-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ρε παιδιά δεν θα βάλω cruise control.Οι αισθητήρες παρκαρισματος με ενδιαφέρουν όμως και μόνο άχρηστοι δεν είναι οταν δουλεύουν σωστα. Γι αυτό τους θέλω και εργοστασιακούς. Αλλά πήγα σημερα και ξαναρώτησα και μου είπαν οτι δεν υπάρχουν.Εσεις που αναφέρετε πακετο άνεσης που το βρήκατε; Είναι εργοστασιακό ή μήπως το τοποθετούν εδώ;
ΞΑΝΑΛΕΩ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟAIΡEΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ UF6 ΤΟ 'ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ' ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ CRUISE CONTROL & PARK PILOT. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟAIΡEΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οντως ειναι πολυ χρησιμοι για λογους ασφαλειαςΟσα βλεπεις με το κεφαλι δεν τα βλεπεις ουτε με τους καθρεφτες ουτε με τους αισθητηρες....γιαυτο κεφαλι και παλι κεφαλι ..
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οντως ειναι πολυ χρησιμοι για λογους ασφαλειας
Οσα βλεπεις με το κεφαλη δεν τα βλεπεις ουτε με τους καθρεφτες ουτε με τους αισθητηρες....γιαυτο κεφαλι και παλι κεφαλι ..
Μπορεις να δεις ενα παιδι που εχει σκυψει στον πισω προφυλακτηρα σου;
-
γιατι με τον αισθητηρα που θα χτυπαει για το πισο αμαξι οταν εισαι ενα μετρο μακρια θα στο πει???αρα θα μπερδευτεις θα νομιζεις πως ειναι για το αμαξι και θα γινει το ατυχημα ...καιμιν μου πειτε οτι οταν ακουγετε το μπιπ κοκαλονουν οι κατοχοι με αισθητηρες και βγενουν να δουνε τι γινετε....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οντως ειναι πολυ χρησιμοι για λογους ασφαλειας
Οσα βλεπεις με το κεφαλη δεν τα βλεπεις ουτε με τους καθρεφτες ουτε με τους αισθητηρες....γιαυτο κεφαλι και παλι κεφαλι ..
Μπορεις να δεις ενα παιδι που εχει σκυψει στον πισω προφυλακτηρα σου;
+1000
ή ενα μικρό τοιχάκι(30-40cm) που προεξέχει απο μισόχτιστη οικοδομη μες το μισοσκόταδο?
ετσι πήγα να την πατήσω περσι στη μονεμβασια.. αν το μπραβο δεν ειχε τους αισθητήρες θα του εκανα μεγάλη ζημια παρόλου που κοίταγα...βαλε τους αισθητήρες οπωσδηποτε, απλα μην επαναπαυτείς και να βαριέσαι να γυρίζεις να βλέπεις και με το κεφάλι..
iROC αλλο μπιπ κάνει οταν είναι κάτι στο ενα μετρο και αλλο οταν είναι κοντα.. γιατι να μπερδευτει?
-
οι πιο πολοι βαριουντε μετα να γυριζουν κεφαλι ..το πιο σωστο οπος λεει και το βιβλιαρακι των εξετασεων πριν τιν εισοδο στο οχημα ελεγχος περιμετρικος εστο και απο τιν μια πλευρα....ενταξει τι να πω ο καθενας εχει αλλες αποψεις και η δικια μου ηταν αυτη ...το καλητερο για πληρες επαναπαυση και να μιν γυριζεις καθολου κεφαλι θα ηταν οι καμερες απο το vw up....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οι πιο πολοι βαριουντε μετα να γυριζουν κεφαλι ..το πιο σωστο οπος λεει και το βιβλιαρακι των εξετασεων πριν τιν εισοδο στο οχημα ελεγχος περιμετρικος εστο και απο τιν μια πλευρα....ενταξει τι να πω ο καθενας εχει αλλες αποψεις και η δικια μου ηταν αυτη ...το καλητερο για πληρες επαναπαυση και να μιν γυριζεις καθολου κεφαλι θα ηταν οι καμερες απο το vw up....Ξερεις ποσες φορες εκει που παρκαρω και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει τιποτα αναμεσα στο αμαξι μου και στο πισω περναει ενας πεζος ενδιαμεσα;ΑΠο τους καθρεπτες δεν προλαβαινεις να τον δεις ,ασε που τα πιο πολλα αμαξια εχουν χαλια ορατοτητα απο το πισω τζαμι.
-
οτι με τους αισθητήρες μετα απο λίγο βαριέσαι να κοιτάζεις εχει ενα δίκιο..
-
οταν ξερεις τι σου γινετε ενωω περιμετρικα του αυτοκινητου οι αισθητιρες ειναι περιτοι ,οταν εισαι αναισθητος -ντουβαρι καλητερα οχι μονο αισθητηρες να βαλεις αλλα και παπαδες για ευχελεο...δεν το λεω πρωσοπικα για καποιον εστω και αν ο τονος που γραφω δειχνει αυτο.
-
Συμφωνώ ότι για αμάξι πόλης ότι δεν χρειάζονται αισθητήρες, αλλά για 4 μέτρα όπως το πόλο θα κάνουν καλή δουλειά. Εγώ που έχω βάλει σε όλα τα αυτοκίνητα τους βρίσκω πολύ εξυπηρετικούς. Όταν βαράει συνεχόμενα ξέρεις ότι έχεις άλλους 30 πόντους. Αυτό αν δεν είσαι εντελώς κουκουρούκου που λένε, και μπορείς να υπολογίσεις λίγο, μπορεί να σε βάλει πανεύκολα σε πολύ οριακές θέσεις....
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
οτι με τους αισθητήρες μετα απο λίγο βαριέσαι να κοιτάζεις εχει ενα δίκιο..οντως αλλα σωζει...ποσες φορες χτυπας μηχανακι που δεν βλεπεις απο το παρμπριζ η αν εχει καποιο κολονακι κ.α?!
-
Γνωριζει κανεις ποτε θα ερθει το polo 1.2 dsg/105hp; Μπηκα στο Γερμανικο site της VW και το κοστολογουν 18550€. Δεν ειναι ακριβο για 1200cc; Δηλαδη ειναι τοσο αυξημενη η τιμη λογω ιππων & dsg;
-
Aπό τη στιγμή που η γρηγορότερη και δυνατότερη Mito 1.4 JTB 135 κοστολογείται στη Γερμανία 17,300e, μου φαίνονται πολλά για το polo
-
Δηλαδη ειναι τοσο αυξημενη η τιμη λογω ιππων & dsg;
Λόγω τουρμποίππων και dsg καλύτερα. Ναι , αυτά κοστίζουν αρκετά.
-
Ο χρήστης gio1981 έγραψε:
ΞΑΝΑΛΕΩ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟAIΡEΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ UF6 ΤΟ 'ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ' ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ CRUISE CONTROL & PARK PILOT. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟAIΡEΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
Πήγα σήμερα και μου έβγαλε σε φωτοτυπία αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο. Μάλιστα με διαβεβαίωσε πως ΔΕΝ υπαρχουν στην Ελλάδα εργοστασιακοι αισθητήρες παρκαρίσματος. Μήπως αυτό το πακέτο είναι μόνο σε golf και passat? Γιατί εκεί υπάρχει.
Το κακό ειναι ότι ειμαι επαρχία και στις γυρω πολεις ο αντιπρόσωπος ειναι ο ίδιος,οπότε αν ξέρατε κάτι παραπάνω θα με βοηθούσατε..
Τέλος,κάποιος είπε οτι το παράγγειλε με όλα τα έξτρα.Μπορέι μήπως να μου πεί ποια έξτρα έβαλε πέραν αυτών που προσφέρει η έκδοση highline;
-
Καψιώχας;
Ένα τηλεφώνημα σε Αθηναίο αντιπρόσωπο ίσως; Καρέντα πχ
-
Μέσα εισαι provocatoras. Το σκέφτηκα για Αθήνα αλλά θα βγάλω ακρη με τα τηλεφωνα ή θα μουν πουν ναι ναι ναι, ολα γινονται,ελα απο δω και τα βρισκουμε..
-
Όταν πρωτοήρθε το νέο Polo το καλοκαίρι είχαν όντως ανοίξει ορισμένοι μόνο κωδικοί από τα στοιχεία του επιπλέον εξοπλισμού που μπορούσε να επιλέξει κάποιος.
Ωστόσο, πρόσφατα προστέθηκαν και άλλες επιλογές, ανάμεσα στις οποίες είναι και το 'πακέτο άνεσης' που αναφέρθηκε που περιλαμβάνει cruise control μαζί με εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος, με κόστος 315 €.
-
Vasgti ευχαριστώ πολύ. Άρα θα υπάρχουν σίγουρα και εργοστασιακοί αισθητήρες 'μονοι τους' Απλά κολλάω στο γεγονός ότι είναι κάθετοι οι πωλητές ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο.
(Σκέφτομαι για το tsi παραγγελία)
Παρολα αυτά αν δεν διευθετήσω αυτό το θέμα δε πρόκειται να προβώ σε παραγγελία.
Και αφού ήδη μου το είπατε τόσα άτομα ότι υπάρχει,προφανώς έχετε εσεις δικιο και σας ευχαριστω...Θα προσπαθήσω να βγάλω ακρη μία απο τις επόμενες ημέρες
-
Από όσο γνωρίζω εργοστασιακοί αισθητήρες μπορούν να τοποθετηθούν μόνο αν επιλέξεις το συγκεκριμένο πακέτο.
Δηλ ή παίρνεις το πακέτο άνεσης που τους περιλαμβάνει ή θα τοποθετηθούν κάποιοι του εμπορίου εδώ Ελλάδα.
Αν μπορείς να κάνεις τη μικρή υπέρβαση στη τιμή (στην ουσία η όποια διαφορά προκύψει λόγω κινητήρα), ασυζητητί να επιλέξεις το 1.2 TSI
VW Polo 2009