-
spiros, υπάρχει preview του 8. τι μέγεθος έχεις εσύ στο 8;
-
απο οτι φαινεται το 7 εχω, τωρα γιατι ονομασαν το αρχειο που κατεβασα '8' ενας Θεος ξερει...
οντως το επεισοδιο τελειωνει οπως λεει ο kid...
-
-
baseball ειναι η απαντηση...εχει αγωνες αυτη την εποχη...
-
Ξεκινήστε να κατεβάζετε το Heroes, απίστευτη σειρά.
-
Ρε σεις, τι ΑΗΔΙΕΣ δείχνει το Μακεδονία TV; Κάποια στιγμή που έκανα ζάπινγκ (κατά τις μιάμιση τα ξημερώματα, βλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών) είδα ότι έχει μια αμερικλάνικη εκπομπή που ο καθένας (ή η καθεμιά) που υποψιάζεται ότι το έτερον ήμισυ του/της τα φοράει αναθέτει στους συντελεστές της εκπομπής να παρακολουθήσουν τον/την ύποπτο/η και μετά ξεκατινιάζονται στον αέρα... Με ονοματεπώνυμα, χωρίς μωσαϊκά κλπ...
Οι κρετίνοι του ΕΣΡ πού είναι να επιβάλουν καμπάνες στα ζώα του καναλιού που συνηθίζουν το κοινό σε τέτοια εμετικά θεάματα; Δυο λεπτά είδα και αμέσως έκλεισα τη ρημάδα την τηλεόραση να μην τη σπάσω.
-
skullone
Η σειρα λεγεται cheaters.Την βαζει πριν το fear factor(αλλη μαλακια αυτη)
-
Ιδού λοιπόν η 'κουλτούρα' που μας πλασάρουν. Όταν συνήλθα πάντως, έβαλα ΕΤ1... Είχε μια εκπομπή στην οποία μιλούσε στην παρουσιάστρια ένας μάλλον μεσήλικας φωτογράφος (νομίζω ο Ριβέλλης) κι ήρθα στα ίσα μου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξεκινήστε να κατεβάζετε το Heroes, απίστευτη σειρά.για πες περι τινος προκειται...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ξεκινήστε να κατεβάζετε το Heroes, απίστευτη σειρά.
για πες περι τινος προκειται...
Μερικοί τύποι ανακαλύπτουν ότι έχουν super δυνάμεις και so the story goes. Προσωπικά από την περιγραφή και μόνο θα το απέρριπτα αλλά κατεβάστε τα 2-3 πρώτα επισόδεια και θα δείτε ότι είναι πολύ καλό. Τώρα που δεν έχουμε και PB είναι ότι πρέπει.
-
edited...
Άδικος κόπος...
-
Ομολογώ ότι, στην τηλεόραση πιά βλέπω μόνο 'Lost' και 'Παρα πέντε' οπότε σήμερα
μαθαίνω ότι κόπηκε πάλι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Μάκης Τριανταφυλλ@πουλος.Δεν ξέρω γιατί, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ κάποιο άρθρο που να λέει το γιατί...
Ξέρει κανείς γιατί κόπηκε? τί πήγαινε να βγάλει και πότε?
Ομολογώ ότι άλλες φορές μου είναι συμπαθής και άλλες εντελώς αντιπαθητικός. Τον
τελευταίο καιρό μάλλον ισχύει το δεύτερο, αλλά σε κάθε περίπτωση, γιατί το κόψιμο ? -
Κοπηκε γιατι...ξυριστηκε με παγωμενο νερο....
-
Αν και δεν πήρα χαμπάρι την όλη ιστορία (πότε έφυγε; ), φαντάζομαι θα το έκανε γιατί είναι 'ασυμβίβαστος', 'αδιάφθορος', 'δεν βάζει νερό στο κρασί του' κλπ.
Το χουμε ξαναδεί το έργο...
-
Ετοιμαζε νεα σειρα μεγαλων εκβιασμων,αλλα δεν του περασε
-
Αυτό τώρα, τι ακριβώς σημαίνει....???
-
Οπως ελεγε και ο Μαρξ(ο κωμικος):'Βρισκω την τηλεοραση πολυ επιμορφωτικη.Οποτε καποιος την ανοιξει εγω φευγω απο το δωματιο και οηγαινω να διαβασω ενα βιβλιο'
-
Ολοι μας λιγο-πολυ εχουμε πεσει (κατα λαθος) στη συχνοτητα του μεταγλωττιΣΚΑΙ.Κι αν ειμασταν λιγακι τυχεροι και γλιτωσαμε τις τιγροδελφινοαρκουδοφαλαινες ή την Oprah,πεσαμε πανω στο καστρο του Τακεσι για 1-2 δευτερολεπτα.Κι αυτο ηταν..2 δευτερα αρκουν για να κολλησεις στο υπερθεαμα δρασης που προσφερει η συγκεκριμενη εκπομπη.Μια εκπομπη οπου περηφανοι Ιαπωνες,αξιοι απογονοι των Σαμουραι και των Καμικαζι επιδιδονται με χαρη σε ποικιλλες αθλοπαιδιες.Αγωνιζονται και προσπερνουν ενα-ενα τα εμποδια μεχρι να φτασουν στην μαχη με τους φυλακες οπου υποκυπτουν τελικα με ντοστογιεφστικη μαεστρια.
Και εδω φιλοι ειναι που υπαρχει θεμα.Εντελως συμπτωματικα εχει τυχει να δω 53 περιπου διαφορετικα επεισοδια της σειρας.Και ειμαι σιγουρος οτι ηταν διαφορετικα διοτι τα εγραψα και τα ειδα 2 φορες το καθενα για επαληθευση.Ε λοιπον ουτε σε 1 δεν καταφεραν να νικησουν οι παικτες τους φυλακες.Και ρωτω 'Μα ειναι δυνατον?'.και μου απαντατε 'Αντε ρε καραγκιοζη δεν εχεις τπτ καλυτερο να κανεις?'Ομως το ζητημα παραμενει πιεστικο:Υπαρχει κανεις που να εχει δει η τουλ να εχει ακουσει απο καποιον συγγενη του,φιλο ή αγνωστο στο δρομο,για καποιο επεισοδιο που να εχουν κερδισει οι παικτες?Μονο εσεις,η εμβριθης κοινοτητα του 4Τ μπορειτε να δωσετε απαντηση.
-
Εδώ σηκώνω μέχρι κι εγώ τα χέρια ψηλά...
-
Ποιος Τακέσι; Ο Κιτάνο;
Τηλεόραση