-
Η οπτική ένδειξη του park pilot είναι άλλο πράγμα να το βάλεις αξίζει.
-
Σήμερα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το golf VI.
Έχοντας στην οικογένεια ένα IV 1.6 και ένα V GT, αυτό που συμπέρανα είναι το εξής:Μια κλάση ανώτερο από το V!!!!
Εσωτερικά, καμία σχέση, πολύ πιο 'δυνατό'!!!
Εξωτερικά, σαφώς πιο όμορφο...
Φυσικά και σαν εξοπλισμός, πλουσιότερος από τον αντίστοιχο του V.
Πιστεύω πως το GTI VI θα είναι 'άλλο' auto.
Test drive δεν έκανα, αυτό θα γίνει στο εγγύς μέλλον.
Εως τότε, μένω μόνο στα οπτικά...
-
Eγω προχτες εκανα τεστ με το νεο golf,και ως πρωην κατοχος του IV μπορω να πω με σιγουρια:καμμια σχεση!
Για το εσωτερικο δε το συζηταω,ειναι αλλη κλαση,πολυ ποιοτικα και εργονομικα τα παντα.Λιγο εκνευριστικος ο ηχος προειδοποιησης για το οριο ταχυτητας,δεν ξερω αν απενεργοποιειται.Πολυ καλη η ορατοτητα πισω,καλη η θεση οδηγησης,εξαιρετικο τιμονι.
Ομως εκει που υπαρχει φοβερη βελτιωση ειναι στο δρομο:(μιλαω παντα σε σχεση με το IV,το V λιγο το εχω οδηγησει) απιστευτος κινητηρας,δε σε αφηνει καθολου να 'κρεμασεις',και οδηγησα το μικρο των 122 ιππων!
Πολυ καλη κιη αναρτηση,μαλιστα ενω αρχικα σκεφτομουν να παραγγειλω το dcc,τελικα αποφασισα οτι δεν χρειαζεται αφου το αυτοκινητο ειναι μια χαρα στημενο.
Το μονο που μενει ειναι να παρω μια αποφαση για το dsg,αν αξιζει την αναμονη των 4 μηνων (και τα περιπου 1700 € παραπανω) -
ετοιμαζομαι για παραγγελία VW GOLF TSI 160HP HIGHLINE DSG7. Τα extra θα ειναι
μεταλλικό χρώμα(2Τ)...440Ε
χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων...113Ε
RCD510...207E
και μαζι με τελη κυκλοφορίας, πινακίδες κτλ θα κοστίσει 25660Ε
μετά την αγορά θα του βάλω και φιμέ μεμβράνες και τέλος.
θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τα δώρα και το τί να ζητήσω αφού η πληρωμή θα είναι cash.επίσης γνωρίζει κανείς για αναπροσαρμογή των τιμών αφού η VW καθε φεβρουάριο αλλάζει τους τιμοκατάλογους. -
να ζητησεις να σου δωσουν τζαμπανταν τα +2 χρονια εγγυηση, το RCD510 και τον συναγερμο....
-
Ο χρήστης costas7 έγραψε:
RCD510...207E
θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τα δώρα και το τί να ζητήσω αφού η πληρωμή θα είναι cash.επίσης γνωρίζει κανείς για αναπροσαρμογή των τιμών αφού η VW καθε φεβρουάριο αλλάζει τους τιμοκατάλογους.Φίλε και να τα 'χεις... ποτέ cash.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
RCD510...207E
θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τα δώρα και το τί να ζητήσω αφού η πληρωμή θα είναι cash.επίσης γνωρίζει κανείς για αναπροσαρμογή των τιμών αφού η VW καθε φεβρουάριο αλλάζει τους τιμοκατάλογους.Φίλε και να τα 'χεις... ποτέ cash.
Με 8-9% επιτοκιο??Μαλλον το cash ειναι προτιμοτερο...
-
Ακόμα τπτ με το dynaudioo.... κανείς!
-
Ο χρήστης Sirokizein έγραψε:
Ακόμα τπτ με το dynaudioo.... κανείς!Εγω εχω παραγγειλει dynaudio...σε λιγοτερο απο εναμιση μηνα θα σας πω εντυπωσεις
-
Nα ρωτήσω. Το παρήγγειλε ο πατερας μου το 1.4 160hp dsg και για το παρκάρισμα εβαλε 'αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος- πισω' με 513. Ποια η διαφορά του απο το park assist με τα 100 ευρώ παραπάνω?
-
Με το park assist, το αμάξι ανιχνεύει τη θέση και παρκάρει μόνο του.
Ακούγεται μουράτο αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει.Κι αυτό γιατί απαιτεί τουλάχιστον 1,4m περισσότερο χώρο σε μήκος (αν θυμάμαι σωστά και δεν είναι παραπάνω) από το συνολικό μήκος του οχήματος, που σημαίνει ότι και ένας απλός οδηγός το πάρκαρε άνετα σε εκείνη τη θέση.
Επιπλέον με το park assist, πάλι πρέπει να 'παίζεις' με το γκάζι και το φρένο για να το μετακινείς προς-πίσω το αμάξι καθώς αυτό στρίβει αυτόματα (μόνο του δηλαδή) το τιμόνι.**
Ουσιαστικά δηλαδή είναι ένα handsfree παρκαρίσματος καθώς το μόνο που απαλλάσσεται ο οδηγός είναι το στρίψιμο του τιμονιού.Ξαναλέω ότι εμένα μου φαίνεται παντελώς άχρηστο, όμως ίσως είμαι σε νεαρή (ακόμα) ηλικία και το κρίνω από άλλη σκοπιά.
**Αν το αμάξι είναι εφοδιασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο πρέπει να 'παίζεις' με συμπλέκτη-γκάζι-φρένο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Με το park assist, το αμάξι ανιχνεύει τη θέση και παρκάρει μόνο του.
Ακούγεται μουράτο αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει.Κι αυτό γιατί απαιτεί **τουλάχιστον 1,4m περισσότερο χώρο σε μήκος (αν θυμάμαι σωστά και δεν είναι παραπάνω) από το συνολικό μήκος του οχήματος, που σημαίνει ότι και ένας απλός οδηγός το πάρκαρε άνετα σε εκείνη τη θέση.
Επιπλέον με το park assist, πάλι πρέπει να 'παίζεις' με το γκάζι και το φρένο για να το μετακινείς προς-πίσω το αμάξι καθώς αυτό στρίβει αυτόματα (μόνο του δηλαδή) το τιμόνι.
Ουσιαστικά δηλαδή είναι ένα handsfree παρκαρίσματος καθώς το μόνο που απαλλάσσεται ο οδηγός είναι το στρίψιμο του τιμονιού.
.Eίσαι σίγουρος για το 1,4 m.Moυ φαίνεται πολύ.Στη Δ χρειάζεται συνολικά 5,20μ. δηλαδή 0,70m γιατί το αυτοκίνητο είναι 4,5m.Mε το γκάζι και το φρένο παίζεις εσύ αλλά η ταχύτητα είναι περιορισμένη.Ουσιαστικά δε ακουμπάς καθόλου τιμόνι και τους ελιγμούς τους κάνει αυτόματα.
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Eίσαι σίγουρος για το 1,4 m.Moυ φαίνεται πολύ.Σε τεχνικό άρθρο για το (νέο) park assist της VW το βρήκα.Επίσης το είχε κάνει και τεστ και κάποιο ελληνικό περιοδικό αλλά δε θυμάμαι ποιό.(Νομίζω...drive και είχε και dvd με το τεστ.Επίσης είχε και το park assist της A-class, και άλλων μοντέλων)
Κι εμένα μου φάνηκε πολύ το 1.4m και γι'αυτό το κατέκρινα. -
και το Ακλασ τοσο θελει.
της Δ τελικα ειναι το πιο πρακτικο! -
εμένα μου φαίνεται άχρηστο πάντως. θα ήταν πολυ καλό εάν ο απαιτούμενος χώρος ήταν μικρός (ακόμη μικρότερος απ' ότι στην δ).
Νομιζω όμως ότι το σύστημα θα εξελιχθεί τα επόμενα χρονια και θα καταστεί πιο ελκυστικό.
-
Οσοι το εχετε παραγγείλει τι παράδοση σας εχουν πει? Εμενα τριμηνο.. Αλλα ελπίζω να το εχω και πιο νωρίς στα χέρια μου...
-
Eπίσης, στο προσπεκτ δίνει αυτο με τα 160 αλογα dsg να εχει ίδια κατανάλωση καυσίμου με αυτο με τα 122 αλογα.. Ειναι δυνατόν?
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf14tsi160dsg.pdf
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422dsg.pdf -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και το Ακλασ τοσο θελει.
της Δ τελικα ειναι το πιο πρακτικο!Τελικά υπάρχει κατι που να κάνει άσχημα η Δ?
Eπίσης, στο προσπεκτ δίνει αυτο με τα 160 αλογα dsg να εχει ίδια κατανάλωση καυσίμου με αυτο με τα 122 αλογα.. Ειναι δυνατόν?
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf14tsi160dsg.pdf' target='_blank' target='_blank
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422dsg.pdf' target='_blank' target='_blankΧωρις να είμαι κάτοχος κανενός από τα δύο, θα στοιχημάτιζα ότι το 160 μπορεί να έχει και λιγότερη ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
και το Ακλασ τοσο θελει.
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf14tsi160dsg.pdf' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422dsg.pdf' target='_blank' target='_blank' target='_blankΧωρις να είμαι κάτοχος κανενός από τα δύο, θα στοιχημάτιζα ότι το 160 μπορεί να έχει και λιγότερη ...
αφου η Δ θελει 0.70 περισσοτερο απο το μηκος του αμαξωματος της ενω το golf 1,4 περισσοτερο απο το αμαξωμα του ποιο ειναι καλυτερο τελικα?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και το Ακλασ τοσο θελει.
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf14tsi160dsg.pdf' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422dsg.pdf' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΧωρις να είμαι κάτοχος κανενός από τα δύο, θα στοιχημάτιζα ότι το 160 μπορεί να έχει και λιγότερη ...
αφου η Δ θελει 0.70 περισσοτερο απο το μηκος του αμαξωματος της ενω το golf 1,4 περισσοτερο απο το αμαξωμα του ποιο ειναι καλυτερο τελικα?
α και το Α class θελει οσο το golf...
VW Golf VΙ