-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
για μένα οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μάλλον άχρηστο αξεσουαρ - απλά και να ακουμπήσεις λίγο ελαφρα το πίσω αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα απολύτως.καλός είναι τούτος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλός είναι τούτος...
Ωραίος!!!........ (τρόπος....)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
O TSI δεν κλανει μια μπροστα στον T-jet
Oντως!
Κλάνει δύο γιατί έχει κ κομπρέσορα...μια έκδοσή του
πεστου να μην κλανει πολυ γιατι φευγουν τα προφυλακτικα απο την εξατμιση.
-
...........
(μου θυμησες το δημοτικο,ωραιες εποχες!) -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
καλός είναι τούτος...
Ωραίος!!!........ (τρόπος....)
αυτό σε πείραξε...
Δεν απευθύνομαι στο πρόσωπό σου με αυτή την κίνηση αλλά στον τρόπο σκέψης σου.
Oντως!
πεστου να μην κλανει πολυ γιατι φευγουν τα προφυλακτικα απο την εξατμιση.
με τέτοιον κώλο που έχει το 6 ...λογικό!
-
@elteo
τωρα μαρεσεις -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oντως!
-
Οδηγησα χθες την εκδοση με τους 160 ιππους και χειροκινητο κιβωτιο.Το αμαξι δεν το πιεσα ιδιαιτερα μιας και ειχα και παρεα τον πωλητη.Λοιπον,μπορω να πω οτι εφυγα μπερδεμενος.Απο τη μια μερια,το αυτοκινητο σου δινει την εντυπωση οτι θα μπορουσες να κανεις 500χλμ και να βγεις απο μεσα ατσαλακωτος.Ειναι ανετο,ησυχο,δεν κοπαναει,εχει πολυ μαλακο συμπλεκτη και πολυ καλα καθισματα στην εκδοση highline που οδηγησα.Απο την αλλη σαν αισθηση τα 160 αλογα δεν τα βλεπεις,και δεν εννοω οτι δεν ειναι γρηγορο,απλα οτι λογω μακριων σχεσεων δουλευει παντα με χαμηλές στροφες και χωρις θορυβο οποτε σχεδον παντα βρισκεσαι με περισσοτερα χλμ απο οτι υπολογιζες χωρις ομως αν εισαι και σιγουρος για το πως εφθασες σε αυτην την ταχυτητα.Συγκριτικα εχωντας οδηγησει την Octavia 1.8Tsi 160ps,Mito 155ps και Bravo Sport 150ps,και τα 3 σαν αισθηση εδιναν την εντυπωση πολυ πιο γρηγορων αυτοκινητων,ειτε λογω ηχου,(ειδικα η Μιτο) ειτε λογω 'κολληματος' στο καθισμα(το Οκταβια).Βεβαια ολες οι μετρησεις λενε οτι το Γκολφ ειναι πιο γρηγορο και απο τα 3 οποτε τι να πω...Επισης αρνητικη εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι το πενταλ των φρενων εχει μια αρχικη νεκρη διαδρομη που δεν το περιμενα.Για την αποτελεσματικοτητα των φρενων δεν εχω να πω τιποτα γιατι δεν τα δοκιμασα.Σε οτι αφορα στις στροφες,πηρα καποιες καμπες στις οποιες το αμαξι γερνει αλλα φαινεται να κραταει,χωρις ομως παλι να κανω υπερβολες.Παντως πιστευω οτι αν καποιος θελει το κατι παραπανω μαλλον θελει την εξτρα σπορ αναρτηση με τις 17αρες ζαντες.Το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστουν αρκετα test drive πριν καταληξω οτι αξιζει τα λεφτα του σε οτι αφορα την δυναμικη συμπεριφορα,γιατι σε οτι αφορα αισθηση εσωτερικου και ποιοτητα κυλισης ειναι σιγουρα το καλυτερο(για μενα)
-
πολυ ιταλικη χολη ρε παιδι μου στο τοπικ αυτο
Να σας κανω μια απλη ερωτηση ρε σπιρτα , αφου σας αηδιαζει τοσο πολυ η γκολφω και θεωρειτε τοσο μεγαλα αυτοκινητα τα ιταλικα τι στην ευχη θελετε σε αυτο το τοπικ ?
Ποια ειναι η δουλεια σας εδω δλδ ?
Γιατι εγω πχ που θεωρω τα ιταλικα αυτοκινητα πρωτα μονο στο τριξιμο και σε κλησεις στην εξπρες σερβις , δεν εχω μπει ποτε σε φορουμ αλφα η φιατ η πως στο διαολο λεγονται αυτα τα κονσερβοκουτια , γιατι ΑΠΛΑ δεν με απασχολει .
Για να ακουσω λοιπον , γιατι με τη παρτη σας 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν- οσα δε φτανει η αλεπου
- εχετε τοσο πολυ ελευθερο χρονο που μπαινετε και σε φορουμ με συνταγες μαγειρικης
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
πολυ ιταλικη χολη ρε παιδι μου στο τοπικ αυτο
Να σας κανω μια απλη ερωτηση ρε σπιρτα , αφου σας αηδιαζει τοσο πολυ η γκολφω και θεωρειτε τοσο μεγαλα αυτοκινητα τα ιταλικα τι στην ευχη θελετε σε αυτο το τοπικ ?
Ποια ειναι η δουλεια σας εδω δλδ ?
Γιατι εγω πχ που θεωρω τα ιταλικα αυτοκινητα πρωτα μονο στο τριξιμο και σε κλησεις στην εξπρες σερβις , δεν εχω μπει ποτε σε φορουμ αλφα η φιατ η πως στο διαολο λεγονται αυτα τα κονσερβοκουτια , γιατι ΑΠΛΑ δεν με απασχολει .
Για να ακουσω λοιπον , γιατι με τη παρτη σας 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν- οσα δε φτανει η αλεπου
- εχετε τοσο πολυ ελευθερο χρονο που μπαινετε και σε φορουμ με συνταγες μαγειρικης
για την ηλικια σου καλη κι μαλακια σου
-
Ιταλακια γνωριζομαστε και μιλας με αυτο τον τονο ?
Θελεις μηπως να γνωριστουμε να μου το πεις απο κοντα το βαθυστοχαστο σχολιο σου ?
Θα το θελα παρα πολυ στο λογο μου -
Λοιπόν.... επανήλθα....
Έγινε η παραγγελία (επιτέλους)
ESP, RCD510, εργοστ. συναγερμός, αισθητήρες πίεσης ελαστικών (κωδ. 7Κ6), πακέτο φωτισμού.
Να πληροφορήσω όσους δεν το ξέρους οτι το RCD510 είναι διαθέσιμο για τους εραστές του ποιοτικού ήχου και με Dynaudio Excite (τιμή περίπου 720€). Απλά χρειάστηκε ο πωλητής να μιλήσει με τον product manager της Kosmocar για να βρει τους αντίστοιχους κωδικούς....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... -
Ποσο θα στοιχισει?
-
συγχαρητηρια , καλοταξιδο ευχομαι και να σου ερθει συντομα
-
22300 (έκπτωση 650€)
-
καλοριζικο και καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
συγχαρητηρια , καλοταξιδο ευχομαι και να σου ερθει συντομααπό limited_one την 08/01/09 9:20
καλοριζικο και καλοταξιδοΕυχαριστώ παιδιά.... ελπίζω σε κανένα 3μηνο...
-
Εχει καταντησει κουραστικο αυτο το πραγμα πια
με τις λασπομαχιες και τα υβριστικα σχολια
Ιταλοφιλων Vs Γερμανοφιλων και το αντιθετο.
Οχι τιποτα αλλο αλλα χανεται και η ουσια
των τοπικ που υποτιθεται οτι δημιουργουνται
για να ενημερωνομαστε και να σχολιαζουμε οτιδηποτε νεοτερο
εμφανιζεται στον τυπο που αφορα το εκαστοτε αυτοκινητο... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Θελεις μηπως να γνωριστουμε να μου το πεις απο κοντα το βαθυστοχαστο σχολιο σου ?
Θα το θελα παρα πολυ στο λογο μουΜε παρέες ή χωρίς?
Λοιπόν.... επανήλθα....
ESP, RCD510, εργοστ. συναγερμός, αισθητήρες πίεσης ελαστικών (κωδ. 7Κ6), πακέτο φωτισμού.
Να πληροφορήσω όσους δεν το ξέρους οτι το RCD510 είναι διαθέσιμο για τους εραστές του ποιοτικού ήχου και με Dynaudio Excite (τιμή περίπου 720€). Απλά χρειάστηκε ο πωλητής να μιλήσει με τον product manager της Kosmocar για να βρει τους αντίστοιχους κωδικούς....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Καλοτάξιδο!!
Καλά ρε άνθρωπε, έβαλες αισθητήρες πίεσης ελαστικών και δεν έβαλες αισθητήρες παρκαρίσματος???
Προσωπικά έχω σωθεί 3-4 φορές με τους αισθητήρες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θα το θελα παρα πολυ στο λογο μουΜε παρέες ή χωρίς?
Λοιπόν.... επανήλθα....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Καλοτάξιδο!!
Καλά ρε άνθρωπε, έβαλες αισθητήρες πίεσης ελαστικών και δεν έβαλες αισθητήρες παρκαρίσματος???
Προσωπικά έχω σωθεί 3-4 φορές με τους αισθητήρες.
Άλλο τα 50€ των ελαστικών και άλλο τα 511 του παρκαρίσματος!!! Είναι θέμα 'τιμής' βλέπεις!!! Άλλωστε για εκείνο που τους ήθελα (να μπορώ να πλησιάζω στους 5=10 πόντους) δεν κάνουνε (μου το είπε και ο πωλητής).... Άρα.......
VW Golf VΙ