-
Το Frozen Planet έχει ανέβει πουθενά;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι part time δουλεύουν; Τι μπουρδέλ@ έχει γίνει ρε φούστη μου; Οποτε τους γουστάρει δουλεύουν;
**Οι ημέρες απεργίας πληρώνονται; **Γιατί δεν μπορεί με τόσο λίγο που δουλεύουν να τα βγάζουν πέρα το μήνα...Αυτή την απορία την έχω και εγώ.
Λογικά πρέπει να πληρώνονται. Δεν μπορεί ο κάθε δημοσιογραφίσκος που παίρνει 1.000 ευρώ (και αν) να κάνει οικειοθελώς απεργία κάθε τρεις και λίγο. Ειδικά τους τελευταίους 2-3 μήνες ούτε το μισό μήνα δεν δουλεύουν.
Κάποια πατέντα πρέπει να έχουν βρει και να πληρώνονται.Στην ερα σπορ που ακουω που και που ειχε παρει το αυτι μου απο εναν δημοσιογραφο οτι δε πληρωνονται.Αλλα ειμαι 200% σιγουρος πως κατι εχουν κανει και πληρωνονται εστω καποια χρηματα.Αλλιως με τι ζουν?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το Frozen Planet έχει ανέβει πουθενά;Ναι εχεις pm.
Edit:Προσπαθω να στειλω pm αλλα μου λεει οτι το επιλεγμενο μελος δεν υπαρχει... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι part time δουλεύουν; Τι μπουρδέλ@ έχει γίνει ρε φούστη μου; Οποτε τους γουστάρει δουλεύουν;
**Οι ημέρες απεργίας πληρώνονται; **Γιατί δεν μπορεί με τόσο λίγο που δουλεύουν να τα βγάζουν πέρα το μήνα...Αυτή την απορία την έχω και εγώ.
Λογικά πρέπει να πληρώνονται. Δεν μπορεί ο κάθε δημοσιογραφίσκος που παίρνει 1.000 ευρώ (και αν) να κάνει οικειοθελώς απεργία κάθε τρεις και λίγο. Ειδικά τους τελευταίους 2-3 μήνες ούτε το μισό μήνα δεν δουλεύουν.
Κάποια πατέντα πρέπει να έχουν βρει και να πληρώνονται.Τσου, δεν πληρώνονται. Και είναι υποχρεωμένοι σε κάθε απεργία της ΕΣΗΕΑ να συμμετέχουν, αλλιώς διαγράφονται από αυτή (άρθρο 7 παρ. ιζ εδώ). Υπάρχει το «απεργιακό ταμείου» (άρθρο 24 του προηγούμενου) αλλά δεν έχω ιδέα πως παίρνουν φράγκα από εκεί. Επίσης, βγάζουν το κατιτίς τους από υπερωρίες αλλά από την άλλη δεν έχουν πληρωθεί για αυτές για τους τελευταίους 2 μήνες του 2012 (ένας από τους λόγους που κάνουν απεργία).
-
Σήμερα δεν έχει Σουλεϊμάν ο ΑΝΤΕΝΝΑ, γιατί γιορτάζουμε την επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού. Από αύριο πάλι κανονικά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σήμερα δεν έχει Σουλεϊμάν ο ΑΝΤΕΝΝΑ, γιατί γιορτάζουμε την επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού. Από αύριο πάλι κανονικά.Διεγράφη flame bait [Mod]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σήμερα δεν έχει Σουλεϊμάν ο ΑΝΤΕΝΝΑ, γιατί γιορτάζουμε την επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού. Από αύριο πάλι κανονικά. -
Μαθηματα ελληνικης ιστοριας...
ΟΚ -
Μου αρέσει που - όπως είπε το παιδάκι αυτό - έκαναν μια έκκληση, να μην τολμήσει κανείς και...
Μπράβο στα παιδιά, μόλις τελειώσουν τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας, να ξεκινήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας.
-
πετυχα στο star πριν λιγες μερες το 'Scarface'. η ποιοτητα ηταν απο χειροτερη απο καμερα.
του θαλασσι πουκαμισο του αλ πατσινο φενοτανε σκουρο μπλε και σε καποιες σκηνες δυσκολευομουν
να ξεχωρησω ηθοποιους που στο dvdrip φενοντε καθαρα. θα ξηλωσω τον αποκοδηκοποιητη mpeg4,
δεν παει αλλο. βλεπω πολυ σπανια τηλεοραση, τωρα δε θα βλεπω καθολου. -
Επειδη το ειδα κ εγω,ηταν απαραδεκτη η ποιοτητα,εφερνε μεχρι και σε cam release.Γενικα ομως το star δειχνει σε καλη ποιοτητα τις ταινιες,ισως απλα δεν ασχοληθηκαν γιατι τη βαλαν αργα.Εβγαζε και μια αλητεια εποχης η χαλια εικονα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επειδη το ειδα κ εγω,ηταν απαραδεκτη η ποιοτητα,εφερνε μεχρι και σε cam release.Γενικα ομως το star δειχνει σε καλη ποιοτητα τις ταινιες,ισως απλα δεν ασχοληθηκαν γιατι τη βαλαν αργα.Εβγαζε και μια αλητεια εποχης η χαλια εικοναΚοιτα, επειδη μιλαμε για Μαλλελη, οντως παιζει να ηταν και cam release
Θυμίζω:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2011/03/star-channel.html -
Νταξ, δεν ειναι τυχαιο οτι ο τυπος στηριζει ΔΗΜΑΡ
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Επειδη το ειδα κ εγω,ηταν απαραδεκτη η ποιοτητα,εφερνε μεχρι και σε cam release.Γενικα ομως το star δειχνει σε καλη ποιοτητα τις ταινιες,ισως απλα δεν ασχοληθηκαν γιατι τη βαλαν αργα.Εβγαζε και μια αλητεια εποχης η χαλια εικονα
Κοιτα, επειδη μιλαμε για Μαλλελη, οντως παιζει να ηταν και cam release
Θυμίζω:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2011/03/star-channel.htmlΤο ξεχασα αυτο,εχω πετυχει κ εγω τετοιο release
-
υποτιτλους GTRD MOVIES! επρεπε αν το ειχα δει αυτο!
σχετικα με το 'Scarface' ειχα γυρισει απο εξοδο (δεν αφησα ποτιρι σε ξενο τραπεζι) στις 3,30+ το βραδυ,
εβαλα τυχαια star και ειδα τη χαλια ποιοτητα. σκεφτομαι για λιγο 'πρεπει να εχω πιει πολυ για να βλεπω
σκουρα χρωματα', φιλος με περνει τηλ σε δευτερα οτι και αυτος βλεπει τα ιδια χρωματα οποτε ησυχασα. -
Ελλήνων δρώμενα με κασσο τώρα στην ΕΤ3. Respect!
-
ΣΚΑΪ: Μπογδανος + Κούγιας...
-
Τις προάλλες ήθελα να δω μια ταινία μέσω του web TV του ΑΝΤ1 (live) και μου λεγε κάτι πίπες για πνευματικά δικαιώματα. Δεν δείχνουν ακριβώς ότι παίζει στην TV πάντα?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τις προάλλες ήθελα να δω μια ταινία μέσω του web TV του ΑΝΤ1 (live) και μου λεγε κάτι πίπες για πνευματικά δικαιώματα. Δεν δείχνουν ακριβώς ότι παίζει στην TV πάντα?Τα δικαιωματα των ταινιων ειναι πολυπλοκο πραγμα
αν την απρεις για να τη δειξεις στην τηλεοραση, 100€
αν θες να τη δειξεις και σε ιντερνετ αλλα 100€αν θες να τη δειξεις σε νοσοκομειο 50€
κλπ κλπ -
Άρα ταινίες στο webTV δεν δείχνουν?
Τηλεόραση