-
Με 225 ίππους και 0-100 σε 6,9.
-
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με 225 ίππους και 0-100 σε 6,9.υπάρχει ήδη τόπικ νομίζω....
σας εχω ανεβάσει και φωτος που τράβηξα στις εγκαταστάσεις της ΤΤΕ στη Κολωνία -
Η φωτογραφία...
-
Τα ελαστικά είναι 225/45/17 ή μου φαίνεται?!!!
Να τα ακουν μερικοί μερικοί............
-
Απο στήσιμο πως πάει;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο στήσιμο πως πάει;Σε Corolla αναφέρεσαι. Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Πιπέρι
-
understeer understeer understeer
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
understeer understeer understeerοχι οχι...
Τσινγκ..μπλινκ...μπλοϊνκ...μπλόϊνκ...μπιιιινγκ...φλας...μπλοϊνγκ!!!
Καθόλου υποστροφή....αφου τα παραπάνω σταματάνε το αυτοκίνητο ΠΡΙΝ την στροφή!!!!!
off topic ε? Στο 'Θάψτε...' έπρεπε να το βάλω ε? Δεν κρατήθηκα γμτ!!!
-
Είσαστε και οι δύο κακεντρεχείς...
Αφού είπαμε ότι μπαίνει κουμπάκι.
Βάζεις και μία KW μετά, ή μία Τein και τρέμετε Golf GTi και ΤypeR...
Kαι είναι και 1800 -
Στην ελληνική άσφαλτο; Μπαα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kαι είναι και 1800μια ΚW ή TEIN μπορει να κανει τοση διαφορα???? δεν το νομιζω ρε παιδια.......
-
Kαι είναι και 1800μια ΚW ή TEIN μπορει να κανει τοση διαφορα???? δεν το νομιζω ρε παιδια.......
Μια αναρτηση μπορει να αλλαξει εντελως ενα αυτοκινητο. Η αναρτηση παιζει πρωταρχικο ρολο στο αμαξι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μια αναρτηση μπορει να αλλαξει εντελως ενα αυτοκινητο. Η αναρτηση παιζει πρωταρχικο ρολο στο αμαξι.
καλα μην παιρνεις και ορκο.....
-
ìéá ÊW Þ TEIN ìðïñåé íá êáíåé ôïóç äéáöïñá???? äåí ôï íïìéæù ñå ðáéäéá.......
Ìéá áíáñôçóç ìðïñåé íá áëëáîåé åíôåëùò åíá áõôïêéíçôï. Ç áíáñôçóç ðáéæåé ðñùôáñ÷éêï ñïëï óôï áìáîé.
êáëá ìçí ðáéñíåéò êáé ïñêï.....
Åßíáé êáé ôá åëáóôéêÜ ðïõ êÜíïõí ôç äéáöïñÜ...
-
Και άντε τα φτιάξατε όλα. Το τιμόνι το αναίσθητο πώς θα το φτιάξετε; Και όταν θα δείτε ένα RX8 που κοστίζει λιγότερο να πηγαίνει με το πλάι, θα της βάλετε και πίσω κίνηση από Hilux;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και άντε τα φτιάξατε όλα. Το τιμόνι το αναίσθητο πώς θα το φτιάξετε; Και όταν θα δείτε ένα RX8 που κοστίζει λιγότερο να πηγαίνει με το πλάι, θα της βάλετε και πίσω κίνηση από Hilux;Φαγώθηκες κι εσύ με το πλάι.Ζαλιστήκαμε Όταν δούμε ένα ρχ8 να πηγαίνει με το πλάι θα πάρουμε την αστυνομία,το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική μπας και προλάβουμε κανα κακό.Εξαρτάται βέβαια που θα το δούμε..αν το δούμε σε πίστα..μπορεί και να το χειροκροτήσουμε
-
Το τιμόνι το αναίσθητο πώς θα το φτιάξετε;
Ε με την ανάρτηση όλο κι κάτι θα φτιαχτεί (βλέπε Corolla στο τελευταίο 0-100-0 κι σχετικά σχόλια) αλλά που ξέρεις μπορεί να είναι ήδη βελτιωμένο...
-
το αυτοκίνητο δεν είναι στημένο για τους Ελληνικούς δρόμους με τις άπειρες λακούβες και την άσφαλτο γλίτσα.
σε γερμανική άσφαλτο πάντως πάει πολύ καλά....αυτό βέβαια ισχύει και για πολλά βελτιωτικά προιόντα τα οποία δεν αποδίδουν το ίδιο στους ελληνικούς δρόμους και το ίδιο στου δρόμους επάνω στους οποίους εξελίχτηκαν....
πχ το δικό μου αμάξι μου είναι λίγο ενοχλητικό μέσα στην πόλη και στα στροφιλίκια δεν πατάει πολύ καλά...αλλοτε πετάει μούρες άλλοτε πάει να πετάξει κώλο....
αντιθέτως σε άσφαλτο γυαλόχαρτο και χωρίς ανωμαλίες πάει πολύ καλά και η αναβαθμισμένη ανάρτηση αποδίδει.με την στάνταρντ ανάρτηση και ζαντολάστιχα ούτε η καλή άσφαλτος ήταν ικανή για καλά κρατήματα...αυτό που θέλω να πω με απλά λόγια είναι ότι επειδη μια ΤΕΙΝ η μια ΚW βελτιώνει ενα αυτοκίνητο στο 95% της χρήσης του σε ευρωπαικούς δρόμους,στους ελληνικούς ομως μπορεί να το χειροτερεύει και να είναι ιδανικό μόνο για πίστα.....
Toyota Corolla TTE Compressor