-
Άν και αυτές οι φωτογραφίες γράφουν πως πρόκειται για το Golf VI πιστεύω πως έτσι κάπως θα είναι το ανανεωμένο Golf. Θα έχει το ίδιο εμπρός μέρος με το CC που δε θα αργήσει να κυκλφορήσει.
-
Άν και αυτές οι φωτογραφίες γράφουν πως πρόκειται για το Golf VI πιστεύω πως έτσι κάπως θα είναι το ανανεωμένο Golf. Θα έχει το ίδιο εμπρός μέρος με το CC που δε θα αργήσει να κυκλφορήσει.
-
-
Ήξερα πως θα είναι η μάσκα πριν φορτώσει η φωτογραφία. Γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άν και αυτές οι φωτογραφίες γράφουν πως πρόκειται για το Golf VI πιστεύω πως έτσι κάπως θα είναι το ανανεωμένο Golf. Θα έχει το ίδιο εμπρός μέρος με το CC που δε θα αργήσει να κυκλφορήσει.Kαι από πότε γίνεται f/l στο Golf?? Δε νομίζω να δούμε κάτι. Έτσι μπορεί να είναι το VI αλλά και πάλι είναι πολύ νωρίς για αυτό...
Το f/l στο Golf V περιλαμβάνει τα παρακάτω και τίποτα περισσότερο...facalift modell 06
-3 ακτινο τιμονι πλαστικο στο TRENDLINE K COMFORTLINE
-ταμπλο σκουρο σε ολες τισ εκδοσεις
-αλλαγες στη σταχτοθηκη χρωματικα(ασημι τελος)
-εσωτερικα χερουλια πορτας ,χειροφρενο,πομολο, κλειδαρια ντουλαπακι αλουμινιου αντι χρωμιο
-νεες επενδυσεις καθισματων κοκκινο-γκρι κ μπλε-γκρι
-καταργηση του coastalblue k red spice ,προσθηκη river blue k sunset red
-προσθηκη πακετου χρωμιου(χρωμια στη μασκα ,πισω πορτα,πλαινα ντεκορ)
-καταργηση ενσωματωμενης κεραιας,κεραια κανονικα οπωs golf 4 ektos navi(shark tale)Eδω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες για τα παραπάνω σε σύγκριση μάλιστα με το τωρινό μοντέλο.
http://www.uk-mkivs.net/forums/261997/ShowPost.aspx -
Πάντως σίγουρα ειναι πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά απο το τωρινό.
-
Σίγουρα. Έχει πάντως κλέψει γραμμές από την 147, ειδικά πίσω και στο πλάι.
-
Και βεβαια το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να εχουν βελτιωθει καποια προβληματα αξιοπιστιας που παρουσιατηκαν στο τωρινο μοντελο
-
Έλεος πλέον με τα facelift Αισθάνεσαι ότι το αυτοκίνητό σου πάλιωσε το πολύ δύο χρόνια μετά την αγορά του.Όσο για τις βελτίωσεις,ως πότε θα είμαστε τα πειραματόζωα των εταιρειών που αντί να τεστάρουν αυτές τα αυτοκίνητά τους βάζουν εμάς να το κάνουμε.Ας μας κόψουν τουλάχιστον ένα μισθό δοκιμαστή [/quote]
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Και βεβαια το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να εχουν βελτιωθει καποια προβληματα αξιοπιστιας που παρουσιατηκαν στο τωρινο μοντελοΞέρεις εσύ κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο που να μην παρουσιάζει προβλήματα αξιοπιστίας αν εξαιρέσεις μερικά (όχι όλα) ιαπωνικά μοντέλα?
athanasios Δεν είναι f/l. Είναι ένα προσχέδιο για το πως θα είναι πιθανόν το Golf VI. Πάγια πολιτική της VW να μη γίνεται f/l στο golf...
Στην ουσία οι αλλαγές είναι αυτές που αναφέρω στο παραπάνω post μου... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σίγουρα. Έχει πάντως κλέψει γραμμές από την 147, ειδικά πίσω και στο πλάι.Νομίζω πως έχουν το σχήμα των φώτων της 147 αλλά το τσακισματάκι που κάνει η 156 FL.. ίσως το πρώτο Golf που το βλέπεις και δεν σε πέρνει ο ύπνος...
-
Και το πίσω τζάμι με τη γωνία στο κάτω μέρος.
-
-
Αυτό το γκόλφ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απο το V.
Πράγματι έχει αντιγράψει πολλά απο την ΑR.
-
Γιατί ο 'κώλος' του μου θυμίζει τρελά Α3 sportsback;;;
Τι έχουν πάθει όλοι και αντιγράφουν ο ένας τον άλλο;με 147-159-Α3-Polo-κλτ
Όχι ότι με χαλάει αλλά αυτή η τρελή ομοιότητα που πάει να εμφανιστεί με όλα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας καταντά λίγο άθλια.Μακάρι να μην γίνουν τα αυτοκίνητα στυλ 106 - Saxo...=σχεδόν ολόιδια! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kαι από πότε γίνεται f/l στο Golf?? Δε νομίζω να δούμε κάτι. Έτσι μπορεί να είναι το VI αλλά και πάλι είναι πολύ νωρίς για αυτό...
Το f/l στο Golf V περιλαμβάνει τα παρακάτω και τίποτα περισσότερο...facalift modell 06
-3 ακτινο τιμονι πλαστικο στο TRENDLINE K COMFORTLINE
-ταμπλο σκουρο σε ολες τισ εκδοσεις-αλλαγες στη σταχτοθηκη χρωματικα(ασημι τελος)
-εσωτερικα χερουλια πορτας ,χειροφρενο,πομολο, κλειδαρια ντουλαπακι αλουμινιου αντι χρωμιο
-νεες επενδυσεις καθισματων κοκκινο-γκρι κ μπλε-γκρι
-καταργηση του coastalblue k red spice ,προσθηκη river blue k sunset red
-προσθηκη πακετου χρωμιου(χρωμια στη μασκα ,πισω πορτα,πλαινα ντεκορ)
-καταργηση ενσωματωμενης κεραιας,κεραια κανονικα οπωs golf 4 ektos navi(shark tale)Eδω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες για τα παραπάνω σε σύγκριση μάλιστα με το τωρινό μοντέλο.
http://www.uk-mkivs.net/forums/261997/ShowPost.aspxΣυμφωνώ μαζί σου.
Οι παραπάνω φωτό είναι μια **πιθανότητα **του GOLF VI.
Αν ήταν έτσι το facelift, τότε **πώς θα ήταν **το εξ ολοκλήρου νέο GOLF ?
Επιτέλους(!), στο facelift θα είναι μαύρο όλο το ταμπλό.
Όχι τίποτα άλλο,
απλά το γκρί ανοιχτό, το κάνει να δείχνει πιο φτηνό από ότι είναι στην πραγματικότητα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάγια πολιτική της VW να μη γίνεται f/l στο golf...
Στην ουσία οι αλλαγές είναι αυτές που αναφέρω στο παραπάνω post μου...Όπως και το να τοποθετεί ημιάκαμπτο στα Golf αλλά αυτό άλλαξε. Δε νομίζω να μπορεί για πάντα να μη κάνει facelift. Ο ανταγωνισμός είναι εντονότερος πλέον και το Golf δε μπορεί να χαρακτηριστεί κλασσικό πλέον.
-
Επειδή η VW μπορεί όντως να μη τολμήσει ( ) να κάνει αλλαγές στο υπάρχον Golf αλλάζω τον τίτλο αυτού του τόπικ...
-
giati ola ta vw moiazoyn toso poly (polo,passat,golf)! opws kai na exei omws oi germanoi mas aresoyn ! diaxronika sxedia!!!!!
-
Το ίδιο θέμα δε συζητάται εδώ;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=14692
VW Golf VΙ