-
Η VW θέλει (και έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό) να συνδέσει το όνομα της, στη συνείδηση του καταναλωτή, με τη λέξη 'Αυτοκίνητο' (Das Auto)...
Την ώρα που οι υπόλοιποι λιώνουν στα μπρέινστόρμινγκ για το μοτό που θα συνοδεύει και θα πρεσβεύει το brand τους, καταλήγοντας σε λεκτικά τύπου: 'νιώσε τη διαφορά', 'ανακάλυψε μας', 'κούνα το μυαλό σου' και μας κάνουν να ψάχνουμε την αφίσα του Uncle Sam απο το overdose προστακτικής... αλλά και τα γνωστά 'σπόρ ψυχή', 'σπόρ καρδιά' σπόρ πατούσες και γοφοί...
... η VW συνδέθηκε με αυτό που όλοι είχαν μπροστά τους αλλά κανένας δεν έβλεπε.
'Το Αυτοκίνητο'... έτσι απλά...Με γνώμονα τα παραπάνω, η σχεδιαστική της ταυτότητα είναι επιτηδευμένα απλή και συμπαγής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι 'δεν προσπαθούμε'... απλά 'είμαστε'...
Αυτό θέλει να περάσει, αυτό περνάει, και δεν μπορεί να την κατηγορήσει και κανένας γι'αυτό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Golf του 98 τι έχει; Μια χαρά φρέσκο φαίνεται ακόμα.
...είπε ο mika την 19η Μαρτίου του '99.
loooool
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Η VW θέλει (και έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό) να συνδέσει το όνομα της, στη συνείδηση του καταναλωτή, με τη λέξη 'Αυτοκίνητο' (Das Auto)...αλλη μια μαυρη σελιδα για την ανθρωποτητα μετα τον β παγκοσμιο πολεμο...
κανεις δε μπορεσε να το προβλεψει!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Η VW θέλει (και έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό) να συνδέσει το όνομα της, στη συνείδηση του καταναλωτή, με τη λέξη 'Αυτοκίνητο' (Das Auto)...Αλήθεια; Γι' αυτό είχε βγάλει το... μνημειώδες σύνθημα 'Αυτοκίνητο ή Golf;'
-
Ο χρήστης ubisap έγραψε:
Νομίζω ότι πλέον τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι καλοσχεδιασμένα και αρκετά προσεγμένα όσον αφορά τη σχεδίασή τους γενικότερα. Το τί φαίνεται σε κάποιον όμορφο ή άσχημο είναι υποκειμενικό, εξαρτάται από την προσωπικότητά του, τις εμπειρίες του, τι ταιριάζει στον καθένα. Στην αισθητική δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Η ερμηνεία και η κατανόησή της είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη, καθώς επηρεάζει και επηρεάζεται, διαμορφώνει και διαμορφώνεται, συνεχώς μεταβάλλεται και αλληλεπιδρά.Η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής του(είναι η εικόνα μας προς τα έξω) αλλά δεν είναι ο μοναδικός, όυτε ίσως και ο πιο σημαντικός. Δε νομίζω ό,τι η σχεδίαση και μόνο μπορεί να καθορίσει την εμπορική επιτυχία ή όχι ενός μοντέλου, την επηρεάζει όμως ως ένα βαθμό. Π.χ. το Focus του 98 σχεδιαστικά είχε όντως κάτι να πει, όμως η οδική του συμπεριφορά πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εμπορική του επιτυχία.
Προσωπικά το νέο polo δε μου φαίνεται καθόλου άσχημο(ούτε όμως και όμορφο!) και ο κινητήρας 1.2 με τα 105 άλογα θα είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά. Αν όμως η οδική συμπεριφορά του είναι ίδια με του ibiza, συγκρινόμενο με το fiesta 1.6(δεδομένου ότι δε θα έχουν μεγάλη διαφορά σε τιμή και εξοπλισμό) προσωπικά(πάντα) θα επέλεγα το δεύτερο...
Το fiesta 1.6 sport θα επελεγα και εγω αν δεν ειχε πισω ταμπουρα (αν ειναι δυνατον σπορ εκδοση το 08-09 με ταμπουρα πισω. ) και ουσιαστικα μετρια φρενα οπως αναφερθηκε σε τεστ των 4τροχων.
Κατι μου λεει ομως οτι το Polo θα μας εκπληξει ευχαριστα, ιδιαιτερα στην GTI εκδοχη
του... -
H delta ειναι ομορφοτερη εξυπνοτερη ψηλοτερη ωραιοτερη φανταστικοτερη.
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
H delta ειναι ομορφοτερη εξυπνοτερη ψηλοτερη ωραιοτερη φανταστικοτερη. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και για να είμαστε on topic, αν το Polo 1.2TSI + DSG 7άρι βγαίνει στα 16-17 χιλιάρικα, να δω ποια εταιρεία θα καταφέρει να το χτυπήσει στις πωλήσεις.
16-17 χιλιάρικα για super mini; ούτε το yaris δεν θα πουλούσε με τόσα...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και για να είμαστε on topic, αν το Polo 1.2TSI + DSG 7άρι βγαίνει στα 16-17 χιλιάρικα, να δω ποια εταιρεία θα καταφέρει να το χτυπήσει στις πωλήσεις.
16-17 χιλιάρικα για super mini; ούτε το yaris δεν θα πουλούσε με τόσα...
Kι όμως πουλάει το ...full 13αρι Yaris!
-
Ναι τόσο κάνει το Yaris 1.3 full έκδοση με αυτόματο. Το πήρε γνωστός μου 17.300 ευρώ (και τον δουλεύω έκτοτε τακτικά )
-
ποσο????μωρε δεν παιρνω κανενα γκολφ με τοσα χρηματα ( το λεω επειδη ειμαι σε τοπικ του πολο )
-
ολο εκει το γυροφερνεις...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ολο εκει το γυροφερνεις...σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ! μη μας παρουν και χαμπαρι!!!!
-
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
νομιζω βλεπω το μελλοντικο μου αυτοκινητο !! Μ αρεσει πολυ !!
Ποσο λετε να κανει ?Ναι ειναι οντως πολυ ομορφο! Υπολογιζε οτι θα ειναι περιπου στις τιμες του τελευταιου seat ibiza, ισως ελαχιστα παραπανω...
-
στο ασημενιο ειναι πολυ κομψο....θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι!!! ειδικα για νεες οικογενειες θεωρω πως θα εχει και καλους χωρους και θα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να αγορασει κατι (γερμανικο)
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
στο ασημενιο ειναι πολυ κομψο....θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι!!! ειδικα για νεες οικογενειες θεωρω πως θα εχει και καλους χωρους και θα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να αγορασει κατι (γερμανικο)καλα εσυ εχεις τα ιδια γουστα με μενα..
σε κοβω πολυ συντομα αφου παρεις το γερμανικο τουρμπατο σου να λες οτι ωραια εστριβαν τα γαλλικα, αλλα πολυ μπουρουχια -
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
[/b]αυτο μου θυμιζει φατσουλα από video game των super mario κλπ κλπ
-
όσο κι αν μ' αρέσει, αν δεν βγεί με κανα καλό 14άρι κινητήρα, γιοκ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο ασημενιο ειναι πολυ κομψο....θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι!!! ειδικα για νεες οικογενειες θεωρω πως θα εχει και καλους χωρους και θα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να αγορασει κατι (γερμανικο)
καλα εσυ εχεις τα ιδια γουστα με μενα..
σε κοβω πολυ συντομα αφου παρεις το γερμανικο τουρμπατο σου να λες οτι ωραια εστριβαν τα γαλλικα, αλλα πολυ μπουρουχιαΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΙΑ αλλα εχει φτασει η κατασταση στο αμην!!! πολλαπλους συνδεσμους ο ενας πολλαπλους ο αλλος ( εδω τα κινεζικα αρχισαν να εχουν πολλαπλους ) dsg απο εδω 6 ταχυτα απο εκει ποσο να αντεξει ο γαλλοφιλος!!!! μονο στα τιμονια και στο στησιμο παραμενουν πρωτοι αλλα σιγα σιγα χανουν και εκει!!
να με δω ποτε με κανα golf και εγω
και ενταξει τα ειδαμε ολα!!!
VW Polo 2009