-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Θα υπαρχουν μερικοι αλλα μιλας για πολυ-πολυ μικρο ποσοστο. Το να ειναι καποιος αληθινος αριστερος δε σημαινει πως απαγορευεται να ειναι πλουσιος. Ο Τσε αγαπητε ηταν απο αυτους που η οικογενεια του ειχε αεροπλανο και αυτοκινητο και μιλαμε για δεκαετια πριν το 1950. Πολεμησε και εχασε τη ζωη του για ιδανικα που πιστευε ενω μπορουσε μια χαρα να ειναι βολεμενος. Το ιδιο και ο Λενιν που ηταν απο ευπορη οικογενεια. Εκεινες τις εποχες της ιστοριας ο φτωχος με το πλουσιο ειχε τεραστια διαφορα. Για τους σημερινους δε ξερω. Εχουν αλλαξει και οι εποχες βεβαια αλλα ενας συριζαιος μονο αριστερος δεν ειναι και υπαρχει τεραστια διαφορα με καποιον ΚΚΕΜπορεί, δεν έχω ιδέα για τον Τσε, πάντως βλέπεις το οξύμωρο: ο δεξιός που υποστηρίζει τον καπιταλισμό, είναι λογικό να αποδέχεται και τις διαφοροποιήσεις στον προσωπικό πλούτο (λόγω ευκαιριών, προσωπικής φιλοδοξίας κλπ) που προκύπτουν από αυτό ακριβώς το πεδίο ορισμού των 'πιστεύω' του. Ο αριστερός, που κατακρίνει τον καπιταλισμό και αποδέχεται μόνο την εξίσωση όλων (προς τα κάτω προφανώς), είναι εξ'ορισμού κοροϊδία να αποδέχεται ή ακόμα και να επιτυγχάνει αυτή τη διάκριση/πλουτισμό. Γίνεται ? δεν γίνεται
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Θα υπαρχουν μερικοι αλλα μιλας για πολυ-πολυ μικρο ποσοστο. Το να ειναι καποιος αληθινος αριστερος δε σημαινει πως απαγορευεται να ειναι πλουσιος. Ο Τσε αγαπητε ηταν απο αυτους που η οικογενεια του ειχε αεροπλανο και αυτοκινητο και μιλαμε για δεκαετια πριν το 1950. Πολεμησε και εχασε τη ζωη του για ιδανικα που πιστευε ενω μπορουσε μια χαρα να ειναι βολεμενος. Το ιδιο και ο Λενιν που ηταν απο ευπορη οικογενεια. Εκεινες τις εποχες της ιστοριας ο φτωχος με το πλουσιο ειχε τεραστια διαφορα. Για τους σημερινους δε ξερω. Εχουν αλλαξει και οι εποχες βεβαια αλλα ενας συριζαιος μονο αριστερος δεν ειναι και υπαρχει τεραστια διαφορα με καποιον ΚΚΕ
Μπορεί, δεν έχω ιδέα για τον Τσε, πάντως βλέπεις το οξύμωρο: ο δεξιός που υποστηρίζει τον καπιταλισμό, είναι λογικό να αποδέχεται και τις διαφοροποιήσεις στον προσωπικό πλούτο (λόγω ευκαιριών, προσωπικής φιλοδοξίας κλπ) που προκύπτουν από αυτό ακριβώς το πεδίο ορισμού των 'πιστεύω' του. Ο αριστερός, που κατακρίνει τον καπιταλισμό και αποδέχεται μόνο την εξίσωση όλων (προς τα κάτω προφανώς), είναι εξ'ορισμού κοροϊδία να αποδέχεται ή ακόμα και να επιτυγχάνει αυτή τη διάκριση/πλουτισμό. Γίνεται ? δεν γίνεται [emoji38]
Ο αληθινος αριστερος δε θελει ολοι προς τα κατω αλλα ολοι προς το καλυτερο με προσβαση για ολους(πλουσιους-φτωχους) σε υγεια-παιδεια-δουλεια και παει λεγοντας. Για τον Τσε δεν ειναι κρυφο αφου θα το βρεις ακομα και σε 'δεξιες' σελιδες
-
Δεν ξέρω και δεν με αφορούν λέξεις όπως Τσε, Λένιν και όλα αυτά.
Εγώ γεννήθηκα σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, όπου η ριζοσπαστική αριστερά εκφράζεται από κάποιον αλητάμπουρα Αλέξη και ο κομουνισμός από διαφόρους που έχουν φάει με χρυσά κουτάλια στο όνομα του λαού.Τώρα τα υπόλοιπα τα 'ακούω' βερεσέ.
υ.γ. και μιας που είμαστε στο θέμα τηλεόρασης, κάτω από ποια νομοθεσία το ΚΚΕ πούλησε άδεια πανελλήνιας εκπομπής κατευθείαν στον Βρυώνη με 1,5 εκατ. ευρώ;
Αλλά και αυτό το ΚΚΕ ρε παιδί μου, μυαλό πεπόνι.
Διαγωνισμό έπρεπε να κάνει. Θα είχε αρπάξει πολλά φράγκα. Το ΚΚΕ Εσωτερικού του έβαλε τα γυαλιά.Αυτά μόνο στο ελλάντα γίνονται. Κόμματα να έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
-
Ο αριστερός, που κατακρίνει τον καπιταλισμό και αποδέχεται μόνο την εξίσωση όλων (προς τα κάτω προφανώς), είναι εξ'ορισμού κοροϊδία να αποδέχεται ή ακόμα και να επιτυγχάνει αυτή τη διάκριση/πλουτισμό. Γίνεται ? δεν γίνεταιΟ κομμουνισμός έχει πρόβλημα με την εκμετάλλευση της υπεραξίας της εργασίας. Το να δουλεύουν 10 άνθρωποι δηλαδή και να παράγουν 2000, να μοιράζονται μεταξύ τους τα 1000 και τα άλλα 1000 να πηγαίνουν στο αφεντικό. Από εκεί και πέρα όμως, από την στιγμή που κάποιος δεν εκμεταλλεύεται κάτι τέτοιο, αναγκαστικά θα πρέπει να ζήσει μέσα στην καπιταλιστική κοινωνία. Οπότε αναγκαστικά θα κάνει ότι μπορεί να για επιβιώσει, προφανώς με καπιταλιστικούς όρους. Οι δε πλούσιοι που αναγνωρίζουν την κοινωνική αδικία και δίνουν μέχρι και την ζωή τους είναι δυο φορές πιο αξιοσέβαστοι.
Και πλιζ μην συγχέετε την Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε τίποτα Αριστερό;
υ.γ. και μιας που είμαστε στο θέμα τηλεόρασης, κάτω από ποια νομοθεσία το ΚΚΕ πούλησε άδεια πανελλήνιας εκπομπής κατευθείαν στον Βρυώνη με 1,5 εκατ. ευρώ;
Το ΚΚΕ πούλησε τον σταθμό. Η άδεια ανήκει στο Κράτος και όποτε θέλει να την ανακαλεί.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω και δεν με αφορούν λέξεις όπως Τσε, Λένιν και όλα αυτά.
Εγώ γεννήθηκα σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, όπου η ριζοσπαστική αριστερά εκφράζεται από κάποιον αλητάμπουρα Αλέξη και ο κομουνισμός από διαφόρους που έχουν φάει με χρυσά κουτάλια στο όνομα του λαού.Τώρα τα υπόλοιπα τα 'ακούω' βερεσέ.
Αλλά και αυτό το ΚΚΕ ρε παιδί μου, μυαλό πεπόνι.
Διαγωνισμό έπρεπε να κάνει. Θα είχε αρπάξει πολλά φράγκα. Το ΚΚΕ Εσωτερικού του έβαλε τα γυαλιά. [emoji38]Αυτά μόνο στο ελλάντα γίνονται. Κόμματα να έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Οι λεξεις που δε σε αφορουν ειναι οι πραγματικοι αριστεροι.
Καλα αυτο για τα χρυσα κουταλια οτι εχουν φαει κουκουεδες το ακουω εγω βερεσε.
Υ.Σ. Το καναλι πουληθηκε νομοτυπα και γι αυτο δεν υπαρχει πουθενα καμια αποδειξη για παρατυπια ουτε καν για χαρτοσημο.
Το ΚΚΕ επειδη ηταν απομωνομενο επρεπε να εχει καναλι οπως τα αλλα κομματα που ειναι καπιταλιστικα και περνανε τις αποψεις τους ανα πασα ωρα και στιγμη στα 'αδιαφθορα' καναλια -
Δεν θα πω σε διαδικασία συζήτησης για το ΚΚΕ ούτε για τους και καλά πραγματικούς αριστερούς.
Εγώ θέλω στο Κόμμα Κυνηγών να του δώσουν άδεια να ανοίξει κανάλι. Και αυτό απομονωμένο κόμμα είναι.
-
Ο αληθινος αριστερος δε θελει ολοι προς τα κατω αλλα ολοι προς το καλυτερο με προσβαση για ολους(πλουσιους-φτωχους) σε υγεια-παιδεια-δουλεια και παει λεγοντας. Για τον Τσε δεν ειναι κρυφο αφου θα το βρεις ακομα και σε 'δεξιες' σελιδεςΑυτή τη διάκριση μεταξύ 'αληθινού αριστερού' και 'μούφα αριστερού', που μπορούμε να τη βρούμε ? Έχει κάποιο ορισμό ?
Καθώς είμαστε άνθρωποι που πατάμε στο έδαφος, σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτό το γαλαξία, σε αυτό το σύμπαν, ξέρουμε ότι 'εξίσωση προς το καλύτερο' είναι ουτοπία και αντικείμενο ταινιών επιστημονικής φαντασίας (βλέπε Star Trek και Pickard: 'όλοι επιθυμούμε το καλύτερο, να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας' κλπ κλπ). Έτσι στη πράξη ο αριστερός/κομμουνιστής θέλει απλά να αλλάξει το καπιταλιστικό σύστημα αξιών και διακυβέρνησης με το δικό του (πρακτικά με το Κόμμα). Έτσι έχει συμβεί σε ό-λ-ε-ς και κ-ά-θ-ε μ-ί-α από τις περιπτώσεις αριστερού/κομμουνιστικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Είμαστε λίγο off-topic στο παρόν thread, καλύτερα να πάμε στο σχετικότερο περί πολιτικής....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν θα πω σε διαδικασία συζήτησης για το ΚΚΕ ούτε για τους και καλά πραγματικούς αριστερούς.Εγώ θέλω στο Κόμμα Κυνηγών να του δώσουν άδεια να ανοίξει κανάλι. Και αυτό απομονωμένο κόμμα είναι.
Ουτε εγω θελω να μπω αλλα οταν ακουω κουβεντες οτι να ναι θα σου απαντησω καταλληλα.
Ακομα περιμενουν οι αναγνωστες να απαντησεις για τα χρυσα κουταλια και το αν υπαρχει αποδειξη ενοχης εστω και για χαρτοσημο απο την πωληση του 902.
Μη γραφεις οτι να ναι. Να τεκμηριωνεις καμια φορα.
Υ.Σ. Αν το συστημα θελει τους κυνηγους να εισαι σιγουρος οτι θα βρουνε τηλεοπτικο χρονο εις βαρος αλλων που δε θα κανουν σωστα τη δουλεια τους για το συστημα -
Ο αληθινος αριστερος δε θελει ολοι προς τα κατω αλλα ολοι προς το καλυτερο με προσβαση για ολους(πλουσιους-φτωχους) σε υγεια-παιδεια-δουλεια και παει λεγοντας. Για τον Τσε δεν ειναι κρυφο αφου θα το βρεις ακομα και σε 'δεξιες' σελιδες
Αυτή τη διάκριση μεταξύ 'αληθινού αριστερού' και 'μούφα αριστερού', που μπορούμε να τη βρούμε ? Έχει κάποιο ορισμό ?
Καθώς είμαστε άνθρωποι που πατάμε στο έδαφος, σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτό το γαλαξία, σε αυτό το σύμπαν, ξέρουμε ότι 'εξίσωση προς το καλύτερο' είναι ουτοπία και αντικείμενο ταινιών επιστημονικής φαντασίας (βλέπε Star Trek και Pickard: 'όλοι επιθυμούμε το καλύτερο, να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας' κλπ κλπ). Έτσι στη πράξη ο αριστερός/κομμουνιστής θέλει απλά να αλλάξει το καπιταλιστικό σύστημα αξιών και διακυβέρνησης με το δικό του (πρακτικά με το Κόμμα). Έτσι έχει συμβεί σε ό-λ-ε-ς και κ-ά-θ-ε μ-ί-α από τις περιπτώσεις αριστερού/κομμουνιστικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Είμαστε λίγο off-topic στο παρόν thread, καλύτερα να πάμε στο σχετικότερο περί πολιτικής....
στη πρωτη παραγραφο ειλικρινα θελεις απαντηση? Θεωρεις πως δεν υπαρχει διαφορα?
Η εξισωση προς το καλυτερο δε πρεπει να ειναι ουτοπια γιατι τοτε εχεις παραδοθει αμαχητι. Παντα ελπιζεις και παλευεις. Εννοειται θελει να αλλαξει το συστημα κι αυτο ειναι το δικαιο.
Τωρα αν οι κοινωνια γυρω σου σε εχει επηρεασει τι να πω -
Δεν θα πω σε διαδικασία συζήτησης για το ΚΚΕ ούτε για τους και καλά πραγματικούς αριστερούς.
Εγώ θέλω στο Κόμμα Κυνηγών να του δώσουν άδεια να ανοίξει κανάλι. Και αυτό απομονωμένο κόμμα είναι.
Ουτε εγω θελω να μπω αλλα οταν ακουω κουβεντες οτι να ναι θα σου απαντησω καταλληλα.
Ακομα περιμενουν οι αναγνωστες να απαντησεις για τα χρυσα κουταλια και το αν υπαρχει αποδειξη ενοχης εστω και για χαρτοσημο απο την πωληση του 902.
Μη γραφεις οτι να ναι. Να τεκμηριωνεις καμια φορα.Δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω τίποτα ούτε να αποδείξω κάτι εδώ μέσα. Ειδικά εδώ μέσα στη φωλιά του κούκου.
Και τα 'μην' και τα 'να' κράτα για τον εαυτό σου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ΚΚΕ πούλησε τον σταθμό. Η άδεια ανήκει στο Κράτος και όποτε θέλει να την ανακαλεί.
Καταρχήν να πούμε ότι είναι 3,7 εκατ. ευρώ. 1,5 εκατ. ήταν η προκαταβολή.
Η συχνότητα μπορεί να ανήκει στο κράτος, αλλά το ΚΚΕ την έβαλε στο συμβόλαιο πώλησης προς τον Βρυώνη ώστε να ανέβει η αξία πώλησης. Υπήρχε περίπτωση ποτέ ο Βρυώνης να αγοράσει τηλεοπτικό κανάλι χωρίς δυνατότητα εκπομπής;Ανάμεσα στις πολλές ρήτρες που περιλαμβάνει το συμβόλαιο ενδιαφέρον έχει και εκείνη που αναφέρει ότι δεν θα μεταβιβαστεί ο σταθμός σε εταιρεία που ανήκει σε άλλο κόμμα, καθώς σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής υποχρεούται να πληρώσει ποινή 5 εκατομμυρίων ευρώ.
...
...
...
Ετσι ο πωλητής δήλωσε ότι έχει την απόλυτη κυριότητα της εταιρείας και συγκεκριμένα 3.617.620 μετοχές, αξίας η καθεμία 0,82 ευρώ. Η εταιρεία εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «902 Αριστερά στα FM και 902 Τηλεόραση», ο οποίος λειτουργεί με απόφαση των υπουργών Προεδρίας, Εσωτερικών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Οικονομικών (22414/ Ε3/2992/3.11.1993), αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM». Η εταιρεία του ΚΚΕ συστήθηκε το 1989 και έχει 15 τροποποιήσεις στο καταστατικό της. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σήμερα σε 2.966.448 ευρώ... Με το συμβόλαιο η πωλήτρια εταιρεία δήλωσε ότι μεταβιβάζει και παραδίδει την ψιλή κυριότητα στον αγοραστή, κρατάει την επικαρπία ως τις 10 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια μεταβιβάζει την εταιρεία στο 100% των σχέσεων της.http://www.iefimerida.gr/news/119451/%C ... E%BA%CE%B5
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μη γραφεις οτι να ναι. Να τεκμηριωνεις καμια φορα.Δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω τίποτα ούτε να αποδείξω κάτι εδώ μέσα. Ειδικά εδώ μέσα στη φωλιά του κούκου.
Και τα 'μην' και τα 'να' κράτα για τον εαυτό σου.
Ετσι μπραβο μη τεκμηριωνεις τιποτα απλα να πετας κουβεντες χωρις αντικρυσμα και αποδειξεις. Σωραιοοοος.
Χρυσα κουταλια ελεγες ονοματα γιοκ.
Για τη πωληση του σταθμου εαν εχεις αποδειξεις παλι γιοκ.
Αστο storm δε σε παιρνει με λογια του αερα -
Ρε παίχτη που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ή στην Δίκη του Θωμαϊδη;
Εκτός αν την έχεις δει Στέφανος Χίος και περιμένεις ονόματα και στοιχεία και αποδείξεις εδώ μέσα.Έλεος...
-
Ανατροπή στις τηλεοπτικές άδειες!
Έξω ο Καλογρίτσας - Μέσα ο Ιβάν Σαββίδης
Η πρώτη ανατροπή στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ήρθε από τον Γιάννη Καλογρίτσα μετά την αδυναμία του να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχούσε στην πρώτη δόση. Ο δεύτερος -πρώην πλέον- υπερθεματιστής ζήτησε παράταση 48 ωρών η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.
Σχετικά με το αίτημα παράτασης και την απόρριψή του ο Νίκος Παππάς μιλώντας αποκλειστικά στα Παραπολιτικά 90,1 ανέφερε ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στον διαγωνισμό.
Μετά την απόρριψη του αιτήματος από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ο Ιωάννης Καλογρίτσας με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τις τηλεοπτικές άδειες ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για τον πρώτο επιλαχόντα του διαγωνισμού, Ιβάν Σαββίδη.
Στην ανακοίνωσή του ο Ιωάννης Καλογρίτσας δηλώνει ότι αποχωρεί από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας «για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται». Ο μέχρι σήμερα υπερθεματιστής προσθέτει ότι θα προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του «παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει»
Ολόκληρη η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
Μετά από 44 χρόνια κοινής ζωής με τον πατέρα μου Χρήστο Καλογρίτσα, ανακάλυψα πως η διαπλοκή βρίσκεται μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Επί ένα περίπου μήνα, κανιβαλίστηκα μαζί με την οικογένειά μου, έμαθα πως είμαι ανήθικος, πως χρωστάω στο Δημόσιο, πως φοροδιαφεύγω και αν δεν είχα την τύχη να έχω γεννηθεί μετά το 1962, ίσως να μου χρέωναν και τη δολοφονία του Κέννεντυ.
Από όλα τα εγκλήματα που μου αποδόθηκαν, το μοναδικό πραγματικό έγκλημά μου ήταν πως αποφάσισα ως νέος επιχειρηματίας να διεκδικήσω τηλεοπτική άδεια. Δηλαδή να μπω σφήνα, μέσα σε ένα κλειστό κύκλο συμφερόντων, που θέλουν να εξουσιάζουν όχι μόνο τα κανάλια αλλά και τη χώρα.
Έτσι, προκειμένου να εξοντωθώ ανακάλυψαν στο πρόσωπό μου όσα έχουν διαπράξει οι ίδιοι. Η φοροδιαφυγή για την οποία ελέγχεται ο κύριος Αλαφούζος ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ και η φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται ο κύριος Κοντομηνάς, ύψους 41 εκατομμυρίων, αποδόθηκαν σε μένα που δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ και δεν έχω καμία καταδίκη.
Όπως έκαναν σε όλη τους την πορεία αντέστρεψαν την πραγματικότητα. Η διαπλοκή ανακάλυψε διαπλοκή σε μένα που ούτε εργολάβος είμαι, ούτε δημόσια έργα παίρνω. Αυτοί που έπαιρναν θαλασσοδάνεια με (κατ’ ομολογία τους) «αέρα» και έφτιαξαν ζημιογόνες επιχειρήσεις, οι οποίες αφήνουν εργαζόμενους στο δρόμο, απέδωσαν σε εμένα - έναν άγνωστο αλλά σίγουρα όχι διαπλεκόμενο που ταλάνισε τη δημόσια ζωή επί χρόνια - όλα τα κακά. Αμφισβήτησαν ακόμη και την περιουσία μου, που οι δικές τους Τράπεζες είχαν αποτιμήσει. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι με την ανθρωποφαγία τους επιχείρησαν να κομματιάσουν την τιμή μας και την αξιοπρέπειά μας.
Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού στην πραγματικότητα όλη αυτή η συμπεριφορά στόχευε και δυστυχώς πέτυχε, να με αποκόψει από τις πηγές και τις διαδικασίες χρηματοδότησής μου. Οι τράπεζες προενοχοποιημένες από τα ψευδή δημοσιεύματα, αρνήθηκαν να λειτουργήσουν νόμιμα απέναντί μου. Διαρροές ακόμη και από την Τράπεζα της Ελλάδος άφηναν να εννοηθεί πως είμαι ελεγχόμενος για δάνεια, που ουδέποτε έλαβα. Διαμόρφωσαν, όπως ήθελαν, τις εντυπώσεις και τελικώς παραπλάνησαν την κοινή γνώμη. Τέτοια κανάλια θέλουν και γι’ αυτό τα θέλουν.
Αν και γι’ αυτό το τελευταίο το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, για τα υπόλοιπα το λόγο θα έχει η ζωή και οι πολίτες αυτής της χώρας, που γνωρίζουν πλέον τι συμβαίνει.
Αποχωρώ, λοιπόν, για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται. Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει.
Η παρεμπόδισή μου αυτή είναι πρόσκαιρη. Θα είμαι εδώ και στα Μέσα Ενημέρωσης και φυσικά όλοι θα κριθούμε στη ζωή. Αν και νομίζω πως πολλοί απ’ αυτούς θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ιβάν Σαββίδης: Τις επόμενες μέρες θα καταθέσω την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια
Με δήλωσή του λίγη ώρα μετά την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό ο πρώτος επιλαχών Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι τις προσεχείς ημέρες θα καταβάλει την πρώτη δόση για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας.
Όπως είπε, «εάν μας πληροφορήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα για την απόκτηση της άδειας, τότε «θα είμαστε έτοιμοι σε 2-3 ημέρες να πληρώσουμε τη δόση».
Στο μεταξύ νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Πάνος Λαζαράτος μετά τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα μίλησε για δύο ζητήματα που προκύπτουν.
Πρώτον, η αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα σημαίνει πως δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για συμμετοχή στο διαγωνισμό, οπότε δεν ήταν επί ίσοις όροις η διαδικασία.
Δεύτερον όπως προκύπτει από τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενώ σε όλα τα δωμάτια οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα, στο δωμάτιο του κ. Καλογρίτσα υπήρχε μια κάμερα που έχει καταγράψει μόνο κάποιες κινήσεις του. Μάλιστα ενώ όλους τους άλλους υποψηφίους τους κατέγραφαν κάθε λεπτό, και υπάρχουν στα βίντεο όλες οι κινήσεις, δεν ισχύει το ίδιο για τον κ.Καλογρίτσα, άρα τίθεται θέμα ακυρότητας.
Τα επόμενα βήματα
Θα ακολουθήσει έλεγχος των οικονομικών του στοιχείων και αν δεν υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια θα κληθεί να καταβάλλει την πρώτη δόση από την προσφορά που είχε κάνει στο διαγωνισμό. Δηλαδή 61.500.000 ευρώ.
Αν αποδειχθεί ότι αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής του Ιβάν Σαββίδη ήταν να παίξει το ρόλο του λαγού και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τόσο υψηλό τίμημα για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας και αποσυρθεί τότε ο κλήρος θα πέσει στην δεύτερη επιλαχούσα εταιρία που είναι αυτή του Δημήτρη Κοντομηνά και του Alpha η οποία είχε προσφέρει 61.000.000 ευρώ. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παίχτη που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ή στην Δίκη του Θωμαϊδη;
Εκτός αν την έχεις δει Στέφανος Χίος και περιμένεις ονόματα και στοιχεία και αποδείξεις εδώ μέσα.Έλεος...
Βρισκομαι σε ενα φορουμ οπου καποιος λεει ανακριβειες και οταν του ζητανε αποδειξεις αυτος αρχιζει τα 'ποιος εισαι ο Χιος, ο Θωμαιδης....κ.λ.π. και το κανει απλα για να ανεβαζει τα ποστ του. Σα κουτσομπολιο ενα πραγμα.
Ελεος παιχτη.
Εγω δεν εχω προβλημα με σενα storm αλλα με τα ψεματα και οπου πετυχαινω καποιον θα τη πληρωνει. -
Πως θα την πληρώνει;
-
Βρισκομαι σε ενα φορουμ οπου καποιος λεει ανακριβειες και οταν του ζητανε αποδειξεις αυτος αρχιζει τα 'ποιος εισαι ο Χιος, ο Θωμαιδης....κ.λ.π. και το κανει απλα για να ανεβαζει τα ποστ του. Σα κουτσομπολιο ενα πραγμα.
Ελεος παιχτη.
Εγω δεν εχω προβλημα με σενα storm αλλα με τα ψεματα και οπου πετυχαινω καποιον θα τη πληρωνει.Εννοείται ότι έχεις πρόβλημα με μένα γιατί:
- αρπάχτηκες όταν αναφέρθηκα στο ΚΚΕ.
- το γύρισες στο προσωπικό ενώ εγώ αναφέρθηκα γενικόλογα σε στοιχεία που έχω αντλήσει από το περιβάλλον που κινούμαι επαγγελματικά.
- επιμένεις να θέλεις να βγάλω στη φόρα μέσα σε ένα φόρουμ ονόματα ανθρώπων που αφορούν το δικό μου περιβάλλον με κίνδυνο να εκτεθώ. Με υποχρεώνει κάποιος να το κάνω αυτό;;
Και επειδή δεν θέλω να το συνεχίσω θα υπενθυμίσω ότι την τελευταία φορά που έγραψα ελεύθερα την άποψή μου κάποιος με έκανε banned στο πολύ χαλαρό, ενώ άλλοι χαίρουν ασυλίας. Οπότε πλέον μόνο γενικολογίες και όποιος θέλει διαβάζει. Διαφορετικά προσπερνά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Βρισκομαι σε ενα φορουμ οπου καποιος λεει ανακριβειες και οταν του ζητανε αποδειξεις αυτος αρχιζει τα 'ποιος εισαι ο Χιος, ο Θωμαιδης....κ.λ.π. και το κανει απλα για να ανεβαζει τα ποστ του. Σα κουτσομπολιο ενα πραγμα.
Ελεος παιχτη.
Εγω δεν εχω προβλημα με σενα storm αλλα με τα ψεματα και οπου πετυχαινω καποιον θα τη πληρωνει.Εννοείται ότι έχεις πρόβλημα με μένα γιατί:
- αρπάχτηκες όταν αναφέρθηκα στο ΚΚΕ.
- το γύρισες στο προσωπικό ενώ εγώ αναφέρθηκα γενικόλογα σε στοιχεία που έχω αντλήσει από το περιβάλλον που κινούμαι επαγγελματικά.
- επιμένεις να θέλεις να βγάλω στη φόρα μέσα σε ένα φόρουμ ονόματα ανθρώπων που αφορούν το δικό μου περιβάλλον με κίνδυνο να εκτεθώ. Με υποχρεώνει κάποιος να το κάνω αυτό;;
Και επειδή δεν θέλω να το συνεχίσω θα υπενθυμίσω ότι την τελευταία φορά που έγραψα ελεύθερα την άποψή μου κάποιος με έκανε banned στο πολύ χαλαρό, ενώ άλλοι χαίρουν ασυλίας. Οπότε πλέον μόνο γενικολογίες και όποιος θέλει διαβάζει. Διαφορετικά προσπερνά.
Οπως ειπε μια φορα ο Σπυρος (sp duster) και ειχε δικιο 'οποιος γραφει εδω μεσα εκτιθεται' ετσι και εσυ οταν γραφεις για πωληση αδειας και υπονοεις κατι αλλα δεν εχεις να παρουσιασεις αποδειξη τοτε εκτιθεσαι.
'Η μηπως και εδω θα εκθεσεις καποιον?
Χλωμο απλα λες κατι για το πεις αφου ολοκληρη βουλη και πολλες υπηρεσιες εψαχναν να βρουν κατι παρανομο και δε μπορουσαν. Αν το ξερεις εσυ θα πρεπει να εισαι ο μοναδικος και μπραβο σου.
Για να το τελειωνω γιατι πολυ ασχοληθηκα με δεν εχω προβλημα που εισαι αντιΚΚΕ αλλα δεν θα αφησω να λες αστηρικτα λογια χωρις απαντηση -
Όταν αρχής/εξαρχής ο χώρος των τηλεοπτικών καναλιών και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων έχει στηθεί πάνω σε κομματικά αλισβερίσια, σε πολιτικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με σκοπό την κομματική προπαγάνδα, την φροντίδα των ημέτερων αλλά και την οριστική εδραίωση ενός συγκεκριμένου πολιτικού κατεστημένου καμιά αγοραπωλησία δεν μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη, ειδικά όταν δεν υπήρχε καμιά σοβαρή νομοθεσία για το χώρο αυτό.
Εκτός αν ξεχάσαμε το βρώμικο 1989, τους Μητσοτάκηδες, τους Φλωράκιδες και όλο το κομματικό και δημοσιογραφικό συνονθύλευμα που τους ακολουθούσε πιστά και που σήμερα αποτελούν τη δημοσιογραφική και πολιτική αφρόκρεμα της ενημέρωσης αλλά και του πολιτικού κατεστημένου.
Οι οποίοι βεβαίως/βεβαίως σήμερα και νομοθετούν και ελέγχουν την νομιμότητα των πεπραγμένων τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όταν αρχής/εξαρχής ο χώρος των τηλεοπτικών καναλιών και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων έχει στηθεί πάνω σε κομματικά αλισβερίσια, σε πολιτικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με σκοπό την κομματική προπαγάνδα, την φροντίδα των ημέτερων αλλά και την οριστική εδραίωση ενός συγκεκριμένου πολιτικού κατεστημένου καμιά αγοραπωλησία δεν μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη, ειδικά όταν δεν υπήρχε καμιά σοβαρή νομοθεσία για το χώρο αυτό.Εκτός αν ξεχάσαμε το βρώμικο 1989, τους Μητσοτάκηδες, τους Φλωράκιδες και όλο το κομματικό και δημοσιογραφικό συνονθύλευμα που τους ακολουθούσε πιστά και που σήμερα αποτελούν τη δημοσιογραφική και πολιτική αφρόκρεμα της ενημέρωσης αλλά και του πολιτικού κατεστημένου.
Οι οποίοι βεβαίως/βεβαίως σήμερα και νομοθετούν και ελέγχουν την νομιμότητα των πεπραγμένων τους.
Κάλως ήρθες στην πραγματικότητα του καπιταλισμού storm.
Όποιος έχει λεφτά γαμάει, αν δεν το έχεις καταλάβει τόσα χρόνια.Νίκο ο storm είναι γνωστός αντικομμουνιστής (ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι κομμουνιστές και δεν ήταν ποτέ, πχ Συριζαίοι). Επέλεξα να μην μπω στο τρυπάκι να απαντήσω στην λάσπη που ρίχνει, επειδή απλά άκουσε πέντε δέκα μαλακίες από κάποιους επίσης αντικομμουνιστές και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να τις διασταυρώσει.
του έχω πει πολλές φορές να διαβάσει λίγο πολιτική-οικονομική θεωρεία και να κάνει ουσιαστική κριτική, αλλά προφανώς έχει επιλέξει να μην το κάνει.
Τηλεόραση