-
Τώρα μόλις τελείωσε το δελτίο ειδήσεων. Έπαιξε και από web tv.
Μήπως έπεσες σε κάποιο σημείο του προγράμματος όπου δεν αναγραφόταν η ένδειξη 'web tv'; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
-
Πιθανόν. Πάντως τώρα που έχει Της Ελλάδος τα παιδιά θα το δείξει??
-
Το δείχνει τώρα μια χαρά.
Και πριν το δελτίο ειδήσεων, έδειχνε το Φίλα το Βάτραχο σου.
ΥΓ. Νομίζω ότι κάποιες διαφημίσεις διαφέρουν μόνο.
-
λινκ??
-
http://www.antenna.gr/webtv/live
Από chrome σε mac (lion).
-
Σε mozila και chrome δεν παίζει, βγάζει το μενού latest videos. Στον exporer μου έβγαλε παράθυρο για εγκατάσταση του flash, έγινε και παίζει κανονικά.
Εdit: Άκυρο το adblock έκανε τη ζημιά.
-
Ανεβάζω και screenshot...
Ελπίζω να μην νόμιζες ότι κάνω πλάκα, γιατί μπορεί να διαφωνούμε σε άλλα θέματα, αλλά τέτοια γυμνάσια δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα κάνω.
EDIT:
-
Όχι ντάξει, δες το edit μου, εγώ είχα πρόβλημα το οποίο το έλυσα.
-
Δεν υπάρχει θέμα, την ώρα που ανέβαζα τις φωτογραφίες είχες ήδη κάνει post και δεν πρόλαβα να το δω.
-
Διευθυντης ειδησεων της ερτ ο ΛΙΑΤΣΟΣ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διευθυντης ειδησεων της ερτ ο ΛΙΑΤΣΟΣΜάλλον τον ματιάσανε και δεν θα γίνει.
http://www.antinews.gr/2012/08/24/176062/ -
η ιστορια της ευρωπαικης τηλεορασης
-
-
-
Πάτρα: Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στους «27 της Ευρώπης» της ΝΕΤ
Προβλήθηκε στις αρχές του 2012 και ξεχώρισε στο 14ο Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΤο Βραβείο «καλύτερου ντοκιμαντέρ» απέσπασε στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας η εκπομπή των «27 της Ευρώπης», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Αργυρού, με τίτλο «Treuhand - Ενα έμπιστο χέρι».
Η εκπομπή, η οποία είχε προβληθεί τον Ιανουάριο του 2012 από τη ΝΕΤ, αναφερόταν σε μια υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί ως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο» στη μεταπολεμική Γερμανία, στη μεταβίβαση δηλαδή με συνοπτικές και συχνά εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες της περιουσίας της Ανατολικής Γερμανίας σε ιδιώτες, μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών στα τέλη του 1990.
Οι «27 της Ευρώπης» ταξίδεψαν πέρυσι στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας και κατέγραψαν τις μαρτυρίες των πρωταγωνιστών μιας ιστορίας, που άφησε πίσω της πολλές υποψίες και μια πικρή γεύση στους ανατολικογερμανούς πολίτες, ειδικά σε εκείνα τα τρία εκατομμύρια που στάλθηκαν ξαφνικά – και παρά τις συχνές περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις – στην ανεργία.
Το μοντάζ της εκπομπής ήταν του Κώστα Μακεδόνα, η διεύθυνση φωτογραφίας του Μάριου Πολυζωγόπουλου, υπεύθυνη έρευνας ήταν η Αρετή Μαγκοπούλου και η εκτέλεση παραγωγής της ARCADIA MEDIA S.A.
Την συγκεκριμένη εκπομπή μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη εδώ ή τμηματικά από το επίσημο κανάλι στο youtube (μέρος 1ο, μέρος 2ο, μέρος 3ο).
Ιδού και το trailer:
Τσεκάρετε επίσης και το blog της εκπομπής:
http://27europe.blogspot.gr/ -
Όλοι kontra ΤΩΡΑ !
-
Σήμερα στις 18:30 στη ΝΕΤ έχει ντοκιμαντερ για την Citroen DS!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Στεφανής να τον βαλουν να κανει το Stig μια χαρα θα ήταν. Οταν μιλαει νυστάζω.
-
Προχθες το βραδυ ειχε στην ΕΤ1 το ντοκυμαντερ 'Αλλος δρομος δεν υπηρχε' που παρουσιαζε τις περιπετειες του ανταρτη του δημοκρατικου στρατου Νικου Κοκοβλη και λιγων συντροφων του στα βουνα των Χανιων που κρυβοταν για 14 χρονια. Τις δοκιμασιες που περασαν ολα αυτα τα χρονια και το ταξιδι απο την Κρητη στην Αθηνα, απο εκει στην Ν. Ιταλια, μετα στην Τασκενδη. Εκει ειδαν οτι ο σοσιαλισμος της Σοβ. Ενωσης δεν ειχε καμια σχεση με τα ιδανικα για τα οποια πολεμησαν ολα τα χρονια με αποτελεσμα να τα μαζεψουν για αλλη μια φορα και με πικρα να παρουν το δρομο για την Ελλαδα και την Κρητη συγκεκριμενα.
Ηταν μια πτυχη του εμφυλιου πολεμου που αφορουσε κατα ενα μεγαλο μερος την Κρητη για το οποιο δεν γνωριζα. Μου αρεσε παρα πολυ αυτο το ντοκυμαντερ αλλα για την ωρα δεν το εχω βρει πουθενα στο ιντερνετ. Ας ελπισουμε οτι μετα την προβολη απο την ερτ ολο και καποιος θα το κατεγραψε να το ανεβασει (απορω γιατι δεν το κανει νομιμα αυτο ο ιδιο ο σκηνοθετης ή εστω η ερτ σε κανενα web tv. Τι παραπανω εσοδα περιμενουν να βγαλουν?? Αμφιβαλλω αν το παρακολουθησαν αυτο ενα 0.5% επι οσων εβλεπαν τηλεοραση εκεινη την ωρα )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Traction επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪΤί αλλη απόδειξη θέλουμε οτι η χώρα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω...?
Τηλεόραση