-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Τελειωνοντας το offtopic δεν αναφέρω σκασιματα και αντιναξεις αλλά διαρκεια ζωής του μπλοκ η οποια είναι μειωμενη -όχι οτι είναι αναξιοπιστο απλα θα αντεξει λιγότερο. Σιγουρα τα ανωτερω παραδειγματα που αναφερατε ειναι αξιοπιστα αλλα μαλλον συμπληρουνουν λαδι καθε τόσο λογω (ομοιομορφης) φθορας στους κυλινδρους. Εαν εχετε παρατηρησει τα ατμοσφαιρικα ντιζελ ξεπερνουσαν αρκετες φορες ευκολα τα 1,000,000 χλμ χωρις ζωτικης σημασιας παρεβαση. Οι εικονες που παρεθεσα προερχονται απο εργαστηριακη και πανεπιστημιακη ερευνα και δεν είναι δημιουργια μου ή κάποιο τυχαιο site στο internet.
Tέλος offtopic!Ναι σαφώς, δεν αμφισβήτησα αυτά που λες Απλά δεν ξέρουμε σε τι κινητήρες αναφέρεται το γράφημα, τι χρονολογίας-τεχνολογίας κατασκευής και με τι ιδιαιτερότητες. Είναι πολύ γενικό δηλαδή, αλλά το γενικό συμπέρασμα είναι ότι μια ατμόσφαιρα έχει σοβαρές πιθανότητες να αντέξει συνολικά περισσότερο σαν κύκλο ζωής από ένα υπερτροφοδοτούμενο. Κάτι που είναι φυσικά λογικό
-
Στα 200 χιλ. χιλιόμετρα έχει γίνει κάρο το υπόλοιπο αμάξι πρώτα και μετά ο κινητήρας.
-
Μόνο Αλβανοί, υπερήλικες, 'μάστοροι' και πιτσιρικάδες κρατάνε πλέον αυτοκίνητο πάνω από τις 150.000 χλμ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το dsg παντως δεν εχει μπει ακομα στο ibiza ουτε υπαρχει καποιο νεο, αν και εχει ανακοινωθει καιρο..
το περιμενε ενας φιλος μου που τελικα(ευτυχως ) πηγε σε golf 6.Στην Αγγλία ήδη πουλιέται με επιβάρυνση £880 (980e) για το 1.6 Sport (πέφτει και σε χαμηλότερη φορολογική κλίμακα με βάση CO2).. καθώς και για Ibiza 5d 1.6 Sport.
http://www.seat.co.uk/generator/su/uk/n ... ype=p.htmlΣτην Ισπανία DSG7 μπαίνει σε όλα τα 1.6 είτε Sport είτε απλά είτε SC είτε 5d... κόστος κιβωτίου 1320e (!!!).. 8% επί της τιμής του αυτοκινήτου... :
http://www.seat.es/es/download/precios. ... tion%2FpdfΤο πιο ενδιαφέρον ΟΜΩΣ είναι ότι για 1η φορά είδα σε αυτοκίνητο με DSG7 βελτιωμένες επιδόσεις στο 0-100 (υποτίθεται ότι το DSG7 στοχεύει σε οικονομία και αθόρυβη λειτουργία και όχι τόσο σε επιδόσεις όπως το DSG).. ibiza 1.6 10.4 sec vs ibiza dsg 10.1 sec... 30 kg βαρύτερο το ibiza dsg σύνολο 1045 kg.. άρα με βάση kg/ps θα το περίμενε κανείς γύρω στο 10.7 sec... αυτό το 0.6 sec αντιστοιχεί σε 5.5% αύξηση ιπποδύναμης μόνο και μόνο από τη λειτουργία του DSG7 (μάλλον το 0.6 sec αντιστοιχεί στον έξτρα χρόνο που θέλει ο άνθρωπος για 3 αλλαγές μέχρι τα 100)...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο Αλβανοί, υπερήλικες, 'μάστοροι' και πιτσιρικάδες κρατάνε πλέον αυτοκίνητο πάνω από τις 150.000 χλμ.Στα 63 είναι κάποιος υπερηλικας;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο Αλβανοί, υπερήλικες, 'μάστοροι' και πιτσιρικάδες κρατάνε πλέον αυτοκίνητο πάνω από τις 150.000 χλμ.Εγώ δεν ξέρω αν ανήκω σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες, ευτυχώς, έχω ακόμη σχεδόν 40Κ για να δω τι θα κάνω με το δικό μου...
-
Εμείς πάλι έχουμε λιγότερα...προλαβαίνω να αλλάξω υπηκοότητα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εμείς πάλι έχουμε λιγότερα...προλαβαίνω να αλλάξω υπηκοότητα;Εσένα δεν σε πιάνει το όριο ηλικίας... Οπότε, άσε την υπηκοότητα γι' αργότερα...
-
Ξέρουμε μεταξόνιο και μετατρόχια;
Θα είναι ίδια με του Ibiza;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ξέρουμε μεταξόνιο και μετατρόχια;Θα είναι ίδια με του Ibiza;
Υπάρχουν ήδη επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ, δυστυχώς όχι για όλες τις εκδόσεις...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο Αλβανοί, υπερήλικες, 'μάστοροι' και πιτσιρικάδες κρατάνε πλέον αυτοκίνητο πάνω από τις 150.000 χλμ.Κρίμα που είμαι στα 158.000 χλμ...
Τι πρέπει να αλλάξω, υπηκοότητα ή να βάλω ημερομηνία γέννησης 35 χρόνια πιο πριν στην ταυτότητα;;;
-
Συμπτωματικά πέρσι το καλοκαίρι κυκλοφορούσα με το Megane με 198.000 χλμ και άλλαξα και ταυτότητα ... πήρα την νέου τύπου ... η προηγούμενη έγραφε 'μαθητής Λυκείου'. Δεν έλεγε για σαραντάρης!
-
Έχουμε κάποιο νέο; Το 1,2 TSI σαν τιμολόγηση θα είναι αντίστοιχο με το 1,4 με τα 100 που έβγαινε παλιά;
Αν και τώρα έχω το προηγούμενο πόλο και δεν ήθελα πάλι το ίδιο, αυτός ο κινητήρας είναι κίνητρο... σε συνδυασμό οτι ο ανταγωνισμός δε με συγκινεί.
-
με 1.2 μοτεράκι και 105 άλογα τούρμπο λογικά σε ροπή θα κινείται λίγο πάνω από τον tce... κάπου στα 16 κιλά ροπής... όσο για 0-100 δε νομίζω να είναι γρηγορότερο από το παλιό 100άρι, γενικά αν κάνει πάνω από 16k δε νομίζω ότι θα αξίζει... μόνο για όσους ενδιαφέρονται για κατανάλωση αλλά και πάλι ακριβό θα είναι... εν αναμονή των δυνατότερων tsi (πχ 180) που θα είναι καλύτερο value-for-money..
την ίδια δουλειά (κατανάλωση, σπιρτάδα μέσα στην πόλη) κάνεις και με ένα aygo και σου μένουν και τα μισά λ7
-
Αν είναι να κάνει 16Κ, κάνεις οικονομία και παίρνεις Golf ή Astra.
Για τις επιδόσεις σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο από το παλιό 100άρι γιατί και πιο πολλά άλογα έχει, και μεγαλύτερη ροπή και είναι και ελαφρύτερο. Αλλά δεν είναι το θέμα τα νούμερα και τα φανάρια. Αν κάνει κάπου στα 14Κ είναι ωραίο και για πόλη και μπορεί να σταθεί και εκτός πόλης πολύ καλά...
Γενικά αυτό το πράγμα τα μικρά να έχουν ίδιες τιμές με τα μικρομεσαία είναι απαράδεκτο.
-
15250€ Κοστιζει το (νεο) Golf με τον 1.4αρη των 80 αλογων...
15450€ Κοστιζει το Grande Punto Tjet με 1.4 120 αλογων...Το Polo, θα ηταν λογικο να κοστιζει 14-15000€ max.
Ε? -
Έτσι νομίζω. Αν κάνανε κάποιο θαύμα να το δώσουν στα 14Κ νταν θα ήταν πολύ καλό. Ας ελπίσουμε πως η μείωση των πωλήσεων θα κρατήσει τις τιμές λίγο πιο κάτω?
-
λετε να αλλαξει τιμολογιακη πολιτική (προς τα κατω) η VW?
-
Ο χρήστης themata έγραψε:
λετε να αλλαξει τιμολογιακη πολιτική (προς τα κατω) η VW?Έχει ήδη αλλάξει εδώ και καιρό...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
λετε να αλλαξει τιμολογιακη πολιτική (προς τα κατω) η VW?
Έχει ήδη αλλάξει εδώ και καιρό...
ε νταξ... μην το λες...
VW Polo 2009