαντακου!
οκ εγω δινω λιγο περιθωριο για αερα και τουπε, αναλογα με τη μαρκα!Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για φιρμα που εκτος απο γκολφ πουλαει κι αλλες υπερκατασκευες, οπως το Phaeton,η τo touareg, τα οποια εχουν πολυ τεχνολογια, και ειναι ανουσιο να συγκρινονται με αλφα,ρενω κλπ. η γερμανοι της VW αξιζουν ανετα να συγκρινονται με audi,merc,bmw και ας χανουν !
Αν παει κανεις και ενδιαφερθει για κατι πιο ακριβο, τοτε θα αλλαξει και η αντιμετωπιση! Παντως το να δουλευεις πωλητης σε VW ειναι σαν να δουλευεις στο ελληνικο δημοσιο! Το να δουλευεις παλι αλλου, πιο νοτια, ειναι σαν να εισαι ανασφαλιστος πακιστανος εργατης που μαζευει φραουλες !
Μην φας εχει γλαροσουπα. Αν καποιος δικαιουται να εχει τουπε ειναι οι toyota ,honda,nissan και mazda που τα αυτοκινητα που ΕΒΓΑΖΑΝ και ΒΓΑΖΟΥΝ ειναι απειρως καλυτερα απο τα VW και γενικα απ'ολες τις αλλες μαρκες. Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον η toyota πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα παγκοσμιως.
Απλα ο Ελληνας ειναι κωλοβλαχος. Θα προτιμησει την Μερτσεντες και την Μπεμπα(πεφτουν και τα γκομενακια ετσι) και θα αγνοησει τα lexus που ειναι ανωτερα. Θα προτιμησει ο κωλοβλαχος το vw scirocco απο το ανωτερο RX8 κ.τ.λ
Τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι ανωτερα απο τα Γερμανικα και ταιριαζουν και καλυτερα στον Ελληνα. Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο.
Υ.Γ1 Εγω εχω Γαλλικο αμαξι ,οποτε η αποψη μου ειναι αντικειμενικη
-
εχω και γω γαλλικα αμαξια ,οποτε και μενα η αποψη μου ειναι αντικειμενικη
τα ιαπωνικα καλυτερα?? και καλα ολες οι αλλες μαρκες,εχουν και τις λαμπρες στιγμες τους, τα toyota τι τα ηθελες στη συγκριση??
συγκρινεις το κορολα με γκολφ??
συγκρινεις αβενσις με οκταβια και πασατ??(μη πω Α4)για πεταμα ειναι ολα τους..
απο ιαπωνες,μονο τη mazda παω σαν συνολο γιατι εχει τρομερη ποιοτητα για τα λεφτα της και τη nissan γιατι σε αντιθεση με τους υπολοιπους gay κατασκευαστες της πατριδας της συνεχιζει και φτιαχνει κανονικα(και καποια εξαιρετικα μαλιστα!) αυτοκινητα και οχι φορτιστες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω και γω γαλλικα αμαξια ,οποτε και μενα η αποψη μου ειναι αντικειμενικητα ιαπωνικα καλυτερα?? και καλα ολες οι αλλες μαρκες,εχουν και τις λαμπρες στιγμες τους, τα toyota τι τα ηθελες στη συγκριση??
**συγκρινεις το κορολα με γκολφ??
συγκρινεις αβενσις με οκταβια και πασατ??(μη πω Α4)για πεταμα ειναι ολα τους..**
απο ιαπωνες,μονο τη mazda παω σαν συνολο γιατι εχει τρομερη ποιοτητα για τα λεφτα της και τη nissan γιατι σε αντιθεση με τους υπολοιπους gay κατασκευαστες της πατριδας της συνεχιζει και φτιαχνει κανονικα(και καποια εξαιρετικα μαλιστα!) αυτοκινητα και οχι φορτιστεςΟύτε που τολμάω.-
-
Συγκρινω Mazda 3 με Golf και συγκρινω Mazda 6 με Οκταβια και Πασατ.
Υ.Γ Η toyota εχει βγαλει αμαξια με ιστορια. Απο το ΑΕ86 μεχρι το ΜR2 και ειναιη πρωτη που εβαλε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον χαρτη τα υβριδικα. Σεβασμος λοιπον στην toyota που εχει ιστορια που οι υπολοιποι Γερμανοι μονο να ονειρευτουν μπορουν
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Συγκρινω Mazda 3 με Golf και συγκρινω Mazda 6 με Οκταβια και Πασατ.ναι, και γω συγκρινω μαζντα που οπως ειπα εχει πολυ καλη ποιοτητα,σε παρα πολυ καλες τιμες(δυστυχως ομως οχι μικρους τουρμπατους κινητηρες )
οχι ομως toyota,honda,nissan(με εξαιρεση τα γνωστα τερατα της νισσαν )
σεβασμος στην toyota και τη honda μαλιστα,αλλα οχι για αυτα που βγαζουν τωρα
-
Μην φας εχει γλαροσουπα. Αν καποιος δικαιουται να εχει τουπε ειναι οι toyota ,honda,nissan και mazda που τα αυτοκινητα που ΕΒΓΑΖΑΝ και ΒΓΑΖΟΥΝ ειναι απειρως καλυτερα απο τα VW και γενικα απ'ολες τις αλλες μαρκες. Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον η toyota πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα παγκοσμιως.
Απλα ο Ελληνας ειναι κωλοβλαχος. Θα προτιμησει την Μερτσεντες και την Μπεμπα(πεφτουν και τα γκομενακια ετσι) και θα αγνοησει τα lexus που ειναι ανωτερα. Θα προτιμησει ο κωλοβλαχος το vw scirocco απο το ανωτερο RX8 κ.τ.λ
Τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι ανωτερα απο τα Γερμανικα και ταιριαζουν και καλυτερα στον Ελληνα. Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο.
Υ.Γ1 Εγω εχω Γαλλικο αμαξι ,οποτε η αποψη μου ειναι αντικειμενικη
Καλα, τουπε να εχεις οταν ερθει ο μεροκαματιαρης ή ο χαμηλομισθωτος να σου ζητησει ενα κορολα ?
Τουπε μπορεις να εχεις οταν πουλας αυτοκινητα... οταν πουλας μεταφορικα μεσα, απλα πρεπει να εχεις οργανωση και δομη! Και ιδιαιτερα οταν απευθυνεσαι σε χαμηλα εισοδηματα,καλο ειναι να εισαι ανθρωπινος!Επειδη τα υπολοιπα που λες τα λες χωρις να εχεις τα καταλληλα επεξεργατικα μεσα, θα φυλαξω αυτο, και θα στο κραταω.....
Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο
....για την επομενη φορα που θα υποστηριζεις οτι ο ολυμπιλαγος ειναι καλυτερη ομαδα επειδη πληρωνει περισσοτερα χρηματα για παικτες ! ! !
-
Συγκρινω Mazda 3 με GolfΜην τρελλαθούμε τώρα...
και συγκρινω Mazda 6 με Οκταβια και Πασατ.
Εκεί πάω πάσο. Το 6 είναι πολύ ωραίο, λίγο καλύτερο κινητήρα να είχε αλλά χαλάλι, το παίρνω κι έτσι. Παραδόξως δεν το βλέπω να κυκλοφορεί πολύ (θύμα των καιρών μάλλον...)
Υ.Γ Η toyota εχει βγαλει αμαξια με ιστορια. Απο το ΑΕ86 μεχρι το ΜR2 και ειναιη πρωτη που εβαλε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον χαρτη τα υβριδικα. Σεβασμος λοιπον στην toyota που εχει ιστορια που οι υπολοιποι Γερμανοι μονο να ονειρευτουν μπορουν
Καλά, μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα περί ιστορίας τώρα... Τι να πούνε δηλαδή οι αλφα ρομέο, μερτσεντές, bmw, lancia, citroen, fiat, audi, renault και ανεβαίνω ( ) porsche, ferrari, bughati, lamborghini, lotus, aston martin, jaguar και δεν ξέρω κι εγώ πόσες άλλες άφησα από έξω...
Τόσο καιρό copy & paste από τους Ιάπωνες κάνανε!
VW Golf VΙ