-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=459&page_id=2273#bottom
περαστικα
Πληρωμένα έντυπα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Φυσικά και έχει μειονεκτήματα:
-Είναι βαρετό εξωτερικά
-Είναι βαρετό εσωτερικά
-Είναι Golf και αρκετός κόσμος το μισεί γι αυτό το λόγο (μέχρι να αγοράσουν ένα)
-Δεν είναι γιαπωνέζικο aka δεν έχει τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία
-Η αντιπροσωπεία είναι τραγικήΚατά τα άλλα πιστεύω πως είναι το καλύτερο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή (160+DSG 7άρι)
ξέχασες τις 24.000 ευρώ
τιμή φωτιάυγ: και εμένα μου αρέσουν τα γκολφ
21800€ το τρίπορτο 1.4 160hp έκδοση highline που έχει τα πάντα!
-
Δεν έχει DCC.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μέση κατανάλωση 10.8!Φανταζομαι ο θαυμασμος σου δηλωνει οτι θεωρεις μικρη τη μεση καταναλωση για ενα τεστ περιοδικου
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
-Είναι βαρετό εξωτερικά
-Είναι βαρετό εσωτερικά
-Είναι Golf και αρκετός κόσμος το μισεί γι αυτό το λόγο (μέχρι να αγοράσουν ένα)
-Η αντιπροσωπεία είναι τραγικήΚατά τα άλλα πιστεύω πως είναι το καλύτερο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή (160+DSG 7άρι)
ξέχασες τις 24.000 ευρώ
3d 1.4 TSI Highline DSG 160hp =23550
5d 1.4 TSI Highline DSG 160hp =24400 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-Είναι βαρετό εξωτερικά
-Είναι βαρετό εσωτερικά
ξέχασες τις 24.000 ευρώ
3d 1.4 TSI Highline DSG 160hp =23550
5d 1.4 TSI Highline DSG 160hp =24400σωστός!
-
Λοιπόν, σήμερα οδήγησα το 1.4 122hp στον Παζαρόπουλο στην Κύμης στην Ν. Ιωνία. Διήρκεσε σχεδόν ένα τέταρτο, πολύ λίγος χρόνος για να βγουν πολλά συμπεράσματα και η διαδρομή δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (στους δρόμους γύρω από Λ. Κύμης στον Αγ. Θωμά στο Μαρούσι αν κανείς ξέρει).
Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κύλισης και την άνεση της ανάρτησης, το πως απορροφούσε τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ηχομόνωση δεν είναι υπερβολή αν πω ότι ένιωθα ότι οδηγούσα αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας και όχι ένα απλό hatchback! Κάποιες λίγες στροφές που συνάντησα τις πήρα αρκετά σβέλτα χωρίς να αγχωθώ καθόλου.
Το τιμόνι κορυφαίο για τα δικά μου δεδομένα με σωστό βάρος αναλόγως των χιλιομέτρων που πηγαίνεις και ακριβέστατο. Μόνο μειονέκτημα που εγώ παρατήρησα σε αυτή τη σύντομη εμπειρία ήταν μια μικρή ασάφεια όταν πηγαίνεις πολύ αργά, δεν καταλαβαίνεις πόσο έχουν στρίψει οι τροχοί αλλά μάλλον ιδέα μου θα ήταν.
Ο κινητήρας κορυφαίος με ανύπαρκτο lag. Δεν καταλαβαίνεις ότι οδηγείς μόνο 1.4 τούρμπο αλλά μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό. Έπιασα τα 120 για πλάκα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Το κιβώτιο με πολύ καλή αίσθηση είναι λίγο μακρύ αλλά με 26 Kgr ροπής αποδιδόμενα στις 1500-2000 στροφές δεν προβληματίζεσαι καθόλου. Τα φρένα με ικανοποίησαν πλήρως όταν χρειάστηκε να σταματήσω απότομα.Τον πίνακα οργάνων χαίρεσαι να τον κοιτάς, η θέση οδήγησης πάρα πολύ καλή, τα υλικά και ο διάκοσμος μέσα ανώτερης κλάσης, πρακτικό ώστε να μη σε κουράσει ποτέ σε καθημερινή χρήση, η οδηγική εμπειρία κορυφαία ένα αμάξι που πραγματικά δεν με ξενέρωσε σε κανένα σημείο. Μέχρι στιγμής δε έχω βρει κανένα ψεγάδι.
Δίκαια λοιπόν είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας!
-
http://www.autobild.de/artikel/der-neue ... 60516.html
και καμερούλα για την όπισθεν...
που προφυλλάσσεται από νερό κατά το πλύσιμο... -
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Το κιβώτιο με πολύ καλή αίσθηση είναι λίγο μακρύ αλλά με 26 Kgr ροπής αποδιδόμενα στις 1500-2000 στροφές δεν προβληματίζεσαι καθόλου:20 κιλά έχει, όχι 26. 24 έχει το Golf με τα 160 και 28 το V GTI.
-
Όμορφος πίνακας οργάνων
http://bilder.autobild.de/ir_img/592097 ... 1deaac.jpg -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το κιβώτιο με πολύ καλή αίσθηση είναι λίγο μακρύ αλλά με 26 Kgr ροπής αποδιδόμενα στις 1500-2000 στροφές δεν προβληματίζεσαι καθόλου:
20 κιλά έχει, όχι 26. 24 έχει το Golf με τα 160 και 28 το V GTI.
Όντως γράψε λάθος.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
μέση κατανάλωση 10.8!
Φανταζομαι ο θαυμασμος σου δηλωνει οτι θεωρεις μικρη τη μεση καταναλωση για ενα τεστ περιοδικου
Ακριβώς. Πολύ καλή κατανάλωση τεστ για 160 άλογα και αυτόματο.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όμορφος πίνακας οργάνων
http://bilder.autobild.de/ir_img/592097 ... 1deaac.jpg' target='_blank' target='_blankΒρε τι μου θυμιζει να δεις, να δεις τι μου θυμιζει....
Αν εβαζαν και το στροφομετρο δεξια αντι αριστερα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αν εβαζαν και το στροφομετρο δεξια αντι αριστερα
Και τις βελόνες κάθετα... Δεν κάνουν όμως μόνο τα ράσα τον παπά.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά...ξέχασα να αναφέρω ότι το χρώμα που το έχει ο Παζαρόπουλος στην έκθεση είναι το blue shark και πραγματικά είναι πολύ καλό και του πηγαίνει πολύ...αυτό και το κόκκινο θα παίξουν όταν αποφασίσω να κάνω την παραγγελία.
-
Χρόνια πολλά σε όλους.
Οσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Για άλλη μια φορά απογοήτευση.
Καλό ,αλλα χάλια σχεδιαστικά.
Το σχεδιαστή που σχεδίασε το scirocco τι τον έκαναν ? Απολύθηκε ? -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Εμένα μου είπαν πως αν το παραγγείλω τωρα θα έρθει Απρίλιο, τόση υπομονή ρε γαμώτο.Αξίζει να περιμένω τόσο για το DSG αντί του χειροκίνητου?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όμορφος πίνακας οργάνων
http://bilder.autobild.de/ir_img/592097 ... 1deaac.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blankΒρε τι μου θυμιζει να δεις, να δεις τι μου θυμιζει....
Αν εβαζαν και το στροφομετρο δεξια αντι αριστεραΤι σου θυμίζει?
Εμένα μου θυμίζει SLK:
-
Σωστός!!!!!
καλα Χριστούγενα σε ολους... -
Το σημαντικό με τον πίνακα οργάνων του νέου Golf είναι οτι τέρμα ο μπλε φωτισμός. Επιτέλους...
VW Golf VΙ