-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BTW, χθες έπεσα σε μια ελληνική σειρά στον Alpha, το '10'. Δυνατή, αρκετά ρεαλιστική και ωμή, από βιβλίο του Καραγάτση. Δεν έχει διαφημιστεί αρκετά, αλλά αξίζει.Καλοκαιρινή επαναληψη ειναι Μάνο. Στην πρώτη προβολή της σειράς ειχε ομως και διαφημιση και επιτυχία. Απο τις λίγες και καλές τηλεοπτικές δουλειες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μιλάμε για κόστος 2 ευρώ το μήνα για 1 έτος, έτσι; Ή 1 ευρώ το μήνα για 2 έτη. Πάλι βρήκε ο κόσμος κάτι ν' ασχολείται.BTW, χθες έπεσα σε μια ελληνική σειρά στον Alpha, το '10'. Δυνατή, αρκετά ρεαλιστική και ωμή, από βιβλίο του Καραγάτση. Δεν έχει διαφημιστεί αρκετά, αλλά αξίζει.
Τι να διαφημιστει βρε Μανο;Απο το 2007 εχει γυριστει!!
-
Μάλλον δεν βλέπω αρκετή τηλεόραση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον δεν βλέπω αρκετή τηλεόραση.Αναμενόμενο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον δεν βλέπω αρκετή τηλεόραση.Καλύτερα να ρωτησουμε τι έκανες τις καθημερινές βραδια χειμώνα του 2007?
-
Πιάνετε τώρα με την ψηφιακή, Κontra/Extra3/ΤηλεΑστυ και λοιπά μικροκάναλα; Λένε ότι εκπέμπουν αλλά όσους ρώτησα ανατολική αττική αλλά ακόμα και αθήνα-κέντρο κανείς δεν τα πιάνει γιατί εκπέμπουν λέει από Αίγινα...
-
Στη μάνα μου (Παπάγου), που σταμάτησε απο χθες να έχει σήμα, και πήγα και της έβαλα ένα αποκωδικοποιητή τα έπιασα και τα 3 που ανέφερες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πιάνετε τώρα με την ψηφιακή, Κontra/Extra3/ΤηλεΑστυ και λοιπά μικροκάναλα; Λένε ότι εκπέμπουν αλλά όσους ρώτησα ανατολική αττική αλλά ακόμα και αθήνα-κέντρο κανείς δεν τα πιάνει γιατί εκπέμπουν λέει από Αίγινα...Τα πιάνω κι εγώ (Βορειοανατολικα προαστια).
Επίσης το sport24 έχει κ gp3 μερικές φορες.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
τι διάολο... ...την Ραφήνα μου μέσα...
-
Πήρα για αποκωδικοποιητή το Nova HD831 με 49 ευρώ. Γρήγορη αλλαγή καναλιών, τηλεχειριστήριο κανονικού μεγέθους και όχι αυτές οι ψειρες που βάζουν συνήθως και η τιμή νορμάλ για αποκωδικοποιητη HD. Επίσης έχει και κάποιους μήνες δωρεάν Nova αλλά δέν κατάφερα να επικοινωνήσω στο τηλέφωνο για την ενεργοποίηση.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στη μάνα μου (Παπάγου), που σταμάτησε απο χθες να έχει σήμα, και πήγα και της έβαλα ένα αποκωδικοποιητή τα έπιασα και τα 3 που ανέφερες.έτσι μπράβο, να την προσέχεις τη μάνα, χρειάζεται
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήρα για αποκωδικοποιητή το Nova HD831 με 49 ευρώ. Γρήγορη αλλαγή καναλιών, τηλεχειριστήριο κανονικού μεγέθους και όχι αυτές οι ψειρες που βάζουν συνήθως και η τιμή νορμάλ για αποκωδικοποιητη HD. Επίσης έχει και κάποιους μήνες δωρεάν Nova αλλά δέν κατάφερα να επικοινωνήσω στο τηλέφωνο για την ενεργοποίηση.Me 2.
-
http://www.skroutz.gr/s/281103/NOVA-NOV ... ml#reviews
-
Ωχ τους μάμησες την ψυχολογία.
-
-
Ειχα 4 συσκευές ΤV. Σε Υ/Δ, καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, όλες παλιάς τεχνολογίας, 10ετίας-20ετίας.
Εβλεπα σε 2 μόνο απο αυτές , οι άλλες ήταν τελικά ' διακοσμητικές'. Ειδικά του σαλονιού όμως , ήταν λευκή 26άρα της B&O, και την 'κλαίω' γμτ μου
Θα παραμείνει για καιρό, ως ''επιλπο αντίκα' !
Απο βδομάδα, θα αγοραστούν 2 τεμάχια , 24άρα (Υ/Δ) και 32άρα (καθιστικό). Ούτε αποκωδικοποιητές , ούτε τίποτε.
600 € και τέλος. Ακριβές τεχνολογίες και 'πρώτα ονόματα' χόρτασα. Πλέον μέση κατηγορία ... και κάτω!! -
Για καθιστικό πήγαινε σε 37-42 και δεν θα χάσεις.
Και για Υ/Δ, 32 θα ήταν ΟΚ.Για το οικονομικό σκέλος, πολύ ορθά πράττεις.
-
Βλέπω ότι έχεις την ίδια άποψη με τη σύζυγο στη διάσταση ΤV για Υ/Δ . Εμένα, γιατί μου φαίνεται μεγάλη ρε γμτ... Τέσπα, μάλλον θα υποκύψω στις πιέσεις ..... . Όσο για το καθιστικό, έχουμε 'σταθεροποιηθεί' !
-
Σιγά μην σκάσω τζάμπα λεφτά για νέες με mpeg4. 28€ για δέκτη και τέλος.
Α! και σήμερα που ξαναέκανα scan βρήκα ΟΛΑ τα μικροκάναλα. Μια χαρά. Μην χάσουμε Παυγόπουγο στο extra και Παπαγιάννη στο Kontra, δεν λέει.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Βλέπω ότι έχεις την ίδια άποψη με τη σύζυγο στη διάσταση ΤV για Υ/Δ . Εμένα, γιατί μου φαίνεται μεγάλη ρε γμτ... Τέσπα, μάλλον θα υποκύψω στις πιέσεις ..... . Όσο για το καθιστικό, έχουμε 'σταθεροποιηθεί' !Πάρε την B&O στο υπνοδωμάτιο με αποκωδικοποιητή. Και 37άρα τουλάχιστον στο σαλόνι, θα το μετανιώσεις αν πάρεις μικρότερη.
Τηλεόραση