-
**Τι γνώμη έχετε για το body piercing?
**θα κάνατε ποτέ? Αν ναι, σε ποιο σημείο του σώματος σας? Αν όχι, γιατί?
Σχηματίζετε γνώμη για τον άλλον από τα σκουλαρίκια που έχει ή σας αφήνει παγερά αδιάφορο? -
Σχηματίζετε γνώμη για τον άλλον από τα σκουλαρίκια που έχει ή σας αφήνει παγερά αδιάφορο? -
Κοιτα εγω εχω κάνει, δεν σχηματισω αποψη για κανενα απο τα σκουλαρικια-τατουαζ του κλπ αλλα ειμαι fun του ρητου παν μετρο άριστο!! Δηλαδη ναι να κανεις, αλλα οχι να γινεις σουρωτηρι!
-
Μου είναι τελείως αδιάφορο. Ομολογώ οτι παλιά είχα σκεφτεί να βάλω σκουλαρίκι στο αυτί αλλά τελικά δεν το έκανα ποτέ.
-
μόνο στο αυτί και αυτό αρκετό είναι (όχι δε φοράω εγώ γενικά μιλάω)
εδιτ: για σκουλαρήκι αναφέρομαι, σε ταττού δεν έχω πρόβλημα αρκεί να ναι ωραίο όπως λέει κι ο Σπύρος
-
Μου είναι αδιάφορο, ούτε που σκέφτηκα ποτέ να κάνω. Αλίμονο αν έκρινα κάποιον/κάποια από τα σκουλαρίκια του/της όμως.
Αν πάμε σε τατού (κι αυτό τρύπημα είναι...), αλλάζει το πράγμα. Ένα ξεχωριστό, πρωτότυπο τατού σε καλό σημείο, με χίλια!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν πάμε σε τατού (κι αυτό τρύπημα είναι...), αλλάζει το πράγμα. Ένα ξεχωριστό, πρωτότυπο τατού σε καλό σημείο, με χίλια!
To κακο είναι οτι τα παντρεύεσαι...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ορθόν! Γι' αυτό, σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πριν το χτυπήσουμε, και κάνουμε προσεκτική επιλογή στο σημείο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ορθόν! Γι' αυτό, σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πριν το χτυπήσουμε, και κάνουμε προσεκτική επιλογή στο σημείο!
Και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ γυναικεία ονόματα!
-
Δέν θα έκανα ποτέ τρύπα πάνω μου γιά να...'στολιστώ' μέν,αλλά τρελαίνομαι να βλέπω σκουλαρίκια στούς αφαλούς τών γυναικών.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν θα έκανα ποτέ τρύπα πάνω μου γιά να...'στολιστώ' μέν,αλλά τρελαίνομαι να βλέπω σκουλαρίκια στούς αφαλούς τών γυναικών.Αν έχει ωραία κοιλιά ναί...Αν είναι σαν του Πάγκαλου ασε (και οι περισότερες έχουν σωσίβιο βέβαια)!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Δέν θα έκανα ποτέ τρύπα πάνω μου γιά να...'στολιστώ' μέν,αλλά τρελαίνομαι να βλέπω σκουλαρίκια στούς αφαλούς τών γυναικών.
Αν έχει ωραία κοιλιά ναί...Αν είναι σαν του Πάγκαλου ασε (και οι περισότερες έχουν σωσίβιο βέβαια)!
Πο πο πο κακια αυτοι οι αντρες... Και μετα λετε εμας κακες ρε!!
-
Ψέματα λέω;
-
Πάντα μου άρεσε σαν ιδέα το body piercing τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Βέβαια απο ενα σημείο και μετά μπορεί να καταληξει υπερβολή, ειδικά οταν γίνεται σε πιο εξτρίμ σημεία του σώματος. Εχω 2 τρύπες στο δεξί αυτί και μια στο αριστερό με αρκετά διακριτικά σκουλαρίκια.
Όπως δήλωσε και συνφορουμίτης παραπάνω, λατρεύω το σκουλαρίκι στην κοιλιά στις γυναίκες όπως επίσης και διακριτικό piercing στην μύτη.
Δηλώνω επίσης φαν των tatoo (οχι του μουσικού ντουέτου ) και σκέφτομαι σοβαρά μέσα στον προσεχή χρόνο να χτυπήσω ενα.
-
ειμαι φαν των tatoo και αντι φαν του piercing...Oλα αυτα μονο στις γυναικες βεβαια..Στους ανδρες ειναι ξεφτιλα και τα δυο βεβαια...
-
Στη γυναίκα μου αρέσει παντού, εκτός από φρύδια και χείλη (πάνω χείλη, να εξηγούμαστε). Θα πρέπει όμως να είναι εμφανίσιμη και ΚΑΘΑΡΗ. Στη μύτη θεωρώ αηδία τους κρίκους - το στρασάκι όμως είναι τέλειο.
-
Aπεχθάνομαι τα σκουλαρίκια και τα τρυπήματα.
Ούτε τα τατουάζ με ενθουσιάζουν. Όλα αυτά, παραπέμπουν λίγο σε ντεκαντάνς καταστάσεις, και εκτός αυτού η αισθητικής τους είναι για τα γούστα μου ελεεινή.Τώρα, αν ο άλλος, θέλει να τρυπηθεί, μου είναι εντελώς αδιαφόρο.
Δεν πα' να χει και 800 σκουλαρίκια. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν έχει ωραία κοιλιά ναί...Αν είναι σαν του Πάγκαλου ασε (και οι περισότερες έχουν σωσίβιο βέβαια)!
Πο πο πο κακια αυτοι οι αντρες... Και μετα λετε εμας κακες ρε!!
Εχμμμμ,μπορώ να σέ ρωτήσω κάτι;
Παχουλούλα-παχουλούλα;(πλάκα κάνω έ,μή μέ αρπάξει καμιά ξώφαλτση )
-
στις γυναικες μου αρεσει χωρις ομως υπερβολες ε...!!!
για τους ανδρες δε ξερω, ειμαι λιγο συντηρητικος! το πολυ κανα σκουλαρικι,μετα μου προξενει μειδιασμο!
Body Piercing (&tattoo)